Author Topic: Γενικά περί γαύρων  (Read 264313 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Απ: Γενικά περί γαύρων
« Reply #1200 on: February 20, 2009, 13:36:28 »
Θα παρακαλέσω να κόψτε τους χαρακτηρισμούς σε άλλα μέλη όλοι σας, ο καθένας γράφει την άποψη του εδώ μέσα και απο την στιγμή που δεν προκαλεί πρέπει να τον σεβαστούμε.

ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #1201 on: February 20, 2009, 13:42:49 »
Δουλεια δεν ειχε ο διαβολος γαμουσε τα παιδια του
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

KWSTAKIS

• Guest
« Reply #1202 on: February 20, 2009, 13:50:46 »
tsakalaki βλεπω δημιουργω προβληματα. ενα πραγμα δεν ανεχομαι. την ειρωνια απο ομοθρησκους μου.
ισως βλεπουμε καποια πραγματα διαφορετικα. τα γραφομενα μενουν. μεσω ιντερνετ δεν θα δειξουμε ποιοι ειμαστε η το τι πορεια εχουμε σαν οπαδοι του ΠΑΟΚ. δεν πειραζει. οταν εισαι στο στομα του λυκου για χρονια ισως βλεπεις καποια πραγματα διαφορετικα. αυτα σε κανουν ποιο πολυ ΠΑΟΚ σε μεστωνουν αλλα βλεπεις και καποιες πραγματικοτητες που στην θεσσαλονικη δεν τις βλεπεις.
εγω αποχωρω αφου ειμαι προβλημα. ενα πραγμα μονο θα πω και κυριως σε ποιο μικρους.
να προσεχετε πολυ γιατι το κακως ενοουμενο ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΛΙΚΙ ισως γυρισει μπουμερανγκ.
τα ματια σας ανοιχτα. φιλε τσακαλακι περσυ στο ραδιο στην εκπομπη του τριγωνου πριν το ματς της κρητης βγηκα και ειπα καποια πραγματα. μην φανατιζετε τους πιτσιρικαδες μας του στυλ "ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΣ ΚΛΠ." ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!το αποτελεσμα;; τα γεγονοτα του λιμανιου στον πειραια.
αυτη ειναι η φιλοσοφια μου. καλως κακως. χαρηκα παντως που ακουσα και αποψεις πολυ μεστωμενες για διαφορα θεματα.
ΠΑΟΚ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #1203 on: February 20, 2009, 13:52:10 »
αν πρέπει εμείς να πιστέψουμε ότι κατέβηκα η γάλλοι από το αεροπλάνο και δεν είχαν τι να κάνουν και άρχισαν να πετάνε πέτρες στους γαύρους τότε ευτυχώς που δεν ζω ελλάδα
αν αυτά που έκαναν οι γαύροι τα είχαμε κάνει σε ευρωπαϊκό παιχνίδι στην τούμπα θα παίζαμε πρωτοσέλιδο για μια εβδoμάδα

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #1204 on: February 20, 2009, 14:05:20 »
Η φιλοσοφία του PAOK WORLD  είναι να ακούγονται όλες οι απόψεις, κανένα δεν διώχνουμε αυτό να το ξέρουν όλοι εδώ μέσα.

Αλλωστε υπάρχει και στους κανόνες.

Διαφωνίες πάντα υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν γιατί είμαστε άνθρωποι.

Επειδή και εγώ έχω ζήσει μακρυά απο την Βόρεια Ελλάδα, έτυχε να ζήσω και στον Πειραιά κάποια στιγμή καταλαβαίνω καλά τι εννοείς (φαντάζομαι αυτό ισχύει πιο πολύ στο εξωτερικό)

Θα συμφωνήσω μαζί σου σε ένα πράγμα και το έχω γράψει πολλές φορές εδώ μέσα, για τους πιτσιρικάδες αλλά και αυτούς που δεν έχουν μεγάλη οπαδική εμπειρία.

Από ένα πληκτρολόγιο είναι εύκολα τα πράγματα, αλλά η ζωή είναι διαφορετική.

Θα το πω και εγώ κανένας δεν γίνεται superman λέγοντας πως είναι ΠΑΟΚ αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος και όσο δεν αλλάζει θα το πληρώνουμε γιατί η αλαζονεία είναι κακό πράγμα.

Το έχω γράψει και άλλη φορά μη βάζετε ταμπέλες αν δεν γνωρίζετε, βάζελοι = φλώροι, γαύροι = κότες και πάει λέγοντας λες και εμείς γεννηθήκαμε άτρωτοι.

