Author Topic: Γενικά περί γαύρων  (Read 265143 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Απ: Γενικά περί γαύρων
« Reply #1160 on: February 19, 2009, 11:16:24 »
ΚΑΤΑΓΓΈΛΩ τον αλήτη Πορτογάλλο διαιτητή για το πέτσινο πέναλντυ υπέρ του θρύλου και για τις 8 κόκκινες που δεν έδωσε στις συνεχείς βουτιές. Με σωστή διαιτησία το ματς ήταν χαλαρά 0-6. Πορτογάλλε τσάτσε του κόκκαλη!!!!!!!!

του θρυνου παιδια.... και καλό ειναι να το προσέχουμε και στα συνθηματα μας.
παντως όντως χθες ξεβρακώθηκε το αθλιο πρωταθλημα μας, η αθλια διαιτησία μας, οι αθλιοι δημοσιογραφοι μας.
Μη περιμένετε καποιο ξυπνημα όμως, ολα απο σημερα θα μπουν και παλι στο ρυθμο τους που εχουμε συνηθίσει, στη γυαλα μας  και παλι με τα γνωστα οπως το απορθυτο καραιασκαη, οι σερι νικες της υπερομαδας, η ομαδαρα-ψυχαρα των πρωτοσέλιδων κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ.

- - - -
συμφωνα με το αρθρο της εξεδρας τελικα οι γαλλοι εφαγαν 2 με 3 πανια των γαυρων, το οποίο ενα και ανερτησαν ( ο σκηνοθετης που κοιμοταν ?  >:(  :P )
« Last Edit: February 19, 2009, 11:22:21 by spartiatis »

apaoki13

• Guest
« Reply #1161 on: February 19, 2009, 11:43:58 »
Οι αεκτσήδες να δεις πόσα φάγανε. Χθες στο μπάσκετ ήταν σαν να έπαιζαν εκτός έδρας. Μόνο γαυρο-πανό είχαν.

GeorgT

• Guest
« Reply #1162 on: February 19, 2009, 11:45:00 »
Απο οσα λίγα ειδα, η Ετιέν αν κ 18η στη γαλλια έδειξε δουλευμενη ομάδα με πολλούς αυτοματισμούς! Το ακριβώς αντίθετο με το γαυρο δηλαδη: γέρικη ομαδα με εναν καλο γκαλετι που τους σώζει όλη την ωρα στην ελλαντα! Δείχνει καθαρά πως το ελλη. πρωτάθλημα ειναι για το πεο!

Αυτη η διαφορά ποιότητάς φαίνεται κ σε μας αν συγκρινεις π.χ ιβιτς με σορλεν. (αν κ είμαστε στο σωστο δρόμο)

σορρυ για το οφ τοπικ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #1163 on: February 19, 2009, 11:56:34 »
Κάθε ξεβράκωμα του Ολιεμπιακού στην Ευρώπη, μεγαλώνει το χάσμα μεταξύ πραγματικών οπαδών του γαύρου (όχι των μισθωτών) και του Κόκκαλη.
Γαμώτο, δεν μπόρεσα να δω το παιχνίδι, επειδή ήμουν εκείνη την ώρα στο Παλατάκι.
Ας είναι καλά τα torrentάδικα.
Όποιος δεν το έχει δει και θέλει να το κρατήσει στην συλλογή του, υπάρχει εδώ:
http://www.hellenicwave.net/details.php?id=9abc2ac1e122a210a17e5694b227de77239b0d17
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1164 on: February 19, 2009, 11:58:24 »
Πάντως από το χ8εσινό ξεβράκωμα του γκεί μπορούν να βγούν χρήσιμα συμπεράσματα.

1. Τι μπορεί να πετύχει κανείς παίζοντας ακομπλεξάριστα στο τηγάνι
2. Η διαφορά ποιότητας που υπάρχει μεταξύ του (υποτίθεται) πρωτοκλασσάτου έλληνα ποδοσφαιριστή και των παιχτών μιάς μικρομεσαίας Γαλλικής ομάδας που όμως οι παίχτες της έχουν μάθει τα βασικά ΣΩΣΤΑ από μικρή ηλικία. Η υποψία που μου δημιουργήθηκε από την μέχρι τώρα παρουσία του Σορλέν χθές άρχισε να παγιώνεται
3. Πώς φαίνεται η διαφορά ενός διαιτητικού λάθους -ακόμη και τόσο χοντρού όσο το πέναλτυ- και του συνειδητού χειρουργίου

