Author Topic: Γενικά περί γαύρων  (Read 265273 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Απ: Γενικά περί γαύρων
« Reply #840 on: November 05, 2008, 21:55:47 »
στην προκριση του πας επειδη το ξερω...δεν ηταν μονο μπουκαλια.αλλα πηδηξαν μεσα να βαρεσουν παικτη εν ωρα αγωνα.
φυσικα η καμερα δεν το κατεγραψε και φυσικα οι μονοι που μπαινουν στο γηπεδο(μεχρι το σημαιακι) ειναι οι κομπλεξικοι ΠΑΟΚτσηδες
και γραφουν μετα οι επιστημονες της δημοσιογραφιας καρπετοπουλος και σια.

MetroStar

• Guest
« Reply #841 on: November 05, 2008, 22:40:20 »
εγω με βαση μια συζητηση που εγινε μεσα στο forum πριν λιγες μερες για τα τηλεοπτικα της ερτ και τα 4 μυρια θα συμφωνησω με τον metrostar.....

Σωστή παρατήρηση είχα ξεχάσει να το αναφέρω.

Offline Δημήτρης-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #842 on: November 05, 2008, 22:50:49 »
Αύριο Μάγκες στον αγώνα VFB Stuttgart - Παρτιζάν ακούστηκε ότι θα έρθουνε και γαύροι επειδή έμαθαν ότι θα πάμε με τον σύνδεσμο να υποστηρίξουμε τα αδέρφια.

ας έρθουν. έχουν να πέσουν πολλά γέλια :)

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
« Reply #843 on: November 06, 2008, 12:50:34 »
χαζομάρα, το κόBο για μούφα
PAOK PANO APO OLLA

apostolos

• Guest
« Reply #844 on: November 06, 2008, 13:37:44 »
καλα σοβαρα μιλας οτι μοιαζουμε ως λαος???

.......

για οπαδους ομαδας που ταιζεται με 8.5 εκ το χρονο απο την ερτ, χωρις προφανως το καναλι να εχει καμια δυνατοτηα να βγαλει κερδος απο αυτη τη συμφωνια

Εγώ για αυτό σας λέω να είμαστε πάνω από όλα συνεπείς σε αυτά που λέμε.....Βλέπεις εδώ? Επιχείρημα τα τηλεοπτικά για το πώς ο ΠΑΟΚτσης δεν μοιάζει με τον γαύρο...
Στο άλλο τόπικ όμως, να πάει η ΠΑΕ εκεί που τη συμφέρει λέτε οι περισσότεροι....
Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ είναι μεγάλο πράγμα και σου καθορίζει την ταυτότητα... Όσο δεν είσαι συνεπής αυτό θα σου λέει κι ο άλλος κύριε είσαι ίδιος με το γαύρο....

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #845 on: November 06, 2008, 13:42:08 »
apostole k sabbath η αποψη αυτη που εκφραστηκε απο πολλους, συμφωνουμε δε συμφωνουμε δε μας εξισωνει με τους γαυρους

η αποψη αυτη στηριζεται απλα σε ρεβανσιστικες τασεις, ειναι δλδ της λογικης ρε δε γαμιομαστε που θα κοπτομαι εγω για την ηθικη οταν ειμαι στην απο κατω μια ζωη και πληρωνω εγω για το γαυρο. τωρα λοιπον ας πληρωσουν κ αλλοι εμενα. αυτη ειναι η λογικη του ρεβανσισμου που ειναι οτι πιο λογικο και εχει εκφραστει απο αμετρητα πολιτικα κινηματα.

δε μπορει να συγκριθει με την ΑΠΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΓΚΕΙ να τρωνε τα λεφτα του κοσμου κ να γινονται μαγκες με αλλονων τα @@.

apostolos

• Guest
« Reply #846 on: November 06, 2008, 14:02:40 »
M φυσικά και ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ αυτό μας έλειπε τώρα, άλλο θέλω να πω εγώ... Ότι πρέπει να είμαστε και κιμπάρηδες και μπεσαλήδες και τα σωστά να τα λέμε αν θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε κάτι το διαφορετικό... Όχι να κάνουμε τις πάπιες όποτε μας συμφέρει...

