(Ίσως έπρεπε να το γράψω στο τόπικ με τη νοοτροπία των οπαδών μας).
Στα ντέρμπι, έχεις την ευκαιρία να ακούσεις την γνώμη όλων των συνοπαδών για εμάς και για τον αντίπαλο. Να νιώσεις το μίσος για τις ομάδες της Αθήνας. Να καταλάβεις ποιος φταίει που δε παίρνεις πρωτάθλημα με άλλη μια προκλητική διαιτησία.
Δυστυχώς φέτος άλλαξε πολύ η ''κοινή γνώμη''. Ξαφνικά ο ολιμπιακός έγινε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, που είναι 2 κλάσσεις πάνω από εμάς!!!
Με ποια λογική ;
Έχουν καλύτερους παίκτες ;
Το όνομα Φρέιζα και Μοντέστο, εμένα μου λέει ότι μου λέει και ο Λαζάρ και ο Φωτάκης.
Το όνομα Μανωλάς, μου λέει ότι και το Κατσικάς.
Το όνομα Τοροσίδης, τι διαφορά έχει σε εμπειρία από το Σαλπιγγίδης ;
Ο παίκτης Τζιμπούρ είναι ένα μέτριο μουνόπανο που η μεγαλύτερη ομάδα της καριέρας του ήταν ο Ατρόμητος και που στην ηλικία του Κλάους, έπαιζε στα σκοπευτήρια της Καισαριανής. Δε συζητάμε για την διαφορά κλάσης του παικταρά Κλάους, με τον βαρύ Τζιμπούρ που βρίσκεται μόνο στις λίστες ομάδων της Αλγερίας.
Έχουν καλύτερη ομάδα ;
Ε ας την έδειχναν απέναντι στον χειρότερο φετινό ΠΑΟΚ!
Πως η ομάδα 2 κλάσσεις πάνω από εμάς πετυχαίνει μετά βίας ένα γκολ (με σουτ έξω από την περιοχή) απέναντι στην αθλιότερη άμυνα που έπαιξε φέτος ο ΠΑΟΚ, απέναντι στον ΠΑΟΚ με σοβαρές απουσίες (Γκαρσία, Χακόμπο κτλ) ;
Ποια άλλη κλασική ευκαιρία έκανε η υπερομάδα ;
Πως οι καλύτεροι επιθετικοί και ο τόσο... επικίνδυνος παίκτης Αμπντουν δε μπόρεσαν να βάλουν γκολ στον Γλύκο ;
Μιλάμε για την ομάδα που ΚΑΙ φέτος, όπως και κάθε χρόνο πήρε τουλάχιστον 9 βαθμούς με απίστευτο σπρώξιμο (Γιάννενα, Βέροια, άεκ). Ειδικά στις πρώτες αγωνιστικές, πέρασε από όλες τις έδρες με σφαγές. Εμάς μας καθάρισε ο διαιτητής στον όφη. Κατά τα άλλα, να μη μιλάμε γιατί είμαστε 8 βαθμούς πίσω!!! Άσε που στην Ευρώπη, ξεβρακώθηκε.
Μιλάμε για την ομάδα που σε κάθε ήττα της στην Ευρώπη, ήταν άτυχη! Τι ατυχία ρε πστ να κερδίζεις μόνο τη Μονπελιέ ε ; Καθαρά θέμα ατυχίας. Και σε κάθε ήττα έχουμε 2ωρα ή 10σέλιδα αφιερώματα στις εφημερίδες που αποθεώνουν... τον τρόπο που έχασε ο ολεμπιακός!!! Αυτά είναι.
Αλλά εδώ είναι το πρόβλημα. Με τόσα αφιερώματα στην ''ανώτερη ομάδα'', άρχισαν να πείθονται και οι πιο δύσπιστοι... ΠΑΟΚτσήδες!!!
Ότι δεν πέτυχαν τόσα χρόνια, φαίνονται να το πετυχαίνουν μέσα σε μία χρονιά. Να κάνουν τον ΠΑΟΚτσή να αισθανθεί αδύναμος και μικρότερος από έναν μέτριο και ελεεινά σπρωγμένο ολιμπαικό!!!
Η πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά και τις τηλεοράσεις, ή πρέπει να κάνουμε τη δική μας προπαγάνδα. Κανένας συμβιβασμός με την αβάντα των τουρκοκάναλων και την εικόνα του καλού Βαγγέλη. Μόνο μίσος στους πιο χαρούμενους βλάκες του πλανήτη.