Author Topic: Σχόλια για την Μπουτίκ του ΠΑΟΚ - www.paok-megastore.gr  (Read 32065 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
θάμαξις μι φέντι , μυαλουκουμένι......
κόψε τς πρωινές τς ρακές ! ! ! !
;D

πέρα απο την πλάκα , όντος άθλια φωτό, αλλά ντάξ, φουτεράκι είναι,
όσο κι από κοντά να την δείς......  ;) 
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
θαμαξα λω :P

ενταξει τι αθλια φωτο, νομιζεις οτι εισαι μεθυσμενος πρωι-πρωι.
λες και την κοψανε με ψαλιδι και την κολλησανε με UHU stick σε ασπρο φοντο.

GeorgT

• Guest
καλα ρε εσύ τη την θες τη online μπουτίκ?? Περνα καμιά τσάρκα απο τη Τούμπα να τα δεις όλα 3D κ live!!! :P ;D

Offline TEO

• Αποστολή
  • **
Οχι κι αλλο ρε πουστη μου όχι κι άλλο έλεος http://paok-megastore.gr/ProductDetails.aspx?product=0bc72dd1-4b41-4063-8ac5-3bf1c81147a8

Offline TEO

• Αποστολή
  • **
ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΝ ΒΓΑΛΕΙ 45
http://paok-megastore.gr/ProductDetails.aspx?product=3d019839-d980-44d8-a3d1-12ed6c007a6e

Offline Suicidal

• Βασικός
Ειλικρινά τώρα , βεβαια έχουμε πολύ ποιο σοβαρά θέματα, αλλα αυτό το χάλι με τον ροζ δικέφαλο (μουδιάζουν τα δάχτυλα μου και μονο που το γράφω) πρέπει να ΚΟΠΕΙ ΧΤΕΣ ! ! ! !

Ας επιμεληθεί κάποιος, δεν ξέρω, οι σύνδεσμοι, μεμονωμένοι οπαδοί...... ΚΑΠΟΙΟΣ/ΚΑΠΟΙΟΙ !

Να πάνε και να πούνε όμορφα κι ωραία να βγούν αυτά τα προϊόντα ! ! ! !

ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΠΕΛΑ ΡΟΖ , αλλα ΟΧΙ τον ιερό δικέφαλο ρε πούστη μου.....

τρομάξαμε να δούμε ένα λογότυπο της προκοπής (άντε σουλουπωμένο, και δείχνει και λίγο old school) μετά από χρόνια και τώρα με τον κάνουν ροζ ρε πούστη μου, δεν γίνονται αυτά.......

ξανατονίζω δεν με πειράζει το χρώμα του καπέλου, αλλα ΟΧΙ ΡΟΖ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ, ΟΧΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ! ! ! !

GeorgT

• Guest
το νεο σήμα, σε καπέλο, σκετο χωρίς τίποτα άλλο, το εχουν βγαλει σε ολα τα χρωματα (ροζ-άσπρο, ροζ-μαύρο, άσπρο-γκρι) αλλα μονο σε ασπρο-μαυρο δεν το βγάλανε!

DIMITRITCI

• Guest
ένα έχω να πω εκμεταλλεύονται την τρελα του παοκτσή.δεν μπορεί να αγοράζεις ένα μπιμπερό που έξω έχει 2 euro και επειδή έχει τον δικέφαλο επάνω να το πληρώνεις 10. άντε ορισμένοι έχουν κάποια ευχέρεια, ο απλός ο μεροκαματιάρης μετά κιάλια θα βλέπει την butik.
παίρνεις ένα απλό μπλουζάκι γιάτο παιδάκι σου και κοστίζει 34 euro,που βρισκόμαστε.όλοι θέλουμε να βοηθήσουμε το έργο αλλα όχι με αυτόν τον τρόπο

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Ροζ.....ρε τι αλλο θα δουνε τα ματακια μας
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
http://www.paok-megastore.gr/contact_us.aspx

μπορούμε εδώ μεμονομένα να υποβάλουμε το παράπονό μας. τι λέτε?

