Author Topic: Γενικά περί γαύρων  (Read 267938 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Català

• Αλλαγή
Απ: Γενικά περί γαύρων
« Reply #3580 on: May 26, 2013, 19:10:06 »
Χτες μου σφύριξε ένα παλικάρι που δουλεύει στο αεροδρόμιο το εξής σκηνικό που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του: ο πόλντο-μαρινάκης την επομένη του τελικού κυπέλλου ταξίδευε για λονδίνο να πάει στο μπάσκετ. Σκάει μπροστά του στο αεροδρόμιο ένας που δούλευε στην ολυμπιακή και του λέει "δε ντρέπεσαι ρε για το κύπελλο που πήρες;". Τον μαζεύουν σε μισό δευτερόλεπτο οι μπράβοι του, τον τραβάνε οι μπάτσοι στο τμήμα του αεροδρομίου. Του λέει μια προϊστάμενη εκεί της ολυμπιακής για να τον σώσει "εντάξει, μην το παρεξηγείτε, το παιδί έχει ψυχολογικά προβλήματα, μην το τραβήξετε σας παρακαλώ" κτλ. Απάντηση του τρούμπας γιου-αμερικανού: μα καλά, τον άκουσες τι μου είπε, είναι δυνατόν;

Ο άνθρωπος έχασε τη δουλειά του τελικά για το βαρύτατο αυτό έγκλημα να πει ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός.
Για αυτό κανένα έλεος στα μουνιά αυτά, φάπες παντού θέλει, όπως τότε που ήρθε στην Τούμπα με τους μπάτσους του κράτους του και τα ελικοπτεράκια του και νόμιζε ότι θα πάρει την πρόκριση γαμώ το μουνί που τον ξέρναγε, νερά απ'έξω να του κρατάνε ομπρέλες οι δούλοι του, τασάκια στην κερκίδα, παναγίες στο ασανσέρ, θα του έμεινε αξέχαστη η φιλοξενία.
« Last Edit: May 26, 2013, 19:15:15 by Català »

Offline NearlyGod

• Κερκίδα
  • *
« Reply #3581 on: May 26, 2013, 22:05:43 »
Και το μπουκαλι στην μαπα του Χοντρου,κερασμενο
working class hero

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #3582 on: May 26, 2013, 22:39:23 »
Χτες μου σφύριξε ένα παλικάρι που δουλεύει στο αεροδρόμιο το εξής σκηνικό που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του: ο πόλντο-μαρινάκης την επομένη του τελικού κυπέλλου ταξίδευε για λονδίνο να πάει στο μπάσκετ. Σκάει μπροστά του στο αεροδρόμιο ένας που δούλευε στην ολυμπιακή και του λέει "δε ντρέπεσαι ρε για το κύπελλο που πήρες;". Τον μαζεύουν σε μισό δευτερόλεπτο οι μπράβοι του, τον τραβάνε οι μπάτσοι στο τμήμα του αεροδρομίου. Του λέει μια προϊστάμενη εκεί της ολυμπιακής για να τον σώσει "εντάξει, μην το παρεξηγείτε, το παιδί έχει ψυχολογικά προβλήματα, μην το τραβήξετε σας παρακαλώ" κτλ. Απάντηση του τρούμπας γιου-αμερικανού: μα καλά, τον άκουσες τι μου είπε, είναι δυνατόν;

Ο άνθρωπος έχασε τη δουλειά του τελικά για το βαρύτατο αυτό έγκλημα να πει ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός.
Για αυτό κανένα έλεος στα μουνιά αυτά, φάπες παντού θέλει, όπως τότε που ήρθε στην Τούμπα με τους μπάτσους του κράτους του και τα ελικοπτεράκια του και νόμιζε ότι θα πάρει την πρόκριση γαμώ το μουνί που τον ξέρναγε, νερά απ'έξω να του κρατάνε ομπρέλες οι δούλοι του, τασάκια στην κερκίδα, παναγίες στο ασανσέρ, θα του έμεινε αξέχαστη η φιλοξενία.

