Author Topic: Σχόλια για την Μπουτίκ του ΠΑΟΚ - www.paok-megastore.gr  (Read 32064 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
ôùñá ðïõ çìïõí ðáíù ðáù áðï ôçí ìðïõôéê ãéá åíá öïñìáêé ãéá ôï îáäåñöáêé ìïõ (áóáñáíôéóôï) êáé åðáèá ðëáêá  ??? 69€ ãéá êáôé ðïõ èá öïñåèåé ãéá 4-5 ìçíåò, å÷åé êáé ðéï öèçíá áëëá ï÷é êáé 69

Ðåò ôá ÷ñéóïóôïìå...åäù óôçí ìðïõôéê ôçò Ìðáñôóåëïíá ðïõ ðçãá åéíáé ðïëõ ðéï öôçíá ôá ñïõ÷á ðéðéëåò ðáðïõôóéá öáíåëåò ðïõ åéíáé êáé Ìðáñôåëïíá.....
Åëåïò åéðáìå íá åéíáé ðñïóéôåò ïé ôéìåò íá ìðïñåé ï êïóìïò íá áãïñáóåé áõôïé ôï å÷ïõí ðáñá÷åóåé ôé íïìéæïõí ïôé ðïõëáíå ìïíï óôïõò VIP ðåëáôåò ôïõò?

Ðñåðåé íá ôï êïéôáîïõí ëéãï ôï èåìá ôùí ôéìùí åíôáîåé åéðáìå ëáôñåõïõìå ôïí ÐÁÏÊ áëëá áõôç ç áãáðç ìçí ãéíåôáé êáé åêìåôáëëåõóéìç...

northeagle_4

• Guest
εμενα παντως αθηνα ηρθε μεσα σε 2 μερες και με τηλεφωνο απο πριν για την ωρα παραδωσης.μαλλον καλοκαιριατικα το κλασσικο ελληνικο χαλαρωμα θα φταιει.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Μπαινω πριν λιγο να χαζεψω νεα προϊοντα, βλεπω κατι ψειρες φωτογραφιες. Πατωντας επανω μεγαλωνουν μεν οι φωτογραφιες αλλα επειδη ειναι τραβηγμενες με μικρη αναλυση εξακολουθουν να ειναι δυσδιακριτες. Ελεος ρε πουστη μου, βασικα ειναι αυτα, σε οποιαδηποτε ιστοσελιδα!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

ive4

• Guest
Μπήκα και πάτησα το ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΠΑΟΚ. Τιμή 15 ευρώ. Για να έχουμε μία εικόνα, έχω αγοράσει Λεοφωρείο Σαν Πάουλι στη Γερμανία με 9.95....

bagos1

• Guest
πήγα σήμερα στην μπουτίκ να πάρω κανα φορμάκι για την νεογέννητη κόρη μου και τρόμαξα απο αυτά που είδα 3 βρεφικά κορμάκια με μία μουτζούρα που υποτίθεται ότι γράφει ΠΑΟΚ κοστίζουν όσο ένα διαρκείας στην θύρα 4 και απο ποιότητα αστο καλύτερα δεν ειναι να ακουμπάει σε παιδικό δερματάκι, τελικά έφυγα με ένα συνολάκι μόνο για τον γιό μου στα 20 ευρώ κακοραμένο αλλά τουλάχιστον είτανε ριγέ και ασπρόμαυρο.

Offline scouser4

• Αλλαγή
ελπίζω τα σχόλια όλων, να τα διαβάζουν οι υπεύθυνοι κ να φτιάξει η μπουτίκ.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Λες να ασχολούνται με άλλες σελίδες και όχι με αυτή τις μπουτίκ;;;  ???

Πάντως και εγώ πιστεύω πως πολλά από το φόρουμ τα διαβάζουν υπεύθυνα άτομα..

Ποιος θα δώσει σχεδόν 40 ευρώ για κασκόλ την τρέλα μου μέσα... :-\
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Τωρα θα ξανα γκρινιαξω αλλα τετοιες γυφτιες ρε πουστη μου δεν τις αντεχω:
Ειδα σημερα στην μπουτικ στην βιτρινα κατι μπλουζες puma. Το σημα το ειχε στο στηθος, στην καρδια. Επειδη ομως δεν ειχε τιποτε το ΠΑΟΚ χαρακτηριστικο, το προσθεσαν μετα,το σημα του ΠΑΟΚ, μαλλον με καποια πρεσσα και αυτο ειναι εμφανες. ΟΜΩΣ επειδη δεν υπηρχε χωρος και ηθελαν να το βαλουν και αυτο στην μερια της καρδιας, εχει μπει τοσο αριστερα, σχεδον στη ...μασχαλη, εκει που αρχιζει το...μανικι.ΕΛΕΟΣ ρε πουστηδες...
« Last Edit: July 28, 2009, 11:42:52 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline scouser4

• Αλλαγή
κάτι πρέπει να γίνει άμεσα με αυτό το ρεζιλίκι!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Λοιπον εχουμε και λεμε:
1. Βρεθηκε μια ακρη απο μελος του φορουμ να γινει την επομενη εβδομαδα μια επαφη με ΤΟΠ στελεχος της puma, πολυ ΤΟΠ.

2. Στη συναντηση αυτη μπορουμε να πουμε τα παραπονα που εχουμε απο την πουμα. ΠΡΟΣΟΧΗ! Οχι γενικα για την μπουτικ, οχι για ολα τα προιοντα της μπουτικ. ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥΜΑ.

3. Καλο θα ηταν λοιπον να συγκεντρωσουμε ολα τα παραπονα/προτασεις/υποδειξεις/ιδεες. Το αν θα εισακουστουν θα το δουμε.Παντως δεν εχουμε τιποτα να χασουμε. Μπορει να βγει κατι καλο.Υπαρχει πολυς κοσμος που ασχολειται ειτε γιατι του αρσει ειτε γιατι θελει να βοηθαει την ΠΑΕ.

4.Προτεινω λοιπον να μοιρασουμε τη δουλεια σε εθελοντες ως εξης: Να ψαχθει το συγκεκριμενο τοπικ οπως και κεινα με τις φανελες/εμφανισεις. Να μαζευτουν ολα οσα σχετιζονται με πουμα και εχουν ενδιαφερον σε ενα καινουργιο τοπικ με θεμα: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΡΟΣ ΤΗΝ PUMA.
Για παραδειγμα ας ψαξει ενας τις πρωτες 10 σελιδες του παροντος τοπικ, ενας αλλος απο την σελιδα 11 μεχρι την 22 κοκ. Απο αυτα που εχουν γραφτει και παρουσιαζουν ενδιαφερον θα γινεται μια παραθεση στο νεο τοπικ.  Αλλα ακομα και προτασεις που δεν εχουν γραφτει ηδη θα μπορουσαμε να τις καταγραψουμε στο νεο τοπικ.
Αυτα, αντε βουρ στον πατσα

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Καλή φάση χόμο αλλά αν αυτές οι αντιδράσεις δεν προέρχονται από τον επίσημο συνεργάτη της πούμα (δλδ. την ΠΑΕ ΠΑΟΚ) πολύ φοβάμαι λίγη σημασία έχει...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Δε βλεπω εθελοντες..................Λοιπον θα κανω εγω την αρχη αργα αποψε και θα δω τις σελιδες απο 1 εως 10 του παροντος τοπικ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

GeorgT

• Guest
κανονικα θα το έκανα εγω μονος μου ολα αυτα αλλα με βρίσκεις σε κατάσταση διακοπών κ δεν έχω νετ (αν καθυστερήσει μεχρι την παρασκευή το ζήτημα θα κανω εγω την λίστα μιας κ θα έρθω για το meeting βέβαια)

chiltsid

• Guest
σελιδες 11-22:
1)φανελες ρετρο,του 70 και 80,απλές αλλα ωραιες,μπορουν να βγουν?
2)ποιοτητα φανελας,πολλες ειναι ελαττωματικές!
3)4η φανελα,πέρυσι ειχε ακουστει κατι για μπορντο χρωμα,δεν την ειδε κανεις,φετος?.
4)σε οποιο αθλητικο μαγαζι πωλούνται φανελες πουμα,να ειναι μεσα κ του ΠΑΟΚ,σε ολη την ελλαδα.(δεν ξερω αν γινετε ειδη αυτο,αλλα αν οχι,πρεπει να γινει).
5)τα 65-70 ευρω ειναι πολλα για την ποιοτητα ραφης,φανελες πουμα στο εξωτερικο ειναι πιο καλοραμμενες.
6)αδιαβροχα,φορμες,απλα μπλουζακια,εκτος απο αντρικα,παιδικα να βγαινουν κ σε λιγο μικροτερα νουμερα για τις κοπελιες,γενικα περισσότερα είδη για γυναικες.
7)τα λογκο των χορηγων κ τα νουμερα στις φανελες,μετα απο 2-3 πλυσίματα ξεκολλαν(δεν ξερω αν ειναι θεμα πουμας).
8)πολλα παραπονα για σχεδια,φανελας,φορμας,απλα μπλουζακια,διχως φαντασια.
9)σχεδιο μπλουζας πουμα και το σημα του ΠΑΟΚ απλα με πρεσσα κολλημενο(στραβα μαλιστα),καμια φαντασια στον σχεδιασμο.

αυτα βρηκα σε αυτες τις σελιδες.

τοσα παραπονα εχετε ολοι απο την πουμα,να μια ευκαιρια να τα πειτε,δεν ειναι δυσκολο,2 γραμμες ο καθενας να γραψει.
μπορει να μην αλλαξει κατι,αλλα τουλαχιστον θα εχουμε κανει το καμματι μας.

ΥΓ:πολυ καλη η πρωτοβουλια που πηρες χομο(ευχαριστω κ στο μελος που μεσολάβησε).

ΥΓ2:πληροφοριακα,τα περισσότερα παραπονα ηταν για τις ακριβες τιμες,γενικα στιν μπουτικ και τα περισσότερα δεν ηταν προϊόντα πουμα!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Μπραβο chiltsid!
GeorgeT, απο βδομαδα παει το ραντεβου, θα σου πω κι απο κοντα την Παρασκευη.
corrupt, προφανως θα εχει καποια αναμιξη ο ΠΑΟΚ με το τοπ στελεχος, οχι η ιδια η ΠΑΕ αλλα τελος παντων το ενδιαμεσο κοννε εχει να κανει με τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

GeorgT

• Guest
Homo P. ξεχώρισα τα θέματα που μπορούν να προωθηθούν στο Γλου (βασικά τα περισσότερα τα είπε ο chiltsid)

1)   ΦΑΝΕΛΕΣ ΡΕΤΡΟ
2)   4η φανέλα σε διαφορετικό χρώμα?
3)   Διαθεσιμότητα προϊόντων ΠΑΟΚ σε καταστήματα Γλου?
4)   Ο δικέφαλος να βγαίνει μόνο σε ασπρόμαυρο χρώμα!
5)   Γρήγορη κ πλήρες διαθεσιμότητα των επίσημων εμφανίσεων!
6)   Μια φανέλα με Δικέφαλο αετό που πιάνει όλη τη μπλούζα?
7)   Διαθεσιμότητα δύσκολων μεγεθών π.χ XXL, XS, κ επίσημες φανέλες σε παιδικά μεγέθη!
8.)   Να υπάρχει η  επίσημη εμφάνιση σε original έκδοση κ σε replica (ολόιδια σε σχέδιο) στα 30 ευρώ (όπως υπήρχε στο ολ. περσυ)
9)   Αυτοκόλλητα ονομάτων-νούμερων σε καλύτερη ποιότητα + ονόματα κ σε καμπύλη μορφή (για να χωράνε στη φανέλα χωρίς να φτάνουν στα μανίκια)

apaoki13

• Guest
Πάνω σ' αυτό με τις retro. Πες τους κιόλας ότι την διετία 84-86 είχαμε Puma. Εκείνες είναι οι καλύτερες που θα μπορούσαν να βγουν. Επίσης μην κάνουν καμιά μαλακία και βγάλουν φανέλα Δημόπουλος γιατί ικανούς τους έχω.

Offline gagas

• Αλλαγή
το 8 χλωμο το κοβω..μη σου πω κ για τα 2,3,4,6 και 9..

GeorgT

• Guest
εμεις θα κάνουμε τις προτάσεις κ ο γλου θα μας γράψει στα .... του (κλασσικά πράγματα δηλαδή)

GeorgT

• Guest
AAA ρε τσακάλια εκει στη μπουτίκ, μια μερα πριν το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι κ δεν εχουν την ριγέ φανέλα!!