Author Topic: Γενικά περί γαύρων  (Read 267719 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Απ: Γενικά περί γαύρων
« Reply #3500 on: March 30, 2013, 11:39:10 »
με καλυψε bane και corrupt..χαβαλε κανουμε.

baron

• Guest
« Reply #3501 on: March 30, 2013, 11:54:32 »
μ αρεσει που τσακωνομαστε και για τα προφανη. φυσικα και κανεις δικος μας δεν θελει τετοιο πρωταθλημαα ή τετοιες διαιτησιες οπως εχουν οι γαβροι. αλλα πολλοι θα θελανε να δουνε τους γαβρους να νοιωσουνε ετσι εστω μια φορα οπως νοιωθουμε εμεις χρονια τωρα. απλα θα ειχε γελιο. δεν ειναι τιποτε αλλο και δεν φοβαμαι για κανεναν δικο μας .απλα και σε μας μη γινει μοτο η αδικια.

Ξέρεις τι λένε e? Όταν μια πρόταση την χωρίζεις με ένα "αλλα" ότι είπες και έγραψες πριν αυτό δεν έχει καμια σημασία...

Δεν έχω τίποτα εναντίον των μαύρων ΑΛΛΑ όλοι οι αράπηδες είναι βρώμικοι

Δεν έχω τίποτα εναντίον τον εβραίων ΑΛΛΑ βασικά καλά έκανε ο αδόλφος γιατί παραείχαν την οικονομία στα χερια τους

Δεν θέλω να γίνω γαύρος ΑΛΛΑ να νιώσουν και αυτοί όπως εμείς.

Είπαμε: Τρελή χαρά για αυτούς που αποκτήσανε ρώσο και από εδώ και πέρα θα γαμάνε και θα δέρνουν.

Η πλακα είναι ότι τα όνειρα υπερδύναμης και παντοκρατορίας καλά θα είναι να έχουν κάποια βάση.
Αλλιώς θα ξυπνήσουμε την δευτερα το πρωί και όλα θα είναι όπως ήταν και εχτές

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3502 on: March 30, 2013, 13:46:33 »
Α ναι, κι εμενα με ενδιαφερει ο χαρακτηρας της, τα πιστευω της, η παρουσία της κτλ ΑΛΛΑ μια βυζαρου σιλικονατη με ροζ χειλια 5cm νυχια που πηγαινει στα μπουζουκια και ακουει παντελιδη θα γουσταρα να γαμησω.

Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #3503 on: March 30, 2013, 13:49:56 »
ουτε μια φορα σφαξιμο εναντιον καμιας ομαδος. πΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΑΔΙΚΗΘΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΡΧΙΔΙΑ, Ή ΝΑ ΜΕ ΠΑΙΞΕΙ 50-50 ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΩ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΙΖΕΙ ΕΥΝΟΙΑ Ο ΚΟΡΑΞ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ. ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΣΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ....

υγ: και ο γαυρος νοιωθει την αδικια ή το 50-50 (που και το 50-50 γιατους γαυρους αδικια ειναι, εχουν μαθει 60-40, 70-30, 80-20 υπερ τους και το 50-50 τους ξινιζει) ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΜΩΣ. ΕΚΕΙ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ!!!!!! ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΒΑΝΤΕ, ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΙΑΚΟ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ, ΜΕ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΑΓΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #3504 on: March 30, 2013, 13:53:28 »
Α ναι, κι εμενα με ενδιαφερει ο χαρακτηρας της, τα πιστευω της, η παρουσία της κτλ ΑΛΛΑ μια βυζαρου σιλικονατη με ροζ χειλια 5cm νυχια που πηγαινει στα μπουζουκια και ακουει παντελιδη θα γουσταρα να γαμησω.

τι απωθημενα ειναι αυτα ρε αλτερ;;; ;D ;D

Offline pks

• Αποστολή
  • **
« Reply #3505 on: March 30, 2013, 13:56:13 »
να με συγχωρέσουν οι "διαφωνούντες" ΑΛΛΑ προσωπικά αν μπει κάποιος στο σπίτι μου και μου βιάσει / σκοτώσει την οικογένεια, θέλω να του κάνω τα ίδια και τρισχειρότερα...

κι ας με δικάσει όποιος θέλει... θνητός για Θεός, Βούδας, Αλλάχ κλπ

πόσο μάλιστα όταν αυτός μου το έχει κάνει άπειρες φορές...

