Author Topic: Γενικά περί γαύρων  (Read 263978 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
Απ: Γενικά περί γαύρων
« Reply #5080 on: January 13, 2020, 20:21:02 »
Μια ζωή χαϊβάνια ήμασταν, στον Βόλο οι μισοί δεν χάρηκαν γιατί "ήταν οφσάηντ και δεν θα γίνουμε γάβροι", μετά βέβαια δεν μιλούσαν γιατί είχαν μπουκώσει από τις πούτσες κιτρινόγαβρων με το χαμένο πρωτάθλημα. Τώρα τα ίδια, είμαστε οι υπεράνω ενώ η μισή αιλλάδα παρακαλάει/προβλέπει τιμωρία για την υπόθεση με την Ξάνθη. Εμείς οι δίκαιοι, οι σωστοί και οι άλλοι με προπαγάνδα και πουστιές, λογικά θα βρούμε το δίκιο μας (!)

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #5082 on: January 16, 2020, 15:59:14 »
Πάνε να ρίξουν τη Ξάνθη
Σασταλεγας4

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline kanell2

• Αποστολή
  • **
« Reply #5083 on: January 16, 2020, 18:12:54 »
Πάνε να ρίξουν τη Ξάνθη
Σασταλεγας4

Σαστάλεγας4  ;D ;D ;D ;D ;D
κλαιω ρε μλκ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #5084 on: January 16, 2020, 23:43:07 »
Να μου πει ένας συνοπαδος πως κατέρρευσε σήμερα στην ΕΕΑ η σκευωρία του γαύρου να κοιμηθω κι εγώ ησυχος. Να ακούσω επιχειρήματα να ησυχάσω κι εγώ και να αρχισω να πανηγυριζω όπως όλοι οι υπόλοιποι Παοκτσήδες. Γιατί εκτός από ένα άρθρο πραγματική παπαρια στο sdna που λέει ότι οι νομικοί μας γαμησαν κι έδειραν με ακλονητα επιχειρήματα (δεν ανέφεραν ούτε ένα ) δεν έμαθα τίποτα άλλο. Μόνο άκουσα από πετρωτο να λέει ότι οι νομικοί μας είπαν ότι ο καλπαζιδης είναι 3ος ξάδερφος του Ιβάν, άρα ακόμα και μια ομάδα να αγόραζε δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς ο νόμος απαγορεύει συγγενείς μέχρι β βαθμού. 3ος ξάδερφος δε ξερω τι βαθμός συγγένειας λογίζεται.
Εγώ λοιπόν αντίθετα από όλους ανησυχούσα κι ανησυχώ. Το όλο στυλ πχ 2 μελών της ΕΕΑ μου βρωμάει πολύ. Ειδικά για τη Ξάνθη που ήδη βρήκαν πάτημα και κατά τη γνώμη μου χοντρό.
Ας μου εξηγήσει κάποιος λοιπόν πώς τους σκισαμε σήμερα για να ηρεμήσω κι εγώ.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #5085 on: January 16, 2020, 23:52:26 »
Συμφωνω με ΗΟΜΟ...κατι δεν παει καλα εδω...στο γαυρετα απλα ελεγε οτι θα κατατεθουν υπομνηματα την Πεμπτη...και λειπαν καποιοι απο την ξΑΝΘΗ εαν καταλαβα καλα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #5086 on: January 17, 2020, 07:16:32 »
Ξυνισε ο πρόεδρος που δεν πήγε ο καλπαζιδης και η dimera. Ξυνισε που έπαθε οσφυαλγία ο πιαλογλου. Πέταξαν τα καρφάκια μαζί με την μαρουπα. Μας την είπε που δεν κάναμε καμμια μήνυση. Κι εγώ την είχα αυτήν την απορία από το καλοκαίρι με τον γερό φαφουτη. Γιατί δεν τον σχισαμε?
Τραπεζικές μεταφορές από τον τρίτο ξαδερφο προς την dimera σε δημοσιεύματα του 10.gr, με ποια εντολή άρσης τραπεζικού παορρητου άραγε?. Επιβεβαιώσεις από alpha και peireus. Κατά τα άλλα τους σκισαμε ε? Μακάρι να είμαι εγώ ο μαλακας κόντρα στην γενική ευδαιμονια. Και όντως οι δικηγόροι μας να είναι αετοί. Γιατί μπουφοι μου φαίνονται. Ο δούκας ζει? Ακόμα και το άρθρο του κολκα είναι χλιαρό και ναχαμε να λέγαμε, από ουσία κι απαντήσεις τίποτα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #5087 on: January 17, 2020, 07:20:31 »
https://www.sportime.gr/xanthi/xanthi-ipovivasmos-ti-tha-ischisi-sti-vathmologia-tis-super-league-1-an-ipovivasti-i-xanthi/

ΡΕΕΕ σας τα λεγα, προσωπικά την θεωρώ τελειωμένη, να χαιρετισουμε το πρωτάθλημα. Νταξ δεν θα μας ρίξουν. Ρε θα τρέχουμε σας λέω

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #5088 on: January 17, 2020, 10:53:38 »
στην ουσια του θεματος τα ειχαμε πει απο την αρχη. τριτος συγγενης μπορει να αγορασει και τον ιδιο τονγαυρο αν θελει. ο νομος ειναι νομος και το λεει ξεκαθαρα.

