δεν ήξερα που να το βάλω, στην αρχή κατευθύνθηκα στα θέματα του βάζελου, αλλά μάλλον εδώ είναι ο σωστός χώρος μιας και έκλεισες την βρωμοκαριέρα σου στην γαμημένη ομάδα των μπάσταρδων του πειραιά.
Βρε δεν γαμιέσαι ρε μουνί της λάσπης που το παίζεις και μετανιωμένος. Τα αρχίδια μας χτύπησες γαμιόλη... αλήθεια για τους ψευτοτσαμπουκάδες με τον Κονσεισάο δεν έχεις να μας πεις κάτι?
Και εσείς στο γαμιόλα γαμιέστε πατόκορφα που διαφημίζεται τον πρώην ποδοσφαιριστή των μπάσταρδων.
Όλα ρε καριόλες στεφάνια να τα κάνετε και μετά να ψοφήσετε....
http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/htan_aperigrapto_poy_xtuphsa_opado_toy_paok.1877932.htmlΟ Αντώνης Νικοπολίδης παρουσίασε την αυτοβιογραφία του, "Ο αγώνας της ζωής μου", στα Ιωάννινα, όπου έγινε ανοιχτή συζήτηση των φιλάθλων με τον παλαίμαχο τερματοφύλακα.
Ο πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού σε ερώτηση για το μεγαλύτερο λάθος στην καριέρα του, απάντησε: "Την απερίγραπτη συμπεριφορά μου στην Τούμπα όταν χτύπησα έναν οπαδό. Δεν ήταν απλά λάθος, ήταν απερίγραπτο αυτό που έκανα. Για αυτό και όταν ο Σηφάκης εκείνη την ημέρα στο Καυταντζόγλειο, έμεινε απαθής στην επίθεση που του έκανε ένας οπαδός, τον πήρα τηλέφωνο και του έδωσα συγχαρητήρια. Αυτή είναι η σωστή συμπεριφορά. Είναι όμως και η δύσκολη. Στα 38 μου ωστόσο, πως μπορώ να επιτρέψω σε κάποιον να με χτυπήσει; Αυτό σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή υποσυνείδητα. Αλλά δεν παύει να είναι λάθος".