Δεν υπάρχει περίπτωση να γλιτώσει ο γαύρος στην Τούμπα... Απλά δεν υπάρχει.
Προσωπικά, παρότι στα παιχνίδια με τον άρη ήμουν ανήσυχος, με το γαύρο είμαι πεπεισμένος ότι θα περάσουμε. Ο γκέι είναι ομάδα μπουρδέλο, που επειδή ο νταβατζής της έχει φράγκα, διαθέτει 2,3 πολύτιμες και ιδιαίτερα σημαντικές μονάδες (λ.χ γκαλέτι, διόγο, αβραάμ) που μπορούν ανά πάσα στιγμή να σου κάνουν τη ζημιά... Ε ΚΑΙ;
Εδώ ρε πήρανε δανεικό για ένα τρίμηνο το πιτσιρίκο τον Άγγλο, που σιγά μην τον άφηνε η Μπλάκμπερν αν ήταν τέτοιο ταλέντο όπως τον περιγράφουν, και οι φυλλάδες κάτω sportday, μπραουδάκηδες και σία το παρουσίαζαν λες και πήρε ο γαύρος τον Ετό... ΑΥΤΟΥΣ ΡΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΤΕΙ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ!
Όπως γράφει ο φίλος ο pompey, εδώ άλλοι κι άλλοι λύγισαν στην Τούμπα, θα μασήσουμε με τους δαφνοστεφανωμένους κίναιδους; Ή μήπως ο Οκκάς, ο Εγκωμίτης, ο Μάρκος κλπ. που γαμήσανε το θρήνο στο κύπελλο το 2001 και το 2003 ήταν η υπερομάδα...
Ο ΠΑΟΚ και καλύτερη ομάδα έχει (συγκριτικά με τους δυο τελευταίους θριάμβους του στο κύπελλο) και προπονητάρα και συσπειρωμένο κόσμο και διοίκηση με @@, τσαμπουκά και προπαντώς νοοτροπία εφάμιλλη σε πάθος και σε καυμό του ΠΑΟΚτσή φιλάθλου... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ...!
Η πρόκριση είναι δική μας, αρκεί να το πιστέψουμε. Ποδοσφαιριστές, προπονητής και διοίκηση είμαι σίγουρος πως το πιστεύουν, απομένει να το πιστέψει και ο κόσμος...