2. Η διαφορά ποιότητας που υπάρχει μεταξύ του (υποτίθεται) πρωτοκλασσάτου έλληνα ποδοσφαιριστή και των παιχτών μιάς μικρομεσαίας Γαλλικής ομάδας που όμως οι παίχτες της έχουν μάθει τα βασικά ΣΩΣΤΑ από μικρή ηλικία. Η υποψία που μου δημιουργήθηκε από την μέχρι τώρα παρουσία του Σορλέν χθές άρχισε να παγιώνεται
αυτό να σημειωθεί...και στην επόμενη μεταγραφική περίοδο που θα ζητήσει πχ 4 εκ. ευρώ ο προδότης, ή 2 εκ. ευρώ ο Κυριάκος, ή 1,7 εκ ευρώ ο σάκης ο δάρας...(λέμε τώρα) και ο δε ξέρω εγώ ποιος...Έλληνες ποδοσφαιριστές σε αυτό το επίπεδο είναι μετρημένλι στα δάκτυλα (του ενός χεριού) οι άλλοι είναι παραγωγή της φαντασίας των δημοσιογράφων
οι έλληνες ποδοσφαιριστές μαθαίνουν πρώτα άλλα πράματα... και την μπάλα την έχουν για 2ο....το κοντρόλ το θεωρούν λεπομέρεια, τη σέντρα και το σουτ το ίδιο...με αποτέλεσμα να μην τα μάθουν ποτέ
Επίσης σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα ο 18χρονος 8α ήταν 4ος IFER στον πάγκο...απλά γιατί θα ήταν ταλέντο..
φάνηκε πως μαθαίνουν μπάλα τα Γαλλάκια και πως εμείς...ΑΠΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ με αυτοματισμούς!!!
ΥΓ..πως να βρείς ταλέντα και μεταγραφικούς στόχους? σκάουτερ λέει του βαζέλα ο λουκανίδης...ωραία! θα φέρει το Δομάζο για μεταγραφή...
δεν έχουμε μέτρο σε αυτή τη χώρα.