Author Topic: Γενικά περί γαύρων  (Read 264268 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
Απ: Γενικά περί γαύρων
« Reply #1680 on: September 07, 2009, 12:42:12 »
Τα 12 χρονια δεν ειναι παρανοια.. αλλα σιγα σιγα εκει σε οδηγουν... αφηστε τα πανηγυρια για τα κλαρινα των gay... και κοιταξτε να τον γαμησουμε εμεις σε 2 βδομαδες... τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε... δεν πα να παιξω αμυνα και εγω με τον vedder...
+1
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1681 on: September 07, 2009, 22:48:08 »
Τα 12 χρονια δεν ειναι παρανοια.. αλλα σιγα σιγα εκει σε οδηγουν... αφηστε τα πανηγυρια για τα κλαρινα των gay... και κοιταξτε να τον γαμησουμε εμεις σε 2 βδομαδες... τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε... δεν πα να παιξω αμυνα και εγω με τον vedder...

μην μπαινουμε στο τριπακι τους
απο τα 12 χρονια, τα 10 οι διαιτησιες ηταν ο ορισμος του ΣΤΗ ΜΕ ΝΟΥ
ηταν η βιτρινα του κοκκαλη οτι κανει ακομα κουμαντο
για αυτο λοιπον μην πεφτετε στην προπαγανδα και μην ξεχνατε
παπαπετρου, κασναφερη, βαλλιανο, μπριακο κλπ κλπ κλπ
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1682 on: September 07, 2009, 23:00:02 »
Τι με νοιάζει ρε αδρεφέ με τι τρόπο περνάνε, ας προσέχαμε να μην μας τρυπούσανε. Η ιστορία γράφει 1997-2009, ήμουν 23 χρονών και έγινα 35!! Έλεος, νίκη με κάθε τρόπο.

giannis80

• Guest
« Reply #1683 on: September 07, 2009, 23:06:54 »
Χωρίς Μαρέσκα και Μπράβο θα παίξουν με εμάς.Ο Τσιρίλο λογικά θα είναι έτοιμος,το ίδιο κι ο Μπιζέρα.Ο Σορλέν θα έχει παίξει Τρίπολη και θα συμπληρώνεται ο μήνας από το ''σε 1 μήνα η ομάδα θα πετάει'' του Ζαγοράκη.Φυσικά προέχει η Τρίπολη όπου απαιτείται σοβαρότητα.
Αλλά εγώ άλλο θέλω να ξαναπώ.Προκρίθηκαν με μέτρια εμφάνιση και 4 νίκες όμως στους ομίλους, κράξιμο οι γαύροι.Φάγανε τάληρο σε ένα φιλικό που βαριόντουσαν, άγριο κράξιμο οι γαύροι.Κι εσύ ΠΑΟΚΤΣΗ αποκλείεσαι απο ομάδα που έχει πάρει παίκτη από τον λεβαδειακό και μην πεις τίποτα,μην κράξεις γιατί είσαι μίζερος και κομπλεξικός.Τον ΠΑΟΚ ρε δεν θα τον μικραίνεται, ούτε θα προτρέπεται τον λαό του να μην έχει απαιτήσεις. Τον μόνιμα τέταρτο ΠΑΟΚ ξεχάστε τον. Εδώ η πίεση θα είναι αφόρητη κι όποιος δεν την αντέχει στο καλό, είτε παίκτης, είτε προπονητής, είτε δημοσιογράφος είτε διοικούντας.

chiltsid

• Guest
« Reply #1684 on: September 07, 2009, 23:34:52 »
ετσι μπραβο,ετσι εχουμε μαθει τοσα χρονια,ετσι θα παμε μπροστα :smack: :smack: :smack:

