Author Topic: Γενικά περί γαύρων  (Read 263929 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
Απ: Γενικά περί γαύρων
« Reply #3460 on: February 27, 2013, 21:17:48 »
εκατσα λιγο να σας δω να γελασω ,ρε μαλακες,αυτος ο νεοπας ο κορακιας ρε αχρηστα πλασματα τι χεσμενος που ειναι ρε 100-0 σας παιζει και χερεστε.Μακαρι να πατε σε καμια ομαδουλα στα γεραματα σας και να σας πεζει εναντιον του γαβρου οπως τωρα τους αλλους.
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3461 on: February 27, 2013, 21:22:18 »
Σιχαμενη φαρα με την 3η ομαδα του πας θες 95-5 το κορακι για να περασεις.. ρεσιταλ και ειναι ακομα στο 60.. ανυπαρκτες κιτρινες, ανυπαρκτο φαουλ σε βουτια Χολεμπας για να γινει το 0-1, πνιγμενο πεναλτυ υπερ πας στις αρχες του 2ου ημιχρονου.. και εις ανωτερα καραγκιοζηδες

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3462 on: February 28, 2013, 00:09:47 »
άλλο παιχνίδι είδατε ρε μπερδεμένοι....θρύλος εναντίον όλων ρε

http://tvxs.gr/news/αθλητικά/βήμα-πρόκρισης-για-ολυμπιακό-και-παράπονα-για-διαιτησία
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #3463 on: March 02, 2013, 20:32:17 »
ε ρε κ να την εδινε αυτην την κλωτσια ο γκαρσια ε?

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #3464 on: March 08, 2013, 22:10:54 »
http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/378838-geia-soy-kyr-eisaggelea

Γεια σου κυρ εισαγγελέα!
Παρασκευή, 08 Μαρ 2013 20:56
Super League

Ο συντάκτης του gazzetta, Δημήτρης Τομαράς χτυπήθηκε από τραμπούκους, αλλά ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας... έδειξε «παίζεται» βάζοντας την υπόθεση στο αρχείο!

Όλη η φίλαθλη Ελλάδα είχε... αηδιάσει πριν από δύο εβδομάδες, όταν λίγο μετά την λήξη του αγώνα Ολυμπιακός-Άρης, άγνωστοι τραμπούκοι επιτέθηκαν στον συντάκτη του gazzetta Δημήτρη Τομαρά και τον τραυμάτισαν μέσα στο γήπεδο Καραϊσκάκη!

Άλλοι καταδίκασαν τον γεγονός (ΕΣΗΕΑ, ΠΣΑΤ), άλλοι ήταν πιο... επιφυλακτικοί (ανακοίνωση ΠΑΕ Ολυμπιακός) άλλοι... πέταξαν χαρταετό (Σούπερ Λίγκα) κι άλλοι το έφτασαν μέχρι την Βουλή (ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ)!

Μην περιμένετε τίποτα περισσότερο! Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ τον ΠΣΑΤ έστειλε την υπόθεση Τομαρά στο αρχείο! Μάλιστα επικαλέστηκε έλλειψη ικανοποιητικών στοιχείων για να συνεχίσει την έρευνα.

Η... λεπτομέρεια είναι ότι η υπόθεση δεν «άνοιξε» ποτέ καθώς ούτε καν ο Δημήτρης Τομαράς δεν κλήθηκε για να δώσει στοιχεία. Και η εξυγίανση στο ελληνικό ποδόσφαιρο καλά κρατεί. Τα συμπεράσματα δικά σας. Γεια σου κύριε εισαγγελέα, που έλεγε και το «θρυλικό» άσμα... 

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #3465 on: March 11, 2013, 23:55:39 »
 :'( :'( :'(
http://www.contra.gr/Soccer/Italy/SerieA/roma/prostimo-gia-theatro-ston-torosidh.2163803.html

Πρόστιμο για "θέατρο" στον Τοροσίδη
Η προσπάθεια του Βασίλη Τοροσίδη να κερδίσει πέναλτι στο σαββατιάτικο παιχνίδι της Ρόμα με την Ουντινέζε τιμωρήθηκε με πρόστιμο από την πειθαρχική επιτροπή της ιταλικής λίγκας.