Χρειάζεται σεβασμός απέναντι στον αντίπαλο αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Βγήκα λίγο απο το θέμα αλλά μου έδωσες μια πολύ καλή πάσα.

Εσύ αποφασίζεις τι θα κάνεις.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #1205 on: February 20, 2009, 14:09:46 »
Σωστος ο σοφος Τσακαλος.

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #1206 on: February 20, 2009, 14:16:11 »
Κωστακη για ποια ειρωνια μιλας?...Για το αποτομο υφος μου?..Αν ειναι αυτο παω πασο.

Οταν ομως παρουσιαζεις λεπτομερες ρεπορταζ ενος παιχνιδιου που δεν αφορα τον ΠΑΟΚ τοτε χωρις να σε ξερω προκαλεις με τα γραφομενα σου...

Τσακαλακι, σεβασμος ναι στους αντιπαλους οπαδους αλλα πρωτα σεβασμο στη δυναμικη του λαου μας. Οταν δε σεβομαστε πρωτα εμας τους ιδιους τοτε δεν εχουμε μελλον.

Με ενθουσιωδεις αναφορες σε κατορθωματα αλλων η με φρασεις τυπου "ειδατε τι παθαμε περυσι στο λιμανι", αυτο γυρναει μπουμερανγκ. Γιατι και ο ΠΑΟΚτσης εχει κανει εκατονταδες σκηνικα που δε γραφονται στο ιντερνετ και δεν βαυκαλιζεται γιατι ξερει ποιος ειναι..

NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1207 on: February 20, 2009, 14:19:44 »
το πανι των καμινιων και πουστες μπλε...ο γαυρος δεν εχει κανενα ιστορικο πανι και κανεναν ιστορικο συνδεσμο .

ιστορικα πανια ειναι μονο το τιμημενο και της νεαπολης στην χωρα. και σε μικροτερο βαθμο κανα 2 της οριτζιναλ .

Εχουνε και οι γαυροι vedder ιστορικα(Καμινια,πορτο λεονε,saints αγιοι αναργυροι κ.α.) με την μονη διαφορα οτι τα ξαναφτιαχτουν συχνα(πχ το καμινια εχει αλλαξει 3 φορες την τελευταια δεκαετια)
Οσο για οριτζιναλ ιστορικα χμ.. το ιστορικοτερο το πηραν οι βαζελοι πριν 3-4 χρονια(στην πουστια βεβαια αλλα 9 στις 10 φορες ετσι γινετε..) και το ξαναφτιαξαν νομιζω..

gianniwth αυτο που κανανε οι της αεκ στα πατησια στο μπασκετ δεν ειναι αξιο αναφορας.. πανω κατω το ιδιο που κανουν συχνα τα σκουλικια.. αυτα ειναι πανια ψηρισμενα εδω και 5-6 χρονια.. και τα βγαλανε τωρα(για του Βολου και της Σητειας ειμαι σιγουρος)

Και τελος επειδη και εγω εζησα αθηνα 2 χρονια(και οχι μονο γιατι και στο Βολο πανω κατω ετσι ειναι) και ο περιγυρος μου ηταν κυριως γαυρο-αεκτσηδες καταλαβαινω και κατανοοω τα αδερφια απο Αθηνα που εχουν τετοια νοοτροπια και συμπεριφορα... δεν ειναι ολοι οι Αθηναιοι ΠΑΟΚτσηδες ιδιοι(π.χ. αυτοι που εχουν καταγωγη απο Βορειο Ελλαδα και ετυχε να βρεθουνε και να μενουνε Αθηνα εχουν μεγαλες διαφορες απο αυτους που γεννηθηκαν και μεγαλωσαν στην Αθηνα..) δεν χρειαζετε να τους την πεφτουμε ετσι οτι ειναι γαυροι και καλα.. ειναι αδικο...

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #1208 on: February 20, 2009, 14:27:26 »
Η λέξη σεβασμός, δεν ξέρω πως την πήρες, σημαίνει πως πρέπει να τους υπολογίζουμε όλους.

Δεν νομίζω από όσα έχω γράψει μέχρι τώρα να μη σέβομαι τον λαό μας, εξάλλου και εγώ εκεί ανήκω.

Αυτά.

Όσο για τα Καμίνια και το αν έφευγαν από το γήπεδο οι Γάλλοι, έχει αν κάνει με τον σύνδεσμο τους.

Αλλά δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για να τα πούμε.

