Author Topic: Ομάδες που συμπαθώ και αντιπαθώ στο εξωτερικό και γιατί  (Read 59214 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
πούτσα στα παιδιά τις φάπας, τις κλάψας και τις ψευτιάς

δώστε dopa στα παιδιά... άρχισε να φαίνεται η κατρακυλα μετά τα περσινά περιστατικά με abidal όταν τα έλεγα απαντούσατε μαλακίες...

τώρα πούτσα μέχρι τα παπουτσά... από φλεβάρη πρωταθλητής με αντίπαλο την ομάδα που και καλά παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο όλον τον εποχών... φαντάσου να μην το έπαιζε κι όλας... ο ζοζέ τους κάνει πλακα με λασάνα ντιάρα και khendira στο κέντρο....

ασχοληθείτε με το αγγλικό πρωτάθλημα η το ιταλικό γιατί στην ισπανία τελειωσε...

PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Català

• Αλλαγή
Όταν δεν μπορείς να γαμήσεις, βλέπεις τσόντες και τον παίζεις.

Α, ξέχασα να σου πω φίλε Bati, πως τον παίζεις πρώτον όταν έχεις (αλλιώς χαϊδεύσαι) και δεύτερον όταν ξέρεις τι είναι πούτσα, γιατί μερικοί δεν ξέρουν τι είναι πούτσα, ίσως επειδή τη βλέπουν συχνά στη μάπα τους και το θεωρούν κάτι συνηθισμένο.
Δες εδώ Bati τι είναι ΠΟΥΤΣΑ με δόντια, με καρφιά, πες το όπως θες. Όπως κι αν την πεις το ίδιο είναι, μόλις την δουν τα μπουκωμένα χαϊδεμένα του βασιλιά ορμάνε να την κατασπαράξουν. Βάζω μόνο φετινούς βιασμούς, γιατί αν πιάσω όλη την εποχή Πεπ θα πέσει ο σέρβερ με τους μία νίκη σε 15 παιχνίδια. Μετά από αυτά μπορεί άνετα ο περήφανος λαός της μαρέγκας να συνεχίσει χωρίς ντροπή να πανηγυρίζει τις νίκες άλλων και να υποβιβάζει κι άλλο την ανύπαρκτη αξιοπρέπειά του.

http://www.youtube.com/watch?v=-nK67mcLPsQ&feature=related (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=iALqjrEhKtU&feature=related (Embedding disabled, limit reached)

http://www.dailymotion.com/video/xnszb7_real-madrid-vs-barcelona-1-2-18-01-2012-highlights-hd_sport#from=embed (Embedding disabled, limit reached)

Offline spinos_4

• Αλλαγή

http://www.youtube.com/watch?v=M_HvVfrKgYY (Embedding disabled, limit reached)

ρε μην ασχολείστε με ισπανικό πρωτάθλημα λέμε... δείτε λίγο αγγλία το ισπανικό τελειωσε τον φλεβάρη...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
σπινε δν υπαρχεις ρε φιλε, δεν υπαρχει καν η ομαδιτσα σ, ακομα κ η οσασουνα καλυτερη ειναι, επειδη φετος με ανωθεν εντολη θα το παρεις θα φας σ πα κ αλλη μια τελευταια φαπα κ μετα κανε φιεστες νο προμπ..

Offline spinos_4

• Αλλαγή
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline petran4

• Αλλαγή
Βαρια βαρια της Νιούκαστλ η φανελα... 4-0 ημιχρονο, 5-0 τελικο απο τη συνοικια του λονδινου

Ακομα δεν μπορω να το χονεψω.ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΗΜΕΝΕΣ ΓΑΤΑΚΙΑ.ΑΠΟ  ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΡΕΕΕΕ?
 :cwm23: :cwm23:
« Last Edit: February 12, 2012, 18:14:23 by petran4 »
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline Català

• Αλλαγή
σπινε δν υπαρχεις ρε φιλε, δεν υπαρχει καν η ομαδιτσα σ, ακομα κ η οσασουνα καλυτερη ειναι, επειδη φετος με ανωθεν εντολη θα το παρεις θα φας σ πα κ αλλη μια τελευταια φαπα κ μετα κανε φιεστες νο προμπ..

Ρε άστο ήσυχο το παιδάκι επιτέλους, έχει μπουκώσει και κόλλησε η βελόνα  :D :D
Είναι μεγάλος ο πόνος, τι κακιασμένες στη Μύκονο λέω κι εγώ, ακόμα κι αυτές κάποια στιγμή σταματάνε...
Του γραψα κι εγώ ότι παπαγαλίζει μέχρι και την καζούρα σου όταν του μιλάς και δεν μπορεί ούτε κάτι δικό του να σκεφτεί, κι έχει αρρωστήσει ο φουκαράς. Βλέπει σοβαρό τίτλο μετά από τόσα χρόνια και έχει πάθει παράκρουση, δεν είναι και λίγο πράγμα βέβαια όταν είσαι στην πείνα, στο κοίτα και στη φάπα τόσο καιρό. Θα περιμένει κανάν διαιτητή στο πάρκινγκ για να κλαφτεί, όπως ο Hawai 5-0 (αυτός που... "μας κάνει πλάκα"  :a1006:) στον οποίο μέχρι και η τραβελόφατσα ο ράμος είπε "πού να ξέρεις εσύ από μπάλα, δε φόρεσες ποτέ σου σορτσάκι"  :D
Εγώ προτείνω πάντως να κάτσουμε να χάσουμε στο Καμπ Νου, αδιάφορο θα είναι, για να χαρούν λίγο επιτέλους. Τι λες εσύ Bati; Μπας και αλλάξει γνώμη και δεν φύγει τρέχοντας όπως ετοιμάζεται να κάνει το καλοκαίρι. Καλά περνάμε με δαύτον εδώ.