Μετά την εξέταση της επίμαχης φάσης, στον διεθνή πλάγιο μπακ επιβλήθηκε τη Δευτέρα πρόστιμο 2.000 ευρώ διότι επιχείρησε να ξεγελάσει το διαιτητή. Ούτως ή άλλως πάντως είχε δεχθεί κίτρινη κάρτα γι' αυτήν του την... απόπειρα.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

digitalfan

• Guest
« Reply #3466 on: March 12, 2013, 00:34:44 »
Τα σχόλια είναι περιττά...!

:cwm23: :cwm23: :cwm23:

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #3467 on: March 12, 2013, 01:44:27 »
Δεν ειναι κατι που δεν θα ελεγε κ ενας παικτης του Πλατανια πχ...  (ασε που δεν ηταν καρτα)
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

digitalfan

• Guest
« Reply #3468 on: March 12, 2013, 03:12:54 »
Δεν ειναι κατι που δεν θα ελεγε κ ενας παικτης του Πλατανια πχ...  (ασε που δεν ηταν καρτα)
Ναι όμως ο παίκτης του Πλατανιά και οποιασδήποτε άλλης ομάδας με μια απλή διαμαρτυρία θα έτρωγε κίτρινη...
Εδώ αυτό το σίχαμα κάνει υπόδειξη, για την ακρίβεια προστάζει, με αυστηρό ύφος (κουνάει και το δάχτυλο) και δεν τρώει κίτρινη ούτε για το φάουλ, ούτε για τη χειρονομία!
Τι να λέμε τώρα...

ΥΓ: Ότι δεν ήταν κίτρινη το φάουλ, δεν ήταν...!
« Last Edit: March 12, 2013, 03:20:05 by digitalfan »

northeagle_4

• Guest
« Reply #3469 on: March 12, 2013, 05:23:48 »
http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/imagecache/original_max/article/2013_03/img694-vert.jpg

χυσια και καρατε στον βλαχοτρεντυ δηθεν ρεμπετη.

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #3470 on: March 12, 2013, 11:02:13 »
http://www.sport24.gr/osfp/rempetika_oi_panathhnaikoi_apagoreuetai.2164203.html

Αγάθωνας :"Ρεμπέτικα οι Παναθηναϊκοί; Απαγορεύεται!"
Ο ρεμπέτης που θα πάει Γιουροβίζιον, μίλησε στο ΦΩΣ για τις δύο του μεγάλες αγάπες, το ρεμπέτικο και τον Ολυμπιακό. Διαβάστε τα πρώτα του βήματα, το πως έγινε Ολυμπιακός αν και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη αλλά και τα σχόλια του για την ομάδα του Πειραιά.
Ο ρεμπέτης, Αγάθωνας Ιακωβίδης ψηφίστηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμού τραγουδιού, τον προσεχή Μάιο. Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε στην Εφημερίδα "Φως των σπορ", μίλησε για τις δύο μεγαλύτερες αγάπες τις ζωής του, το ρεμπέτικο αλλά και τον Ολυμπιακό που λατρεύει από μικρός.

Ας δούμε τι δήλωσε ο ρεμπέτης σε ερωτήσεις σχετικά με το που μεγάλωσε, πως ξεκίνησε να είναι Ολυμπιακός αλλά και ποιοι είναι οι αγαπημένοι του ρεμπέτες.
Πού μεγάλωσες;

" Το χωριό μου λέγεται Ευαγγελισμός Λαγκαδά, κάνα εικασάλεπτο έξω από την Θεσσαλονίκη. Γύρω στα δεκαπέντε μου, όμως παράτησα τα πάντα, σχολείο, οικογένεια, δεν τα πήγαινα καλά με τον πατέρα μου - παρένθεση εδώ, το σόι μου ήταν Αρειανοί! - . Πήγα στη Θεσσαλονίκη λοιπόν, με έναν ξάδερφο του πατέρα μου για να δουλέψω να βγάλω τα απαραίτητα."

