Author Topic: Γενικά περί γαύρων  (Read 266998 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vorious

• Αλλαγή
Απ: Γενικά περί γαύρων
« Reply #4500 on: November 10, 2016, 18:27:19 »
Εισαι στην εκτη ωρα μεταμεσονυκτιου ταξιδιου με τρενο, κομματια ψιλοζαλαδα, ψιλοθολουρα.
Μπαινεις στα προαστια της Αθηνας και ετοιμαζεσαι για σταση. Ψιλοανασκουμπωνονται σιγουρα καποιοι λογω παρελθοντων γεγονοτων.
Και κει που κοιτας απ εξω με χασμουρητα, βλεπεις το σκοταδι να γινεται μερα απο τις μολοτοφ ενω αρχιζουν να σπανε τζαμια και να γινεται χαμος.
Ξυπνανε κι οι υπολοιποι απο τη φασαρια και τη λαμψη.
Εξω δεν ξερεις ουτε ποιοι ειναι, ουτε ποσοι ειναι, ουτε τι κρατανε.
Εσυ ομως σταματας το τρενο. ενω οι πρωτες καβατζες των αλλων τελειωνουν
Βγαινεις εξω χωρις να ξερεις τι θα συναντησεις...γνωριζοντας ομως οτι στη χαβουζα δεν το χουν σε τιποτα το σφαξιμο με την καβατζα της ασυλιας.

Σταματαω εδω... στο "βγαινεις εξω υπο αυτες τις ΕΝΤΕΛΩΣ αναποδες συνθηκες"

Θα το θυμαμαι για παντα στη ζωη μου!

Υ.Γ. και οχι μονο βγηκαν, τους γαμησαν και τις μανες...
Υ.Γ. τοση προτοιμασια, τοσος κοσμος, τοσες καμερες, τοσοι σκηνοθετες, μονο 58 δευτερολεπτα βιντεο τραβηξανε?
Υ.Γ. Θρυψαλα τα τζαμια μεσα στο τρενο, τα αιματα ποταμια στ αρχιδια μου εγω, το μονο που θυμαμαι απο παιδι μικρο, στ αρχιδια μου να γραφω τον ολυμπιακο
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #4502 on: November 14, 2016, 09:00:43 »
οι κίνδυνοι του επαγγέλματος.
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #4503 on: November 14, 2016, 19:14:34 »
ασυλια .πληρης ασυλια.ακρωτηριασμος κροατη, τραυματισμος βοσνιων, επιθεσεις σε δημοσιογραφους δεκαδες φορες ,σε ματς γαβρου, εθνικης,προπηλακισμος προπονητων,παικτων ειτε σε ματς γαβρου ειτε εθνικης(α ρε τι λεγατε πριν 20-25 χρνια που γινοτανε και κανα ματς σε καυτατζογλειο τουμπα),πεσιματα σε τρενα και οχι μονο σε οπαδους,σε μαγαζια παικτων και ποσο αλλα να γραψω. δεν συζηταω καν αν το καναμε εμεις. αλλα πιστευω οτι ακομα και χανουμοζελες να τοτ κανανε θα τους κυνηγουσανε οι μπατσοι
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4504 on: November 14, 2016, 20:05:32 »
Και λιγα λες
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #4505 on: November 14, 2016, 21:09:39 »
ασυλια .πληρης ασυλια.ακρωτηριασμος κροατη, τραυματισμος βοσνιων, επιθεσεις σε δημοσιογραφους δεκαδες φορες ,σε ματς γαβρου, εθνικης,προπηλακισμος προπονητων,παικτων ειτε σε ματς γαβρου ειτε εθνικης(α ρε τι λεγατε πριν 20-25 χρνια που γινοτανε και κανα ματς σε καυτατζογλειο τουμπα),πεσιματα σε τρενα και οχι μονο σε οπαδους,σε μαγαζια παικτων και ποσο αλλα να γραψω. δεν συζηταω καν αν το καναμε εμεις. αλλα πιστευω οτι ακομα και χανουμοζελες να τοτ κανανε θα τους κυνηγουσανε οι μπατσοι
δολοφονια φιλοπουλου

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #4506 on: November 15, 2016, 23:43:06 »
δεκαετία 90 σε ένα ματς με γριες φωνάαξμε 1000 άτομα το υπέροχο σύνθημα "μουνι νουνί χατζηπαναγή"

τιμωρία 1.000.000 δραχμές στην παε ΠΑΟΚ.