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #847 on: November 06, 2008, 14:12:25 »
Μα εξαρχής ήταν μαλακία να κράζουμε το γαύρο για τη συμφωνία με τη κρατική. Οι ευθύνες βαρύνουν καθαρά και μόνο τη διοίκηση της ΕΡΤ! Τι θέλαμε να κάνει ο γαύρος να πει "όχι, ευχαριστώ" στα εκατομμύρια που δε θα έπαιρνε από αλλού; Είναι δυνατόν;;; Όπως είναι δυνατόν να το κάνει αυτό ο Ζαγορ, τη στιγμή που έχουμε ανάγκη και το τελευταίο ευρώ; Ας είμαστε λίγο ρεαλιστές...
Κάποτε δεχθήκαμε να μας κατασκευάσουν το Παλατάκι, μας χάρησαν τα χρέη του μπάσκετ, φέτος πήραμε χορηγία ΔΕΠΑ και θα θιχτεί η συνέπεια των απόψεών μας από ένα συμβόλαιο με την ΕΡΤ; Αυτό το παραμύθι που ταΐζουμε τους εαυτούς μας πρέπει να τελειώσει. ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ Ή ΠΟΛΥ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΕΣ! Ούτε εμείς, ούτε πολύ περισσότερο ο γαύρος, ούτε κανένας έχει δικαίωμα να μιλάει για αυτό.
Εδώ είναι που τελειώνουν και οι όποιες ομοιότητές μας με γαύρους και λοιπούς...
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #848 on: November 06, 2008, 14:26:49 »
δλδ εξισωνουμε την χορηγια της δεπα με το τηλεοπτικο συμβολαιο τυ γαυρου?
η μηπως δεν θα επρεπε να λεμε οτι η παε πρεπει να κανει οτι την συμφερει.δεν ειμαστε γαυροι να το παιξουμε σε στυλ 'υπερανω' σε θεματα χρηματων αφου εμεις καλυπτουμε τις αναγκες μας και κανενας θειος.ουτε πηγαινουμε τζαμπα εκδρομες

και στην τελικη ποτε δεν θα γυρισω να πω σε καποιον ''το θελω και πετσινο''

τωρα για το παλατακι ας εφτιαχναν στην θεσσαλονικη καινουριο κρατικο γηπεδο μπασκετ,να το εκμεταλλευομαστε με τους ορους του γαυρου και του αρη και πιστεψτε με θα μας εβγαινε και πιο φτηνα.στην θεσσαλονικη υπηρχε μονο το παλε οταν στην αθηνα υπηρχαν πολυ πιο συγχρονα και μεγαλυτερα γηπεδα μπασκετ για ομαδες που προσφεραν λιγοτερα σε συλλογικο και εθνικο επιπεδο

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #849 on: November 06, 2008, 15:14:04 »
tolis_pt, sorry, αλλά δε καταλαβαίνω τι εννοείς με τα γραφόμενά σου. Και εγώ υπερ του μεγαλύτερου δυνατού τηλεοπτικού συμβολαίου είμαι και ας είναι με όποιον θέλει...
Αυτό που εγώ προσπάθησα να πω, ανεπιτυχώς ίσως, είναι ότι μας χωρίζουν άπειρα πράγματα με τους γαύρους και ένα από αυτά ΔΕΝ είναι η έμμεση ή άμεση οικονομική βοήθεια του κράτους. Κάτι που ισχύει και για όλες τις ομάδες.
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #850 on: November 06, 2008, 15:20:23 »
H διαφορά μας (στο συγκεκριμένο θέμα..) είναι ότι εμείς προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε το κράτος ενώ ο γάυρος ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #851 on: November 06, 2008, 15:30:13 »
+100!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #852 on: November 06, 2008, 19:01:05 »
Στο μονο που μοιαζουμε με τους Γαυρους.. ειναι στις λαικες καταβολες που εχει η βαση των οπαδων και των 2 ομαδων... οποιος εχει ζησει χαβουζα και ειδικοτερα πειραια.. θα εχει παρατηρησει οτι περιοχες οπως το περαμα, ταμπουρια,κερατσινι,ρεντη, μανιατικα,καμινια Χατζηκυριακειο.. οπου το 95% ειναι γαυροι.. ειναι οπως σε εμας.. το Κορδελιο.. η Μενεμενη ο Δενδροποταμος.. Ηλιουπολη κτλ.. 95% ΠΑΟΚ.. και μιλαμε για φτωχες, υποβαθμιζμενες.. και γενικα παραμελημενες περιοχες..

Σε ολα τα αλλα πως μπορεις να μοιαζεις... τους αγωνες και τις εκδρομες που εχει κανει ο λαος του ΠΑΟΚ.. οι αλλοι(ολοι) ουτε στον υπνο τους..