γιατί αν ο ΠΑΟΚ είναι η οικογένειά μας και η Τούμπα το σπίτι μας, τότε κάποια moon-όπανα τα έχουν βεβηλώσει ουκ ολίγες φορές...

πούτσα και γδάρσιμο στο τομάρι τους λοιπόν, είναι το λιγότερο που επιθυμώ για αυτούς...

κι ας με χαρακτηρίσουν όπως θέλουν...

υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι αδιαπραγμάτευτα σε αυτή την Pout-άνα τη ζωή...

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #3506 on: March 30, 2013, 14:04:54 »
"...Όλοι αυτοί που ποτίζουν αυτοί την κατάσταση ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ το σκανδαλώδες διαιτητικό σπρώξιμο του ΠΑΟΚ... "
http://www.sport103.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=41657
ανακοινωση της θυρας 7 αδερφε pks
ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΦΑΓΗ. ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ......ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ
αν ελθει καποιος μεσα στο σπιτι σου και σου βιασει την οικογενεια κλπκλπκλπ που λεσ η μαγκια ειναι να τον ξεσκιζεις εσυ ο ιδιος, με τα ιδια σου τα χερια. οχι να βαλεις τσιρακια να σουτ κανουν την δουλεια. απλο.
« Last Edit: March 30, 2013, 14:15:05 by ELENH »

Offline pks

• Αποστολή
  • **
« Reply #3507 on: March 30, 2013, 14:13:44 »
δυστυχώς Ελένη έχουμε δώσει πολλές αφορμές και σε τεράστια θέματα (π.χ. Γκαγκάτσης) για να σου κολλήσουν την όποια ρετσινιά κλπ

επίσης, οι μηχανισμοί προπαγάνδας (διαφόρων αποχρώσεων) είναι ικανοί να σε οδηγήσουν να κόψεις τις φλέβες σου από τα νεύρα.

Χαρκατηριστικό παράδειγμα η σφαγή με το Σπανάθα στο σκουληκίδης όπου την επόμενη μέρα εμείς να σκούζουμε σαν τα ξεκοιλιασμένα γατιά και όλα τα κιτρινο-πρασινο-κοκκινο-Moun-όπανα να λένε την θεϊκή ατάκα "έλα μωρέ... αφού δεν έκανες ευκαιρίες που αδικήθηκες;;;;"

κοινώς δε με ενδιαφέρει η γνώμη - προπαγάνδα των πουσταριών... την συνείδησή μου θέλω ήσυχη...

και η συνείδησή μου λέει να μην πειράξω ούτε μυρμήγκι αλλά να ξεσκίσω θεούς και δαίμονες αν μου πειράξουν τα 1-2 πράγματα που έχω ιερά...

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #3508 on: March 30, 2013, 14:21:13 »
η διαφορα μας ειναι οτι κατα την γνωμη μου, ο ΠΑΟΚτσηδικος τροπος ειναι να το κανεις μονος σου.
σου ξαναλεω, αν σε πειραξει καποιος μαγκια ειναι να τον γαμησεις εσυ ο ιδιος, οχι να βαλεις αλλους να το κανουν για χαρη σου.
με απλα λογια: τον γαμας αγωνιστικα. δεν τον γαμασ διαιτητικα. αυτη ειναι η μαγκια.-
ειδικα τοτε θα πετυχεις αυτο που κανουν υπογειως σε σενα τοσα χρονια: να τους διχασεις..... τοιτε θα κλαινε πραγματικα, τοτε θα δεις να τρεχουν στον γαυραρχη βαγγελα και να κλαινε σαν γατακια για το τι εφταιξε για την ηττα, τοτε θα γκρινιαζουν για μεταγραφες, τοτε θα βγαινουν στα ραδια να κλαψομουνιαζουν, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΕΛΑΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ

Offline pks

• Αποστολή
  • **
« Reply #3509 on: March 30, 2013, 14:33:06 »
καταλαβαίνω πολύ καλά τι λες, αλλά ξαναλέω το βλέπω διαφορετικά... το έχω δει πολύ "πατριωτικά" που λένε...

για να σου ξαναπω το παράδειγμα που χρησιμοποίησα (σωστό ή λάθος) είναι σαν να μου βιάζουν την οικογένεια για χρόνια μέσα στο ίδιο μου το σπίτι και να το παίζω ανώτερος, ήρεμος και χαλαρός και να περιμένω να αποδοθεί δικαιοσύνη από το δικαστικό σύστημα (εδώ γελάμε)

ξανα-εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι...

δεν θέλω να κερδίσω ούτε σπόρι με πούστικο τρόπο...