ίδια χρονιά στην πάτρα σε παναχαική γαύρος έφυγε φωτοβολίδα από γαύρους ή πέτρα και τραυματίστηκε το μάτι ενός ανήλικου παιδιού. σοβαρός τραυματισμός όχι μαλακιες.

πρόστιμο στο γαύρο?
1.000.δραχμες
ποιος ευθύνεται για αυτό το εγκληματικό πράγμα δε μάθαμε ποτέ. το πιο σημαντικό σε σχέση με το κατομύριο. γαμημένη ελλάδα
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #4507 on: November 16, 2016, 10:41:16 »
Αιλάς-Αιλάς, η χώρα του γαύρου και της πουστιάς ...

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #4508 on: November 18, 2016, 19:49:03 »
trιτσωνης κουκουλακης?

καλα η παε και ο ιβαν ειναι βοδια...κουκουλακης που μας σφαζει οπου μας βρει...ημιτελικος κυπελλου το αποκορυφωμα...ο τριτσωνης δεν ηταν σε ενα μεταξυ μας ματς που ο εποπτης εφεγε κατι στο κεφαλι ξαπλωσε και πηγε να τον βοηθησει να σηκωθει?

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #4509 on: December 20, 2016, 15:57:53 »
http://www.contra.gr/Longread/ertgate-25-xronia-meta-h-eksomologhsh-toy-kameraman-gia-ton-saliarelh.3777738.html

-  Αν ψάξεις στο διαδίκτυο το όνομα Σωκράτης Ζάππας το πρώτο που θα σου βγει στην αναζήτηση είναι το επεισόδιο με τον Σαλιαρέλη...

"Ναι (γέλια)! Το όνομά μου έγινε γνωστό λόγω αυτού του περιστατικού. Το video τα λέει όλα. Αν δεν υπήρχε, θα είχα κατηγορηθεί. Ακόμα κι έτσι, πήγαν να τον βγάλουν λάδι τον Σαλιαρέλη! Βασικός μάρτυρας ήταν ο Χρήστος Δάρας, ο οποίος έλεγε ότι ήταν παρών στο επεισόδιο και ότι εγώ έβρισα τον Σαλιαρέλη. Λέω, "μπορούμε να δούμε το video για να διαπιστώσουμε που ακριβώς είναι ο κ. Δάρας;" Στο video, λοιπόν, έρχεται ο Σαλιαρέλης και με χτυπάει, έρχεται από πίσω και ο Δέδες και με χτυπάει και ο Δάρας είναι κάπου στο κέντρο του γηπέδου μακριά κι έρχεται σιγά-σιγά! Στο τέλος εμφανίζεται το πλάνο".

- Ήταν δύσκολη περίοδος;

"Ναι. Ψέματα και εκβιασμοί".

- Δεχθήκατε απειλές;

"Πολλές. Κι από ανθρώπους που νόμιζα ότι ήταν φίλοι. Ξαφνικά βρέθηκαν εναντίον μου. Ακόμα και η Εισαγγελία στο κόλπο. Για να φανταστείς, μετά από χρόνια βγήκε ότι ο Εισαγγελέας χρηματιζόταν από τον Σαλιαρέλη. Το θέμα ξέρεις ποιο είναι; Ότι δεν έπρεπε να φάει ούτε μία μέρα φυλακή. Αν γινόταν αυτό, θα έμπαινε φυλακή για την υπόθεση Κοσκωτά. Γι' αυτό έπεσαν λυτοί και δεμένοι. Με πούλησε μέχρι και ο δικηγόρος μου. Φίλος, αδερφός, κουμπάρος και με πούλησε μέχρι και αυτός! Πάμε στην πρώτη δίκη, αναβολή. Δεύτερη δίκη, το ίδιο. Τρίτη δίκη, το ίδιο. Αυτός δικαιολογίες. Να μη στα πολυλογώ φτάσαμε στις δέκα αναβολές! Έφτασε η 11η φορά, με βάζουν νούμερο δύο και έρχεται η μεγάλη μέρα. Η διαδικασία είναι στις 9. Πάει 08:30, ο δικηγόρος πουθενά. Τον παίρνει τηλέφωνο η γυναίκα μου και της λέει ότι δεν θα έρθει!"

