Author Topic: Σχόλια για την Μπουτίκ του ΠΑΟΚ - www.paok-megastore.gr  (Read 32403 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
Νομίζω οτι μας νοιάζει αφού αναφερόμαστε
στο μαγαζάκι που εκμεταλεύεται o ΠΑΟΚ στη θύρα 8
-άλλωστε η ανακοίνωση, λίγο πιο πάνω, της ΠΑΕ είναι-
και όχι για την λουξ μπουτίκ που παραχωρήθηκε στην Puma.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
ok πάσο τότε...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

ive4

• Guest
Παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας.
Κάποτε είχα πάρει από τη μπουτίκ του ΠΑΟΚ ένα προϊόν που γράφει επάνω διακοσμητικά βιτρώ!!! Εγώ τα πήρα για αυτοκόλλητα αλλά δε κολλάνε!
Μπάιδεγουέι το ότι δεν έχουν οδηγίες χρήσεως δείχνει πόσο πρόχειρα ήταν όλα στην μπουτίκ.
Εδώ παίρνεις κρέας και γράφει επάνω να μη καταναλώνεται ωμό... Και δε μπορούν να βάλουν οδηγίες χρήσεως για τα διακοσμητικά βιτρώ;!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Βρασε πρωτα το βιτρω. Μετα θα κολλησει ευκολα. ;D

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline scouser4

• Αλλαγή
Εξηγήσεις για την UMBRO από Σαράτση

Ο Στέφανος Σαράτσης, μέλος τού Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που δέχθηκε κριτική για το ζήτημα της φανέλας και της συμφωνίας με την UMBRO, είχε ραδιοφωνική αντιπαράθεση στον... αέρα τού «Ράδιο Θεσσαλονίκη». Τι ακριβώς υποστήριξε;

«Θα ήθελα να δείξουμε επιείκεια σε αυτό το ζήτημα γιατί ακόμη δεν έχουν υπογραφεί τα συμβόλαια και δε θέλουμε να λειτουργήσουμε σε βάρος της ομάδας. Θεωρώ ότι όλοι πασχίζουμε για το καλό της ομάδας. Οπως ξέρετε οι συμφωνίες για τον ιματισμό κλείνονται περίπου τον Νοέμβριο για να υπάρχει χρόνος να ετοιμαστεί το υλικό. Μέχρι τον Φεβρουάριο εμείς δεν είχαμε κάνει τίποτα», επισήμανε αρχικά ο Στέφανος Σαράτσης αναφορικά με το μείζον ζήτημα της μπουτίκ και της συμφωνίας με την UMBRO για τη φανέλα.

Επίσης υπογράμμισε ότι «από τη στιγμή η ομάδα δεν είχε συμφωνία, εγώ την έψαχνα. Η ADIDAS ζήτησε 250.000 ευρώ κι η NIKE δε δέχτηκε καν να μιλήσει μαζί μας. Ετσι, με τον κ. Κατσαρή προχωρήσαμε με την UMBRO. Ταξίδεψα στην Αθήνα με την κ. Λίλλη και την κ. Θεοδοσιάδου. Ποτέ δεν ήμουν μόνος μου, πάντα είχα κάποιον μαζί μου. Οι άνθρωποι της UMBRO ήταν θετικοί.

»Μετά κατέβηκα ξανά και μου έδωσαν το «ΟΚ». Μου είπαν ότι θα μας ντύσουν χωρίς να τους δώσουμε ούτε ένα ευρώ. Αυτό που τους ζήτησα ήταν μία χαμηλή τιμή στην φανέλα γιατί υπάρχει οικονομική δυσκολία στον κόσμο. Τον Απρίλιο η ομάδα έκανε μία δεξίωση στους χορηγούς. Εκεί ήρθαν και οι άνθρωποι της UMBRO. Τότε είχε προσληφθεί, όμως, ο εμπορικός διευθυντής. Από εκείνη την στιγμή εγώ δεν είχα καμία επαφή. Μετά από έξι μήνες ακόμη δεν έχουμε υπογράψει την συμφωνία. Αν είναι δυνατόν».