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #1685 on: September 07, 2009, 23:40:09 »
Ανομοια πραγματα συγκρινεις...
Ο αλλος ειναι 11 χρονια πρωταθλητης κι εσυ πριν μολις 1,5 χρονο τερματισες 7 βαθμους απο τον υποβιβασμο.
Ο αλλος εχει παρει τα απειρα φραγκα απο το τσαμπιονς λιγκ τοσα χρονια κι εσυ ακομα προσπαθεις να βγαλεις το καρο απο τα σκατα..
Κατα την γνωμη μου ο πιο απαιτητικος λαος ειναι αυτος του ΠΑΟΚ.Κανεις δεν μικραινει την ομαδα,φανηκε και στο ματς με την λειβαδια,εκει πριν το ημιχρονο..
Δεν βρισκω λογο να κραξεις για εναν και μονο αποκλεισμο..
Ποιον να κραξεις στο κατω κατω!Δεν μπηκε η κολομπαλα σε εκαναν μια κοντρα και εβαλαν γκολ.Αυτα εχει το ποδοσφαιρο και οι μεγαλες ομαδες τα ξεπερνανε.
Η ομαδα στο ματς με γαυρο θα ειναι ετοιμη,αλλα μπαλα ειναι και μπορουν τα παντα να γινουν.Μην κοιταμε ενα και μονο ματς,οσο κι αν αυτη η πουτανα η παραδοση καποια στιγμη πρεπει να σπασει γιατι μας εχει σπασει κι εμας τα νευρα...

ΠΑΟΚ G4Α

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #1686 on: September 08, 2009, 00:46:56 »
katz σορυ φιλε αλλα αυτα που γραφεις στις 2 πρωτες σειρες μικραινουν τον ΠΑΟΚ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #1687 on: September 08, 2009, 00:50:09 »
Ε πως τον μικραινουν αφου ειναι η πραγματικοτητα ???
Αλλο το αγωνιστικο καθαρα(αυτο που γραφω δλδ) κι αλλο το ποσο μεγαλη ομαδα εισαι...
ΠΑΟΚ G4Α

makptol

• Guest
« Reply #1688 on: September 08, 2009, 01:36:51 »
Χωρίς Μαρέσκα και Μπράβο θα παίξουν με εμάς.Ο Τσιρίλο λογικά θα είναι έτοιμος,το ίδιο κι ο Μπιζέρα.Ο Σορλέν θα έχει παίξει Τρίπολη και θα συμπληρώνεται ο μήνας από το ''σε 1 μήνα η ομάδα θα πετάει'' του Ζαγοράκη.Φυσικά προέχει η Τρίπολη όπου απαιτείται σοβαρότητα.
Αλλά εγώ άλλο θέλω να ξαναπώ.Προκρίθηκαν με μέτρια εμφάνιση και 4 νίκες όμως στους ομίλους, κράξιμο οι γαύροι.Φάγανε τάληρο σε ένα φιλικό που βαριόντουσαν, άγριο κράξιμο οι γαύροι.Κι εσύ ΠΑΟΚΤΣΗ αποκλείεσαι απο ομάδα που έχει πάρει παίκτη από τον λεβαδειακό και μην πεις τίποτα,μην κράξεις γιατί είσαι μίζερος και κομπλεξικός.Τον ΠΑΟΚ ρε δεν θα τον μικραίνεται, ούτε θα προτρέπεται τον λαό του να μην έχει απαιτήσεις. Τον μόνιμα τέταρτο ΠΑΟΚ ξεχάστε τον. Εδώ η πίεση θα είναι αφόρητη κι όποιος δεν την αντέχει στο καλό, είτε παίκτης, είτε προπονητής, είτε δημοσιογράφος είτε διοικούντας.

καλα δεν επεσε κραξιμο ? πλακα κανεις ασε που ξεκινησε απο σαντος και εφτασε στο  ζαγορ ειναι λαμογιο και τα αρπαζει και οτι ο βρυζας κανει ταξιδακια αναψυχης τα ακουσαμε στα ραδια της φτωχομανας.......και αυτο δεν κρατησε 1-2 μερες που ετσι ειναι η υγιεις κριτικη αλλα
συνεχιστηκε βδομαδες και καταντησε μιρλα .......

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1689 on: September 08, 2009, 01:38:51 »
Δυστυχώς πρόλαβε ο Εργοτέλης και ξασκέπασε τον προπονητή απάτη που έχουν. Περίμενα ότι θα τους ξεβρακώναμε εμείς γιατί το ματς στη Τούμπα θα ήταν το πρώτο δύσκολο της μεγαλύτερης μούφας των πάγκων. Αλλά πρόλαβαν και τα έφαγαν στο φιλικό γαμώ το και θα σφίξουν.
Έστω κι έτσι ο ΠΑΟΚ οφείλει και μπορεί να τους ξεσκίσει. Μέχρι τότε όμως μόνο η Τρίπολη έχει σημασία και να πάμε 6 πόντους με 2 στα 2. Μετά το συζητάμε

Εγω αλλιως περιμενα να γραψεις Κιουρ. Οτι αυτο το παιχνιδι ξεσκεπασε το γαυρο και εδειξε οτι μονο απο τα κορακια φετος μπορουμε να στερηθουμε το Πρωταθλημα!