τον βιαστή και βέβηλο του σπιτιού μου θέλω να τον ξεντεριάσω... και αν μιλάμε για ποδοσφαιρικά - αγωνιστικά ή εξωαγωνιστικά - όλοι καταλαβαίνουμε τι εννοούμε...

στα @@ μου οι τίτλοι και τα τζαμπιολόγκια κλπ (άρα δεν έχω τη νοοτροπία του σκατίγαυρου  που περιμένω πως και πως να πάρω τη θέση του)

αφανισμό τους θέλω με κάθε μέσον...

και κάτι άσχετο (ή και σχετικό)

αν ήταν αυτά τα μουνόπανα στην "αφάνεια" που είμαστε εμείς όλα αυτά τα χρόνια, ούτε το 1/10 της δυναμικής δεν θα είχανε (σε χρήμα, πλήθος λαού, προπαγάνδας μμε κλπ)

οπότε ο αφανισμός τους ήταν, είναι και θα είναι Piece of cake...

υ.γ. μην "φοβάσαι" τι θα τους απαντήσεις μετά από σφαγή... την κλασσική μαλακία που μας πετάνε εδώ και χρόνια... "φτιάξτε ομάδα και μετά μιλήστε για διαιτησία"

υ.γ.2 - όλη αυτή η κουβέντα είναι ψιλοάκυρη και πανηγυρτζίδικη γιατί προσωπικά ο Βάνιας ούτε μια τρίχα από τα @@ του σαπιοκοιλιά και του κατεστημένου του δεν θα κλάσει... οπότε στην καλύτερη, αν θα μαγειρέψουν ότι μαγειρέψουν θα τον κρατάνε αιώνια 2ο πίσω από τα σίγουρα φράγκα του χοντρού...

αυτό για τους πανηγυρτζήδες "συνοπαδούς" μας που ονειρεύονται τίτλους στο μπλα μπλα

baron

• Guest
« Reply #3510 on: March 30, 2013, 14:59:58 »

Σοβαρά?

Ανυπόμονα θα περιμένω νέα από τα θεότρελα γαμήσια  ;D

Βολέψου με την χήρα και τα πέντε ορφανά μέχρι τότε :tikitaka:

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #3511 on: March 30, 2013, 16:08:14 »
ξανα μανα λεω. πολυ αναλυση πεφτει.παρα πολυ.την γλωσσα βαρωνε μπορει να την χειριστει οπως θελει ο καθενας.αλλα και αλλα.τσπ. οπως νοωθει ρε φιλε ο καθενας
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #3512 on: March 30, 2013, 16:54:05 »
pks, λάθος παρομοίωση μάγκα, δε σε γάμησε ούτε σε βίασε κανείς από τους γαύρους, τα κοράκια σε γάμησαν, γιατί πολύ απλά οι γαύροι είναι πουστράκια που δεν μπορούν ούτε να γαμήσουν ούτε να βιάσουν, και αυτό ακόμα το κάνουν με δανεικές πούτσες.
Αυτό λοιπόν θες κι εσύ και όλοι για τον ΠΑΟΚ; Να γίνει πουστράκι που δεν μπορεί να γαμήσει και βάζει άλλους;
Ούτε μισή φορά.
Τώρα, αν η παρομοίωσή σου δεν αφορά να τους κάνεις τα ίδια με το κοράκι, τότε είναι περιττή και άσχετη με το τόπικ.
Ξαναλέω, τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα χρησιμοποιούν όλοι του ποκ εναλλάξ, ανάλογα με το ποιος είναι στα πράματα.
Στο κάτω κάτω, όποιος θέλει να δει τον πούστη να νιώσει έτσι, ας περιμένει να ξανάρθει στα πράματα η ζέλα ή η κούλα, ή να του κάνουν τα ίδια στην Ευρώπη, αν και εκεί δε χρειάζεται κοράκι, του μαστιγώνουν τα κωλοβάρδουλα μια χαρά χωρίς αυτό ούτως ή άλλως.
Ας πούμε, αυτό που του καναν πέρσυ η Ντόρτμουντ με τη Μαρσέιγ και τον πέταξαν έξω από τον όμιλο, ήταν η μεγαλύτερη καύλα, γιατί έγινε και νομιμότατα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ηδονή από το να τους ακούς να σκούζουν για μια βδομάδα.
Η όλη κουβέντα όμως είναι άκυρη, γιατί πολύ απλά η μείωση είναι σκανδαλώδης εύνοια του γκέυ (και μιλάω ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ):

