Καλά αυτό με το ροζ είναι εντελώς απαράδεκτο. Και δεν το λέω μόνο με τη λογική "ΠΑΟΚ είσαι, τί ρόζ κλπ"
Βασική αρχή: ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Ούτε χρώμα ούτε σχέδιο ούτε τίποτα άλλο. Επειδή είμαι στο χώρο του marketing (αλλά και να μην είναι κάποιος, αυτά τα πράγματα είναι προφανή) κάθε εταιρία, σύλλογος, ομάδα , οτιδήποτε, έχει το λογότυπό της και σηκώνει ακόμα και μήνυση εάν κάποιος το παραποιήσει (πχ κάποιος συνεργάτης το κοτσάρει κάπου για να δείξει ο,τι συνεργάζεται μαζι σου).
Αν είσαι οργανωμένη εταιρία έχεις και μια σειρά λογοτύπων για διαφορετικές περιτπώσεις. Πχ το Χ λογότυπο εάν το ανεβάσεις στο internet, το Ψ εάν θα το εκτυπώσεις κάπου με λευκό φόντο, το Ζ εάν είναι σκούρο, το ΧΨΖ εάν χρειάζεται να μην έχει φόντο πίσω του καθόλου κλπ.
Εδώ ή το ροζ λογότυπο είναι ανάμεσα στα εγκεκριμένα από την ΠΑΕ(αμφιβάλω) ή κάποιος το έκανε χωρίς πολύ σκέψη (τί χρώμα να βγάλουμε για γυναικείο; Ροζ. ναι ρε παπάρα ροζ αλλά το καπέλο ροζ, όχι το σήμα του συλλόγου!)
Τρίτη περίπτωση (να βγάλω και τη θεωρία συνωνοσίας από μέσα μου, αλλά μου έχει τύχει σε έντυπα και γιαυτο το λέω) να είναι λάθος "εκτύπωση" (να βγήκαν ανάποδα τα χρώματα δηλαδή, όπου ροζ λευκό και όπου λευκό ροζ), να ακολούθησε ένας διάλογος. "χίλια συγνώμη, λάθος, θα βγάλουμε καινούργια και αυτά μπορείτε να τα κρατήσετε χωρίς κόστος" και κάποιος να αποφάσισε να τα βγάλει έτσι κι αλλιώς στην αγορά για επιπλέον έσοδα!
Ακόμη πιο απαράδεκτο το τελευταίο!