Πάντως δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι αν στο χθεσινό παιχνίδι έπαιζε έλληνας διαιτητής, ο γκεί θα χε σκόρ πρόκρισης τώρα
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

apaoki13

• Guest
« Reply #1165 on: February 19, 2009, 12:14:25 »
Πάνω σ' αυτό που είπε ο Κάπρι. Είναι εντυπωσιακό το να βλέπεις 18χρονους να παίζουν με τέτοιους αυτοματισμούς λες και παίζουν για την ομάδα τα τελευταία δέκα χρόνια. Κάτι τέτοια βλέπω και επιβεβαιώνω κάθε φορά ότι αν δεν είχα την αρρώστια με την ομάδα δεν υπήρχε περίπτωση να παρακολουθήσω ελληνικό ποδόσφαιρο για πάνω από 5'. Έβλεπες μια τόσο νεανική ομάδα να κάνει κουδούνια τον Ολυμπιακό, τον οποίο μας έχουν κάνει- δυστυχώς- να πιστεύουμε ότι είναι υπερομάδα. Αρχίδια είναι όπως αρχίδια είναι και όλο το μπουρδέλο της super-λίγδας.

apostolos

• Guest
« Reply #1166 on: February 19, 2009, 12:18:34 »

2. Η διαφορά ποιότητας που υπάρχει μεταξύ του (υποτίθεται) πρωτοκλασσάτου έλληνα ποδοσφαιριστή και των παιχτών μιάς μικρομεσαίας Γαλλικής ομάδας που όμως οι παίχτες της έχουν μάθει τα βασικά ΣΩΣΤΑ από μικρή ηλικία. Η υποψία που μου δημιουργήθηκε από την μέχρι τώρα παρουσία του Σορλέν χθές άρχισε να παγιώνεται
3. Πώς φαίνεται η διαφορά ενός διαιτητικού λάθους -ακόμη και τόσο χοντρού όσο το πέναλτυ- και του συνειδητού χειρουργίου

Πάντως δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι αν στο χθεσινό παιχνίδι έπαιζε έλληνας διαιτητής, ο γκεί θα χε σκόρ πρόκρισης τώρα

Να προσθέσω το εξής συμπέρασμα, πόσο ακομπλεξάριστα παίζει μια ομάδα που δεν είναι προιδεασμένη ότι θα περάσει χειρουργείο, μπαίνει παίζει την μπαλλίτσα της και αν είναι καλύτερη κερδίζει...Αν όμως ο χ θρασύβουλος, ξάνθη ακόμα και ΠΑΟΚ ξέρουν πως βρέξει χιονίσει θα χάσουν γιατί έτσι πρέπει, πώς να κατέβεις να τα δώσεις όλα, με τι ψυχολογία?

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1167 on: February 19, 2009, 12:19:00 »
Και ο προπονητής της Ετιεν τον έπιασε απο τον Λαιμό τον Βαλδέρδε. Ειδικά κάτι μαν του μαν στον Διόγκο να μην ανασαίνει. Πολύ λίγος ο γκευς χθες. Το μόνο που φοβάμαι είναι για τα χαιδεμένα να μην σφάξουνε εμας στο κύπελλο προκειμένου να τους κρατήσουνε στις εξέδρες του τηγανιού.

Μια αποτυχία στο κύπελλο με τον ΠΑΟΚ θα φέρει μεγάλη οικονομική καταστροφή στον θρύνο αφού οι γαύροι ως γνήσιοι οπαδοί της ομάδας που νικάει μόνο,  δεν θα πατάνε στο γήπεδο μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1168 on: February 19, 2009, 12:26:44 »
Aπόστολε νομίζω ότι σε καλύπτει η τελευταία μου πρόταση.
Πάντως νομίζω ότι ακόμη και χθές η διαιτησία (και εκτός του πέναλτυ) έδωσε κάποια σπόρια στον γκέυ ειδικά στις χαρισμένες κάρτες.  άρα παίξε μπάλα εσύ και άσε τους άλλους να κουρέυονται
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #1169 on: February 19, 2009, 12:32:29 »

Συμφωνω.