Δεν έχουμε καταλάβει πολλοι εδώ μέσα ότι αυτοί είναι το κράτος στην Ελλάδα , κανένας άλλος . Οι υπόλοιποι που είναι στης βουλής τα έδρανα (αχ εγώ να έκλανα) είναι οι αντιπρόσωποι και τίποτα παραπάνω... Εγώ έχω ακούσει παρόμοιο και πιο χτυπητό συμβάν στην εποχή κόκκαλη. Είχε πάει να φάει σε εστιατόριο Αθήνα (δεν ξέρω σε ποιο) , το εστιατόριο είχε κλειστεί μόνο για αυτόν , και στα γύρω γύρω τετράγωνα απαγορευόταν να περάσει κανένας μιας και είχε μπάτσους .. Τι να λέμε τώρα..
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #3583 on: June 30, 2013, 15:34:26 »

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3584 on: July 08, 2013, 18:35:35 »

:inlove:
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **
« Reply #3585 on: July 08, 2013, 22:10:03 »
Ανεπιτήδευτο το δάκρυ.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3586 on: July 13, 2013, 17:51:46 »

Ερυθρόλευκη σχολή και στην Θεσσαλονίκη

Το δίκτυο σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού εξαπλώνεται για τα καλά αποκτώντας πια και ένα ακόμα τμήμα στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της ανάπτυξης, αναβάθμισης και αξιοποίησης των τμημάτων υποδομής σε όλην την χώρα προσέθεσε στο δίκτυό της την Θεσσαλονίκη, ως νέο μέλος της. Στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, ξεκινά την λειτουργία της μία νέα σχολή ποδοσφαίρου στελεχωμένη από ανθρώπους που στο παρελθόν φόρεσαν την φανέλα του Ολυμπιακού και κατείχαν σημαντικές θέσεις στην Ακαδημία. Επικεφαλής της σχολής θα είναι ο Κώστας Κωνσταντινίδης.

Εκείνος θα έχει στο τεχνικό επιτελείο τους Γιώργο Σκαρτάδο, Νίκο Νεντίδη, Φάνη Κατεργιαννάκη και Αντώνη Λέπιτσα. Το δίκτυο σχολών ποδοσφαίρου της ομάδας θα καλύπτει ολοένα και περισσότερο το φάσμα της ελληνικής επικράτειας. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί, γιατί βασική επιδίωξή του είναι η ανεύρεση και αξιοποίηση των ταλέντων στην Ελλάδα. Τα στοιχεία επικοινωνίας της σχολής είναι: Αθλητικές Εγκαταστάσεις με την επωνυμία Άγιος Αναστάσιος ο Πέρσης (πρώην γήπεδα Β. Χατζηπαναγή). Το σταθερό είναι 2315505650 και το κινητό επικοινωνίας το 6944646942.

http://www.gazzetta.gr/football/article/524311/erythroleyki-sholi-kai-stin-thessaloniki

Υψιστη καταντια..

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #3587 on: July 13, 2013, 18:03:50 »
 :o
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3588 on: July 13, 2013, 18:15:33 »
Και συ ρε Σκαρτάδε...?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #3589 on: July 13, 2013, 18:25:20 »
Και εις ανωτερα. Ο σκαρταδος ηταν απο τους πολυ λιγους παλαιμαχος που ειχα σε εκτιμηση μεχρι σημερα. Γαμω και σενα και το σπιτακι σου απο σημερα πρωην 'Γιωργαρε'. Ευχομαι στο πρωτο ντου που θα γινει στο χωρο εργασιας σου (γιατι θα γινει) να σε πετυχουν απ'εξω.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3590 on: July 13, 2013, 18:45:45 »
ξυλο και στα παιδακια και στους μπαμπαδες απλα
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #3591 on: July 13, 2013, 19:07:12 »
Και εις ανωτερα. Ο σκαρταδος ηταν απο τους πολυ λιγους παλαιμαχος που ειχα σε εκτιμηση μεχρι σημερα. Γαμω και σενα και το σπιτακι σου απο σημερα πρωην 'Γιωργαρε'. Ευχομαι στο πρωτο ντου που θα γινει στο χωρο εργασιας σου (γιατι θα γινει) να σε πετυχουν απ'εξω.

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3592 on: July 13, 2013, 21:33:16 »

:101:

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
« Reply #3593 on: July 13, 2013, 22:13:58 »
1.
Ο σκαρταδος ηταν απο τους πολυ λιγους παλαιμαχος που ειχα σε εκτιμηση μεχρι σημερα.

Ρε Sky, είχα σαλτάρει όταν πήγε γαύρο, τι μαλακίες έλεγε δεν περιγράφεται " το τελευταίο μου συμβόλαιο, το κάνω για την οικογένεια μου"...
Σε τι εκτίμηση να χεις τέτοιο υποκείμενο?

