Author Topic: Σχόλια για την Μπουτίκ του ΠΑΟΚ - www.paok-megastore.gr  (Read 32453 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline eagle

• Αποστολή
  • **
Και εγώ το ίδιο. Δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο για τα πιτσιρίκια. Αυτο πού ήθελα να πάρω στον ανηψιό μου είναι η μασκότ ο Παοκάρας. Αλλά δεν υπάρχει πια στη boytique.
Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ αετέ δικέφαλε...

JamaicaN

• Guest
Ας γραψω και γω 2 λογια για το σαιτ της μπουτικ...

Καταρχας χαιρετιζω την ολη προσπαθεια μιας και χρειαζοταν αμεσα το ηλεκτρονικο καταστημα...
Κατα 2ον, σχεδιαστικα ( σαν design, ομορφια κτλ) αυτος που το σχεδιασε δεν πρεπει να ασχοληθηκε πανςω απο 1 ωρα για το τελικο αποτελεσμα....Δεν ξερω αν φταιει ο Safari αλλα πολλα μενου , κουμπια κτλ εμφανιζονται κομμενα, οχι ολοκληρα!

3ον, λειτουργικα, οταν πατας σε καποιο αντικειμενο στο ξαναεμφανιζει μονο του και ξανα κλικ να το δεις μεγενθυμενο..Αν αναλογιστουμε και το γεγονος οτι καποιες φορες σερνετε το μονο που προσφερει αυτο το διπλο κλικ ειναι ο εκνευρισμος. Ανετα μπορεις να παραλειψεις το ενδιαμεσο κλικ.

4ον, και ποιο σημαντικο απολα για μενα ειναι οι υπερβολικες τιμες....

Τελος η εταιρια που το σχεδιασε-διαχειριζετε και δεν σε αναφερει στους σημαντικους της πελατες.

Πιστευω πως αν το αναλαμβαναμε (αφιλοκερδως προφανως) εδω μεσα η πρασινη ομαδα μαζι με τον Δικεφαλο το αποτελεσμα θα ηταν πολυ πολυ καλυτερο!

Τες πα, συνοψιζοντας, Τα εξης: Ακριβες τιμες, Πολλες φορες αργει υπερβολικα, Ασκοπο 2ο και 3ο κλικ σε καθε προιον, Κακο design με κομμενα μενου.

ΥΓ:για τον ροζ Δικεφαλο ουδεν σχολιον!

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
Δωστε ενα link για το ροζ δικεφαλο...
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

JamaicaN

• Guest
Προταση που πιστευω θα κανει παταγο και θα ανεβασει τις πωλησεις κατακορυφα:

Μινιατουρες και Μπρελοκ με το καφε καστορ του Σαντος!!!

:rasta:

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Ασε μην μπερδευτουνε και το βγαλουνε ροζ το καστορ
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
Πολλα τα προβληματα που αντιμετωπιζει το site αλλα απο προσωπικη εμπειρια-προσπαθησα να παραγγειλω μια φανελα για εναν πιτσιρικα και δεν ειχαν στο νουμερο του-θεωρω ακρως επαγγελματικη την συμπεριφορα τους απεναντι μου αφου εποικοινωνησαν 2 φορες μαζι μου και θα το ξανακανουν αυριο αφου ψαξουν να βρουν πρωτα οτι ζητησα και κατοπιν βρουμε ακρη με τα χρηματα που ηδη χρεωθηκα σε πιστωτικη.
Οσοι κανουν αγορες μεσω internet καταλαβαινουν διοτι συμβαινουν διαφορα τραγελαφικα ακομη και με ¨σοβαρες¨ εταιριες. Για αλλη μια φορα λοιπον να εκφρασω τα συγχαρητηρια στο προσωπικο και τους υπευθυνους της μπουτικ
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Offline maria-mtb

• Βασικός
το καλυτερο προιον στη μπουτικ ειναι αυτη η κουπα...πραγματικα ολα τα λεφτα!
και γαλα να βαλεις μεσα, μετατρεπεται μαγικα σε φιλτρο! χαχαχα!

