Author Topic: Γενικά περί γαύρων  (Read 264338 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Català

• Αλλαγή
Απ: Γενικά περί γαύρων
« Reply #3480 on: March 28, 2013, 07:27:52 »
Στα αρχίδια μου οι κοντοί, οι σαββίδηδες και το ανύπαρκτο ντέρμπυ, προβλέπω όμως πολύ γέλιο τον επόμενο καιρό
Συλλεκτικό εξώφυλλο:

:extralaugh: :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh:

Πιο πολύ και από το "δίκαιο" γελάω με το "ηθική"
Και "σε ποια πόλη εδρεύει ο ιδιοκτήτης της παράγκας"

:a1006: :a1006: :a1006: :a1006:

Οι γκέυ εκτός από δάσκαλοι στην πουστιά και την προπαγάνδα, έχει πλάκα γιατί κάνουν κρα ότι έχουν υγρανθεί και τρέμει το μουνάκι τους απ'την κάβλα, τους έχει σηκωθεί από πίσω κανονικά

« Last Edit: March 28, 2013, 07:33:39 by Català »

GeorgT

• Guest
« Reply #3481 on: March 28, 2013, 13:21:50 »
Απορώ πως εχουν ψαρώσει τοσο γρηγορα με το ρωσο οι γαυροι? Πρεπει να εισαι τελείως γκαου δεν εξηγείτε αλλιώς!

Λίγο μούρη πουλησε ο μπλιετ κ αυτοι εχουν βγάλει καμια 10αρια πρωτοσέλιδα!

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #3482 on: March 28, 2013, 13:58:30 »
Μαλλον εμεις οι ιδιοι υποτιμαμε παραπανω απο οσο πρεπει τον ρωσο μαφιοζο..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #3483 on: March 28, 2013, 14:06:50 »
Kαι μόνο που χέζονται έτσι παραμονές αγώνα στο μπουρδέλο τους μέσα (φαντάσου να'ταν Τούμπα) προσωπικά καυλώνω.

Με αντίπαλους αυτούς τους γαμημένους, όχι ηθικός και ακριβοδίκαιος θέλω να' μαι, ΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΩ για τη στιγμή που θα τους γαμάμε εκεί μέσα με 1 γκολ οφσάιντ, 1 πέτσινο πέναλντι και 2 παίχτες του γκέι έξω με μούφα κάρτες... Και εξώφυλλο την άλλη μέρα "ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ..."

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #3484 on: March 28, 2013, 14:39:55 »
Ας παρει ο Σαββιδης οποτε τον Πετρο Κοκκαλη ως αντιπροεδρο.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #3485 on: March 28, 2013, 14:51:50 »
Kαι μόνο που χέζονται έτσι παραμονές αγώνα στο μπουρδέλο τους μέσα (φαντάσου να'ταν Τούμπα) προσωπικά καυλώνω.

Με αντίπαλους αυτούς τους γαμημένους, όχι ηθικός και ακριβοδίκαιος θέλω να' μαι, ΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΩ για τη στιγμή που θα τους γαμάμε εκεί μέσα με 1 γκολ οφσάιντ, 1 πέτσινο πέναλντι και 2 παίχτες του γκέι έξω με μούφα κάρτες... Και εξώφυλλο την άλλη μέρα "ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ..."

να μην μας γινει συνηθειο, αλλα ΜΙΑ φορα..θελω και εγω μια σφαγη βγαλμενη απο το πιο διεστραμμενο ονειρο του Παπαπετρου. Μετα 50/50 και να τσουζει.

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #3486 on: March 28, 2013, 15:34:12 »
Ναι ρε παιδί μου, έτσι μια καλή σφαγή μια φορά με αυτούς και μόνο με αυτούς, να μας βγει το άχτι...

Τόσα έχουμε τραβήξει από αυτές τις πουτάνες, θέλει μια φορά να πάθουνε το ίδιο χουνέρι.

Θα γεμίσει η μαρίνα ζέας γαύρους επιπλέοντες που έκαναν το απονενοημένο...  :D :D :D :D :D

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #3487 on: March 28, 2013, 19:29:55 »
Κανενα σφαξιμο ουτε στον γκευ ουτε σε κανεναν.
ΠΑΟΚ εισαι και τον γαμας στα ισια.
Οχι τετοια ξεφτυλικια στον ΠΑΟΚ, να χουν μετα να λενε για δεκαετιες. Ουτε για μια φορα, ποτε.
ΠΑΟΚ σημαινει εισαι καθαρος.

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
« Reply #3488 on: March 28, 2013, 19:43:19 »
Συνυπογράφω με King.

Βέβαια όπως θέλει το βλέπει ο καθένας, αλλά προτιμώ την άλλη μέρα το κλάμα να είναι γιατί έχουν σάπια ομάδα και να λένε που πάνε τα 60 μύρρια του μαρινάκη...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3489 on: March 28, 2013, 19:46:52 »
Οσο και να θελω να συμφωνησω με grande γιατι και εγω της ιδιας αποψης ειμαι κατι μεσα μου με ηδονιζει στην ιδεα και μονο να τους σφαξεις εκει μεσα 1 φορα οπως σε εχουν ξεκωλιασει τοσα χρονια επι Κοκκαλη στην Τουμπα με ολους τους πιθανους τροπους

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #3490 on: March 28, 2013, 20:01:56 »
άμα πάρεις ναρκωτικά 1 φορά θα ξαναπάρεις
άμα δώσεις κώλο 1 φορά θα ξαναδώσεις
άμα γλύψεις 1 φορά θα ξαναγλύψεις
άμα "λαδωθείς" 1 φορά ξαναμανά τα ίδια
άμα "λαδώσεις" 1 φορά αίντα πάλι

είναι πολύ σπάνιο να κάνεις 1 φορά πουστιά/λάθος και να μη το ξανα-κάνεις
το σίγουρο είναι ότι το συνηθίζεις κιόλας και σου φαίνεται λογικό.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΦΑΞΙΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΑΥΡΟ. ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ πχ κοντός/κλάους. ΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΣΤΑ ΙΣΑ. ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΑΝ ΠΟΝΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. ΑΦΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ.

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ. μακρυά από μας τέτοιες πουστιές. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΦΟΡΑ.

Τσούζει πολύ περισσότερο όταν είναι στα ίσια και παληκαρίσια.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

baron

• Guest
« Reply #3491 on: March 28, 2013, 20:09:25 »
Οχι τετοια ξεφτυλικια στον ΠΑΟΚ, να χουν μετα να λενε για δεκαετιες. Ουτε για μια φορα, ποτε.

Ξεφεύγουν κατά πολύ τα ÐÁÏÊôóÜêéá του world. Μας έπεσε ρώσος και τώρα θα γαμήσουμε και θα δείρουμε. 50 χρονια θα τα χώσουμε σε ένα mats το οποιο θα το καθαρίσει ο ιβάν...

Αλήθεια πως? θα τα χώσει στο κοράκι? θα στήσει κάνα δυο γαυράκια?

Εκτος του ότι ο king με καλύπτει 100 τα εκατό - να μου κόψουν τον poutso την ημερα που θα ανεχτώ να γίνω γαύρος στην θέση του γαύρου.

Υπάρχει βεβαια και η περίπτωση βαθιά μέσα σας να θυμάστε ότι η ομάδα που θα κατεβάσουμε είναι η ίδια που σέρνεται σε όλο το πρωτάθλημα με τον ίδιο asxeto προπονητή και ότι οι πιθανότητες να μας ισοπεδώσουν οι γαύροι είναι μάλλον το λογικό σενάριο.

Σε αυτήν την περίπτωση μάλλον καλά κάνετε και ελπίζεται στο πορτοφόλι του ρώσου.

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #3492 on: March 28, 2013, 20:14:56 »
Βρε τι είναι αυτό το πράγμα, κοίτα να δεις που τόσα χρόνια οι μισοί από μας είχαν άχτι για την πουστιά και όχι άχτι να παιχτεί επιτέλους το πρωτάθλημα στα ίσια (κυρίως ΕΚΤΟΣ γηπέδων ε) και να τους γαμήσουμε εκεί, στο γήπεδο και στα ίσια.

Κοίτα να δεις που έχουμε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια απωθημένα/επιχειρήματα με τους οπαδούς του κολωνακίου και της μυξιάρας, αλλά και με τους γκέυ όταν ήταν στην απ'έξω.

Και πώς ακριβώς θα γίνει αυτό το "μια φορά", δε μας λέτε κι εμάς; Θα πιάσει ο ρώσος το κοράκι και θα του πει "κοίτα αυτά που ξέρατε τελείωσαν, τους σφάζεις μόνο μια φορά να ξεκαυλώσουν οι δικοί μου και από δω και πέρα 50-50 ε, το νου σου"; Ή μήπως με άλλο τρόπο;

Και στο μεταξύ, όλα αυτά για ένα ανύπαρκτο ματς σε ένα πρωτάθλημα του κώλου που είμαστε 17 βαθμούς πίσω ε... Τι διάολο, όλοι σπορ του βορρά διαβάζουν;

ΥΓ: κατά τα άλλα θα είχαν να στο κοπανάνε για μία φωτό ε; Δηλαδή για σφαγή και ειδικά οι αρχιπουτάνες της προπαγάνδας που ελέγχουν τα πάντα ΚΑΙ στα μμε, δε θα στο κοπανάνε. Μάιστα...

Offline NearlyGod

• Κερκίδα
  • *
« Reply #3493 on: March 28, 2013, 20:16:38 »
Οσο και να θελω να συμφωνησω με grande γιατι και εγω της ιδιας αποψης ειμαι κατι μεσα μου με ηδονιζει στην ιδεα και μονο να τους σφαξεις εκει μεσα 1 φορα οπως σε εχουν ξεκωλιασει τοσα χρονια επι Κοκκαλη στην Τουμπα με ολους τους πιθανους τροπους

Κανένα έλεος έλεος για τα πουστρακια
Γαμήσι ασάλιωτο με κάθε τρόπο, αν και τα 4 διπλα που έχουμε πάρει τα τελευταία 10 χρονια ήταν πεντακάθαρα και το μπούκωμα τους μεγαλύτερο
working class hero

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **
« Reply #3494 on: March 28, 2013, 21:52:08 »
Τα γαμήσια μόνο στα ίσια.
Τα υπόλοιπα αφήστε τα για άλλους.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #3495 on: March 28, 2013, 22:00:10 »
+4

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #3496 on: March 28, 2013, 23:04:25 »

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #3497 on: March 29, 2013, 00:41:10 »
Λυσσάξατε πια ρε πούστη, μια κουβέντα είπαμε, σιγά μη θέλουμε να γίνουμε και παράγκα...

Έχετε χάσει το χιούμορ σας. Προσέξτε το.

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3498 on: March 30, 2013, 02:45:32 »
Ας παρει ο Σαββιδης οποτε τον Πετρο Κοκκαλη ως αντιπροεδρο.

και τι τον περασες τον σαββιδη για κανεναν βλακα  ..ο ανθρωπος ξερει που να δινει τα λεφτα του αν φερει τον πετρο θα του τα κανει σκονη..

« Last Edit: March 30, 2013, 03:03:55 by tsarpanas4 »
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #3499 on: March 30, 2013, 09:43:41 »
μ αρεσει που τσακωνομαστε και για τα προφανη. φυσικα και κανεις δικος μας δεν θελει τετοιο πρωταθλημαα ή τετοιες διαιτησιες οπως εχουν οι γαβροι. αλλα πολλοι θα θελανε να δουνε τους γαβρους να νοιωσουνε ετσι εστω μια φορα οπως νοιωθουμε εμεις χρονια τωρα. απλα θα ειχε γελιο. δεν ειναι τιποτε αλλο και δεν φοβαμαι για κανεναν δικο μας .απλα και σε μας μη γινει μοτο η αδικια.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