Η μεγαλυτερη ομως απολαυση ηταν οι βουτιες των gay.. Αραγε ειδε κανεις την ολυμπιακη ομαδα καταδυσεων χθες στο τηγανι απο τους υπερμαχους του πελε-ντιογκο?
Η καλυτερη αποδειξη του χειρουργειου με βαμβακι στην Ελλαδα. Δεν χρειαζεται να δινεις πεναλτυ και κοκκινες για να σφαξεις.. με σωστα φαουλακια γυρω γυρω απο την περιοχη, η στα σωστα χρονικα σημεια σπρωχνεις σιγα σιγα και κανεις παπαδες...   Ειναι πραγματικα ξεβρακωμα για τον gay το οτι θεωρουν ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ οτι θα παιρνουν σφυριγματα, οι αντιδρασεις τους κανουν μπαμ οτι τα εχουν σιγουρα. Και η εκπληξη τους οταν δεν τα παιρνουν!
Μονο που ρε μουνια στην ευρωπη δεν εχει παπασταματηδες και κακκους.. Γι'αυτο και θα ειστε μια ζωη ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1170 on: February 19, 2009, 12:49:08 »

Συμφωνώ σε όλα. Σε μερικούς δικούς μας παρατήρησα οτι την έλεγαν στον πορτογάλο διαιτητή για το πέναλτυ που κακώς έδωσε. Εγω να πω οτι χθες, αν εξαιρέσεις το πέναλτυ - δωρο ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ κ κυριότερα λάθος του πλάγιου, ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑΣ για φέτος στην Ευρώπη. Έτσι είναι γαυράκια, οταν ΠΕΦΤΕΤΕ ΚΑΤΩ στην Ευρώπη, ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ Κ ΣΠΑΘΕΣ....Ο θρασύβουλας της Γαλλίας σας (βαθμολογικά, γιατί ιστορικά η γαλλική ομάδα είναι μεγάλο όνομα) έβαλε πάλι χθες στην ευρωπαική θέση που πραγματικά ανήκετε. ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΝΑ :
ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ, ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ.......
« Last Edit: February 19, 2009, 13:00:27 by CLUB LARISA »

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1171 on: February 19, 2009, 12:51:59 »

αυτό να σημειωθεί...και στην επόμενη μεταγραφική περίοδο που θα ζητήσει πχ 4 εκ. ευρώ ο προδότης, ή 2 εκ. ευρώ ο Κυριάκος, ή 1,7 εκ ευρώ ο σάκης ο δάρας...(λέμε τώρα) και ο δε ξέρω εγώ ποιος...Έλληνες ποδοσφαιριστές σε αυτό το επίπεδο είναι μετρημένλι στα δάκτυλα (του ενός χεριού) οι άλλοι είναι παραγωγή της φαντασίας των δημοσιογράφων

οι έλληνες ποδοσφαιριστές μαθαίνουν πρώτα άλλα πράματα... και την μπάλα την έχουν για 2ο....το κοντρόλ το θεωρούν λεπομέρεια, τη σέντρα και το σουτ το ίδιο...με αποτέλεσμα να μην τα μάθουν ποτέ
Επίσης σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα ο 18χρονος 8α ήταν 4ος IFER στον πάγκο...απλά γιατί θα ήταν ταλέντο..

φάνηκε πως μαθαίνουν μπάλα τα Γαλλάκια και πως εμείς...ΑΠΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ με αυτοματισμούς!!!

ΥΓ..πως να βρείς ταλέντα και μεταγραφικούς στόχους? σκάουτερ λέει του βαζέλα ο λουκανίδης...ωραία! θα φέρει το Δομάζο για μεταγραφή...
δεν έχουμε μέτρο σε αυτή τη χώρα.

vagmag

• Guest
« Reply #1172 on: February 19, 2009, 13:19:42 »
το ειπε κ ο σορλεν..."σαν το καραισκακι που8ενα!" (ε, κ.δημ/καφροι?)
και τωρα τραγουδαει ο σορλεν...ψαχνω να βρωωω,καλυτερο μπουρδελο, μα που8ενα δε βρισκω σαν αυτο του πειραιαααα...
μαγκες να το θυμαστε ο σορλεν θα τους καρφωσει στο κυπελλο!  ;)

Callahan

• Guest
« Reply #1173 on: February 19, 2009, 13:20:57 »
.
.
.