Τι δουλειά έκανες;

Σε μια βιοτεχνία. Τα πάντα έχω κάνει, βιοτεχνία με δερμάτινα και πλαστικά είδη, οικοδομή, από εργάτης της μέχρι μάστορας, μωσαϊκά, μάρμαρα. Τότε δεν ασχολούμουν ακόμα με τη μουσική. Σε πολλές δουλειές όμως, με διώχνανε τις Δευτέρες, γιατί ταξίδευα στον Πειραιά να βλέπω το Θρύλο!"

"Ρεμπέτικα οι παναθηναϊκοί; απαγορεύεται!"

"Με πειράζει όμως που στη στήλη με το "Σαν σήμερα" γράφεται τον Μπάμπη Τσέρτο και τη Μαριώ και όχι εμένα. Ο αρχιρεμπέτης είμαι εγώ. Άμα είσαι Ολυμπιακός, λες ρεμπέτικα. Δεν μπορεί να είσαι Παναθηναϊκός και να λες ρεμπέτικα, όπως ο Μπάμπης Τσέρτος, απαγορεύεται! Δεν μπορεί να είναι Παναθηναϊκός και να λέει το "Πέντε μάγκες στον Περαία", καλύτερα να πει το "Δυο πράσινα μάτια με μπλε βλεφαρίδες".

"Το '71 με μια παρέα Ολυμπιακών στη Θεσσαλονίκη, θέλαμε να φτιάξουμε σύνδεσμο της ομάδας. Μετά από ένα ματς με την Κάλιαρι πάμε στον Κορυδαλλό, στα κεντρικά της ΠΕΦΟ και μας λέει ο Μπαρμπής τι πρέπει να κάνουμε για να το υλοποιήσουμε. Ήμουν 17 χρονών τότε και είχα το γενικό κουμάντο."
Πως έγινες Ολυμπιακός;

"Ολυμπιακός έγινα από μικρός λόγω ονόματος και εμβλήματος. Είχα τρέλα με τον Σιδέρη."

Οι αγαπημένοι σου παίκτες έχουν παίξει στον Ολυμπιακό;

Ο Σιδέρης και ο Τζόρτζεβιτς. Και ο Γεωργάτος που για μένα ήταν κορυφαίος.

Τότε με τον Γουλανδρή, θεωρείς ότι ήταν η μεγαλύτερη ομάδα;

Αν επιτρέπονταν τότε μεταγραφές ξένων και όχι  "ελληνοποιήσεις",  ο Ολυμπιακός θα χτύπαγε μέχρι και Κύπελλο Πρωταθλητριών. Όπως και με τον Κόκκαλη είχαμε μεγάλους παίκτες, αλλά δεν έγιναν σωστές κινήσεις.

Η μεγαλύτερη στεναχώρια από τον Ολυμπιακό που θυμάσαι;

"Η στεναχώρια μου είναι η Ευρώπη. Όχι ότι θα γίνουμε ποτέ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ αλλά μπορούμε να γίνουμε Πόρτο".

Μπάσκετ βλέπεις;

"Και μπάσκετ και πόλο και βόλεΪ και ...μακριά γαϊδούρα, αρκεί να συμμετέχει ο Ολυμπιακός".

Που πονάει ο Ολυμπιακός για Ευρώπη;

"Χρειάζεται να κρατήσει κορμό και να ρίξει λεφτά σε 2-3 μεταγραφές. Λίγες και καλές. Η άμυνα είναι δεμένη, θέλουμε έναν προωθημένο να παίξει σε όλες τις θέσεις όπως ήταν ο Μιραλάς ή ο Ριβάλντο."

