Oti 8a grapso DEN 8a einai gia kraksimo sto Goymeno. Molis gyrisa apo thn boutique.To goysto kai to styl einai prosopikh ypo8esh toy ka8enos, den yparxoyn antikeimenika krithria. Ego eimai kapos psiras s'ayta, to exo to koysoyri ayto apo paidi poy xazeya faneles ksenon omadon (vasika Agglikon) sto England Sport.Ara oti po einai ka8ara 8ema dikhs moy ais8htikhs. Sigoyra kapoio 8a poyn oti asxoloymai me trixes alla eipame, ayth einai mia paidikh mania. Sxolia:
a)DEN rothsa poso kanei h nea rige fanela.8a ksanapao ayrio 8a rothso kai 8a sas po. Ypo8eto oti h nea epishmh fanela 8a einai ayth me thn opoia fotografh8hke o Zagorakis. San sxedio moy arese o giakas sxhma V. San poiothta ylikoy mallon 8a zestainei poly, ena elafros gyalistero lycra yliko. Ayto poy den moy arese sto sxedio einai h stampa EGNATIA sto mprostino meros. Einai siderotypo leptoy paxoys me apotelesma na fainontai apo kato oi aspromayres riges. Elpizo oi faneles ton podosfairiston na exoyn to diafhmistiko shma pio xontro kai rammeno kai oxi sideromeno opos aytes ths boutique. Exo ksanapei pantos oti tosa xronia me thn ADIDAS, den mporo na po pos moy aresoyn ta sxedia poy vgazei gia ton PAOK. Kotzam ADIDAS 8a perimena kati pio poiotiko san design, san yliko, esto kai an poyliotane se pio akrivh timh. Prosopika 8a h8ela h UMBRO na exei ton imatismo toy PAOK, ta sxedia ths ta katagoystaro apo tote poy entyne thn Liverpool.
b)H boutique genika me ta ypoloipa proionta, xalia mayra. POLY KITCH RE ADERFE, POLY KITCH! H de vitrina ths dinei entyposh magazioy poy kanei ekpoihsh. Poly liga pragmata moy aresan. Kai oi times mallon tsoyxteres.