Γενικα συμφωνω απολυτα με το ποστ του @vedder οσον αφορα τους γαυρους.. και με αυτο του @cobe-4- οσον αφορα τα εισιτηρια που ζητησαμε για το τηγανι.. ειλικρινα μου θυμισε την βλαχομαγκια του κοντοπουτανου του Ντεμη.. το ιδιο εκανε φετος και αυτος...

MetroStar

• Guest
« Reply #853 on: November 06, 2008, 19:45:24 »
Ρε παιδιά δε πα να λέτε ότι ρομαντικό θέλετε εγώ πιστεύω ότι αν αντί για τον Ολυμπιακό ο Κόκκαλης είχε αγοράσει εμάς τώρα ίδιο πράγμα θα μασταν.Τελεια και παυλα.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #854 on: November 06, 2008, 19:59:32 »
δεν εξετάζουμε γιατί είμαστε διαφορετικοί-βεβαίως και θα υπάρχουν λόγοι που ο πούστολαός τους είναι γλοιώδεις  ;)....γουστάρω πάντως που έχουν συμφωνήσει όλοι ότι είμαστε διαφορετικοί.....σιγά μην μοιάζουμε με τα "μουνοπανα"που πετάνε μολότοφ στο ανοιχτό παράθυρο του αυτοκινητου και εξαφανίζονται....που χρονια λένε αυτή την  παπάρια...γιατί ακούνε ΤΟΎΜΠΑ ΚΑΙ ΤΡΈΜΟΥΝ.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

kostas4

• Guest
« Reply #855 on: November 06, 2008, 20:05:58 »
Ρε παιδιά δε πα να λέτε ότι ρομαντικό θέλετε εγώ πιστεύω ότι αν αντί για τον Ολυμπιακό ο Κόκκαλης είχε αγοράσει εμάς τώρα ίδιο πράγμα θα μασταν.Τελεια και παυλα.

τοτε αλλαξε ομαδα αν οντως εισαι ΠΑΟΚ (γιατι ΠΑΟΚτσης σαν εσενα δεν ειναι ΠΑΟΚτσης).
πραγματικα ειναι να τρελαινεσαι

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
« Reply #856 on: November 06, 2008, 20:06:42 »

Κοίταξε, δε μας ενδιαφέρει και πολύ τι πιστεύεις. Δεν είσαι και κανένας σπουδαίος. Το τι πιστεύεις μας αφήνει παγερά αδιάφορους.

Καλύτερα αντί να ανάβεις φυτίλια με 2 σειρές ποστ κάτσε και γράψε κανα επιχείρημα να κάνουμε συζήτηση. Τα άμα έτσι και άμα αλλιώς ΔΕΝ είναι επιχειρήματα.

trelos sporos

• Guest
« Reply #857 on: November 06, 2008, 20:12:53 »
Μη τσιμπάτε είναι ο ίδιος που και καλα ηταν υπερ του νομου ορφανου

MetroStar

• Guest
« Reply #858 on: November 06, 2008, 21:03:54 »

Κοίταξε, δε μας ενδιαφέρει και πολύ τι πιστεύεις. Δεν είσαι και κανένας σπουδαίος. Το τι πιστεύεις μας αφήνει παγερά αδιάφορους.

Καλύτερα αντί να ανάβεις φυτίλια με 2 σειρές ποστ κάτσε και γράψε κανα επιχείρημα να κάνουμε συζήτηση. Τα άμα έτσι και άμα αλλιώς ΔΕΝ είναι επιχειρήματα.

Ενώ τα άλλα επιχειρήματα (ειμαστε ξεχωριστοι και εχουμε αλλο dna ) είναι απολύτως έγκυρα κύριε σπουδαίε που ακους και ανγκους. Ακο Βασικά όλη η συζήτηση απ την αρχή είναι μια βλακεία το πόσο μοιάζουν ή δε μοιάζουν οι λαοί δύο διαφορετικών ομάδων με διαφορετικές παραστάσεις.

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
« Reply #859 on: November 06, 2008, 21:15:10 »
Ειρωνία στους φίλους σου όχι σε άλλα μέλη του φόρουμ εντάξει; Διαβάζουμε που διαβάζουμε τις παπαριές σου και σε ανεχόμαστε εδώ μέσα, εσύ τουλάχιστον να τηρείς τους κανόνες.