υγ: Κιουρ, να κανουμε φετος μαζι αυτο που δεν  ειχαμε κανει περυσι στην αρχη της σαιζον?  ;)

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

stelukos

• Guest
« Reply #1690 on: September 08, 2009, 01:43:10 »
ρε δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα σε δυο βδομαδες.... ασος απο τουμπα μεχρι μελβουρνη
ΤΕΛΟΣ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1691 on: September 08, 2009, 02:02:08 »
Εγω αλλιως περιμενα να γραψεις Κιουρ. Οτι αυτο το παιχνιδι ξεσκεπασε το γαυρο και εδειξε οτι μονο απο τα κορακια φετος μπορουμε να στερηθουμε το Πρωταθλημα!
υγ: Κιουρ, να κανουμε φετος μαζι αυτο που δεν  ειχαμε κανει περυσι στην αρχη της σαιζον?  ;)

Μέχρι πέρυσι θα είχα όρεξη να το κάνω, αλλά για να είμαι ειλικρινής έχω σιχαθεί να ακούω "εμπεριστατωμένες" απόψεις για το ύψος του μπάτζετ, για το που είμασταν και που είμαστε, για το χαμηλά τη μπάλα, για το ότι δεν έχουμε τα αστέρια των άλλων, για το ότι παίρνουν τα μυαλά μας αέρα, για τις ομαδάρες του ποκ κι άλλες πίπες καλαβρέζικες.
Έχω ήδη μετανιώσει και δεν θα προχωρήσω στο άλλο topic τη σύγκριση του ρόστερ μας με των άλλων όπως είχα σκοπό. Δεν έχει νόημα πραγματικά.

Έτσι αποφεύγω να μιλήσω για πρωτάθλημα μη τυχόν σοκαριστεί κανένας μίζερος και ξαναμπω στη διαδικασία να εξηγώ ποιος είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ τα τελευταία 84 σχεδόν χρόνια.

Εσύ όμως το χρωστάς κι αν έχεις όρεξη κάν'το.

Για το πρώτο που είπες ναι δεν φοβάμαι να πω πως πιστεύω πως έχουμε καλύτερη ομάδα απ' όλους και αυτή η απάτη με τα ερυθρόλευκα και τον μυρωδιά στον πάγκο θα πετύχει άθλο αν γλιτώσει φέτος στην Τούμπα.
Αν έχεις όρεξη κάν' το
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
« Reply #1692 on: September 08, 2009, 05:11:57 »
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #1693 on: September 08, 2009, 13:48:56 »
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

euboia4

• Guest
« Reply #1695 on: September 12, 2009, 20:31:09 »
τι βλεπουν τα ματακια μου;
φετος δεν εχει σπρωξιμο απο τα κορακια στον γαυρο;
εχουμε αλλαγη φρουρας;
η μηπως προτρεχω;

LFPADRAM

• Guest
« Reply #1696 on: September 12, 2009, 20:51:34 »
Αποθεωση Κετσπαγια ειχαμε πριν λιγο στην τρουμπα μετα και την νεα εντυπωσιακη τους εμφανιση! Ερνεστο Βαλβερδε ρυθμικα ολο το γηπεδο... Τελειωστε τους ρε πστη μου την αλλη Κυριακη στον ναο, παρατραβηξε το αστειο με της πουτανας τα παιδια...

reset4

• Guest
« Reply #1697 on: September 12, 2009, 20:55:14 »
ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΜΤ

makptol

• Guest
« Reply #1698 on: September 12, 2009, 20:55:49 »
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΝΤΟ ΟΠΩς ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΤΟΥ ΓΑΒΡΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑ .....ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟΝ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΞΕ ΜΕ ΤΟΥς ΜΑΛΑΚΕΣ
..............ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1699 on: September 12, 2009, 20:58:22 »
Σημερα παρακαλουσα για ανετη νικη του γαυρου για να ερθουν στην τουμπα χωρις να χρειαζεται να αποδειξουν τιποτα.Προσωπικα δεν θα ξανοιχτω για το ματς που ακολουθει.Μακαρι οι παιχτες να ανακαλυψουν τα εξαφανισμενα εδω και μια δεκαετια αρχιδια τους και να κανουν κατι για μια φορα για τον κοσμο
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