το που βρηκε τα χρηματα καποιος για να αγορασει ενα σαλε δεν ειναι δουλεια της εεα.

εεα ειναι επιτροπη επαγγελματικου αθλητισμου οχι σδοε. τελος.

οσον αφορα τον υποβιβασμο της ξανθης εχει υπαρξει προηγουμενο με βαζελο που συμφωνα με το νομο επεφτε και συμφωνησε η λιγκα να μεινει,

αν δεν συμφωνησει τωρα για μια παρατυπια δουλεια δικη μας ειναι μετα να ασχοληθουμε με παρατυπιες αλλων που θα ειναι πολλες πιστευω.

ας ξεκινησουμε με τον παλετα για παραδειγμα..

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
« Reply #5089 on: January 17, 2020, 20:19:13 »
1. Ο Ηλίας Αρκούδης είναι βαμμένος βάζελος
2. Πρώην ΠΑΣΟΚος
3. Νυν ΣΥΡΙΖΑ
4. Το όλο θέμα για την Ξάνθη και μόνο, παίζεται στο αν γνωστοποίησε την πώληση στην ΕΕΑ και αν ως γνωστοποίηση μπορεί να θεωρηθεί και από τηλεφώνου (η Ξάνθη ισχυρίζεται ότι τηλεφώνησε στην ΕΕΑ)
5. Δεν μπορούν να πάρουν του βαθμούς όσοι έχασαν από την Ξάνθη.
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #5090 on: January 17, 2020, 20:29:50 »
καλα ολα αυτα αλλα εαν στις 23/2 δεν φτυσουν το γαλα της μανας τους να παμε να γαμηθουμε,και στον αγωνιστικο χωρο θελει ξεφτιλισμα ,ας κανονισουν
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #5091 on: January 17, 2020, 22:48:29 »
Ο homo έχει δίκιο, πολύ εφησυχασμένους μας βλέπω. Νιρβάνα.
Και το χουμε βιώσει άγρια στο πετσί μας το παρακράτος του γαύρου ακόμα και στην ίδια μας την πόλη.
Εγώ θεωρώ και την οποιαδήποτε συνέπεια στην Ξάνθη σαν επικράτηση του γαύρου, παραδειγματισμό σε όσους δεν σκύβουν το κεφάλι.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #5092 on: January 17, 2020, 23:38:34 »
Αυτό που δεν λενε τα πρεζοσάιτ είναι ότι η ξάνθη βρίσκεται στη Δυτική Θράκη. Ο νοών νοείτω.

Ας πάνε οι μαουνιέρηδες του πρεζέμπορα να σώσουν το ΝΑ Αιγαίο γιατί σε λίγο καιρό
οι τουρκαλάδες με τους λίβυους φύλαρχους θα ψαρεύουν γάβρους στη Κάσο και τη Κάρπαθο.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #5093 on: January 17, 2020, 23:58:43 »
https://www.koutipandoras.gr/article/froyros-toy-aygenaki-o-mprabos-toy-market-kai-toy-marinaki-eikones-video
Ειμαι από κινητό αν μπορεί κάποιος ας ποσταρει όλο το κείμενο να βρίσκεται

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Niki4os

• Κερκίδα
  • *
« Reply #5095 on: January 18, 2020, 02:10:43 »
Ψάχνω να βρω κάτι στις δηλώσεις και στις εκτιμήσεις που γίνονται που θα με καθησυχάσει αλλά δεν βρίσκω παρα μόνο κάποιες προτροπές εφησυχασμού ,τίποτα ουσιαστικό.Το μόνο που με ηρεμεί είναι ότι ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ και να χωρίσουν την Ελλάδα στα δυο.Ποτέ μη ξεχνάτε ΄΄Ελλάς ,Ελλάς η χώρα της πουστιάς΄΄

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #5096 on: January 18, 2020, 15:07:10 »
Πρόεδρος της ΕΕΑ:

Χανιώτης (=Μητσοτάκης) λαμόγιο... Από παντού προσπαθεί να το δέσει ο χοντρός αλλά τα αρχίδια μας θα πάρει στο τέλος

https://archive.patris.gr/articles/77877/34466
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #5098 on: January 18, 2020, 18:54:20 »
Δηλαδή θέλουν να ρίξουν την Ξάνθη που πήρε τηλέφωνο αντί να ενημερώσει εγγράφως εντός 10 ημερών, όταν δώσαμε το βαζελο αλλάζοντας τον κανονισμό διεξαγωγής του πρωταθλήματος μεσούσης της περιόδου. Κάνουν την τρίχα τριχιά οι εγκληματίες.

Αντεπίθεση και έλεγχο σε όλες τις ομάδες μέχρι τελους.

Και έλεος με αυτούς τους χασοδικες πουθεναδες δικηγόρους. Όλο απολογουμαστε
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #5099 on: January 18, 2020, 18:56:44 »
Λυσσαξανε για τον χαμηλό άσσο στο εντός με την Ξάνθη. Αυτοί που έχουν 1.15 με την υπερομάδα της big5 που έσπασε εκκωφαντικά το αήττητο του νταμπλούχου , όλα καλά.

Αντεπίθεση ρε γαμωτο
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα