Μην δινετε σημασια.. τοσα χρονια εδω κατω στο λιμανι, τα εχω ακουσει ολα. ΟΛΑ. Εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι με gayρο δεν εχει νοημα να συζητας. Εξηγω:
Ο gayρος ειναι ο τυπος του φιλαθλου/οπαδου που ξεκιναει την συζητηση "αντικειμενικα", στην συνεχεια ακουει κατι που δεν του αρεσει κι μπαινει στα κεφάλαια "Ολοι εναντια στο gayρο", "Συμμαχια εναντια στο θρηνο", "θρηνος εναντιων ολων", "οι αλλοι ειναι πιο ευνοημενοι απο μας" (αρα ειμαστε ευνοημενοι αλλα δεν το παραδεχομαστε γιατι οι αλλοι ειναι ΠΙΟ ευνοημενοι και το λεμε σαν επιχειρημα κιολας για να αποδειξουμε οτι τελικα αδικουμαστε!) Αν παλι κι εκει ακουσει πραγματα που δεν του αρεσουν, πχ. καποιες αληθειες, το τελευταιο κεφαλαιο (και αγαπημενο μου) ειναι το "Ρε ποσα πρωταθληματα εχετε? Ποσα κυπελλα? Ποσες κουπες? Μιλατε κι εσεις να'ουμε" Ο θρηνος ρε εχει νταμπλ, εχει τρεμπλ, εχει δαχτυλιδια πρωταθλητη ΝΒΑ να'ουμε, εχει πρωταθλημα Σεληνης κτλ κτλ". Μελετηστε το, 99% συζητηση με γαυρο θα καταληξει εκει. Ντε φακτο σας μιλαω..
Καποιες στανταρ αποψεις gayρων ανεξαρτητου ηλικιας, νοητικης ικανοτητας, βιωτικο επιπεδο και λοιπους αλλους παραγοντες.
1. Ο ΠΑΟΚ ειναι τσιρακια του βαζελου.
2. Ο ΠΑΟΚ συντηρειται απο τον βαζελο.
3. Ο βαζελος οποτε ανεβαινει Τουμπα, το γηπεδο ειναι εκκλησια.
4. Το ΠΑΟΚ - βαζελος ανεξαρτητα απο τα προσωπα που απαρτιζουν το ματς, ανεξαρτητα απο το οτιδηποτε, ειναι ενα ματς στημενο για να περασει ο βαζελος αερα, ακομα και πριν την κληρωση.
5. Ολοι ξεκωλονονται με τον gayρο, και δη ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ δεν κερδιζει τον gayρο, ο gayρος χανει απο τον ΠΑΟΚ.
6. Στον ΠΑΟΚ τους φταιει παντα η διαιτησια, η "μανα του ντιογκο" η αθηνα κτλ. Επισης τα "μΠΑΟΚια" ειναι χουλιγκαν, ειναι βαρβαροι, απολιτιστοι, και ευνοημενοι απο το κρατος.
7. Ο gayρος δεν εχει παρει σφυριγμα στην Τουμπα. Φταιει το κομπλεξ που στον ΠΑΟΚ δεν παραδεχονται την ηττα. Το οτι φταιει παντα η διαιτησια επειδη ο ΠΑΟΚ εχει μονιμως χειροτερη ομαδα το εγραψα? Αυτο ακολουθειται ΠΑΝΤΑ απο την ατακα "Φτιαχτε ομαδα πρωτα ρε μαλακες και μετα μιληστε για διαιτησια". (Σεκοντ περσοναλ φεϊβοριτ).
8. Ο ΠΑΟΚ συντηρειται απο το κρατος. Ο ΠΑΟΚ εχει δικους του βουλευτες, πρωθυπουργους, βεζυριδες, χαλιφιδες και αυτοκρατορες.
9. Η χανουμα, το σκουλικι, ο ΠΑΟΚ, ο νιονιος κτλ θα επρεπε να παιζουν Δ' εθνικη γιατι ειχαν/εχουν χρεη. Για τα χρεη του gayρου, δεν φταιει ο gayρος, φταινε τα λαμογια οι προεδροι που εκαναν κουμαντο. Δεν φταει η ομαδα, φταει ο προεδρος. Οταν λες, και ο δικος μου ο προεδρος ηταν λαμογιο, η συζητηση παιρνει την εξης τροπη.. καλα ναι, εσας σας φταιει παντα η "μανα του ντιογκο" η αθηνα.
10. Ο ΠΑΟΚ παιζει ολο το χρονο για ενα ματς. Το ΠΑΟΚ - gayρος. Οι ΠΑΟΚτσηδες δεν πρεπει να μιλανε για οπαδικα.. "τοτε που τους τρεχαμε στην Alabama το ξεχνανε" και "οι gayροι οπαδοι ειμαστε οι περισσοτεροι και οι "καλυτεροι" στην Ελλαδα". "Τι μιλατε ρε? Σας σπασαμε και την Τουμπα!!" (Ναι για την προτομη του Κουδα ειναι αυτο..)
Ναι βαριομουν και τα εγραψα..