Author Topic: Γενικά περί γαύρων  (Read 265079 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dave

• Αλλαγή
Απ: Γενικά περί γαύρων
« Reply #4300 on: January 10, 2015, 20:18:59 »
ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΟΙ ΓΑΜΩ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΧΕΣΤΗΚΑΤΕ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ Κ ΤΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΟΒΛΑΧΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #4301 on: January 11, 2015, 11:15:23 »
περιμενες κατι αλλο ρε φιλε?

αμα ειναι να χασεις 25 μυρια κινητοποιεις τα παντα

οχι σαν εμας που στη θεα των 25 παθαινουμε ναυτια και δεν ξερουμε τι να κανουμε. τι δεν ξερουμε, βασικα δεν κανουμε ΥΠΟΠΤΑ τιποτα
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #4302 on: January 11, 2015, 20:50:35 »
εσυ ξεκινας με τον αντιπαλο να παιρνει  μουσι πεναλντυ και χερι πρωτο γκολ, να σου γαμει την ψυχολογια τελειως...

οι αλλοι ξεκινανε 0-1 ξεαγχωτα με ανυπαρκτο φαουλ και τοιχος στα 11 μετρα...και φιλικο στην ξανθη η οποια στο ματς με μας μεχρι και καρυπιδης ειχε γαμηθει η μανα του
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #4303 on: January 11, 2015, 20:56:03 »
περιμενες κατι αλλο ρε φιλε?

αμα ειναι να χασεις 25 μυρια κινητοποιεις τα παντα

οχι σαν εμας που στη θεα των 25 παθαινουμε ναυτια και δεν ξερουμε τι να κανουμε. τι δεν ξερουμε, βασικα δεν κανουμε ΥΠΟΠΤΑ τιποτα

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #4304 on: January 11, 2015, 21:42:37 »
Σαπίλα χρόνια ατελείωτα

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #4305 on: January 11, 2015, 21:49:46 »
Ομάδα που δέχτηκε 2 γκολ από τον καπετάνο δεν δικαιούται να ομιλεί.
Ο γάβρος από το -7 στο +2 σε χρόνο ρεκόρ ρε χαχόλε από το ροστώφ.
Που θα πάει ....του χρόνου θα το δούμε το CL πρώτο τραπέζι πίστα με τους 27 ισάξιους ποδοσφαιριστές μας.
Α ξέχασα! εσένα στην ξάνθη, μόνο η σεκάπ σε νοιάζει.

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4306 on: January 11, 2015, 22:05:25 »
Και με χαμένα επτά παρακαλώ δικαστήρια που τον έτρεξαν οι εργαζόμενοι για εργασιονομικά θέματα και έπεται συνέχεια... Γουστάρει να του τα αρπάζουν δεν εξηγείται αλλιώς Μπατ Νο2

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #4307 on: January 22, 2015, 16:18:22 »
Κύπελλο Ελλάδος: Κινδυνεύει με βαριές ποινές ο θρήνος
Δεν έκαναν δηλώσεις οι άνθρωποι του θρήνου στην κάμερα του ΟΤΕ TV για ένα ακόμα ματς και πλέον η ΠΑΕ κινδυνεύει με τιμωρία.

σκάει

...... το χάδι θα είναι με πούπουλο ή με μαντηλάκι?

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #4308 on: January 23, 2015, 00:44:23 »
Φημες λενε οτι το προστιμο μπορει να αγγιζει ακομα και τα 2000 ευρω

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #4309 on: January 23, 2015, 01:00:41 »
#Jesuisgauros
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Sez

• Αποστολή
  • **
« Reply #4310 on: February 01, 2015, 23:23:16 »
είμαστε πολύ κουλ, πολύ απλες ρε παιδί μου. για άλλη μια φορά μας βιάζουν και στο φόρουμ δε κουνιέται φύλλο. το κόμπλεξ και η εσωστρέφεια μας δεν έχει όρια. ας βρίσουμε τώρα όλοι μαζί τον τσομπάνη το σαντικαι τον τζανδαρη και στον πραγματικό βιασμό ας σφυράμε κλέφτικα. καμία μομφή για το σάιτ ούτως η άλλως στο φόρουμ τρεις κι ο κούκος γράφουν απλά ήθελα να ήξερα που ξεσπατε σήμερα. Κυριακή κοντή γιορτή
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4311 on: February 01, 2015, 23:27:37 »
Δυστυχώς έχεις εν μέρει δίκιο.Ναι, έχει κάνει λάθη η διοίκηση, ο Άγγελος, ο ρώσος, ο κόσμος..

Αλλά δε γίνεται να μη βλέπουμε ότι ακόμα κι έτσι, άλλοι φταίνε πρωτίστως για ό,τι βιώνουμε φέτος. σε κάθε ματς σφάξιμο και αναλωνόμαστε σε εσωτερική φαγωμάρα.

Κυριακή κοντή γιορτή
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline Sez

• Αποστολή
  • **
« Reply #4312 on: February 01, 2015, 23:32:24 »
έχει χαλάσει η υγεία μας θα γίνουμε 50 και θα πεθάνουμε από καρδιά. δεν αντέχεται τόση αδικία και τόση πουστια την Κυριακή προβλέπω αθώους σαν και του λόγου μου να συλλαμβάνονται. είμαι θολωμένος όσο δε πάει. κακός ψόφος σε όλα τα πουστρακια λαό κυρίως σε χοντρό, πορνογερο, καραπαπαρα και μανιατη. εσένα ειδικά τελευταίε, εύχομαι το αλβανακι μας να σε κόψει τη μπάλα μια και καλή. οδηγός μας ο μπουζας λοιπόν που λέει κι ο άρρωστος
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4313 on: February 01, 2015, 23:33:48 »
Μαζί σου για Μπούζα :'(
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4314 on: February 01, 2015, 23:51:33 »
Δε χρειαζεται να την ακουσουν απο φορουμ οι γαυροι
Θα το νιωσουν απο κοντα
Γαμω τις μανες σας το περσινο δεν ηταν ουτε το 1/1000

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #4315 on: February 01, 2015, 23:57:41 »
είμαστε πολύ κουλ, πολύ απλες ρε παιδί μου. για άλλη μια φορά μας βιάζουν και στο φόρουμ δε κουνιέται φύλλο. το κόμπλεξ και η εσωστρέφεια μας δεν έχει όρια. ας βρίσουμε τώρα όλοι μαζί τον τσομπάνη το σαντικαι τον τζανδαρη και στον πραγματικό βιασμό ας σφυράμε κλέφτικα. καμία μομφή για το σάιτ ούτως η άλλως στο φόρουμ τρεις κι ο κούκος γράφουν απλά ήθελα να ήξερα που ξεσπατε σήμερα. Κυριακή κοντή γιορτή

Προσωπικά έχω περάσει το στάδιο τού εκνευρισμού στο θέμα κόκκινη τσούλα, απλά γελάω. Όταν οι αρμόδιοι της ομάδας μου είναι ανίκανοι ή απρόθυμοι να κάνουν κάτι, δεν έχει νόημα να χαλιέμαι. Το μόνο που μπορώ να κάνω, όσο ακόμα είμαι Θεσσαλονίκη κι έχω τόσα-όσα, είναι να πηγαίνω σε Τούμπα και Παλατάκι και να ελπίζω ότι θα δω θετικό αποτέλεσμα, καλή εμφάνιση και ιδανικά και τα δύο.

Το παιχνίδι της Κυριακής είναι τελευταία ευκαιρία να ξαναμπούμε σε απόσταση βολής από την κορυφή.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4316 on: February 02, 2015, 00:11:28 »
εφτασα σχεδον 43...τα φετινα οργια ειδικα μετά το διπλο στο τηγανι δεν τα χω ξαναδει...ουτε σε ποσοτητα ουτε και σε ωμότητα
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #4317 on: February 02, 2015, 00:20:30 »
την κυριακη οποιος μπαινει με πασατεμπο στο γηπεδο η με γκομενα παραμασχαλα πρεπει να βγαινει εξω με σουτια...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4318 on: February 02, 2015, 01:18:41 »
Καλη δυναμη και καλα μυαλα σε οσους θα πατε την Κυριακη.. παρολο που το περιμενα πως και πως τοσο καιρο δεν ειμαι διατεθειμενος να χαλασω τη ζωη μου περισσοτερο γιατι κακα τα ψεμματα αυτο το ματς και αυτος ο αντιπαλος συσσωρευει ολη την βρωμια και την σαπιλα αυτης της γαμωχωρας και ειδικα οπως πανε τα πραγματα φετος ενα κλικ θελει για να ξεφυγει εντελως το πραμα.. ντρεπομαι με τον εαυτο μου που ξεστομιζω οτι θελω νεκρο εκεινη την μερα η το κορακι, η τον Μανιατη, η τον Σαββα η οποιον αλλο παλιοπουστα αλλα εκει μας φτασαν γαμω τον θεο τους.. θα βγαλουμε καρκινο και θα παθουμε καρδια απο τα 30 καναν τις Κυριακες μας εφιαλτικες και δε μπορεις να βρεις και το δικαιο σου ολα μελι γαλα βγαινουν και απο πανω στο τελος!

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #4319 on: February 02, 2015, 09:28:11 »
Την Κυριακή, γαμήστε τον Ιβάν.... Ο ΘΕΟΣ συγχωρεί, ο ΠΑΟΚ ΠΟΤΕ!, δεν μας φταίει κανένας γαύρος που είμαστε σε αυτό το χάλι... Για όλα φταίνε οι καλά ΠΑΟΚάρες που έχουμε στο κεφάλι μας...
ΠΑΟΚ και να παρακαλάς να φας 5-6 μπας και ξυπνήσει το κοπάδι γαμώ την τρέλα μου...  Γαμήσει εντός εκτός και παντού... Μανιάτης, Σιόβας και κάθε πουτάνας γιος που τολμήσει να σκεφτεί να κάνει τον καμπόσο στο χορτάρι... ανάποδο σφύριγμα και το κοράκι καροτσάκι μέχρι την Λαμπράκη και μπάνιο με τούμπα λίμπρε...

Με παρακαλάνε τα κατέβω στο γήπεδο σε αυτό το ματς αλλά δεν το κάνω, όχι...

Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ, Ο ΠΑΟΚ ΠΟΤΕ!!
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...