- Τι κρυβόταν από πίσω;

"Είχα πονηρευτεί από νωρίς. Στην τρίτη ή τέταρτη αναβολή, άρχισα να ψάχνομαι. Μου λέει, λοιπόν, ο Νίκος ο Κατσαρός ότι αυτός ο δικηγόρος ήταν δικηγόρος του Σαλιαρέλη στην υπόθεση με τον Νταϊφά!"

- Τελικά ήρθε εκείνη την ημέρα;

"Τρελός είσαι; Πάω μέσα μόνος. Με ρωτούν για αναβολή και λέω όχι! Μόνος μου, χωρίς δικηγόρο. Ήμουν μόνος μου απέναντι σε 5 δικηγόρους, με πρώτο τον μπαμπά Πλεύρη. Αρχίζουν, λοιπόν και μου κάνουν επίθεση. Ευτυχώς που υπήρχε το video. Ξέρεις πόσο άσχημα αισθάνθηκα; Να μη στα πολυλογώ, όταν αποσύρθηκαν για να κάνει την πρόταση η Εισαγγελέας, μου κάνει νόημα, πλησιάζω και μου λέει: "Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα..." Βγαίνει, λοιπόν και προτείνει δύο μήνες. Βγαίνει η πρόεδρος λέει 10 μήνες! Και έγινε χαμός! Μετά έγινε Εφετείο και έφαγε πάλι 10 μήνες".

- Μόνος εναντίον όλων και δικαιωθήκατε...

"Δεν ήταν αυτό το θέμα. Ήταν μια βρώμικη ιστορία. Να φανταστείς πως άνθρωποι από τον Παναθηναϊκό, από τη διοίκηση της ομάδας, ήθελαν να μη δικαστεί ο Σαλιαρέλης! Με έπιασαν και μου είπαν "Άστα μωρέ, μας εξυπηρετεί". Ήθελαν τον Σαλιαρέλη, ήθελαν αδύναμο τον Ολυμπιακό. Όλοι ήταν στο κόλπο!"

- Μιλάμε για ένα ντέρμπι που κράτησε 3 ώρες...

"Ναι, απίστευτο. Χαμός! Με τερματοφύλακα τον Νικοπολίδη και τον κόσμο να φωνάζει ότι είναι στημένο".

- Και μετά από αυτό το περιστατικό γίνεστε το μαύρο πρόβατο.

"Ναι. Το πρόβλημα ήταν να αντέξεις στην πίεση, να σταθείς όρθιος σε όλο αυτό. Υπήρχε τέτοια πίεση που αν ήταν άλλος θα είχε λυγίσει. Εγώ ήμουν ξεκάθαρος από την πρώτη στιγμή. Ήθελα να καταδικαστεί ο Σαλιαρέλης έστω με μία δραχμή για να μην πουν τίποτα για μένα. Ότι με πλήρωσε ο Σαλιαρέλης. Και να ξέρεις ότι με είχαν πλησιάσει για χρηματισμό. Εγώ, όμως, μακριά από αυτά".

- Ξαναπήγατε μετά σε ματς του Ολυμπιακού;

"Ναι αμέ. Και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Κοίτα να δεις, εγώ είμαι Παναθηναϊκός. Το ήξεραν όλοι από το σινάφι. Έλεγαν, λοιπόν, ότι με έβαλε ο Παναθηναϊκός. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα. Και ξέρεις ποιο είναι το τρομερό; Εγώ είχα έναν κολλητό φίλο, πολύ αγαπημένο. Μαθαίνω, λοιπόν, από τον δικηγόρο ότι αυτός έχει καταθέσει εναντίον μου. Παίρνω στα χέρια μου την κατάθεση και πέφτω από τα σύννεφα! Είχε καταθέσει ότι ήρθε σπίτι μου και είδε τα σκαλιά γεμάτα με λουλούδια και γλάστρες από τους φίλους του Παναθηναϊκού!"

