σπινε δν υπαρχεις ρε φιλε, δεν υπαρχει καν η ομαδιτσα σ, ακομα κ η οσασουνα καλυτερη ειναι, επειδη φετος με ανωθεν εντολη θα το παρεις θα φας σ πα κ αλλη μια τελευταια φαπα κ μετα κανε φιεστες νο προμπ..
Ρε άστο ήσυχο το παιδάκι επιτέλους, έχει μπουκώσει και κόλλησε η βελόνα

Είναι μεγάλος ο πόνος, τι κακιασμένες στη Μύκονο λέω κι εγώ, ακόμα κι αυτές κάποια στιγμή σταματάνε...
Του γραψα κι εγώ ότι παπαγαλίζει μέχρι και την καζούρα σου όταν του μιλάς και δεν μπορεί ούτε κάτι δικό του να σκεφτεί, κι έχει αρρωστήσει ο φουκαράς. Βλέπει σοβαρό τίτλο μετά από τόσα χρόνια και έχει πάθει παράκρουση, δεν είναι και λίγο πράγμα βέβαια όταν είσαι στην πείνα, στο κοίτα και στη φάπα τόσο καιρό. Θα περιμένει κανάν διαιτητή στο πάρκινγκ για να κλαφτεί, όπως ο Hawai 5-0 (αυτός που... "μας κάνει πλάκα"

) στον οποίο μέχρι και η τραβελόφατσα ο ράμος είπε "πού να ξέρεις εσύ από μπάλα, δε φόρεσες ποτέ σου σορτσάκι"
Εγώ προτείνω πάντως να κάτσουμε να χάσουμε στο Καμπ Νου, αδιάφορο θα είναι, για να χαρούν λίγο επιτέλους. Τι λες εσύ Bati; Μπας και αλλάξει γνώμη και δεν φύγει τρέχοντας όπως ετοιμάζεται να κάνει το καλοκαίρι. Καλά περνάμε με δαύτον εδώ.
το '84 κέρδισε την Ρόμα στην έδρα της παίζοντας ανεπανάληπτα σ' όλη τη διοργανωση η αρμάδα του Σούνες του Κένεντυ κ του Ρας
Αδικημένη η Λίβερπουλ όσο δεν παίρνει στη δεκαετία του '80 με τον πενταετή αποκλεισμό, τα έχουμε ξαναπεί αδερφέ. Και μία από τις καλύτερες ομάδες στην ιστορία μαζί με άγιαξ του '70 και μίλαν του Σάκι. Ο Σάκι, πρώην τεχνικός διευθυντής της μαρέγκας, έχει ήδη πει ότι η τωρινή Μπάρτσα είναι καλύτερη (αν και βρίσκω αυτές τις συγκρίσεις χαζές). Ο Σούνες που αναφέρεις και που έχει σηκώσει τρία ευρωπαϊκά και μάλιστα ως captain με εκείνη τη μεγάλη Λίβερπουλ, στάζει συνεχώς μέλι για τη Μπάρτσα και τον Πεπ στο skysports που συνεργάζεται. Και επειδή έχει αρχίδια, έχει δηλώσει πολλές φορές ότι είναι η καλύτερη ομάδα που έχει δει. Δεν το ξέρω προσωπικά αν είναι, αλλά όταν σε αναγνωρίζουν οι πάντες, όταν σε παραδέχονται ακόμα και οι καλύτεροι ως καλύτερό τους, δε χρειάζεται τίποτα άλλο. Αυτό είναι το νόημα του "γράφω ιστορία" και αυτή η ομάδα την έχει ήδη γράψει την ιστορία και δεν ξεγράφει όσοι τίτλοι κι αν χαθούν από δω και μπρος. Οι κλαψομούνηδες, τα παιδιά της πεντάρας και της εξάρας, η μόνιμη γκόμενά μας, μόνοι τους τα λένε, μόνοι τους τα ακούνε. Αν και μερικές φορές τα λένε και οι ίδιοι, όπως πέρσυ ο ντι στέφανο που έγραψε για ποντικάκια της μαρέγκας και λιοντάρια της Μπάρτσα.
Κι επειδή ξέρω ότι είσαι familiar με την προφορά και το χιούμορ του νησιού, απόλαυσε το παρακάτω βίντεο και γέλα με την ψυχή σου με ό,τι λένε για τη μαρέγκα. Εμένα να έβαζες, τόση χολή δε θα έβγαζα

. Παρέα και ο Κλέμενς, τερματοφύλακας εκείνης της Λίβερπουλ, στο ίδιο ύφος για μαρέγκα και σπέσιαλ 5.
http://www.youtube.com/watch?v=oUUk76AzwZA (Embedding disabled, limit reached)