Εξηγήσεις για την UMBRO από Σαράτση
Ο Στέφανος Σαράτσης, μέλος τού Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που δέχθηκε κριτική για το ζήτημα της φανέλας και της συμφωνίας με την UMBRO, είχε ραδιοφωνική αντιπαράθεση στον... αέρα τού «Ράδιο Θεσσαλονίκη». Τι ακριβώς υποστήριξε;
«Θα ήθελα να δείξουμε επιείκεια σε αυτό το ζήτημα γιατί ακόμη δεν έχουν υπογραφεί τα συμβόλαια και δε θέλουμε να λειτουργήσουμε σε βάρος της ομάδας. Θεωρώ ότι όλοι πασχίζουμε για το καλό της ομάδας. Οπως ξέρετε οι συμφωνίες για τον ιματισμό κλείνονται περίπου τον Νοέμβριο για να υπάρχει χρόνος να ετοιμαστεί το υλικό. Μέχρι τον Φεβρουάριο εμείς δεν είχαμε κάνει τίποτα», επισήμανε αρχικά ο Στέφανος Σαράτσης αναφορικά με το μείζον ζήτημα της μπουτίκ και της συμφωνίας με την UMBRO για τη φανέλα.
Επίσης υπογράμμισε ότι «από τη στιγμή η ομάδα δεν είχε συμφωνία, εγώ την έψαχνα. Η ADIDAS ζήτησε 250.000 ευρώ κι η NIKE δε δέχτηκε καν να μιλήσει μαζί μας. Ετσι, με τον κ. Κατσαρή προχωρήσαμε με την UMBRO.
Ταξίδεψα στην Αθήνα με την κ. Λίλλη και την κ. Θεοδοσιάδου. Ποτέ δεν ήμουν μόνος μου, πάντα είχα κάποιον μαζί μου. Οι άνθρωποι της UMBRO ήταν θετικοί.
»Μετά κατέβηκα ξανά και μου έδωσαν το «ΟΚ». Μου είπαν ότι θα μας ντύσουν χωρίς να τους δώσουμε ούτε ένα ευρώ. Αυτό που τους ζήτησα ήταν μία χαμηλή τιμή στην φανέλα γιατί υπάρχει οικονομική δυσκολία στον κόσμο. Τον Απρίλιο η ομάδα έκανε μία δεξίωση στους χορηγούς. Εκεί ήρθαν και οι άνθρωποι της UMBRO. Τότε είχε προσληφθεί, όμως, ο εμπορικός διευθυντής. Από εκείνη την στιγμή εγώ δεν είχα καμία επαφή. Μετά από έξι μήνες ακόμη δεν έχουμε υπογράψει την συμφωνία. Αν είναι δυνατόν».
Επίσης το μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος παρενέβη στην ραδιοφωνική εκπομπή τού «Ράδιο Θεσσαλονίκη» λόγω σημερινού δημοσιεύματος της εφημερίδας «Metrosport» που άφηνε αιχμές για τη διοίκηση της ομάδας, επισήμανε ότι «μάθαμε να ασχολούμαστε περισσότερο με τα εξωαγωνιστικά θέματα και όχι με τον πραγματικό αγώνα μέσα στο γήπεδο. Βάζουμε το εγώ μας πάνω από την ομάδα. Η αλήθεια είναι πως δυσκολεύτηκα να βγω στον αέρα, δεν είναι καλό παραμονές ενός αγώνα.
»Πάντως εγώ είμαι υπερήφανος για την δουλειά μου (σ.σ. είναι ιδιοκτήτης ταβέρνας). Καλύτερα έτσι, παρά να με κατηγορούν ότι είμαι ανεπάγγελτος. Εχω οικογένεια, έχω μία τίμια δουλειά. Σημειωτέον, μόλις έφαγε όλη η ομάδα και αναχώρησε για την Ξάνθη».
Σχετικά με δημοσίευμα που ήθελε μέλος τού Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προσπαθεί να κλείσει συμφωνία για το ξενοδοχείο όπου διαμένει η ομάδα, τόνισε: «Δεν έκλεισα καμία συμφωνία με κανένα ξενοδοχείο. Η ομάδα πέρσι χρεώθηκε 130.000 ευρώ για διαμονή. Εμένα υποχρέωσή μου ήταν αν μπορώ να γλιτώσω ακόμη και 10 ευρώ μετά, φυσικά, από αποφάσεις του Δ.Σ. Εκανα επαφές με ξενοδοχείο για να πέσει το κόστος. Καταφέραμε να ρίξουμε την τιμή στα 35.000 ευρώ. Δεν ξέρω ποιος είχε κάνει την προηγούμενη συμφωνία. Προς τιμήν του ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου μόλις είδε την προσφορά από το άλλο ξενοδοχείο έριξε τα χρήματα στα ίδια επίπεδα».
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=49&id=21705η γυναικα του μπινε ?
τι ρολο βαραει ?