δύσκολο το παιχνίδι ...ήδη το παρασκήνιο ανέλαβε δράση με τη συμμετοχη του πουτάνας γιου στο παιχνίδι...κατάλαβαν οι πούστηδες το λάθος τους με την τιμωρία του και το διόρθωσαν άμεσα...δέκα σκαλιά οι ομάδα κάτω με τη συμμετοχη του πουτάνας γιου βασικού...με τη μια πηγαίνει ο λώρενς δεξιά που χάνει πολύ εκεί σαν παίκτης...μένει πάγκο ο ολίσε και ένας προπονητακος της πλακας που εχουμε ξέρει μονο, αν θα παίξει ο παικταράς βούκιτς έστω και σαν αλλαγή...σαββίδη ξυπνα -το παρασκήνιο σε εμφανίζει και ευνοημένο και  σε στήνει για πλακα...

corrupt, δε βλέπω πουθενά χιούμορ, σόρυ

Offline 1926vorios

• Αποστολή
  • **
« Reply #3513 on: March 30, 2013, 17:33:45 »
Εχουμε χασει την μπαλα!!!!
Διαβασα 5-10 σχολια και καταλαβα οτι μπηκαμε σε τρυπακι ασχημο.
Μαλωνουμε μεταξυ μας ,για το ΑΝ (σφαξουμε) το γαυρο, που οι μισοι συμφωνουν και οι αλλοι που λενε (ΟΧΙ) ρε Π.Α.Ο.Κ. ειμαστε και με την αξια μας ολοι.
Οταν ξαφνικα βγαινουν κοκκινοφυλλαδες και...λενε για βορειο κατεστημενο(κατι που μονο γελιο προκαλει),μιλανε αυτοι που η Ελλαδα γελαει με καθε αποφαση που παιρνεται εντος-εκτος γηπεδου για τη (καλοπεραση) τους...(20 χρονια ιστοριες να λεμε αν θελετε),καθομαστε και μιλαμε για ενα σαββιδη και πως κινειται με βαση την ΕΤΑΙΡΕΙΑ του!!!
Ας σοβαρευτουμε...
Να θυμηθουμε ποσοι ...πανηγυριζαν σε (σφαγες) του γαυρου στην ευρωπη?
Μονο σαν Π.Α.Ο.Κ.τσης αν εμπαινες σε νοοτροποια δικια μας ...το μονο που θα ελεγες  ΜΠΡΟΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΓΑΜΕΙΣ.
Το κοκκινομαγουλο παραμυθι ....τελειωνει.
Ο Π.Α.Ο.Κ. παιζει στο γηπεδο ...,αλλα εχει ΛΟΓΟ !!!

Offline pks

• Αποστολή
  • **
« Reply #3514 on: March 30, 2013, 20:02:44 »
φίλε catala δεν την θεωρώ λάθος την παρομοίωση καθώς δεν θεωρώ ότι κανένα κοράκι διαχρονικά δεν σε έσφαξε επειδή έτσι ξύπνησε με την τσουτσου του από τα αριστερά...

οι γαύροι και όλο το ποκ μας πηδούσανε από τη δεκαετία του 70 μέχρι σήμερα με κάθε πούστικο τρόπο

2 πράγματα θα σου πω...

1 - όταν ανέλαβε ο σάπιος ο κρόκους, του ζήτησαν τα πιθηκοειδή της 7 δύο πράγματα. 1. να αρχίσει να παίρνει τίτλους και 2. να σπάσει την παράδοση της Τούμπας ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ

2 - ακόμα και την δεκαετία του 70 που είχες ΟΜΑΔΑΡΑ που μπορούσε να γαμάει και τα κοράκια, πάλι πήρες το 1/10 από ότι σου άξιζε... προσωπικά ψιλο-στα-παπάρια μου γιατί όλη η Ελλάδα μιλάει για την ΟΜΑΔΑΡΑ και την μπαλάρα του τότε, αλλά κρίμα για τους παίκτες και τους οπαδούς μας τότε να μην πανηγυρίσουν αυτά που τους άξιζαν

αυτό το τελευταίο είναι η απάντησή μου στην τοποθέτησή σου "να τι τους έκανε η Μαρσέιγ κλπ"

εκεί λοιπόν είναι 1 (άντε 6 σύνολο) ματσάκια και με ομάδες αποδεδειγμένα κλάσεις ανώτερες από τον πούστη...