Offline ppantelos

• Αποστολή
  • **
Το πρώτο "υποκατάστημα"!

28.05.2009     Ασπρόμαυρη γωνιά στο F-SPORT

Μια ασπρόμαυρη γωνιά, με όλα σχεδόν τα είδη της ομάδας, δημιουργείται στο F-SPORT. Την Παρασκευή 29 Μαΐου 2009 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου corner ΠΑΟΚ στο αθλητικό πολυκατάστημα F- SPORT (Τσιμισκή 64).

Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στο πολυκατάστημα για να υπογράψει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί με μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=1463NVT2O
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Άιντε μπράβο, να παίρνουν σειρά και οι πόλεις της περιφέρειας... Ντροπή να έχει λ.χ. η κούλα στην Καβάλα και να μην έχει ο ΠΑΟΚ...

Offline Geo

• Αλλαγή
Το πρώτο "υποκατάστημα"!

28.05.2009     Ασπρόμαυρη γωνιά στο F-SPORT

Μια ασπρόμαυρη γωνιά, με όλα σχεδόν τα είδη της ομάδας, δημιουργείται στο F-SPORT. Την Παρασκευή 29 Μαΐου 2009 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου corner ΠΑΟΚ στο αθλητικό πολυκατάστημα F- SPORT (Τσιμισκή 64).

Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στο πολυκατάστημα για να υπογράψει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί με μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=1463NVT2O

Πολύ καλή κίνηση!
Και σιγά - σιγά να συμβεί το ίδιο σε γειτονικούς Δήμους του Πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης καθώς και σε άλλους Νομούς όπως είπε o corrupt παραπάνω.

Offline maria-mtb

• Βασικός
λοιπον επειδη τωρα δεν βρισκω το θεμα με τις περσινες εμφανισεις το γραφω εδω  αν κρινεται οτι πρεπει να μεταφερθει ας μεταφερθει.
οταν πηγα να παρω το διαρκειας μου, αγορασα  μια εμφανιση, αυτη που ειχαμε τη χρονια που μολις μας περασε. ηθελα πολυ τη λευκη ετσι τωρα για το καλοκαιρακι, θαλασσα, βολτιτσες κτλ κ με το ονομα του κονσεισαο.
θελω να κανω την κριτικη μου στην ποιοτητα της.
απο τη μερα που την πηρα δεν την ειχα βγαλει απο πανω μου τη φορουσα καθε μερα, στα ψωνια, στον καφε, στην θαλασσα, στις δουλειες στο σπιτι, γενικα παντου.
ξερετε μιλαμε γι' αυτην την σι-θρου  :P
ειναι αληθεια, πως ειναι μια παναλαφρη εμφανιση, ισως η πιο ελαφρια που εχω φορεσει κ πολυ δροσερη. εδω ομως σταματανε και τα μονα θετικα που εχει.
------------------------------------------------------------------------
στην αντιπερα οχθη, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, αντι για ραφες εχει το λεγομενο ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ. για οσους δεν ξερουν το αυτοκολλητο ειναι ενα ας το πουμε strap, το οποιο χρησιμοποιειται στην ραπτικη σε εκτακτες περιπτωσεις  οταν θες να "συρραψεις" κατι βιαστικα. αν δηλ π.χ. εισαι αντρας κ θες να κοντυνεις αμεσα ενα μπατζακι παντελονιου μονος σου, αγοραζεις το αυτοκολλητο κ με το σιδερο γυρνας το μπατζακι κ το κολλας.
το αποτελεσμα του αυτοκολλητου στην επισημη εμφανιση? μετα απο 4-5 μερες που τη φορεσα, αρχισε να ξηλωνεται κ να ανοιγουν οι ραφες-ειδικα απο την κατω πλευρα. πραγμα λογικο, μια κ οπως ανεφερα αυτο το αυτοκολλητο ειναι περιορισμενων δυνατοτητων και ειδικα τωρα που εχει ζεστη!
παμε τωρα στο τυπωμα. ζητησα απο την κοπελα στην μπουτικ να μου κανει το τυπωμα οσο πιο καλα κ προσεκτικα μπορουσε κ οντως το εκανε αψογα. καποια στιγμη ομως η εμφανιση επρεπε να πλυθει. την εβαλα στο πλυντηριο χωρις αλλα ρουχα και τονιζω με κρυο νερο πλυση, χωρις στυψιμο, με ελαχιστο κ μαλιστα υγρο απορρυπαντικο, στις ελαχιστες στροφες και σε ειδικο προγραμμα για super ευαισθητα σε πλυντηριο miele το οποιο πλενει μεχρι κ μαλλινα η μεταξωτα για πλακα. το αποτελεσμα? το τυπωμα δεν εφυγε μεν, αλλα σε αρκετα σημεια αρχισε να ξανοιγει το χρωμα του(χρυσαφι), γεγονος που με κανει πολυ πολυ διστακτικη στο πως και αν θα την ξαναπλυνω. κοινως σε 5 πλυσεις ακομα θα γινει σκατα.
επισης ενα αλλο που με ξενισε αρκετα ειναι οτι μυριζει πολυ οταν ιδρωσει κ μυριζει ασχημα.
γενικα για τα λεφτα που εδωσα-δωσατε, νομιζω οτι η συγκεκριμενη εμφανιση δεν αξιζει μια! δεν ξερω φετος τι θα γινει και αν θα υπαρχει καποια αλλαγη στην ποιοτητα, αλλα προσωπικα εμενα ως Μαρια με προσβαλλει ενας τετοιος τεραστιος Συλλογος να εχει για επισημη εμφανιση αυτο το σι-θρου κολλημενο με ταινια γυρω γυρω.
και δεν εχει σχεση με γλου κτλ, αλλα δεν αρμοζει στον ΠΑΟΚ να φοραει τετοιο πραγμα κ ποσο μαλλον στους οπαδους του. να σας πω την αληθεια, οταν ανοιξαν τα αυτοκολλητα τα πηρα αγρια κ σκεφτηκα ως καταναλωτης να διαμαρτυρηθω για ενα προιον το οποιο πληρωσα σχεδον 70 ευρω κ δεν αντεξε ουτε μια βδομαδα.