Επίσης το μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος παρενέβη στην ραδιοφωνική εκπομπή τού «Ράδιο Θεσσαλονίκη» λόγω σημερινού δημοσιεύματος της εφημερίδας «Metrosport» που άφηνε αιχμές για τη διοίκηση της ομάδας, επισήμανε ότι «μάθαμε να ασχολούμαστε περισσότερο με τα εξωαγωνιστικά θέματα και όχι με τον πραγματικό αγώνα μέσα στο γήπεδο. Βάζουμε το εγώ μας πάνω από την ομάδα. Η αλήθεια είναι πως δυσκολεύτηκα να βγω στον αέρα, δεν είναι καλό παραμονές ενός αγώνα.

»Πάντως εγώ είμαι υπερήφανος για την δουλειά μου (σ.σ. είναι ιδιοκτήτης ταβέρνας). Καλύτερα έτσι, παρά να με κατηγορούν ότι είμαι ανεπάγγελτος. Εχω οικογένεια, έχω μία τίμια δουλειά. Σημειωτέον, μόλις έφαγε όλη η ομάδα και αναχώρησε για την Ξάνθη».

Σχετικά με δημοσίευμα που ήθελε μέλος τού Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προσπαθεί να κλείσει συμφωνία για το ξενοδοχείο όπου διαμένει η ομάδα, τόνισε: «Δεν έκλεισα καμία συμφωνία με κανένα ξενοδοχείο. Η ομάδα πέρσι χρεώθηκε 130.000 ευρώ για διαμονή. Εμένα υποχρέωσή μου ήταν αν μπορώ να γλιτώσω ακόμη και 10 ευρώ μετά, φυσικά, από αποφάσεις του Δ.Σ. Εκανα επαφές με ξενοδοχείο για να πέσει το κόστος. Καταφέραμε να ρίξουμε την τιμή στα 35.000 ευρώ. Δεν ξέρω ποιος είχε κάνει την προηγούμενη συμφωνία. Προς τιμήν του ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου μόλις είδε την προσφορά από το άλλο ξενοδοχείο έριξε τα χρήματα στα ίδια επίπεδα».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=49&id=21705

η γυναικα του μπινε  ?
τι ρολο βαραει ?

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Η αδερφή της γυναίκας του μπινέ..
Την είχε κάνει υπεύθυνη της μπουτίκ ο μπινές κι εκείνη την χρέωσε με αποτέλεσμα να μας την κάνει κατάσχεση η πούμα..

Offline scouser4

• Αλλαγή
εφαγε καλα ολο το σοι δηλαδη..

amafoule

• Guest
εχει φαει πολυς κοσμος ψωμακι απ τον ΠΑΟΚ την τελευταια 5 ετια.αλλος πολυ αλλος λιγοαν συνυπολιγισεις και οτι περναμε καιρους κρισεις και οτι καπιοι απ αθτους που μετα δυσκολιας ξεχωριζουν το αριστερο απο το δεξι και την κοκαινη απ τον ασβεστη καταλαβαινεις πως συμβαινουν τερατουργηματα

Offline blue_eyes

• Βασικός
... Οπως ξέρετε οι συμφωνίες για τον ιματισμό κλείνονται περίπου τον Νοέμβριο για να υπάρχει χρόνος να ετοιμαστεί το υλικό. Μέχρι τον Φεβρουάριο εμείς δεν είχαμε κάνει τίποτα», επισήμανε αρχικά ο Στέφανος Σαράτσης
οργάνωση λεμε.. ευγε

...Πάντως εγώ είμαι υπερήφανος για την δουλειά μου (σ.σ. είναι ιδιοκτήτης ταβέρνας). Καλύτερα έτσι, παρά να με κατηγορούν ότι είμαι ανεπάγγελτος. Εχω οικογένεια, έχω μία τίμια δουλειά. Σημειωτέον, μόλις έφαγε όλη η ομάδα και αναχώρησε για την Ξάνθη».....
ικανα στελεχη βλεπω στην διοικηση βρυζα... ιδιοκτητης ταβερνας κλεινει τις εμπορικες συμφωνιες, σουβλατζης βρισκει χορηγους και καντινιερης κανει τις μεταγραφες - ξανα ευγε
υγ στην ταβερνα πληρωσε η παε η κερασες ρε σαρατση;
υγ καλα αυτοι παιζουν μπαλα και τους πανε σε ταβερνες πριν τους αγωνες; υστερα αναρωτιομαστε γιατι μερικοι παραπατανε