2.Δεν έχει καμια όρεξη να ανοίξει ακαδημίες επάνω για να βγάλει παίχτες απλά γιατί ξέρει την κατάληξη, η σχολη θα κλείσει λόγω "έλλειψης μαθητών". Mας στήνουνε ακόμη μια φορα. Tο κάνει ο χοντρός για να μας χτυπήσει στο ίδιο μας το σπίτι μέσα και βάζει και παιδάκια ο ελεεινός μπροστά για να χαρακτηριστούμε εμείς  βάρβαροι που κάνουμε αγριότητες μπροστά σε αθώες ψυχές. Προσοχή σε όλους...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #3594 on: July 13, 2013, 22:30:35 »
Δε θυμαμαι δηλωσεις, τον θυμαμαι οταν εφυγε απο μας και πηγε στη γρια ηταν ηδη μεγαλος. Δε ξερω ηλικια αλλα σιγουρα προς τα τελειωματα. Απο την ομαδα του πρωταθληματος αυτος, ο αλαβαντας και ο παπριτσα ηταν οι αδυναμιες μου, γι'αυτο λεω τον ειχα σε εκτιμηση. Τελως παντων, οπως λες η ολη φαση ειναι χτυπημα κατω απο την μεση απο τη φακλανα με μουσια και η αντιδραση μας θελει πολυ μεγαλη προσοχη. Δεν ειμαστε για αλλες φυλακες. Τα παιδακια να τα σκεφτουν πρωτα οι στοκοι οι γονεις τους που τα στελνουν εκει μεσα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline serres city

• Αποστολή
  • **
« Reply #3595 on: July 13, 2013, 23:35:42 »
ξυλο και στα παιδακια και στους μπαμπαδες απλα

τα παιδακια μπορει να μην φταινε,οι μπαμπαδες ομως θα φταινε...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3596 on: July 14, 2013, 00:02:53 »
1.
Mας στήνουνε ακόμη μια φορα. Tο κάνει ο χοντρός για να μας χτυπήσει στο ίδιο μας το σπίτι μέσα και βάζει και παιδάκια ο ελεεινός μπροστά για να χαρακτηριστούμε εμείς  βάρβαροι που κάνουμε αγριότητες μπροστά σε αθώες ψυχές. Προσοχή σε όλους...

αυτο ακριβως...εμετογαυροι γαμημενοι, πουστοπαχυδερμο να ψοφησεις απο πνιγμο μεσα στο ιδιο σου το λιπος

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
« Reply #3597 on: July 14, 2013, 00:20:14 »
Με έχει μπερδέψει εδώ και πολλά χρόνια ο Σκαρτάδος
ο ποιοτικότερος, ο πληρέστερος παικταράς εκείνων των χρόνων
ο πολυσύνθετος, ο ηγέτης, ο Άτλας,
αλλά από τότε πού´φυγε
και ειδικά από τότε που σταματησε τη μπάλλα
επί της ουσίας, ουδέποτε επέστρεψε στον ΠΑΟΚ,
ποτέ δεν έδειξε να νιώθει ΠΑΟΚ,
ούτε συγχρωτίστηκε ως βετεράνος μας με ο,τι συμβαίνει στα του οίκου μας.

Δύσκολος και ως  άνθρωπος, απόλυτος, σκληρός , ισχυρογνώμων στα όρια του ξεροκέφαλου,
έχω την εντύπωση πως πολλές φορές αποπειράθηκε να βρει πόστο εδω τριγύρω αλλά δεν!

Οι κακές γλώσσες λένε οτι εχει στεγνωσει οικονομικά
πάντως , εν προκειμένω, λάθος μεροκάματο διάλεξε , σε λάθος τόπο και με εντελώς άκυρο εργοδότη.

Κρίμα.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #3598 on: July 14, 2013, 00:24:51 »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #3599 on: July 14, 2013, 10:03:03 »
Τον σκαρτάδο εγώ τον έβλεπα συνέχεια στο καζίνο πριν καμιά δεκαετία που πήγαινα τακτικά. Όποτε πήγαινα ήταν εκεί και έπαιζε. Το θέμα δεν είναι ότι κάνει ο γαύρος ακαδημία στην σαλονίκη, και μεις έχουμε και στην αθήνα και στον πειραιά νομίζω. Το θέμα είναι αν θα έχει παιδάκια, αν γονείς δηλαδή τα πηγαίνουν.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