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Σαν οδηγός νοικοκυράς είναι..:P (πλάκα κάνω εννοείται..)
Αλλά κ εγω με τη μπουτικ δεν τα πάω καλά..Λίγα πράγματα ακριβές τιμές και ποιότητα όπως τα λέει και η Μαρία.
Πήγα και εγώ μια βόλτα απο τη μπουτικ οταν πήρα το διαρκειας, τσατίστηκα και έφυγα..
ΑΡχίΔια

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
αν συνεχισεις το πλυσιμο Μαρια θα γινει εντελως ξεθωριασμενο να σαι σιγουρη. Αγνωριστο πραγματικα , σαν ιματασιον η φανελα μετα απο 3-4 πλυσιματα.
Ας κοιταξουν καποια πραγματα στη μπουτικ, οπως πχ 3μερο προσφορων κτλ, ας μη μενουν στασιμοι, λεφτα παιρνουν και μαλιστα καλα απο οτι ειδα στα πλεη οφ και στα πιο πολλα ματς που πηγαινα. Καλο ειναι σαν μετοχοι να ξερουμε και ποσα βγαζει η παε απο εκει..(σικ)

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Ρε παιδιά την παλεύουν εκεί στο PAOK MEGASTORE;
Από χθες έχω κάνει παραγγελία και όταν πάω στην κατάσταση τις παραγγελίες όσο και να το αφήσω δείχνει loading και τίποτα άλλο.. δεν φορτώνει καμία φορά!
Τα ίδια και σε άλλα στατιστικά.
Καμία ενημέρωση ούτε με email ούτε με τηλ για την παραγγελία.. Να ξέρουμε τουλάχιστον τι γίνετε ρε αδερφέ!
Επίσης το ποιο γελοίο είναι που σε ορισμένα προϊόντα έχουν κάτι θολές φωτογραφίες που στραβώνεσαι να ξεχωρίσεις τα σχέδια.. Χάθηκε μία καθαρή.. Λες και βλέπω εικόνα από πειρατικό cd είναι.