Αυτή είναι η ουσία πιστέυω. Δεν με χαλάει να ξεκινήσω με ένα γκολ μείον στο Καραϊσκάκη. Με σωστη διαιτησία έχω πολύ περισσότερες πιθανότητες να το γυρίσω.
Αν όμως από την αρχή με έχει έξω από την περιοχή μου, με φάουλ 80-20, ε... κάποια στιγμή θα το φάω το γκολ, και δεν θα έχω την δυνατότητα να το βγάλω, αν κάθε διεκδίκηση μου τη σφυρίζει φάουλ.

mpougatsas

• Guest
« Reply #1174 on: February 19, 2009, 13:24:30 »
Σωστη η επισύμανση για την διαφορά των ξένων και των ελλήνων παικτών και για την παράλογη τιμή των τελευταίων στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά πιστεύω δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αφού ο Ζήσης με τις κινήσεις που χει κάνει ως τώρα φαίνεται να έχει γνώση του θέματος.. Έχει φέρει Χαλκιά (ίσως τον καλύτερο και πιο έμπειρο έλληνα τερματοφύλακα αυτή τη στιγμή) Δάρλα, Αναστασάκο(χαμηλές οι τιμές τους και έχουν προσφέρει κι οι δύο) και Χούτο (με συμβόλαιο εξαμήνου και βάζοντας τον να πληρώσει ο ίδιος απ την τσέπη του τη ρήτρα του Πανιωνίου). Αλήθεια όλοι αυτοί μαζί τα φτάνουν τα λεφτά του οικοδόμου ;;  :lol:

ωχ στο τόπικ των gay βρίσκομαι..  ::)  

ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΙΚΑΤΕ ΛΟΥΓΚΡΕΣ.. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ..

ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ..   ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

Α και κάτι άλλο.. κηπουρέ δεν τα παρατας καλύτερα να πας για καμιά δεντροφύτευση, ούτε εφημερίδα δεν μπορείς να πηδήξεις πια και σε βλέπω να γίνεσαι μεγάλη ρόμπα στις 4 του Μάρτη..
« Last Edit: February 19, 2009, 13:32:27 by mpougatsas »

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1175 on: February 19, 2009, 13:25:20 »
Τι κοινό έχουν οι ναυτικοί με τους παίχτες της Saint Etienne;

..
..

..

..

...

...
Για να πηδήξουν πρέπει να πιάσουν λιμάνι  :D

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #1176 on: February 19, 2009, 13:41:06 »
Νομίζω ότι κάπου χάσαμε την μπάλλα.
Άλλο topic θα έπρεπε να έχει πάρει "φωτιά" σήμερα:
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,10237.msg249781.html#new

Γαμήστε τον άρη τον Ξεκωλιάρη ρε!
Όλοι στο Παλατάκι! Η ομάδα μας περιμένει να κάνουμε καζάνι το γήπεδο και να συνθλίψουμε τα σκουλήκια.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #1177 on: February 19, 2009, 14:49:48 »
+1 αλαμανα

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #1178 on: February 19, 2009, 17:05:13 »

xaxaxaxa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :nianiania: :a1006: :a1006: :a1006:
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1179 on: February 19, 2009, 17:20:07 »
οι γαλλοι δεν ξερω σε ποια θεση ειναι στο πρωταθλημα αλλα αυτο το αμυντικο χαφ που τον εχουν και αρχηγο τους μαλλον θα τον μοσχοπουλησουν...μου βγαλε τα ματια,21 χρονων και αρχηγος στην ομαδα του πλατινι,ατελειωτα τρεξιματα,καλη τεχνικη,μπουκαδορος
και πολυ ποδοσφαιρικο μυαλο παροτι μαυρος(ειναι σπανιο αυτο στην μπαλα και δεν το λεω ρατσιστικα)

αν ημουν βρυζας σημερα θα ρωταγα ποσο κανει αυτος ο παικτης.αλλα μαλλον ειναι απιαστος αυτος...

τελος ο περεν κατεβηκε στο τηγανι οπως κατεβαινει ο σαντος ολη την χρονια στα ντερμπι.4-1-4-1.ετσι το λεω για να το θυμομαστε
οτι μπαλα δεν παιζουν τα συστηματα και οι προπονητες αλλα οι παικτες...και μην ανοιξουμε αντιπαραθεση γι'αυτο.απλη παρατηρηση ειναι.