Ο Kοβάσεβιτς πως σου φαίνεται;

"Δεν έχει προσφέρει. Και δεν καταλαβαίνω γιατί τον κρατάμε. Δύο χρόνια έπαιξε στην ομάδα, ενώ έξω υπάρχουν άλλοι που έχουν προσφέρει πολύ περισσότερα στον Ολυμπιακό. "

Στα τις μουσικής, κορυφαίο ρεμπέτικο και αγαπημένοι σου ρεμπέτες;

"Με πόνο ψυχής αν πρέπει να πω μόνον έναν ρεμπέτη, θα διαλέξω τον Μάρκο Βαμβακάρη. Όσο για το αγαπημένο μου ρεμπέτικο είναι το "Πέντε μάγκες στον Περαία" ."

Κλείνοντας, τα προγνωστικά σου για τη Γιουροβίζιον;

"Ε θα νικήσουμε, τι άλλο. "

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3471 on: March 12, 2013, 12:56:16 »
Γεννιτσαρος γαυρος απο σοι σκουλικιων και κανει και υποδειξεις για το ρεμπετικο.. καραγκιοζακο τραβα στο πανηγυρακι να πεις το χαζο τραγουδο σου και μην πιανεις στο στομα σου το ρεμπετικο... θεωρεις και τον εαυτο σου αρχιρεμπετη.. τριζουν τα κοκκαλα τοσων και τοσων

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
« Reply #3472 on: March 12, 2013, 13:07:16 »
Πριν λίγο καιρό, εδώ μέσα, δυστυχώς,
ανέβηκε ένα βιντεάκι που
δείχνει τον προαναφερθέντα κύριο να αναφωνεί το ιερό "Ω, Μπάνε-Μπάνε!"
στη θέα τής τηλεπαρουσιάστριας Άννας Πρέλεβιτς.

Επειδή είμαι αυτός που το ανέβασε
-εν αγνοία τού γενικότερου ποιόντος του-
οφείλω να ζητήσω συγνώμη από όλους σας
και να το κλείσω κάπου εδώ το θέμα
με ένα κομψό "Φάε, σκατά, ρε, αγάθωνα, που ήθελες να ανοίξεις και σύνδεζμο γκέουλων στη Θεσσαλονίκη".

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #3473 on: March 12, 2013, 13:10:02 »
Για αυτο στηριζουμε ΖαΜε ;)
http://www.dailymotion.com/video/xxz339_yyyyyyyy-yyyyyyy-yyyy-yyyy-yyyyyyy_lifestyle (Embedding disabled, limit reached)
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #3474 on: March 12, 2013, 13:11:48 »
Και τελικά τι έγινε με το gay bar, γιατί δεν άνοιξε; Έμεινα με την αγωνία. Με μπροστάρη τον Αγάθωνα πάει, θα τη χάναμε την πόλη.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #3475 on: March 12, 2013, 13:23:28 »
Θα βγάλει η μαριω το παπαρι θα στο βουλωσει το στόμα και μετά να σε δω..
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

baron

• Guest
« Reply #3476 on: March 12, 2013, 14:02:04 »
ΓΕΝΙΚΑ περί γαύρων είναι εδώ?

A, ένταξη... :tikitaka: :tikitaka:

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3477 on: March 12, 2013, 15:20:42 »
ρε πουστη μου ολα τα καλα ατομα χανουμε

μια ο παναγιωτης τοκος μια ο αγαθωνας ε δεν μπορω αλλο
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #3478 on: March 12, 2013, 16:58:44 »
εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, πως τόσα χρονια δεν ξέραμε ότι είναι γαύρος?
τώρα το έβγαλε το λαμόγιο?που γυρναει αθηνα?
άντε τώρα αφού εκτέθηκε... και  στη θεσσαλονίκη είναι θέμα χρόνου να την φάει την μπούκα του,αν συνεχίσει να παριστάνει το ρεμπέτη εδώ και να μιλάει προκλητικά υπέρ του gay...ας πει και την άλλη μεγάλη αλήθεια...ότι είναι παλιόπουστας και το μουστάκι το έχει για να σκουπίζει τα χυσιά του γκόμενου του...ο βλαχορεμπετης
δωστου καμια φαπα ρε ΜΕΛΑ τη μαιμου με μουστακη  :'(
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3479 on: March 27, 2013, 15:25:31 »