Στην Τούμπα και τη Ν. Φιλαδέλφεια οι πιο σκληροπυρηνικοί

- Από την ΕΡΤ είχατε πρόβλημα;

"Κανένα. Ήξεραν ότι δεν πρόκειται να κάνω πίσω, αν μου το ζητούσαν. Ο Κατσαρός το έκανε πρώτο θέμα. Μπράβο του! Μετά όλος ο Τύπος ασχολούταν με αυτό. Η Κανέλλη ασχολήθηκε σε μία εκπομπή που έκανε στο ραδιόφωνο, τα ΝΕΑ το είχαν πρώτο θέμα με ένα φοβερό σκίτσο. Ήταν το ζήτημα των ημερών εκείνες τις ημέρες".

- Δεν ήταν το μοναδικό αξέχαστο ντέρμπι που καλύψατε...

"Οχι. Έχω πάει σε πάρα πολλά. Τι να σου πρωτοπώ. Αξέχαστο ήταν και αυτό του 1988, στον τελικό Κυπέλλου με τον Κοσκωτά".

- Πώς ήταν οι συνθήκες εργασίας εκείνη την εποχή;

"Κοίτα, οι πιο επικίνδυνες καταστάσεις ήταν στην Τούμπα και στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι πιο σκληροί ήταν στα επίσημα, αυτοί που είχαν διαρκείας. Αν σε έπαιρναν χαμπάρι, είχες πρόβλημα. Σε έβριζαν, αλλά χωρίς να ξεφεύγει η κατάσταση. Όχι όπως τώρα που πλακώνουν στο ξύλο δημοσιογράφους. Βέβαια, τότε υπήρχαν μόνο δύο αθλητικές εφημερίδες. Δεν φανάτιζαν τον κόσμο. Ούτε εκπομπές, ούτε "Δίκες". Ήταν πιο ήρεμα. Τώρα πια έχει γίνει πιο επαγγελματικό, αλλά και πιο επικίνδυνο. Από την εποχή του Κόκκαλη και μετά άρχισε να ξεφεύγει το πράγμα".

- Και από το ποδόσφαιρο στους πολέμους...

"Χωρίς να περιαυτολογήσω, ήμουν ο καλύτερος. Ήμουν στον τομέα των ειδήσεων και κάλυπτα τα πάντα. Τους πολιτικούς, τους πολέμους, σεισμούς, δυστυχήματα ό,τι μπορείς να φανταστείς. Στους πολέμους δεν πήγαινε κανένας. Στον πόλεμο του '82 δεν ήθελε να πάει κανένας! Και με πιάνει η Εύη Δεμίρη και μου λέει "πάμε;" Και φύγαμε για Βηρυτό! Πάνω στον χαμό, πάνω στους βομβαρδισμούς".

- Φόβος δεν υπήρχε;

"Υπήρχε, αλλά ήταν και αυτή η δημοσιογραφική αφέλεια. Να πάμε στο παραπέρα, να δούμε τι γίνεται παρακάτω. Να το ζήσεις από κοντά. Είχα αυτή την τρέλα, έβλεπα ξένους ανταποκριτές να καλύπτουν από κοντά τον πόλεμο στο Βιετνάμ και έλεγα πόσο ήθελα να ζήσω κάτι τέτοιο. Ε, μου δόθηκε η ευκαιρία και δεν την άφησα. Πάμε, λοιπόν, με την Εύη, περάσαμε παράνομα και φτάσαμε στο ξενοδοχείο όπου έμενε όλη η ηγεσία της PLO! Εμείς δεν το ξέραμε. Την επόμενη μέρα που φύγαμε βομβάρδισαν το ξενοδοχείο! Δεν φοβόμασταν εκείνη την ώρα. Μπαίναμε στο αεροπλάνο της επιστροφής, λέγαμε άντε να σηκωθεί να φύγουμε, αλλά με την πρώτη ευκαιρία θέλαμε να επιστρέψουμε. Πήγα πάλι στη Βηρυτό, τότε στον εμφύλιο. Μετά πήγα δύο φορές στο Ιράκ. Τη μία με τον μπαμπά Μπους και μετά με τον γιο. Πάλι με τη Δεμίρη. Παλικάρι!"

- Από τους πολέμους περάσατε στο γραφείο ως προϊστάμενος και τώρα πια συνταξιούχος. Σας λείπει;

"Τρελός είσαι; Καθόλου!"

- Δεν θα θέλατε τώρα, για παράδειγμα, να είστε στο Παρίσι;

- Άκου. Εμείς όταν πηγαίναμε μία αποστολή κουβαλούσαμε ένα σωρό πράγματα. Βαλίτσες, μονταζιέρες, καλώδια, κάμερες. Μου είχε πει, λοιπόν, ένας Αμερικάνος ότι στο μέλλον θα βγουν μικρά μηχανήματα, που θα τα κρατάς με το ένα χέρι και θα τραβάς και αυτά θα παίζουν αμέσως μέσω δορυφόρου (μου δείχνει το κινητό του). Ορίστε, βγήκε αληθινός. Για να στο πω απλά, μέχρι πριν λίγα χρόνια αν έβγαινε άσχημη εικόνα ή άσχημος ήχος στο δελτίο ή σε κάποιο θέμα, θα είχαμε απολύσεις. Θα ήταν έγκλημα. Και τώρα βλέπεις άθλιες εικόνες με το Skype και δεν γίνεται τίποτα. Εγώ δεν θα μπορούσα να δουλέψω έτσι. Κοιτάζουν το κέρδος και πώς θα βγάλουν το θέμα όσο πιο φθηνά γίνεται. Παλιά πηγαίναμε ταξίδι με τον Ανδρέα Παπανδρέου και το μισό αεροπλάνο ήταν γεμάτο μηχανήματα για να βγει σωστά η εικόνα και ο ήχος. Και τώρα με ένα λάπτοπ και ένα κινητό βγάζεις θέμα!"

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #4510 on: February 07, 2017, 08:08:54 »
Το ξεβράκωμα των γαυροφυλλάδων είναι απερίγραπτο. Εδώ και χρόνια ακούγεται στην πιάτσα ότι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες του γσύρου είναι το Μητσοτακέϊκο. Φημολογείται ότι αυτό ξεκίνησε με τα χρέη του Κοσκωτά. Χθες άλλαξε διοίκηση στην Ολυμπιακή Επιτροπή και ο Ισίδωρος Κούβελος (σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη-Μητσοτάκη) κατέπεσε από την προεδρία. Δέίτε τα πρωτοσέλλιδα των γαυροφυλλάδων και κρίνετε μόνοι σας.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #4511 on: February 07, 2017, 12:26:48 »
Ο χοντρος παντως με τη ντορα ειναι κωλος και βρακι, επιβεβαιωμενο απο τα πολυ μεσα της γαλαζιας τρομοκρατικης οργανωσης
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #4512 on: February 07, 2017, 13:58:17 »
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #4513 on: February 07, 2017, 20:05:45 »
Ο χοντρος παντως με τη ντορα ειναι κωλος και βρακι, επιβεβαιωμενο απο τα πολυ μεσα της γαλαζιας τρομοκρατικης οργανωσης

Koυμπάροι είναι (ο μαρινάκης έχει παντρέψει την μπακογιάννη με τον Κούβελο). Επίσης ο μαρινάκης ήταν ο κύριος χρηματοδότης της και όταν είχε φτιάξει κόμμα .
Ο δε Κουρτάκης (από το γλέντι του οποίου είναι οι φωτο παραπάνω) είναι ο μπροστινός του μαρινάκη στις εκδοτικές και άλλες του δουλειές (μπάτλερ του μαρινάκη τον είχε χαρακτηρίσει πρόσφατα κάποιο site).
Όλος ο βόθρος της ακραίας νεοφιλελέ δεξιάς μαζί με εσανς πρέζας, μαύρου χρήματος, παράγκας και χρηματοδοτούμενων υποχείριων...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4514 on: February 07, 2017, 21:04:43 »
Κουμπαριά, καμποϋλίκια, κατινιές, σούξου-μούξου και λοιπά νέα της πιάτσας, αν δεν τα μάθεις από Κρητικό, δεν έχουν νόημα.. :'(