Έχουν μπορώ να πω καλά πράγματα.. Αλλά αν δεν μπορούν ας το κλείσουν το μαγαζί..

Ντρέπομαι να βλέπω τέτοια χάλια σε επίσημη σελίδα τις ομάδας μου.. και μετά μας πειράζει καμία φορά που σύνδεσμοι στις online μπουτίκ έχουν σχετικά μικρές εικόνες..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline scouser4

• Αλλαγή
Εχει πολυ δρόμο ακόμα η μπουτίκ , πόσο μάλλον η οnline, για να φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο.Αυτη που εχουμε τωρα ειναι μικρομεσαιας ομαδας.

mGm

• Guest
Ρε παιδια επιτρεπεται στο 2009 να υπαρχουν τετοιες ερασιτεχνικοτατες προσπαθειες μαρκετινγκ???
Εχουν καταφερει να βαλουν τα παντα σχεδον σε μια σειρα...εναν ανθρωπο γατα να οργανωσει το εμπορικο κομματι δεν μπορουν να βρουν??? Η' μηπως αγνοουν τα σημαντικοτατα εσοδα που μπορει να εχει η ΠΑΕ απο μια σωστη οργανωση στο εμπορικο κομματι???

Απαραδεκτη και η σελιδα, απαραδεκτο το ειδος και το ευρος των προιοντων, απαραδεκτες και οι τιμες. Και στην τελικη αν δεν ξερεις πως να το κανεις, πανε μια βολτα μεχρι το Manchester  να κανεις και την εκδρομη σου να παρεις και δωρεαν μαθηματα οργανωσης απο τους κορυφαιους του ειδους!

Πηγα στην αρχη της σεζον να παρω ενα φορμακι για τον νεογεννητο τοτε πιτσιρικα μου και μου πεσαν τα μαλλια απο τις τιμες. Εν τελει την ωρα που πηγαινα να φυγω εσκασε μυτη ο Ζησης με τον Zlatan και δεν ειχα επιλογη...πηγα τα εσκασα (34 ευρω αν θυμαμαι καλα!!!) τους εβαλα και υπεγραψαν και ειπα τουλαχιστον αυτο θα εχει συναισθηματικη αξια...γιατι αλλιως...

Offline nik

• Αποστολή
  • **
ôùñá ðïõ çìïõí ðáíù ðáù áðï ôçí ìðïõôéê ãéá åíá öïñìáêé ãéá ôï îáäåñöáêé ìïõ (áóáñáíôéóôï) êáé åðáèá ðëáêá  ??? 69€ ãéá êáôé ðïõ èá öïñåèåé ãéá 4-5 ìçíåò, å÷åé êáé ðéï öèçíá áëëá ï÷é êáé 69
ΠΑΟΚ παντου!!!

axilleas4g4

• Guest
Είναι τραγικά τα πράγματα,οπως τα λέτε. Οι φανέλες με τραβούσαν πάντα. Αν οι μονόχρωμες ήταν ραμμένες κ οχι αυτοκόλλητες θα ήταν σχετικά καλές.Πολύ ευαίσθητες και μετα από 5-6 φορές που θα φορεθούν θα είναι διακοσμητικές. Αλλιώς θα ανοίξουν.

Μου έφερε ενας φίλος που μένει Μαδρίτη τη φανένα της Atletico. (Τη σκούρα μπλε γιατι ερυθρόλευκη φανέλα δεν θα φορέσω ποτέ) Από ποιότητα , από design , από τιμή, ολα τέλεια. Μετα βλέπεις και της ΠΑΟΚαρας και ξενερώνεις.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Αν και είχα αρχίσει να πιστεύω πως δεν θα μου στείλουν το υλικό που παρήγγειλα, σήμερα μετά από 8 μέρες ήρθες το δέμα χωρίς να το περιμένω.
Καμία ενημέρωση όλες αυτές τις μέρες με e-mail ή με τηλέφωνο για την εξέλιξη παραγγελίας.

8 μέρες έκανε να έρθει από Θεσσαλονίκη με courier.. Από την Μελβούρνη πιο γρήγορα έρχεται το δέμα.. :-\
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...