Author Topic: Γενικά περί γαύρων  (Read 264674 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Απ: Γενικά περί γαύρων
« Reply #3560 on: May 13, 2013, 00:18:03 »
Πουτανας γιε σπυροπουλε που εκανες την περιγραφη του τελικου μαζι με τον αλλον τον πουτανας γιο παλομπαρινι σκουζατε σαν πουταναρες οτι ηταν ανατροπη μεσα στην περιοχη στο μουφα πεναλτυ του gay

Πουτανας γιε σπυροπουλε που το παιζεις τοσα χρονια δημοσιογραφαρας-υπαλληλακο-λιγε, γλειψε και εσυ το κοκκαλο του χοντρου ποτανας γιε γαμημενε τρυπιε

Δεν υπάρχει τελικά χειρότερη φάρα απο τους ελληνάρες δημοσιογράφους. Πουτανας γιοι διαμορφώνουν γνώμες και μαζί με τους πολιτικούς μας έφεραν σε αυτο το χάλι...

Φωτιά να σας κάψει μουνόπανααααα....

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #3561 on: May 13, 2013, 00:26:54 »
Ρεάλ και αρχίδια, πάρτε μαλακες τον σούλη που τους γάμησε με κούβελες και χαριτόπουλους. Μαύρη μέρα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #3562 on: May 13, 2013, 00:31:42 »
και οι γαυροι να φωναζουν "σηκωσε το, το γαμημενο..."
ελεος μισθοφοροι..

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #3563 on: May 13, 2013, 00:39:14 »
Και κάπως έτσι κλείνει ο φάκελος γιάχος. Μια μέρα δακρύβρεχτο ξεφωνητό και that's it!
Σε 2 μέρες ποιος θα θυμάται τι εγινε στον τελικό κυπέλου με την τροπολιτσά!
Εδώ ελληνική ομάδα το σήκωσε μέσα στο λονδίνο βρε με το γιάχο θα ασχολούμαστε?

υγ. εφιάλτη φασούλα, assist σε αντίπαλο μόνο εσύ έδωσες! Μπροστά μου το χω, σε κάθε τελικό ευρωπαϊκό.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #3564 on: May 13, 2013, 01:48:31 »
καλα αυτο το οτι μερικοι γαυροι ξενερωσαν το ακουω και γελαω,εδω δεν ξενερωσαν οι νεοτεροι με την λαιλαπα κοκκαλη τα τοσα σερι καλπικα που γελουσε ο κοσμος. επισης ειναι ευκολο με την καλαμαρια ,την τριπολιτσα,τον εορδαικο να το παιζεις υπερανω οτι και καλα δεν χρειαζομαι σπρωξιμο που με εκθετει,αν απεναντι τους χτες ηταν ο ΠΑΟΚ ,ο βαζελος ή εστω η κουλα πιστευει κανεις οτι θα γραφοταν τιποτα τετοιο απο τους γκευ ή οτι θα πανιγυριζαν με την ψυχη τους το παλικαρησιο κυπελλο και την ολυμπιακη ψυχη του πρωταθλητη που γυρισε το παιχνιδι ?

δεν καταλαβες, το προβλημα τους δεν ειναι οι σφαγες αλλα οτι δεν εχουν καλη ομαδα παρα τις σφαγες
χαρακτηριστικα λενε "Μαρινακη ο Κοκκαλης μπορει να εκανε τα ιδια αλλα τουλαχιστον μας εφερνε παιχταραδες"  :'( :'(
Ειναι η λογικη του γαυρου οπαδου αυτη
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline carlos

• Κερκίδα
  • *
« Reply #3565 on: May 13, 2013, 04:05:38 »
Πανηγυρίζουν οι παίκτες έναν ακόμα κάλπικο τίτλο
μπροστά σε 1000-1500 ατομα
οι πολλοί έχουν φύγει
πιθανώς συνειδητοποίησαν τι συνέβη
όλα μια παρωδία
ούτε να χαρούν δεν έχουν πια κουράγιο.

η ελληνική κοινωνία θέλει μια αλλαγή, έστω και σε επίπεδο αθλητικό αν δεν μπορεί σε επίπεδο πολιτικό (που είναι απείρως πιο δύσκολο)...ο γάβρος έχει παγιδευτεί σε μια lose/lose κατάσταση, αν χάσει τίτλο θα κράζουν οι πανηγυρτζήδες του, αν δεν χάσει θα ξενερώσουν όλοι όσοι δεν μπορούν άλλο να παριστάνουν τον μαλάκα...