Offline @stron@ut

• Αποστολή
  • **
« Reply #4515 on: February 09, 2017, 03:38:30 »
Η παρακάτω επιστολή/καταγγελία στάλθηκε στον Πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Δρ Τόμας Μπαχ αμέσως μετά τις παράνομες εκλογές που διενεργήθηκαν στην ΕΟΕ με την απουσία των αναφερομένων εκπροσώπων των αντίστοιχων Εθνικών Ομοσπονδιών.

«Αξιότιμε κ. Μπαχ,

Είμαστε βέβαιοι ότι, μέχρι αυτή τη στιγμή θα έχετε λάβει γνώση των όσων συνέβησαν εχθές, 6 Φεβρουαρίου 2017, στο πλαίσιο των προγραμματισθέντων εκλογών για τη νέα Διοίκηση της ΕΟΕ.

Μετά τη ξαφνική εισαγωγή στο νοσοκομείο του υποψηφίου Προέδρου, κ. Ισιδώρου Κούβελου, ο υποδειχθείς από τη ΔΟΕ, επίτιμος Μέλος της, κ. Λάμπης Νικολάου, ως  interim president, ανταποκρινόμενος στο αίτημα που του υποβλήθηκε, απέστειλε εγγράφως την απόφαση περί ολιγοήμερης αναβολής των εκλογών. Την απόφαση του σεβαστήκαμε απολύτως οι 13 υπογράφοντες και αποχωρήσαμε, όντας βέβαιοι ότι δεν επρόκειτο να διεξαχθούν εκλογές. Έτσι λοιπόν, οι άνθρωποι, οι οποίοι ήταν στην ΕΟΕ, έφυγαν από το κτίριο, ενώ οι άλλοι, βρισκόμενοι στο δρόμο προς την ΕΟΕ, δεν εμφανίστηκαν ποτέ.

Παρά ταύτα, ο κ. Καπράλος, χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα από το καταστατικό, τηλεφώνησε και προσκάλεσε προφορικά 13 από τους 27 εκπροσώπους της Ολομέλειας και διενήργησε εκλογές, χωρίς  τη συμμετοχή του υποδειχθέντος από τη ΔΟΕ,  προεδρεύοντος, Λάμπη Νικόλαου.

Η διαδικασία της σύγκλησης δεν θεωρείται απλώς άκυρη και παράνομη αλλά και νομικά ανυπόστατη. Οι υπογράφοντες στηρίξαμε και στηρίζουμε όλη τη διαδικασία που πρότεινε και εφάρμοσε ο κ. Νικολάου, το γεγονός όμως αυτό, είχε σαν αποτέλεσμα να καταληφθεί η Διοίκηση της ΕΟΕ πραξικοπηματικά, χωρίς να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία και να στερηθούμε της δυνατότητας να υποστηρίξουμε την υποψηφιότητα μας σε κάποια θέση στη Διοίκηση της ΕΟΕ, ενώπιον των συναδέλφων μας, σεβόμενοι κάθε ενέργεια του κ. Νικολάου, σχετικά με την εκλογική διαδικασία.

Κύριε Πρόεδρε, το Ολυμπιακό Κίνημα απαιτεί να έχει υπηρέτες, οι οποίοι σέβονται τους συναδέλφους της και ασφαλώς να είναι υπέρμαχοι του Fair Play  σε κάθε εκδήλωση της κοινωνικής μας ζωής. Παρά ταύτα, πρέπει να λάβετε γνώση, ύστερα από τη δύσκολη κατάσταση της 8ης Φεβρουαρίου, το Ολυμπιακό Κίνημα τραυματίστηκε σοβαρά στην Ελλάδα.

Περιμένουμε τη θέση που θα πάρει η ΔΟΕ στη συγκεκριμένη παραβίαση βασικών αρχών ισότητας που διέπουν το Ολυμπιακό Κίνημα.

Με τιμή»

1 Στυλιανός ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

2 Ξενοφών ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΛΗ

3 Γεώργιος  ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

4 Γεώργιος  ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΣ ΚΑΡΑΤΕ

5 Δημήτρης ΔΙΑΘΕΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ

6 Σπύρος ΖΑΝΝΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ

7 Αθανάσιος ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑ

8 Ισίδωρος ΚΟΥΒΕΛΟΣ ΙΠΠΑΣΙΑ

9 Ιωάννης ΣΓΟΥΡΟΣ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

10 Πέτρος ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

11 Γιώργος  ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

12 Θεόδωρο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΓΚΟΛΦ

13 Δημήτριος ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ
πέτρινα χρόνια σ'ολάκερο το γαβριστάν
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline @stron@ut

• Αποστολή
  • **
« Reply #4516 on: February 10, 2017, 21:04:01 »
Υποβασταζόμενος πρώτα και στη συνέχεια σε αναπηρικό καροτσάκι βγήκε την Παρασκευή από το νοσοκομείο ο Ισίδωρος Κούβελος.

Ο εκ των υποψηφίων για την προεδρία της ΕΟΕ είχε εισαχθεί στο Ωνάσειο με πόνους στο στήθος και γι' αυτό το λόγο ζητήθηκε αναβολή των εκλογών αξίωση που όμως δεν έγινε αποδεκτή.
Κατά την έξοδό του ο κ. Κούβελος τόνισε: «Δεν ξέρω για ποιες εκλογές μιλάτε. Δεν κατανοώ την βιασύνη κάποιων να καταλάβουν τις καρέκλες. Κυρίαρχη ολυμπιακή αξία είναι το ευ αγωνίζεσθαι και ο σεβασμός στον αντίπαλο. Και κάποια στιγμή κάποιοι άνθρωποι πρέπει να τα διαβάσουν και να τα μελετήσουν, ή κάποιοι να τους που τι σημαίνουν αυτές οι αξίες».

Τις ολυμπιακές αξίες & τα ολυμπιακά κινήματα να τα βάλετε στον πάτο σας, παραχαράκτες του ολυμπισμού
πέτρινα χρόνια σ'ολάκερο το γαβριστάν
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #4517 on: February 19, 2017, 12:47:47 »
Παλεύει να γλιτώσει μηδενισμό - υποβιβασμό ο Ολυμπιακός!

Τρέχει και δεν φτάνει ο Ολυμπιακός καθώς δεν κατάφερε να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον Παναθλητικό και πλέον παλεύει για να μην μηδενιστεί 2η φορά κάτι που σημαίνει υποβιβασμό!

Ο Ολυμπιακός στην Α1 κατηγορία μπάσκετ γυναικών ήταν να αγωνιστεί στις 13:00 με τον Παναθλητικό στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν έχει φτάσει στη συμπρωτεύουσα λόγω καιρικών συνθηκών και υπάρχει κίνδυνος νέου μηδενισμού του.

Οι ερυθρόλευκες αποφάσισαν να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή για την αναμέτρηση με τον Παναθλητικό, αφού είχαν προγραμματίσει να πετάξουν με πρωινή πτήση από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» παρότι ο κανονισμός προβλέπει οι ομάδες που αγωνίζονται εκτός έδρας πρέπει να βρίσκονται στην πόλη που γίνεται ο αγώνας μια μέρα πριν για παν ενδεχόμενο. Δηλαδή για περιπτώσεις σαν αυτή που θα διαβάσετε παρακάτω...

Η πυκνή ομίχλη που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη δεν επιτρέπει πτήσεις προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και έτσι η αποστολή του Ολυμπιακού έχει ξεμείνει στην Αθήνα.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν διαβουλεύσεις μεταξύ της ΕΟΚ και του Παναθλητικού για να καθυστερήσει πέντε ώρες η έναρξη του αγώνα (18:00), ώστε να προλάβει η ομάδα του Πειραιά να φτάσει στη συμπρωτεύουσα για το ματς.

Ωστόσο για την κατάσταση ενημερώθηκαν και οι υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος που είναι ανάστατες και σκοπεύουν να κινηθούν εναντίον της πιθανής αναβολής του αγώνα για λίγες ώρες.

Άλλωστε, οπως υποστηρίζουν, πουθενά στον κανονισμό δεν προβλέπεται από τον κανονισμό η ολιγόωρη αναβολή αγώνα! Και μάλιστα με την γηπεδούχο ομάδα να είναι κάθετα αντίθετη σε αυτό το ενδεχόμενο.

Το θέμα όμως είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα... Διότι αν ο Ολυμπιακός μηδενιστεί για δεύτερη φορά, τότε υποβιβάζεται! Αυτό τουλάχιστον προβλέπει ξεκάθαρα ο κανονισμός για δύο μηδενισμούς μέσα σε μια σεζόν.

Υπενθυμίζουμε, πως οι ερυθρόλευκοι πριν από 48 ώρες (την Παρασκευή το πρωί) έχασαν τη «μάχη» με τον Παναθηναϊκό λόγω της συμμετοχής της Εβίνας Μάλτση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το ΑΣΕΑΔ είχε μηδενίσει τον Ολυμπιακό λόγω της αντικανονικής συμμετοχής και πλέον κινδυνεύει και με δεύτερο μηδενισμό.

«Είμαστε ξεκάθαρα αρνητικοί στην αναβολή»!
Ο γενικός αρχηγός του Παναθλητικού, Βασίλης Πρασσάς μίλησε στο SDNA για το θέμα που έχει προκύψει και τη στάση της ομάδας των Συκεών για τη μη έλευση του Ολυμπιακού:

«Βάσει της ενημέρωσης που έχουμε, η πτήση του Ολυμπιακού έχει καθυστερήσει και ακόμα δεν έχει ξεκινήσει. Αλλά ήταν προγραμματισμένη για τις 10 το πρωί, ενώ ο αγώνας ξεκινά στης 13:00! Δεν είναι έγκαιρη πρόβλεψη αυτή. Είχαμε κάποιες επαφές με την Ομοσπονδία, στις οποίες εκφράστηκε και η σκέψη της αναβολής της αναμέτρησης. Εμείς είμαστε ξεκάθαρα αρνητικοί σε αυτό το ενδεχόμενο. Είμαστε θετικοί στο να διευκολύνουμε κάποιον αν υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα, αλλά εδώ τι να κάνουμε; Δε γίνεται να προγραμματίζεις πτήση για τις 10:00, ενώ το παιχνίδι είναι στη 13:00.  Η ευθύνη είναι ξεκάθαρα του Ολυμπιακού. Εμείς τώρα περιμένουμε τους διαιτητές και την απόφασή τους, βάσει των κανονισμών».

http://www.sdna.gr/mpasket/a1-gynaikon/article/298991/paleyei-na-glitosei-midenismo-ypovivasmo-o-gay-ros

Να πάρετε τηλέφωνο τον Κούλη και την Ντόρα για να καθαρίσουν. Άκου εκεί να ρίξουν τον "θρύλο των γηπέδων" κατηγορία.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #4518 on: February 19, 2017, 15:29:06 »
http://www.sdna.gr/mpasket/a1-gynaikon/article/298999/stis-1500-panathlitikos-gay-ros-me-apofasi-tis-eok

ελα αλαμαν μην αγχωνεσαι . ειδες η εοκ ; το πηγε πισω , και αν αργησουν παλι τα κοριτσια μας , ε δε χαθηκε ο κοσμος,το παμε και αλλο πιο πισω. αλλα εδω σε θελω παναθλητικε ,μην αποφασισεις να κατεβεις εσυ . ελα νντε
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4519 on: February 19, 2017, 16:32:48 »
Δε τρεχει καστανο καθαριζει η αντιπαλος ομαδα της Θεσαλονικης για παρτη τους..

http://www.sdna.gr/mpasket/a1-gynaikon/article/299029/den-kanei-enstasi-o-panathlitikos

ο σύλλογος των Συκεών δε φαίνεται διατεθειμένος να προβεί σε κάποια ένσταση, ώστε να διεκδικήσει τον μηδενισμό του Ολυμπιακού που, αυτόματα, θα έφερνε τον υποβιβασμό στους «Ερυθρόλευκους