apo
www.gazetta.gr"«Στο πλευρό της Σεντ-Ετιέν!»
Κατά ένα περίεργο τρόπο, ο Ολιβιέ Σορλέν δεν έπαιξε ποτέ στην επαγγελματική ομάδα της πόλης στην οποία γεννήθηκε και βρίσκεται το πατρικό του σπίτι! «Ξεκίνησα το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής, αλλά ποτέ δεν έπαιξα στην πρώτη ομάδα! Από τότε που ήρθα στην Ελλάδα, οι Γάλλοι δημοσιογράφοι μου τηλεφωνούν συχνά για να μαθαίνουν την πρόοδο και τα νέα του Ολυμπιακού, οπότε έχω μπει από καιρό στο κλίμα της συγκεκριμένης αναμέτρησης για το Κυπέλλο ΟΥΕΦΑ.
Κατά την άποψή μου, η γαλλική ομάδα θα έχει δύσκολο έργο, γιατί ο Ολυμπιακός είναι πολύ ισχυρός στην έδρα του και αν πάρει ένα ασφαλές αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι, έχει την ποιότητα και την εμπειρία να το κρατήσει στη ρεβάνς του «Ζεοφρί-Γκισάρ»! Οι Έλληνες είναι το φαβορί και θεωρώ ότι έχουν ένα λογικό προβάδισμα 60%-40% για την πρόκριση!
Προσωπικά, θα υποστηρίξω την ομάδα της πόλης μου και ελπίζω να τα καταφέρει! Αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών και γι' αυτό δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα. Στο ΟΥΕΦΑ όμως, έχει κάνει σπουδαίες εμφανίσεις και μακάρι να συνεχίσει το ίδιο καλά!», υπογράμμισε ο γεννημένος στο Σεντ-Ετιέν, Γάλλος ποδοσφαιριστής που βάζει τον Ολυμπιακό στην ίδια αγωνιστική μοίρα με τη Λιόν, τη Μπορντό και την Παρί Σεν Ζερμέν! "
ενα σημειο της συνεντευξης του....
ΕΔΩ ΡΕ ΤΟ ΦΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΑΝΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΑ Ο ΓΑΒΡΟΣ
ΑΠΟΣΠΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ .....ε δεν ειπε και κατι λαθος απλα οι 14 βαθμοι επρεπε να ειναι 5-6 βαθμοι ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ
ΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΝΑ ΤΟΝΩΣΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΚΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ
........