εγώ θα το κάνω και θα στείλω επιπλέον και στο marketing@paokfc.gr
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Καλά αυτό με το ροζ είναι εντελώς απαράδεκτο. Και δεν το λέω μόνο με τη λογική "ΠΑΟΚ είσαι, τί ρόζ κλπ"
Βασική αρχή: ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Ούτε χρώμα ούτε σχέδιο ούτε τίποτα άλλο. Επειδή είμαι στο χώρο του marketing (αλλά και να μην είναι κάποιος, αυτά τα πράγματα είναι προφανή) κάθε εταιρία, σύλλογος, ομάδα , οτιδήποτε, έχει το λογότυπό της και σηκώνει ακόμα και μήνυση εάν κάποιος το παραποιήσει (πχ κάποιος συνεργάτης το κοτσάρει κάπου για να δείξει ο,τι συνεργάζεται μαζι σου).
Αν είσαι οργανωμένη εταιρία έχεις και μια σειρά λογοτύπων για διαφορετικές περιτπώσεις. Πχ το Χ λογότυπο εάν το ανεβάσεις στο internet, το Ψ εάν θα το εκτυπώσεις κάπου με λευκό φόντο, το Ζ εάν είναι σκούρο, το ΧΨΖ εάν χρειάζεται να μην έχει φόντο πίσω του καθόλου κλπ.
Εδώ ή το ροζ λογότυπο είναι ανάμεσα στα εγκεκριμένα από την ΠΑΕ(αμφιβάλω) ή κάποιος το έκανε χωρίς πολύ σκέψη (τί χρώμα να βγάλουμε για γυναικείο; Ροζ. ναι ρε παπάρα ροζ αλλά το καπέλο ροζ, όχι το σήμα του συλλόγου!)
Τρίτη περίπτωση (να βγάλω και τη θεωρία συνωνοσίας από μέσα μου, αλλά μου έχει τύχει σε έντυπα και γιαυτο το λέω) να είναι λάθος "εκτύπωση" (να βγήκαν ανάποδα τα χρώματα δηλαδή, όπου ροζ λευκό και όπου λευκό ροζ), να ακολούθησε ένας διάλογος. "χίλια συγνώμη, λάθος, θα βγάλουμε καινούργια και αυτά μπορείτε να τα κρατήσετε χωρίς κόστος" και κάποιος να αποφάσισε να τα βγάλει έτσι κι αλλιώς στην αγορά για επιπλέον έσοδα!
Ακόμη πιο απαράδεκτο το τελευταίο!

Offline ppantelos

• Αποστολή
  • **
Για δειτε και αυτο:

http://paok-megastore.gr/ProductDetails.aspx?product=7a03f5d7-1e18-478d-b9ec-6a15536f406a

Ωραια αναλυση...

...και γιατι αλλες εικονες τις ανοιγει σε αλλο παραθυρο και αλλες οχι?
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
http://paok-megastore.gr/ProductCatalog.aspx?family=%CE%95%CE%9D%CE%94%CE%A5%CE%A3%CE%97-%CE%A5%CE%A0%CE%9F%CE%94%CE%97%CE%A3%CE%97&group=%CE%95%CE%A3%CE%A9%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%A7%CE%91

παλι για σας δουλευει η μπουτικ...για μας δεν θα βγαλουν τιποτα απο εσωρουχα?

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Τα boxer διατίθενται σε τρία χρώματα. Όμως πως μπορεί κάποιος να διαλέξει συγκεκριμένο χρώμα; Δεν βλέπω κάποια επιλογή.

ΥΓ. Μαζέψτε ότι βλέπετε που το θεωρείτε "στραβό" για να κάνουμε μια λίστα και να την πάμε στο αρμόδιο τμήμα της μπουτίκ.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline lik4

• Αλλαγή
αλαμανα σε εμπιστευομαι ρε φιλε,πες τους να αποσυρουν τα καπελα με τον ροζ δικεφαλο
ειναι μεγαλη προσβολη για το σημα μας
πουτανας γιος αυτος που τα σχεδιασε

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
http://www.paok-megastore.gr/contact_us.aspx

μπορούμε εδώ μεμονομένα να υποβάλουμε το παράπονό μας. τι λέτε?

εγώ θα το κάνω και θα στείλω επιπλέον και στο marketing@paokfc.gr

έστειλα το παρακάτω κείμενο

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Κύριοι, Στηρίζω 100% τη νέα προσπάθεια που γίνεται για να διαφημιστεί η μπουτίκ και τα προιόντα της διαδικτυακά, εξάλλου μέχρι πρότεινος είμασταν πνιγμένοι στα χρέη και στα λάθη του παρελθόντος τα οποία έχουν ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ...... Επειδή όμως είμαι ΟΠΑΔΟΣ του ΠΑΟΚ και έχω μάθει να τα λέω σταράτα θέλω να εκφράσω το παράπονο μου... ΟΧΙ ΣΤΑ ΡΟΖ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ (χωρίς πολλά πολλά λόγια - ξύπνιοι είστε δε θα πω παραπάνω λόγια είναι περιττό). Είμαι κάτοχος διαρκείας από χρόνια, φέτος έγινα μέτοχος της ομάδος, στηρίζω κάθε κίνηση της νέας διοίκησης και επειδή στη συγκεκριμένη διοίκηση πέρνουν μέρος άτομα που φορούν παντελόνια, σε αντίθεση με το πρόσφατο παρελθόν της τελευταίας τουλάχιστον εικοσαετίας, γι αυτό και απευθύνω ευθέως το παράπονό μου. ΟΧΙ ΣΤΑ ΡΟΖ ΠΡΟΙΟΝΤΑ - ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ - ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ
(μπλε ναι, γκρι ναι, ΡΟΖ ΟΧΙ). ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΚΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩΚαλή συνέχεια στο δύσκολο κατά τα άλλα έργο σας........ Ένας πιστός ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ που έχει σήμα το ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ και χρώματα το ΑΣΠΡΟ και το ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ = ΕΛΠΙΔΑ