....Ταξίδεψα στην Αθήνα με την κ. Λίλλη και την κ. Θεοδοσιάδου....
τα κοριτσια κατεβηκαν για ψωνια; η επειδη εχουν αποψη για την μοδα.. 3ο ευγε

Η ομάδα πέρσι χρεώθηκε 130.000 ευρώ για διαμονή. Εμένα υποχρέωσή μου ήταν αν μπορώ να γλιτώσω ακόμη και 10 ευρώ μετά, φυσικά, από αποφάσεις του Δ.Σ. Εκανα επαφές με ξενοδοχείο για να πέσει το κόστος. Καταφέραμε να ρίξουμε την τιμή στα 35.000 ευρώ. Δεν ξέρω ποιος είχε κάνει την προηγούμενη συμφωνία....
υστερα πως να βρουμε στοιχεια οτι φαγωθηκαν λεφτα... ολα καλυμμένα ειναι σε συμφωνιες και τιμολογια

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ πληροφορούν ότι ουδεμία ενημέρωση και ως εκ τούτου ουδεμία ανάμειξη είχαν στο θέμα της εμπορικής συμφωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την εταιρία UMBRO.
Ο Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών".

http://www.baladoros.com/nea.php?news=18998

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

GeorgT

• Guest
ÐáñÜ ôéò óçìáíôéêÝò ðñïóðÜèåéåò ðïõ Ýãéíáí ÷èåò êáé óÞìåñá, ç ìðïõôßê ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ äåí èá áíïßîåé ïýôå óå áõôü ôï ðáé÷íßäé ôçò ÊõñéáêÞò.

¹ôáí ãíùóôü üôé ôï ðéï ìåãÜëï ðñüâëçìá áöïñïýóå ôçí áðüêôçóç íÝïõ ÁÖÌ êáé ôçí ðôþóç ôïõ íÝïõ çëåêôñïíéêïý óõóôÞìáôïò ðïõ äçìéïõñãÞèçêå ãéá íá… äéåõêïëýíåé.

×èåò ÐÝìðôç ç ÐÁÅ êáôÜöåñå íá ðÜñåé ÁÖÌ êáé óÞìåñá Ýðñåðå íá ãßíåé ï ôåëéêüò Ýëåã÷ïò, áðü áíèñþðïõò ôçò åöïñßáò, óôï ßäéï ôï êáôÜóôçìá. Áõôü ðïõ óÞìåñá äåí ëåéôïõñãïýóå Þôáí ôï TAXIS ï Ýëåã÷ïò äåí ïëïêëçñþèçêå êáé ôï êáôÜóôçìá äåí ãßíåôáé íá áíïßîåé áõôÞ ôçí ÊõñéáêÞ.

¼ëá äåß÷íïõí üôé áõôü èá ãßíåé áðü ôçí åñ÷üìåíç Ôñßôç, üôáí êáé èá Ýñèïõí ôá ðñþôá ñïý÷á áðü ôçí Umbro. Êáé áõôÞ ç êáèõóôÝñçóç óôçí ðáñáëáâÞ Ýãéíå ëüãù ôçò Ýëëåéøçò ÁÖÌ.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=49&id=21888

êïéôÜîôå åìåéò åßðáìå ïôé èÝëïõìå áëëá ìåôá áõôïé åéðáí ïôé èÝëïõí áëëá ôï Üëëáîáí ê åßðáí ôïé äåí èÝëïõí ïðïôå ê åìåéò åßðáìå ïôé äåí èÝëïõìå....

ÏñãÜíùóç ï÷é ìáëáêéåò, ÐáñáóêåõÞ áðüãåõìá ê ôñÝ÷åéò ìçðùò ê âãÜëåéò áöì  :-[

ìÜëëïí óôï êëåéäÜñéèìï èá êüëëçóå!