σε μια τέτοια φάση ο ΠΑΟΚ έπρεπε να πλασάρεται ως η υγιής αντι-πρόταση, το σπίτι του κάθε ανθρώπου που βάζει την αξιοπρέπεια και την περηφάνεια του πάνω απ όλα...αυτό όμως απαιτεί ανάλογο όραμα απ την διοίκηση, η οποία μέχρι σήμερα όχι μόνο δεν δείχνει διατεθειμένη να βαδίσει σε αυτό τον δρόμο αλλά ΑΝΤΙΘΕΤΑ, προβάλλει το ίδιο ακριβώς βρωμιάρικο καπιταλιστικό μοντέλο που ο κόσμος έχει λίγο ή πολύ σιχαθεί....

άκου ειρωνία ρε φίλε, μεγάλα τμήματα του ελληνικού λαού επιτέλους να συνειδητοποιούν την αλήθεια του συνθήματος "κι εσείς ΠΑΟΚ είστε" αλλά πλέον ΠΑΟΚ να μην υπάρχει...ο γάβρος που αποχωρεί απ το γήπεδο αηδιασμένος με την ομάδα του θέλει ένα φύσημα του αέρα αν όχι για να αλλάξει ομάδα τουλάχιστον για να γίνει αδιάφορος, κι εμείς αντί να φουσκώνουμε από περηφάνια και να περπατάμε σαν τα παγώνια που το ΠΑΟΚτσηδιλήκι ήταν ρε πούστη αυτό που τελικά δικαιώθηκε απ' όλους τις οπαδικές φιλοσοφίες, στα ξαφνικά το παρατάμε κι αρχίζουμε να παριστάνουμε τον διάδοχο του γάβρου, σε όλα...

ο κόσμος δεν θέλει μεταγραφές, πρότζεκτς και καπιταλιστικές "επαγγελματικές" πούτσες, ο κόσμος έχει ανάγκη από κάτι για να ταυτιστεί, αυτό ήταν πάντα ο ΠΑΟΚ, δεν σας ζητάμε να φκιάσετε κάτι από το μηδέν, δεν θέλει παραπάνω προσπάθεια απ το να κρατήσετε αυτό που ήδη έχετε...ανοίξτε τα ξερά σας εκεί στην διοίκηση...

καλα ολα αυτα που λες εκτος απο την καταληξη: "ανοιξτε τα ξερα σας εκει στη διοιηκηση..."
ειναι σα να ζητας απο το σαμαρα να ενστερνιστει τις αποψεις της αριστερας!
ο ρωσος και οι συν αυτω, δεν μπορουν να νιωσουν αυτο που περιγραφεις.
ο ρωσος καταλαβαινει μονο απο μεταγραφες, προτζεκτς, μπιζνες και money talks..
ο ρωσος ηρθε για να μας κανει γαυρους, ακριβως γιατι μονο ετσι μπορει να πραγματοποιησει τα προτζεκτς του στα άλλα, σημαντικοτερα, επιπεδα.
δεν υπαρχει περιπτωση, ουτε μια στο 10000000000 να γινουμε η 'υγειης αντιπροταση' με αυτον το βλαχο, γιατι η φιλοσοφια του χρηματος που αυτος εκπροσωπει, βρισκεται στον αντιποδα.
η μονη περιπτωση ειναι ο λαος του ΠΑΟΚ να βαλει τοση πιεση, που να τον αναγκασει να τα κανει ολα αυτα ή να σηκωθει να φυγει.
αλλα αυτο ειναι φαντασιωση..
μεχρι τοτε ας φαμε το νεοπαοκτσηδιλικι στη μαπα, που μπορει να φτασει να παρουμε και κανα δωρακι (βλ. πρωταθλημα) απο το κρατος των αθηνων,
και βγαινε εσυ να λες μετα για αξιοπρεπεια, αντισταση και Γκαρσια.

οσο για την αλλαγη που λες οτι θελει ο κοσμος, δεν ειμαι καθολου σιγουρος.
ο κοσμος (η μεγαλη πλειοψηφια), δυστυχως, αναμεσα στην "υγιη αντιπροταση" και το πρωταθλημα, θα διαλεξει το δευτερο.
ο κοσμος θελει το βολεμα του, το πρωταθληματακι του, την ασφαλεια του, το μικροαστιλικι του. 30 χρονια πασοκαρας φροντισαν γι αυτο.
μεταξυ της επιλογης για μια 'ριζικη αλλαγη', ή στην επιστροφη στην προ 2009 κατασταση, ο κοσμος ξερεις τί θα διαλεγε.
ο,τι χειροτερο και πιο απογοητευτικο διαβασα τον τελευταιο καιρο ειναι αυτο: 
http://www.avgi.gr/article/258081/ekloges-stin-islandia-piso-stis-palies-kales-imeres-
περιγραφει την κατασταση στην ισλανδια. ριξε μια ματια..

καληνυχτα..
αν πεσει ενας, πεφτουμε ολοι..

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #3566 on: May 17, 2013, 00:12:19 »
Μωρή πούστρα αγάθωνα από τον ευαγγελισμό που μάθαμε στα 60 σου ότι είσαι γαύρος πέρασες τελικό στο 100. Τι μάης είναι αυτός ρε πούστη μου, όλα στραβά κι ανάποδα. Αύριο πρωτοσέλιδο στο φως θα σ' έχουν γαμνιόλα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
« Reply #3567 on: May 20, 2013, 20:52:05 »
ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΛΩΣΣΑ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ

«ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός είναι μικρές ομάδες...»

Ο τραγουδιστής Αγάθωνας έδωσε... ραδιοφωνικό σόου, δηλώνοντας ως «ο πιο γνωστός Ολυμπιακός της Θεσσαλονίκης» και «κράζοντας» τις υπόλοιπες ομάδες!

Ο ρεμπέτης που με το συγκρότημα «Κόζα Μόστρα» εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision μίλησε στον Sentra FM και κάποια στιγμή η συζήτηση γύρισε στα αθλητικά. Ο Αγάθωνας δήλωσε «πάλι καλά που δεν είμαι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ» και τόνισε ότι δεν θέλει το Κύπελλο, το οποίο είναι για τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Όταν ρωτήθηκε αν αυτές είναι μικρές ομάδες, απάντησε θετικά και επανέλαβε: «Ναι, είναι μικρές ομάδες!»

«Πέντε χρονών έγινα Ολυμπιακός, που να θυμάμαι πως έγινα. Δεν με έκανε κανείς, αφού κανένας δεν μπορεί να με κάνει τίποτα, είμαι στραβόξυλο. Ό,τι θέλω κάνω. Όταν μεγάλωσα μπορούσα να καταλάβω και μου άρεσε το ρεμπέτικο και έλεγα καλά έκανα, γιατί ρεμπέτικα μπορεί να τραγουδάει μόνο ένας Ολυμπιακός. Ο Τσέρτος πρέπει να τραγουδάει "ριριρίκα" και "δύο πράσινα μάτια με μπλε βλεφαρίδες" και τον ύμνο του Παναθηναϊκού φυσικά», τόνισε! Στη συνέχεια υποστήριξε ότι από τους ρεμπέτες μόνο ο Τσιτσάνης ήταν Άρης και όλοι οι άλλοι Ολυμπιακός.

«Ήμουν ο πιο γνωστός Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη», είπε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε ότι ήταν εκ των ιδρυτών της ΠΕΦΟ Θεσσαλονίκης, στα εγκαίνια της οποίας είχε παρευρεθεί Νίκος Γουλανδρής. Για την ομάδα του είπε: «Πρέπει να κάνει λίγες και καλές μεταγραφές, όχι να αλλάζει η ομάδα κάθε χρόνο. Ο Ολυμπιακός μου αρέσει πάντα, τώρα το αν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο χωράει συζήτηση. Δεν προσέχει τα παιδιά του. Θα είναι έγκλημα να χάσουν τον Φετφατζίδη, είναι ο μεγαλύτερος μπαλαδόρος που έβγαλε το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τον Χατζηπαναγή». Παράλληλα, υποστήριξε ότι παλιότερα πήγαινε και έβλεπε τον Ηρακλή.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον τελικό του Κυπέλλου και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαι εναντίον του Κυπέλλου, το Κύπελλο είναι για τις μικρές ομάδες. Δεν θέλω να ξαναπάρουμε Κύπελλο, να μην παίζει ο Ολυμπιακός στο Κύπελλο. Να το δώσουν στον Αστέρα να ησυχάσουμε. Δεν θέλω Κύπελλο, δεν με ενδιαφέρει να είναι Κυπελλούχος ο Ολυμπιακός αλλά Πρωταθλητής. Κύπελλο να παίρνει η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός. Οι μικρές ομάδες, ναι...»

Αφού χαρακτήρισε κάκιστη τη διαιτησία του Γιάχου στον τελικό Κυπέλλου είπε: «Δεν θέλω αδικίες, να αδικείται μια μικρή ομάδα για να πάρει ο Ολυμπιακός ένα Κύπελλο ακόμα; Εδώ έχω χάσει ολόκληρο πρωτάθλημα μαζί με τον Αλέφαντο, τότε με τον Δούρο».

«Με δύο προπονητές ήμουν στον Ολυμπιακό, δεν μου λείπει κανένας Βαλβέρδε. Ήμουν με τον Μπάγεβιτς και τον Λεμονή. Είχαμε καλύτερες ομάδες, Έλληνες παίκτες, συστήματα. Δεν θέλω στον Ολυμπιακό να παίζει όποιος να 'ναι επειδή θέλει ο προπονητής. Ο Φέργκιουσον έπαιρνε μέτρια παικτάκια και τους έκανε παικταράδες. Όλοι οι άλλοι στην Τσέλσι και τη Σίτι έπαιρναν παικταράδες και είδατε, πήραν από τα τρία το μακρύτερο».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Σαββίδη: «Έχω βάλει στοιχήματα για το πότε θα φύγει και το πως θα φύγει. Με τον ΠΑΟΚ ταίριαξε κανείς; Εδώ έβριζαν τον Παντελάκη, αυτό κι αν είναι ιεροσυλία. Έχουν θεοποιήσει τον Γκαρσία και ξεχνούν ότι από τον ΠΑΟΚ πέρασε ένας Κούδας. Ευτυχώς που δεν είμαι ΠΑΟΚτζής. Ευτυχώς που δεν είμαι και Παναθηναϊκός με όλα αυτά που τραβάει».
http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CF%82/%CE%BC%CE%BC%CE%B5/item/45976-%C2%AB%CE%B1%CE%B5%CE%BA,-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA,-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82-%C2%BB
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #3568 on: May 20, 2013, 21:05:42 »
Το πασχα πηρε το ματι μου τη σκατοφατσα του σε αφισα. Εμφανιστηκε Θεσσαλονικη προσφατα;
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #3569 on: May 20, 2013, 22:13:42 »
Ευτυχώς που δεν είμαι ΠΑΟΚτζής

Ευτυχώς που η μάνα σου γαμιέται για μια τυρόπιτα
Αυτοαποκαλούμενος ρεμπέτης

Offline objector4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3570 on: May 20, 2013, 22:48:04 »
Τριγωνη τυροπιτα κιολας.. Τη φθηνη..
ΠΑΟΚ ο ένας,στον κόσμο άλλος κανένας

farygas

• Guest
« Reply #3571 on: May 21, 2013, 00:10:59 »
Αυτα παντως λιγοι τα λενε δημοσια.Δεν μιλανε ετσι για τον ΠΑΟΚ ρε λεκε,ψευτορεμπετη.Πρεπει να γαμηθεις.ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ.

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #3572 on: May 21, 2013, 01:07:41 »
"Ευτυχώς που δεν είμαι ΠΑΟΚτζής"

τσιμπα ενα αρχιδι ρε γιδι
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #3573 on: May 21, 2013, 01:52:34 »
Ρε πουστη εύχεσαι να πατώσει και έρχεται 6ος ο φερετζες του gay! Φτου!
Τόχω παρατηρήσει συστηματικά! Δεν είναι να τους καταριέσαι αυτούς, καλό τους κάνει!
Τα ίδια και με την γιουρολιγκα! Αει στα διάλα!

Offline GORDON

• Κερκίδα
  • *
« Reply #3574 on: May 21, 2013, 09:42:23 »
Ουδεμία έκπληξις η θέση του μπαγλαμά με το μπουζούκι.
Ήταν αυτή που πάντα ταίριαζε σε ένα γάβρο,
μην ξεχνάμε τις "ιδιαίτερες οικογενειακές" τους σχέσεις
με τον 6ο στόλο...

Offline pasas.4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #3575 on: May 21, 2013, 09:58:18 »
    τον εκανε καλα ο τρελος..

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
« Reply #3576 on: May 21, 2013, 11:11:40 »
Και μούγκα ο φλώρος... Έχει να φάει ξεφτυλίκι που θα αναγκαστεί για μετακόμιση στην τρούμπα του πειραιά
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #3577 on: May 21, 2013, 12:33:50 »
Που παμε ρε.. βγηκε ενας κακομοιρης, ευρωλιγουρης, φαντασμενος ψευτορεμπετης που ψαχνεται να κανει λιγο σαματα μπας και του πεταξει κανενα κοκκαλο το σταρ σιστεμ (sic) πριν περασει η "μοδα" του και γυρισει πισω στα μαγαζακια κατω στην τρουμπα που επαιζε το Paru-parong Bukid (cover απο Mabuhay Singers) για μεθυσμενους τρανσεξουαλ (και μη) Φιλιπινεζους ναυτικους - και μας κουνηθηκαν τα αρχιδια.

Βρε κυλα και ψοφα που θα ασχοληθει σοβαρος ανθρωπος μαζι σου.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #3578 on: May 21, 2013, 17:18:42 »
Ο Διογένης Δασκάλου πάντως είναι ερπετό. Πριν από χρόνια παραμονές τελικού ουλεμπ καπ με τη Δυναμό Μόσχας τραγούδησε  "δικέφαλα κοτόπουλα κοιτάξτε το ταβάνι" πριν αρχίσει το κανονικό πρόγραμμα του.

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #3579 on: May 22, 2013, 13:39:27 »
Να παν να γαμηθουν το ερπετο και η μαιμου με το μουστακι μαζι.Αντε και πολυ ασχοληθηκαμε με τις κοπριες.
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!