(ακολουθούν τα προσωπικά μου στοιχεία)
--------------------------------------------------------------------------------------------------
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline eagle

• Αποστολή
  • **
ένα έχω να πω εκμεταλλεύονται την τρελα του ΠΑΟΚτσή.δεν μπορεί να αγοράζεις ένα μπιμπερό που έξω έχει 2 euro και επειδή έχει τον δικέφαλο επάνω να το πληρώνεις 10. άντε ορισμένοι έχουν κάποια ευχέρεια, ο απλός ο μεροκαματιάρης μετά κιάλια θα βλέπει την butik.
παίρνεις ένα απλό μπλουζάκι γιάτο παιδάκι σου και κοστίζει 34 euro,που βρισκόμαστε.όλοι θέλουμε να βοηθήσουμε το έργο αλλα όχι με αυτόν τον τρόπο

Είναι δυνατόν να κοστίζει ενα μπουρνούζι 80 ευρο; η 50-60 ευρο ενα ζακετάκι για 2-3 ετών παιδί; 

Άθλια τα ρόζ-μαύρα-άσπρα καπέλα με το ροζ δικέφαλο. Η μεγαλύτερη μαλακία του τμήματος marketing ποτέ.
Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ αετέ δικέφαλε...

Offline tool4a

• Αλλαγή
Οποιος το σκέφτηκε αυτο με τον ροζ δικέφαλο είναι μεγάλος μεγάλος μαλάκας και ακόμα μεγάλυτερος αυτός
που έδωσε την έγκριση ωστε να βγούν στο εμπόριο.
Ξεφτίλα
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline Suicidal

• Βασικός
Alamana αυτά από μένα.....

Ειλικρινά τώρα , βεβαια έχουμε πολύ ποιο σοβαρά θέματα, αλλα αυτό το χάλι με τον ροζ δικέφαλο (μουδιάζουν τα δάχτυλα μου και μονο που το γράφω) πρέπει να ΚΟΠΕΙ ΧΤΕΣ ! ! ! !

Ας επιμεληθεί κάποιος, δεν ξέρω, οι σύνδεσμοι, μεμονωμένοι οπαδοί...... ΚΑΠΟΙΟΣ/ΚΑΠΟΙΟΙ !

Να πάνε και να πούνε όμορφα κι ωραία να βγούν αυτά τα προϊόντα ! ! ! !

ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΠΕΛΑ ΡΟΖ , αλλα ΟΧΙ τον ιερό δικέφαλο ρε πούστη μου.....

τρομάξαμε να δούμε ένα λογότυπο της προκοπής (άντε σουλουπωμένο, και δείχνει και λίγο old school) μετά από χρόνια και τώρα με τον κάνουν ροζ ρε πούστη μου, δεν γίνονται αυτά.......

ξανατονίζω δεν με πειράζει το χρώμα του καπέλου, αλλα ΟΧΙ ΡΟΖ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ, ΟΧΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ! ! ! !

Offline babis36

• Αλλαγή
Γενικως τα περισσοτερα πραγματα που εχει το PAOKSTORE ή οπως διαολο την λενε την μπουτικ ειναι μαλακιες. Ψαχνω να παρω κατι στον ανιψιο μου που ειναι 6 χρονων και θα του κανει εντυπωση και δεν εχει κατι εντυπωσιακο. Μενει και στην καρδιτσα  που ειναι γαυρουπολη, του την λενε και οι πιτσιρικαδες που ειναι αποβλακωμενοι σαν τους πατεραδες τους gay, έ να μην εχει ρε πουστη μου και τα καταλληλα εργαλεια να τους την μπει. Γιατι να αλλαξει δεν τον φοβαμαι εχει μπαμπά κερβερο και καφρο οπως ολο μας το σοϊ απο παππουδες και πισω!
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα