Author Topic: Σχόλια για την Μπουτίκ του ΠΑΟΚ - www.paok-megastore.gr  (Read 32072 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
οσες φορες εχω παει στην μπουτικ εχει σχεον τα ιδια πραγματα.πηρα προχτες ενα απλο μπουρνουζι μην μιλησω για ποιοτητα αν το βαλεις στο πλυντηριο μπορει να σου βγει bebe το πληρωσα γυρω στα 35 με 37ε.οκ.ειχε αλλα 2 σχεδια με καλυτερη ποιοτητα.τιμη?65 και 70ε.ειναι δυνατον?για μενα ειναι αρκετα πρεπει να δουλεψω σχεδον 3 μερες για ενα μπουρνουζι.
δεν εχει ποικιλια καθολου.φορμες αδιαβροχα τεραστια νουμερα ολα αντρικα ουτε ενα αμανικο μπλουζακι [λεω εγω τωρα ψαχνω να βρω εδω και καιρο αλλα τιποτα].τεσπα το θεμα ειναι οτι οι τιμες του ειναι ακριβες.βγαλτε και κανενα εσωρουχο ΠΑΟΚ ρε σεις τις μπουτικ.ΑΠΟ ΕΞΩ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΝΕΣΗ λεμε....[χρις παρεξηγηση]

ive4

• Guest
Οι τιμές της μπουτίκ είναι εξωφρενικά υψηλές και απαράδεκτες.
Από ποιότητα η Πούμα είναι για τον πούτσο.
Από σχέδια ακόμα χειρότερα.
Αν είναι να ψωνίζουμε μόνο για το σημα ΠΑΟΚ τότε ψωνίζουμε και από το περίπτερο.
Ο μόνος λόγος που πήρα από την μπουτίκ ήταν για ενίσχυση της ΠΑΕ.

Αλλά προτιμώ να βάλουν ένα κουτάκι έξω από την Τούμπα και να ρίξω 50 ευρώ χωρίς να πάρω τίποτα, παρά να δώσω 50 ευρώ για μια μπλούζα που αξίζει 8 ευρώ. Είναι κοροιδία.
Πολλές φανέλες ήταν ξεσκισμένες.
Ο χώρος είναι μικρός.
Η αναμονή στην ουρά είναι βαρετή.
Η ζέστη είναι κόλαση.

Στη μπουτίκ της Μπαρτσελόνα που έχω πάει έχει πολύ πιο νορμάλ τιμές.

Θα μπορούσα να ψώνιζα κάθε φορά που πήγαινα Τούμπα από κάτι.
Τώρα ψώνισα μία φορά και δεν μου έμεινε ούτε ευρώ. Και σε αυτές τις τιμές δε ξαναπαίρνω.

Ας ξυπνήσουν.
Με αυτή τη λογική της μπουτίκ, μόλις περάσει ο ενθουσιασμός του κόσμου, θα πουλάει ποσότητες όσο θα πουλούσε η Dolce Cabbana αν άνοιγε μαγαζί στο Ζεφύρι.

Offline Vorious

• Αλλαγή
Μπηκα στη μπουτικ για να πάρω μια φανελα για μενα, ενα καπελο για τη γυναικα μου και οτι αλλο προκυψει.
Τη φανελα την ειδα απο κόντα και δε μ αρεσε. ειδικα τα διαφημιστικα πανω ειναι της πλακας . Πιστευω αν τη βαλεις μια φορα πλυντηριο θα ξεκολλησουν. Δε μ αρεσαν.
Σκεφτηκα να παρω μετα μια ρετρο "Πελλιος".
Μη σας ζαλιζω, τελικα δε μ αρεσε κατι ιδαίτερα και δεν πηρα τιποτα (μου δωσε και ενα φιλαρακι ενα Τ-shirt ΠΑΟΚ-Partizan) και κρατησα τα λεφτα στην τσεπη.
Ετσι κι αλλιως οταν παιρνεις κατι απο μπουτικ μονο ενα ποσοστο το παιρνει ο ΠΑΟΚ. βαλε κοστος, βαλε φορος της εταιριας, βαλε ΦΠΑ, βαλε σπονσορα: μικρο ποσοστο παει στον ΠΑΟΚ

Ενω οταν θα παρεις ΜΕΤΟΧΕΣ, ότι βάλεις παει 100% στον ΠΑΟΚ. Νοιώθω πιο ομορφα οταν σκεφτομαι οτι θα παρω μετοχες, παρα αν σκεφτομουνα οτι αγορασα κατι απο τη μπουτικ, μονο για να αγορασω κατι απ την μπουτικ.

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

katafraktoi

• Guest
...τα διαφημιστικα πανω ειναι της πλακας . Πιστευω αν τη βαλεις μια φορα πλυντηριο θα ξεκολλησουν...

Αυτος ειναι ενας σημαντικος λογος να παρω!  ;D

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Οι τιμές της μπουτίκ είναι εξωφρενικά υψηλές και απαράδεκτες.
Από ποιότητα η Πούμα είναι για τον πούτσο.
Από σχέδια ακόμα χειρότερα.
Αν είναι να ψωνίζουμε μόνο για το σημα ΠΑΟΚ τότε ψωνίζουμε και από το περίπτερο.
Ο μόνος λόγος που πήρα από την μπουτίκ ήταν για ενίσχυση της ΠΑΕ.

Αλλά προτιμώ να βάλουν ένα κουτάκι έξω από την Τούμπα και να ρίξω 50 ευρώ χωρίς να πάρω τίποτα, παρά να δώσω 50 ευρώ για μια μπλούζα που αξίζει 8 ευρώ. Είναι κοροιδία.
Πολλές φανέλες ήταν ξεσκισμένες.
Ο χώρος είναι μικρός.
Η αναμονή στην ουρά είναι βαρετή.
Η ζέστη είναι κόλαση.

Στη μπουτίκ της Μπαρτσελόνα που έχω πάει έχει πολύ πιο νορμάλ τιμές.

Θα μπορούσα να ψώνιζα κάθε φορά που πήγαινα Τούμπα από κάτι.
Τώρα ψώνισα μία φορά και δεν μου έμεινε ούτε ευρώ. Και σε αυτές τις τιμές δε ξαναπαίρνω.

Ας ξυπνήσουν.
Με αυτή τη λογική της μπουτίκ, μόλις περάσει ο ενθουσιασμός του κόσμου, θα πουλάει ποσότητες όσο θα πουλούσε η Dolce Cabbana αν άνοιγε μαγαζί στο Ζεφύρι.

εχεις δικιο ive4 εχω παει και εγω στην μπουτικ της μπαρτσελονα και εχω παθει πλακα

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
uparxoun kolumvitika eidi sti mpoutik;magio kai skoufakia px;;
opoios kserei as apantisei please...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

ive4

• Guest
μπα...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ok thanks...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Γιατί βρε Μαρία,

πέρυσι είχε κάτι ωραία πως τα λέτε εσείς οι γυναίκες...κολάν;
με το δικέφαλο στο πλάι... τέρμα αυτά;
φανέλες γυναικίες δεν είχε ποτέ νομίζω...
εδώ τουαλέτες γυναικίες δεν έχει, φανέλες θέλεις;
Κολάν και ξερό ψωμί.

σωστοτατος ο δικεφαλος για τις τουλετες λεω

biggeorge

• Guest
paidia egw piga perysi me vazelo me 2 vazelakia...na paroun kati kai pathan sok me tis times....oso gia tin atmosfera....eidika egw pou eimai ligo paraksenos me ton aera...otan exei polla atoma...(me kapnogona kai tetoia antexw poli dn me enoxloun...)pisteuw thelei douleia...twra gia poiotita pou lete dn kserw alla kati tha kserete eseis....

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
PHRES ALLOTHRISKOUS STHN TOUMPA RE?NTROPH SOU  S'EXW KAI SOI..FTOU SOU!
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

Offline corrupt

• Αλλαγή
Για την ποιότητα των προιόντων και την ποικιλία στα είδη, νομίζω θα βελτιωθεί αισθητά η κατάσταση. Πρώτη χρονιά λειτουργίας της μπουτίκ υπό την επίβλεψη της διοίκησης Ζαγοράκη και όχι άθλος επε και μαλακίες... Θέμα χρόνου είναι να γίνει η μπουτίκ ευρωπαικών προδιαγραφών. Κάποτε θυμάμαι όταν πρωτο-άνοιξε το κατάστημα στην 8, είχε μέχρι και είδη περιποίησης σώματος! Για μένα αλλού είναι το θέμα...

Μπορεί να ανοίξει η παε υποκαταστήματα της μπουτίκ σε Καστοριά, Βέροια, Σέρρες, Δράμα, Κοζάνη, Κατερίνη, Φλώρινα, Καβάλα, Κιλκίς, Έδεσσα, Πολύγυρο, Γρεβενά; Να μην υπάρχει νομός στη Μακεδονία (για να μην πω και στη Θράκη  ;D) που να μην μπορεί κάτοικος να βρει επίσημα προιόντα ΠΑΟΚ στην πρωτεύουσά του... Εκεί να δεις έσοδα και ρευστό στα ταμεία της παε, χώρια η προπαγάνδα στους αλλόθρησκους και η ενίσχυση του ΠΑΟΚτσήδικου στοιχείου στη Β. Ελλάδα... Το γνωρίζω πως είναι πολύ μεγαλοεπίβολο και δύσκολα υλοποιήσιμο, αλλά σε βάθος χρόνου και αν αγωνιστικά η ομάδα φτάσει στα επίπεδα που όλοι ονειρευόμαστε, η ζήτηση του κόσμου θα δημιουργήσει άμεσα την ανάγκη επέκτασης της μπουτίκ στην επαρχία...

bagos1

• Guest
h poiotita einai gia ta panigiria eixa paei na parw gia ton gio mou ena formaki kai mia saliara kai plirosa san na entina enan efhvo. eidika h saliara eitane ena kolopano pou apla egrafe apanw me kakista gramata ΠΑΟΚ  kai fusika pote den tou tin foresa mias kai fovi8hka min kolisei tipota.  pantos sta 10 xronia pou leitourgoune oi diafores kata kairous mpoutik tin proti xronia pou eixe anoiksei me mpatatoudi kai tin adriana maragou san upeu8unh eixe tin kaliteri poiotita. 8umamai kati mplouzakia aslanis me ton dikefalo apanw alla kai pollh poiotikes faneles adidas me 12 xiliarika nomizw kali timi...........

CLUB LARISA

• Guest
 tin adriana maragou san upeu8unh

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.....

Offline nik

• Αποστολή
  • **
ðïôå èá áíïéîåé óôï éíôåñíåô? îåñåé êáíåíáò? åóåéò óôçí ìðïõôéê âáëôå êáíá êáëï zippo ìå óêáëéóôï äéêåöáëï êáé áò å÷åé êáé 40€
ΠΑΟΚ παντου!!!

apaoki13

• Guest
Στο ιντερνετ είπαν οτι θα ανοίξει μόλις τακτοποιηθεί η αδιοδότηση.

@ Bagos.

Εκείνα του Ασλάνη ήταν πράγματι καλή ποιότητα αλλά και ακριβά ήταν και λίγο ρόμπα (μόδιστρος σε μπουτίκ του ΠΑΟΚ δεν λέει). Θυμάμαι ότι η τιμή μου φάνηκε υπερβολική.

xalllara4

• Guest
Για την ποιότητα των προιόντων και την ποικιλία στα είδη, νομίζω θα βελτιωθεί αισθητά η κατάσταση. Πρώτη χρονιά λειτουργίας της μπουτίκ υπό την επίβλεψη της διοίκησης Ζαγοράκη και όχι άθλος επε και μαλακίες... Θέμα χρόνου είναι να γίνει η μπουτίκ ευρωπαικών προδιαγραφών. Κάποτε θυμάμαι όταν πρωτο-άνοιξε το κατάστημα στην 8, είχε μέχρι και είδη περιποίησης σώματος! Για μένα αλλού είναι το θέμα...

Μπορεί να ανοίξει η παε υποκαταστήματα της μπουτίκ σε Καστοριά, Βέροια, Σέρρες, Δράμα, Κοζάνη, Κατερίνη, Φλώρινα, Καβάλα, Κιλκίς, Έδεσσα, Πολύγυρο, Γρεβενά; Να μην υπάρχει νομός στη Μακεδονία (για να μην πω και στη Θράκη  ;D) που να μην μπορεί κάτοικος να βρει επίσημα προιόντα ΠΑΟΚ στην πρωτεύουσά του... Εκεί να δεις έσοδα και ρευστό στα ταμεία της παε, χώρια η προπαγάνδα στους αλλόθρησκους και η ενίσχυση του ΠΑΟΚτσήδικου στοιχείου στη Β. Ελλάδα... Το γνωρίζω πως είναι πολύ μεγαλοεπίβολο και δύσκολα υλοποιήσιμο, αλλά σε βάθος χρόνου και αν αγωνιστικά η ομάδα φτάσει στα επίπεδα που όλοι ονειρευόμαστε, η ζήτηση του κόσμου θα δημιουργήσει άμεσα την ανάγκη επέκτασης της μπουτίκ στην επαρχία...

Bravo bravo kai pali bravo. Ki egw to xw grapsei kapou palaiotera. Kapoia stigmi ayto prepei oposdipote na ginei.

ÃÉÙÑÃÏÓ ÁÓÐÑÏÌÁÕÑÏÓ

• Guest
Πραγματικα η ποιοτητα σε πολλα προιοντα δεν ανταποκρινεται στις τιμες
αυτες.Δεν ειδα την ποικιλια σε εξυπνα σχεδια σε μπλουζακια ,με την ADIDAS ειχε περισσοτερο  DESING . Να κανουνε  ρετρο φανελες  σωστες και οχι  τσολια γιατι αυτοι που τις φορεσανε τιμησανε με τον υδρωτα τους και με τους τιτλους που φερανε τον  ΠΑΟΚ. Πρεπει να δει κανεις  τις ρετρο φανελες τις ΜΑΝ.UNITED ,να χαιρεσε να την φορας πηγα το καλοκαιρι εκει.
Να αγορασω κατι ομορφο και ποιοτικο να το πληρωσω.
Χορηγος βεβαια ειναι η PUMA .
Ας λαβει ομως υποψιν την τρελλα που εχουμε για την ΟΜΑΔΑΡΑ μας
και δεν θα χασει
Ε..........εσεις στην μπουτικ καντε και καμια προσφορα

Offline ppantelos

• Αποστολή
  • **
Περισσοτερο για αυτους του "εξωτερικου" και μεχρι να ανοιξει η on-line μπουτικ:

http://www.sportarena.gr/product_info.php?cPath=42_100&products_id=5613

Υπαρχει μονο η ριγε β΄ποιότητα....
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