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Μου αρέσει που λέει λέει για τα γραφειοκρατικά, και στο τέλος καταλήγει ότι δεν έχει και ρούχα... Ότι να 'ναι γίνεται. Μέχρι 15 μέρες δεν ήξεραν τι μάρκα θα έχει η ομάδα σιγά μην ετοίμαζαν την μπουτικ στην μοναδική φορά που θα έχει κόσμο το γήπεδο, μέχρι στιγμής...

Offline nik

• Αποστολή
  • **
ανοιξε η μπουτικ, ας ενημερωσει κανενας τι παιζει.
απο τα βιντεο αδεια φαινεται ακομα.
και καμια τιμη να μαθουμε μπας και..
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
Η λειτουργία του ΠΑΟΚ megastore

Το ΠΑΟΚ megastore ανακοινώνει την έναρξη των λειτουργιών του. Σκοπός είναι η καλύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της ομάδας. Στο νέο ξεκίνημα  ζητούμε από το φίλαθλο και αγοραστικό κοινό της ομάδας την κατανόηση τους για οποιαδήποτε έλλειψη παρατηρηθεί στις πρώτες ημέρες λειτουργίας του ΠΑΟΚ megastore. Γι' αυτό καθημερινά το κατάστημα κάτω από τη Θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας θα βελτιώνει την εξυπηρέτηση των πελατών του, και θα εμπλουτίζει συνεχώς την ποικιλία της συλλογής του.
Ωρες λειτουργίας του καταστήματος:
ΔΕΥΤΕΡΑ: 09:30 - 17:30
ΤΡΙΤΗ: 09:30 - 20:30
ΤΕΤΑΡΤΗ: 09:30 - 20:30
ΠΕΜΠΤΗ:  09:30 - 20:30
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 09:30 - 20:30
ΣΑΒΒΑΤΟ: 09:00 - 17:00
Το ΠΑΟΚ Megastore θα είναι ανοικτό όλες τις ημέρες διεξαγωγής αγώνων στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ σύντομα θα είναι στη διάθεση του κοινού και το ΠΑΟΚ e-shop για τις αγορές σας μέσω διαδικτύου.

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=1795H6K9B&extLang=

Άντε να δούμε επιτέλους και κανένα e-shop της προκοπής.
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

DigitalFan

• Guest
Aκούγεται ότι η ΠΑΕ θα ανοίξει άλλη μία μπουτικ στο cosmos...! Άντε να δούμε!

GeorgT

• Guest
Ìðïõôßê áêïõù ìðïõôßê äéáâÜæù áëëá ìðïõôßê äåí åéäá!!!

×ùñßò ôéò åðßóçìåò åìöáíßóåéò :o :o, ìå êÜðïéïõò áðï ôïõò ðáëéïõò õðáëëÞëïõò óßãïõñá îáíá ìåóá äå âëÝðù íá áëëÜîáíå ê ðïëëÜ!

Ôç åé÷å ìåóá?? Ìåñéêåò öïñìåò áðëùìÝíåò ùóôå íá öáßíïíôáé ðïëëåò ê ìåñéêÜ áêïìá åîôñá áðï ôçí ðáëéá ìéêñÞ ìðïõôßê óôçí 7!

Ðçñá ôßðïôá? Ï÷é ìéáò ê Ýøá÷íá áõôÞí ôçí æáêÝôá:

ôçí âñçêá óôá áíÜðïäá ÷ñþìáôá áëëá óáí öüñìá (ìáæé ìå ôçí êáôù öüñìá) çôáí ðïëëá ôá 85€ ïðïôå ôï ìðïõëï ãéá ìåíá! :-\

Offline savage republic

• Βασικός
Λαϊκές τιμές. :'(

Offline Català

• Αλλαγή
Πήγε, λέει, επιτέλους η φανέλα στη μπουτίκ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΙΒΑΝ!

:05a: :05a: :05a: :05a: :05a:

Πάντα τέτοια, περιμένω να ακούσω και τιμές να γελάσω ακόμα πιο πολύ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ιβαν δωσε ΙΒΑΝ (κανω και λογοπαιγνια) απο λογαριασμο να ψωνισω. Ο καιρος γαρ εγγυς συνελληνες
Στον κοσμο αλλος κανενας