το '84 κέρδισε την Ρόμα στην έδρα της παίζοντας ανεπανάληπτα σ' όλη τη διοργανωση η αρμάδα του Σούνες του Κένεντυ κ του Ρας

Αδικημένη η Λίβερπουλ όσο δεν παίρνει στη δεκαετία του '80 με τον πενταετή αποκλεισμό, τα έχουμε ξαναπεί αδερφέ. Και μία από τις καλύτερες ομάδες στην ιστορία μαζί με άγιαξ του '70 και μίλαν του Σάκι. Ο Σάκι, πρώην τεχνικός διευθυντής της μαρέγκας, έχει ήδη πει ότι η τωρινή Μπάρτσα είναι καλύτερη (αν και βρίσκω αυτές τις συγκρίσεις χαζές). Ο Σούνες που αναφέρεις και που έχει σηκώσει τρία ευρωπαϊκά και μάλιστα ως captain με εκείνη τη μεγάλη Λίβερπουλ, στάζει συνεχώς μέλι για τη Μπάρτσα και τον Πεπ στο skysports που συνεργάζεται. Και επειδή έχει αρχίδια, έχει δηλώσει πολλές φορές ότι είναι η καλύτερη ομάδα που έχει δει. Δεν το ξέρω προσωπικά αν είναι, αλλά όταν σε αναγνωρίζουν οι πάντες, όταν σε παραδέχονται ακόμα και οι καλύτεροι ως καλύτερό τους, δε χρειάζεται τίποτα άλλο. Αυτό είναι το νόημα του "γράφω ιστορία" και αυτή η ομάδα την έχει ήδη γράψει την ιστορία και δεν ξεγράφει όσοι τίτλοι κι αν χαθούν από δω και μπρος. Οι κλαψομούνηδες, τα παιδιά της πεντάρας και της εξάρας, η μόνιμη γκόμενά μας, μόνοι τους τα λένε, μόνοι τους τα ακούνε. Αν και μερικές φορές τα λένε και οι ίδιοι, όπως πέρσυ ο ντι στέφανο που έγραψε για ποντικάκια της μαρέγκας και λιοντάρια της Μπάρτσα.
Κι επειδή ξέρω ότι είσαι familiar με την προφορά και το χιούμορ του νησιού, απόλαυσε το παρακάτω βίντεο και γέλα με την ψυχή σου με ό,τι λένε για τη μαρέγκα. Εμένα να έβαζες, τόση χολή δε θα έβγαζα  8). Παρέα και ο Κλέμενς, τερματοφύλακας εκείνης της Λίβερπουλ, στο ίδιο ύφος για μαρέγκα και σπέσιαλ 5.

http://www.youtube.com/watch?v=oUUk76AzwZA (Embedding disabled, limit reached)

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
οταν βλεπω ανθρωπους να μαλωνουν για μπαρτσελονες,ρεαλ,λιβερπουλ,μαντσεστερ,αρσεναλ κλπ. μου ερχεται αναγουλα..

και αν συνεχισετε θα ξερασω...
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline mikro

• Αποστολή
  • **

Ρε ..........., ποτε θα μάθεις να κάνεις κανονική συζήτηση και πολιτισμένη με επιχειρήματα και όχι εκφράσεις παιδιού 3ης και 4ης δημοτικού ? Πω ρε γαμώ το μπελά σας , τόσο μεγάλο είναι το κομπλεξ σας από τις πούτσες που τρώτε τα τελευταία 5 χρόνια και δν μπορείτε να το πιστέψετε ? Τόσο κόμπλεξ ποια έχεις ? Τόση ώρα σε έχει κάνει ρόμπα ο άλλος και εσύ το μόνο που λες είναι αυτό . Μήπως πρέπει να ξεκολλήσεις την βελόνα ρε συ ? Τι θα γίνει με την πάρτυ σου ρε συ...

Ηρεμα με τους χαρακτηρισμους ρε μαγκες τωρα με τα λιμα καθεστε και τα παιρνετε και σοβαρα μπαρτσες και ρεαλ και και και
« Last Edit: February 12, 2012, 18:30:50 by northeagle_4 »
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline corrupt

• Αλλαγή
Έλα ρε με τη Λιβερπουλ και τη Μαν Γιου, η μία δεν υπήρχε πριν τα μιντ 80'ς και την άλλη την έπαιζε η ετ1 πρωί μεσημέρι βράδυ... Όπως τώρα τα παιδάκια όλα είναι Μπαρτσελόνα από τις αφίσες του σπόρτυ και τα χαζά σποτάκια του mega και πριν καμιά 8-10 χρόνια αντίστοιχα ήταν όλα Ρεάλ και πιο παλιά Γιουβέντους. Πουτάνες γαμημένες μόδες.