Ας σταματήσουμε εδώ τις κόντρες ΈΧΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #1209 on: February 20, 2009, 14:37:23 »
φιλε τσακαλάκη έζησα και γω αρκετά χρονια κερατσίνι και ξέρω τους γαύρους από πρώτο χέρι
είναι αλλου
δεν έχουν καμια αντίληψη τον πράγματων
είμαι τελείως κατά τις βίας και του τσαμπουκά έτσι πως το καταλαβαίνουν μερικοί εδώ μέσα αλλα ειλικρινά βλέποντας το κατεστημένο να κάνει ότι θέλει δεν γίνετε παθαίνεις κάτι

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #1210 on: February 20, 2009, 14:57:52 »
Το οτι καποιος μενει Αθηνα δεν τον κανει λιγοτερο ΠΑΟΚ απο καποιον αλλο, ΟΜΩΣ δεν τον κανει και περισσοτερο! Κι εγω Πειραια γεννηθηκα και μεγαλωσα  και ζω, και το 90% των γνωστων μου ειναι γαυροβαζελοι, αλλα δεν καθομαι να γραφω σε φορουμ του ΠΑΟΚ τι πανια πηραν και τι δεν πηραν οι gay. Εμενα εκει ειναι η ενσταση μου, καθομαστε και αναπαραγουμε εδω μεσα ποσες μαζεψαν και ποσες εδωσαν οι γαυροι.. ελα μουνι στον τοπο σου.

Ουτε μπατσος ειμαι ουτε ντεντεκτιβ να κατσω να ψαξω ποιος ειναι αλλοθρησκος και ποιος δεν ειναι. Στα @@ μου στην τελικη. Το μονο που θελω να πω ειναι οτι η εμμονη καποιων με το συγκεκριμενο τοπικ και καποια γραπτα τους (και ο τροπος γραφης) ... "τσιγκλανε". Και εγω, και λογω κατοικιας αν θελετε, αυτα τα περι αλλοθρησκου περιγυρου τα ακουω βερεσε.

Με λιγα λογια, θα προτιμουσα να διαβαζω προτασεις για το μπασκετ παρα για το ποσους γαλλους εδειραν οι πουτανας γιοι.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

makptol

• Guest
« Reply #1211 on: February 20, 2009, 15:00:28 »
PAOK_Piraeus  τα ειπες ολα ετσι ακριβως ειναι ....

Melb4

• Guest
« Reply #1212 on: February 21, 2009, 00:55:38 »
το φιλικο ρε φιλε μελβ που το ειδες;; ???
θα μας τρελανεις!!!!!
αμεσως στοχοποιεις κοσμο!!! σε παρακαλω!!! ετσι ειναι ο τροπος γραφης μου!!!
τι θελεις να βριζουμε νεκρους για να δειξουμε μισος;;;
εγω ξερω ποιος ειμαι και ποσο ΠΑΟΚ ειμαι!!!

ρε φιλε κάθε δεύτερο post σου είναι έμμεσα υπέρ τον γαύρων.. μην μου πεις ότι δεν έχεις μια συμπάθεια στους γαύρους

« Last Edit: February 21, 2009, 01:01:32 by Melb4 »

makptol

• Guest
« Reply #1213 on: February 21, 2009, 01:18:29 »
επειδη ειμουνα μεσα ΚΑΙ σε εκεινο το ματς το σχολιασα!!ΑΣΤΟ σε εκεινο το σημειο ΔΕΝ ειχαν φωναξει βουλγαροι!!ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ!! ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΓΑΥΡΟΥΣ!και μενα φιλαρακια μου απο κορυδαλλο συμφοιτητες μου παλιοι μου ειπανε οτι επεσε κραξιμο!!!!αλλα οχι οτι και εμεις ειμαστε παναγιες ετσι;;;
και γαμισε το τουλαχιστον ειπανε μια συγνωμη που ειναι και καθαρα οπαδικη η εκπομπη!!!
η μπουζοφυλλαδα το τι εγραφε παλαιοτερα ΑΣΤΟ!!!και ο συγκεκριμενος δημοσιογραφος-βαζελος- οψιμος μακεδοναρχης-ψευτοΠΑΟΚτσης!!! εκ πελλοπονησου ορμωμενος!ΓΙΑ ΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ 7.
ΑΠΛΩΣ αδερφε σαν ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΝΤΟΜΠΡΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ!!!!

οντως ο melb4 εχει δικαιο πολυ συμπαθεια ρε φιλε στους γαβρους εδω υπερασπιστικες τους γαβρους ΟΤΑΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΤΑΝ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ
ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ δεν ξερω αν εισαι γαβρος ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΓΑΒΡΟΥΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΙ ΤΑ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΝΒΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ.......ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΑΒΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΦΥΣΙΚΟ Ε?

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1214 on: February 21, 2009, 01:21:38 »
όντως ρε φιλε KWSTAKIS ...τα γραπτά άλλωστε μένουν...έχεις μια προστατευτικότητα απέναντι στους gay...και μου φαίνεται λίγο περίεργο...ξέρεις πως το βλέπω? σαν να είσαι forum του gay με προσταυτικοτητα σε εμάς όταν λένε ανακρίβειες οι gay....θα ήταν και εκεί κάπως περίεργο... λίγο έκατσα και είδα τα προηγούμενα σου post-που ξεκινάνε από καβαλα φτάνουν matzik και πάνε πειραιά(ποιο παλιά δεν είδα-μου έφτανε)...συγγνώμη για το gay...μην μου πεις τώρα ότι δεν είναι πούστηδες και gay και συζητάmε και γι αυτό ...σκατοαδερφες είναι...που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι περνούν τα πρωταθλήματα στην πουστιά...gay
« Last Edit: February 21, 2009, 01:33:59 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1215 on: February 21, 2009, 11:16:31 »
Εγω γουσταρα που εδειξε το ποσο γυμνος ειναι ο βασιλιας καρναβαλος
Επισης που εκτος οτι γουσταρε ολη η υγιης ποδοσφαιρικη Ελλαδα πιο πολυ αρχισαν να την σακουλευονται και οι γαυροι..αντε να πουμε..μας επρηξαν, θα μας βγαλουν τρελους

KWSTAKIS

• Guest
« Reply #1216 on: February 21, 2009, 14:25:40 »
ρε bozik;;
τι θες να σου πω ρε φιλαρα;;;;οτι φιλοξενουσα στο σπιτι μου τον συγxωρεμενο camel;;;;
η τον σταθη τον εωσφορο απο καβαλα(αυτοι που θυμουνται συγχωρεθηκε και αυτος);;;ε;;;; τι να αποδειξω ρε;;; και σε ποιον;;;;αλλοι μεγαλοσυνδεσμιτες που βγαινανε κατα καιρους σε εφημεριδες και γλυφανε τους ΓΑΥΡΟΥΣ μηπως ητανε και αυτοι κρυφοgay οπως με αποκαλεσες;;;;ΚΡΙΜΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΚΡΙΜΑ!!!!!
κρατηστε τις αποψεις σας και εγω τις δικες μου!!! κλεισε τα ματια και βαλε το κεφαλι στο χωμα σαν τη στρουθοκαμηλο!! δε με ενδιαφερει!!!! η αληθεια ειναι παντα αληθεια!! υπερασπιζομαι τους γαυρους ετσι;;;
 :(

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #1217 on: February 21, 2009, 14:31:31 »
αντε να δουμε ποσο μακρυα θα παει η βαλιτσα ακομα....

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #1218 on: February 21, 2009, 15:15:33 »
καθε ολυεμπιακος ειναι και πουτανας γιος.
στην ίδια κατηγορία, του πουτανας γιου, είναι φυσικά και καθε βαζελος.
επίσης στον ιδιο βοθρο, του πουτανας γιου, βρίσκονται και τα χανουμια, τα σκουλίκια, οι γριες κτλ.
- - -
οποιος παρεξηγείται επειδή ο φίλος, ο συγγενής, ο γείτονας, ο περιπτεράς, η γάτα, ο σκύλος κτλ ανήκει σε αυτή τη κατηγορία, του πουτανας γιου δηλαδή, μάλλον δεν έχει καταλάβει τί ειναι οπαδισμός/συνθήματα/γήπεδο. Δηλαδή, αυτά τα πράματα ασφαλώς και τα φωνάζεις και τα χαίρεσαι μεσα στο γήπεδο. βέβαια μόλις γυρίσεις σπίτι και καθήσεις στο τραπέζι να φας δε θα πεις στον αδερφό σου που είναι σκουλίκι, γριά, βαζελος, γαυρος, χανουμι πιασε ρε πουτανας γιε μια φετα ψωμι  :P
Αν ακόμα και μετά απο αυτή την εξήγηση κάποιον εξακολουθεί να παρεξηγεί το ακουσμα αυτών των συνθημάτων, τότε καλύτερα να ασχοληθεί με τη φορμουλα1 και οχι με τον ΠΑΟΚ και το γηπεδο  ;)

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #1219 on: February 21, 2009, 15:17:30 »
βέβαια μόλις γυρίσεις σπίτι και καθήσεις στο τραπέζι να φας δε θα πεις στον αδερφό σου που είναι σκουλίκι, γριά, βαζελος, γαυρος, χανουμι πιασε ρε πουτανας γιε μια φετα ψωμι  :P

χααχαχαχαχαχαχα :)
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