λοιπον επειδη τωρα δεν βρισκω το θεμα με τις περσινες εμφανισεις το γραφω εδω αν κρινεται οτι πρεπει να μεταφερθει ας μεταφερθει.
οταν πηγα να παρω το διαρκειας μου, αγορασα μια εμφανιση, αυτη που ειχαμε τη χρονια που μολις μας περασε. ηθελα πολυ τη λευκη ετσι τωρα για το καλοκαιρακι, θαλασσα, βολτιτσες κτλ κ με το ονομα του κονσεισαο.
θελω να κανω την κριτικη μου στην ποιοτητα της.
απο τη μερα που την πηρα δεν την ειχα βγαλει απο πανω μου τη φορουσα καθε μερα, στα ψωνια, στον καφε, στην θαλασσα, στις δουλειες στο σπιτι, γενικα παντου.
ξερετε μιλαμε γι' αυτην την σι-θρου

ειναι αληθεια, πως ειναι μια παναλαφρη εμφανιση, ισως η πιο ελαφρια που εχω φορεσει κ πολυ δροσερη. εδω ομως σταματανε και τα μονα θετικα που εχει.
------------------------------------------------------------------------
στην αντιπερα οχθη, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, αντι για ραφες εχει το λεγομενο ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ. για οσους δεν ξερουν το αυτοκολλητο ειναι ενα ας το πουμε strap, το οποιο χρησιμοποιειται στην ραπτικη σε εκτακτες περιπτωσεις οταν θες να "συρραψεις" κατι βιαστικα. αν δηλ π.χ. εισαι αντρας κ θες να κοντυνεις αμεσα ενα μπατζακι παντελονιου μονος σου, αγοραζεις το αυτοκολλητο κ με το σιδερο γυρνας το μπατζακι κ το κολλας.
το αποτελεσμα του αυτοκολλητου στην επισημη εμφανιση? μετα απο 4-5 μερες που τη φορεσα, αρχισε να ξηλωνεται κ να ανοιγουν οι ραφες-ειδικα απο την κατω πλευρα. πραγμα λογικο, μια κ οπως ανεφερα αυτο το αυτοκολλητο ειναι περιορισμενων δυνατοτητων και ειδικα τωρα που εχει ζεστη!
παμε τωρα στο τυπωμα. ζητησα απο την κοπελα στην μπουτικ να μου κανει το τυπωμα οσο πιο καλα κ προσεκτικα μπορουσε κ οντως το εκανε αψογα. καποια στιγμη ομως η εμφανιση επρεπε να πλυθει. την εβαλα στο πλυντηριο χωρις αλλα ρουχα και τονιζω με κρυο νερο πλυση, χωρις στυψιμο, με ελαχιστο κ μαλιστα υγρο απορρυπαντικο, στις ελαχιστες στροφες και σε ειδικο προγραμμα για super ευαισθητα σε πλυντηριο miele το οποιο πλενει μεχρι κ μαλλινα η μεταξωτα για πλακα. το αποτελεσμα? το τυπωμα δεν εφυγε μεν, αλλα σε αρκετα σημεια αρχισε να ξανοιγει το χρωμα του(χρυσαφι), γεγονος που με κανει πολυ πολυ διστακτικη στο πως και αν θα την ξαναπλυνω. κοινως σε 5 πλυσεις ακομα θα γινει σκατα.
επισης ενα αλλο που με ξενισε αρκετα ειναι οτι μυριζει πολυ οταν ιδρωσει κ μυριζει ασχημα.
γενικα για τα λεφτα που εδωσα-δωσατε, νομιζω οτι η συγκεκριμενη εμφανιση δεν αξιζει μια! δεν ξερω φετος τι θα γινει και αν θα υπαρχει καποια αλλαγη στην ποιοτητα, αλλα προσωπικα εμενα ως Μαρια με προσβαλλει ενας τετοιος τεραστιος Συλλογος να εχει για επισημη εμφανιση αυτο το σι-θρου κολλημενο με ταινια γυρω γυρω.
και δεν εχει σχεση με γλου κτλ, αλλα δεν αρμοζει στον ΠΑΟΚ να φοραει τετοιο πραγμα κ ποσο μαλλον στους οπαδους του. να σας πω την αληθεια, οταν ανοιξαν τα αυτοκολλητα τα πηρα αγρια κ σκεφτηκα ως καταναλωτης να διαμαρτυρηθω για ενα προιον το οποιο πληρωσα σχεδον 70 ευρω κ δεν αντεξε ουτε μια βδομαδα.