Ήδη από πέρσι το Νοέμβριο ξαφνικά βλέπω στο δρόμο να κυκλοφορούν με καπέλα σκουφιά κλπ. Τότεναμ, σε αθλητικά μαγαζιά να πουλάνε φανέλες εκεί που πιο εύκολα έβρισκες της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (άλλη εναλλακτική μόδα για όσους δε γούσταραν τους δυο μεγάλους στα έρλι 2000'ς) εκεί που όταν έλεγα τι ομάδα είμαι έξω οι μισοί δεν την ήξεραν καν. Αν πάρουμε κάνα τίτλο στο εγγύς μέλλον ούτε εμείς θα γλιτώσουμε απ' τη μάστιγα.

Έτσι είναι αυτά. ντιλ γουιθ ιτ.

Offline Català

• Αλλαγή
οταν βλεπω ανθρωπους να μαλωνουν για μπαρτσελονες,ρεαλ,λιβερπουλ,μαντσεστερ,αρσεναλ κλπ. μου ερχεται αναγουλα..

Αν κι εγώ δεν τσακώνομαι με κανέναν, απλά γελάω, πρέπει να σου πω (και σένα και κάποιων άλλων που γράφετε αυτό το πράγμα συνεχώς σε αυτό το τόπικ) ότι είναι πολύ απλό: ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΥΤΟ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΙΚ. Δεν είναι υποχρεωτικό ξέρεις.

Offline eagle

• Αποστολή
  • **
τι να συζητήσουμε συντοπίτη spinos για Ρεαλ και Μπαρτσελόνα,η μέρα με τη νύχτα είναι.Η μια ομάδα είναι το κατεστημένο της Ισπανίας,η ομάδα του βασιλιά με τις χορηγίες,τα δανεικά και αγύριστα,η ομάδα του δικτάκτωρα που με το έτσι θέλω πέρνει όποιον παίκτη θέλει από αλλη ομάδα(Μπαρτσελόνα) και η αλλη ομάδα είναι γνήσια,λα'ι'κή ομάδα,περήφανη.Διαλέγεις και πέρνεις.

Εγω μονο για αυτά γουστάρω να βλέπω τη Μπαρτσελόνα να πατάει κάτω τη Ρεαλ.Ας τη ξανακερδίσει στο πρωτάθλημα και να τη πετάξει από το Ch.L. και χάρισμα της το πρωτάθλημα.
Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ αετέ δικέφαλε...

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline mikro

• Αποστολή
  • **

Αν κι εγώ δεν τσακώνομαι με κανέναν, απλά γελάω, πρέπει να σου πω (και σένα και κάποιων άλλων που γράφετε αυτό το πράγμα συνεχώς σε αυτό το τόπικ) ότι είναι πολύ απλό: ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΥΤΟ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΙΚ. Δεν είναι υποχρεωτικό ξέρεις.

Πες τα ρε αδερφέ.. Και όσο για αυτό που μου σβήσατε , δλδ έλεος ρε παιδιά λες και τον στόλησα ...

apostolos

• Guest
και η αλλη ομάδα είναι γνήσια,λα'ι'κή ομάδα,περήφανη.

Ποιος το είπε αυτό? Σιγά τους λαϊκούς, μια φορά και έναν καιρό αυτά. Εταιριούλα κανονικότατη είναι κι αυτή που τα τελευταία χρόνια ξεπούλησε τη φανέλα της, γέμισε το γήπεδό της με κινέζους και κάμερες, έγινε ό,τι πιο trendy έχει δει το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα στα χρονικά και γέμισε με αποτριχωμένους metrosexuals παίκτες. Η Μπαρτσελώνα που αγαπούσαμε έχει πεθάνει εδώ και καιρό.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
ΠΕς μου ρε απόστολε μία ομάδα που δν είναι εταιρεία πλεόν . ΜΙΑ . Όλες πλέον οι ομάδες κυνηγάνε το χρήμα και την διαφήμιση και κάτι θέλουν να πουλήσουν.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
επίσημα πλέον +10 από τα γατάκια...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
ΠΕς μου ρε απόστολε μία ομάδα που δν είναι εταιρεία πλεόν . ΜΙΑ . Όλες πλέον οι ομάδες κυνηγάνε το χρήμα και την διαφήμιση και κάτι θέλουν να πουλήσουν.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_fan-owned_sports_teams

Offline scouser4

• Αλλαγή

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_fan-owned_sports_teams

Greece

Aris Thessaloniki F.C.

:smiley4:

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ρε σπινο το χθεσινο το πηρατε οπως και τη μπιλμπαο;

;D  ;D  ;D

Στον κοσμο αλλος κανενας