εδώ και γαμώ την ομάδα να έχεις, πολύ καλύτερη από τον πούστη, στον "μαραθώνιο" των 30 αγωνιστικών, των κορακιών και των παραρτημάτων, μια χαρά θα μας την φοράνε

προσωπικά ξαναλέω: ΓΑΜΗΣΙ ΑΣΑΛΙΩΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΜΠΑΡΙΚΑ όπως έγινε αρκετές φορές την τελευταία 5ετία είναι μεγάλη γκαύλα και αυτό θέλω κι εγώ και όλοι μας...

αν μπορώ να τους εξαφανίσω και παρασκηνιακά (για τα μεταξύ μας μιλάμε) θα το δεχθώ με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση...

και το ξαναλέω... δεν είναι οι τίτλοι ο (αυτό)σκοπός μου... να νιώσουν στο πετσί τους ότι μου έχουν κάνει... να τους πνίγει το δίκιο και η οργή και να τους κοροϊδεύουν και από πάνω... να θέλουν 2 μπουκάλια και 4 πακέτα να συνέλθουν (όπως όλοι μας κάθε φορά) και να διαβάζουν για το ΜΕΓΑΛΕΙΟ του αντιπάλου... και πολλά ακόμα... με τα καργιόλια...

(Vorious δεν μαλώνουμε ρε συ... μια χαρά τα λέμε  :) )

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #3515 on: March 30, 2013, 20:29:36 »
Τώρα, αν η παρομοίωσή σου δεν αφορά να τους κάνεις τα ίδια με το κοράκι, τότε είναι περιττή και άσχετη με το τόπικ.

Στην αρχή νόμιζα ότι εννοούσες να τους γαμήσεις και με το κοράκι, μετά κατάλαβα πως δεν εννοείς αυτό.
Αφού λοιπόν δεν εννοείς αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα λες όλα αυτά, ειλικρινά, και πού διαφωνούμε, "θέλω να τους γαμάω παντού" κτλ, λες και υπάρχει κανείς που δεν το θέλει, "το έχω πάρει πατριωτικά", λες κι οι υπόλοιποι τον αγαπάμε τον γκέυ, και τι σχέση έχουν με το θέμα μας. Συζητάμε ένα πολύ συγκεκριμένο πράγμα και έχεις γράψει 3-4 φορές πράγματα γνωστά εδώ και δεκαετίες που δε βλέπω να κολλάνε.
Όσο για την παρομοίωση είναι λάθος ξαναλέω και το δικαιολογώ απόλυτα, μάλλον δε διαβάζεις προσεκτικά. Με ξένα αρχίδια γαμάει ο απόγονος, δεν λέω τίποτα δύσκολο, ποιος είπε ότι το κοράκι από μόνος του ευνοεί τον γκέυ, το αποτέλεσμα σχολιάζω εγώ.
Το κουράζουμε χωρίς κανένα νόημα, φτάνει.

farygas

• Guest
« Reply #3516 on: March 30, 2013, 22:07:50 »
Σκιστε.τους,ΓΑΜΗΣΤΕ.τους

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3517 on: March 30, 2013, 23:13:58 »
Προσωπικα θελω τους συγκεκριμενους να τους γαμησω αν μπορω με οποιονδηποτε τροπο...Θελω να νιωσουν αυτο που εχω νιωσει ολα αυτα τα χρονια...Αυτη η βρωμικη ομαδα της πουστιας πρεπει να αντιμετωπιζεται οπως της αρμοζει...Μακαρι ο Ρωσος να τον κανει πουτανακι τον χοντρο παρασκηνιακα, αν και ολοι ξερουμε οτι αυτο φανταζει σαν κατι ουτοπικο αυτη τη στιγμη...

Ολα τα υπολοιπα ματς στα ισια και αρχιδατα, αλλα αυτο το βρωμερο σωματειο θελω να το παιρνω απο παντου...αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα και να βγαινουν μετα Καρμοίρηδες, Νικολακοπουλοι και λοιπα ξεφτυλισμενα μουνοπανα και να κλαιγονται για το ασπρομαυρο κατεστημενο...Μακαρι να το ζησω αυτο καποια στιγμη...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3518 on: April 09, 2013, 18:02:40 »
ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ?

να γελασει με το ντου επιπεδου γυμνασιου θηλεων η να κλαψει που στο αιγινιο οι βαζελοι κανουν ντου στους γαυρους?

ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3519 on: April 09, 2013, 18:11:25 »
κατι ξερω παραπανω οι μισοι απο εκει ειναι δικοι μας ;)
και απλα υπαρχει ενας μπουφος που τραβαει βιντεο που ειναι ζελα