Author Topic: Γενικά περί γαύρων  (Read 264668 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

KWSTAKIS

• Guest
Απ: Γενικά περί γαύρων
« Reply #820 on: November 05, 2008, 19:05:46 »
εζησα 8 χρονια στην αθηνα(πολυτεχνειο για σπουδες και1 χρονο σε μηχανικο)και γνωρισα αρκετους γαυρους.
και μουνοπανα και μπεσαλιδες και τομαρια και φλωρους.
σε κοσμο(φατσες ατομα κλπ.) θελοντας και μη ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!
τι να κανουμε;αυτη ειναι η πραγματικοτητα

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #821 on: November 05, 2008, 19:18:02 »
μην βάζεις το εμείς...μιλα για τον εαυτό σου...μπορεί να ξέρεις καλύτερα τους gay από εμενα...αλλα να ξέρεις ότι αυτοί που βγάζουν τις ανακοινώσεις(οι σύνδεσμοι μας) ,δύσκολα θα ξαναδεχτούν να μην πάρουμε εισιτήρια σε εκτος-αν το δεχτούν αυτοί δεν θα δεχτούνε άλλοι-αλλα για πάντα θα υπάρχει αντίδραση που θα την καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε...όπως βολεύτηκαν πίσω από την απόφαση της παε τους οι gay(εγώ λέω γιατί ΤΡΈΜΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΎΜΠΑ-εσύ πες ότι θες)δεν θα γίνει ποτε στον ΠΑΟΚ....άποψη σου και άποψη μου-γιατί πρέπει κάποιος να είναι ψεύτης?...η δίκια μου και  η δίκια σου αλήθεια..............πάντως μεγάλο παραμύθι ότι μοιάζουμε με τα "μουνοπανα"-και είναι propaganda που βγαίνει από αυτούς-είναι όμως άλλη κουβέντα-δίνω την σκυτάλη σε οποιον θέλει να το συζητήσει μαζί σου-εγώ δεν έχω χρόνο....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

KWSTAKIS

• Guest
« Reply #822 on: November 05, 2008, 19:24:46 »
αδερφε μου μην οπιος θελει να στρουθοκαμηλισει ...ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
ΑΝ νομιζεις οτι ειμαστε οι χαιλαντερ εμεις και οοοολοι οι αλλοι φλοροι.....και ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ,
σεβαστη η αποψη σου!! και εγω τη δικη μου!
ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ
« Last Edit: November 05, 2008, 19:30:44 by tsakalaki »

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #823 on: November 05, 2008, 19:27:18 »
Γιάννης Τσιρώνης: Τα 2 τελευταία χρόνια είναι ο υπεύθυνος ασφαλείας στους αγώνες του Ολυμπιακού. Εντός έδρας, φροντίζει να μη συμβεί το παραμικρό στο γήπεδο. Εκτός έδρας, αναλαμβάνει την προστασία της «ερυθρόλευκης» αποστολής. Εχει θητεία στην ΕΛ.ΑΣ (αντιστράτηγος ε.α). Διετέλεσε αττικάρχης.
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

KWSTAKIS

• Guest
« Reply #824 on: November 05, 2008, 19:28:25 »
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ(για να κανουμε και καμια μελετη στο γραφειο :))
το οτι μοιαζουμε εχει παλαιοτερα αρχεια που αναφερονται στο ποιοι το ισχυριζονταν!!!
και εγω μικροτερος τρελενομουνα που τα διαβαζα!! στα 34 σχηματισα αλλη αποψη.
να σαι καλα και ο BIZIM PAOK πανω απο ολα!!

Καταρχήν άλλαξε την λέξη ΠΑΟΚ στο προσωπικό σου κείμενο εδώ http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php?action=profile;u=9006;sa=forumProfile
Η  λέξη ΠΑΟΚ γράφεται με κεφαλαία και οχι με μικρά.
« Last Edit: November 05, 2008, 19:30:31 by tsakalaki »

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #825 on: November 05, 2008, 19:34:23 »
KWSTAKIS επειδή τους ζω καθημερινά δεν μοιάζουμε καθόλου αδερφέ ας τελειώσει αυτό το παραμύθι επιτέλους

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #826 on: November 05, 2008, 19:40:43 »
ο γαυρος κιεμεις εχουμε το κοινο οτι ειμαστε λαικες ομαδες με οτι αυτο συνεπαγεται.

οι λαοι μας ομως σφυρηλατησαν τον χαρακτηρα τους σε αλλες συνθηκες για δεκαετιες και ετσι εχουμε διαφορετικη προσωπικοτητα.

π.χ. εμεις μια ζωη φτωχη ομαδα,,με πουλημενους προεδρους,,με διοικησεις εναντιον μας και εναντιον τους,,ελαχιστους τιτλους πολλες ξεφτιλες,,αγωνες εναντιον ολων και αμετρητες εκδρομες (και λογω γεωγραφικης θεσης ) κοντρα στο αυστημα και σε διατησιες αποφασεις κλπ κλπ κλπ.

σκεφτειτε τωρα οι γαυροι.....ακριβως σε ολα τα παραπανω τα αντιθετα...γιαυτο και καταντησαν και τοσο γρηγορα ετσι οπως καταντησαν,,,σουζα στον κοκαλη και χωρις καμια οπαδικη ταυτοτητα.

φυσικα ο γαυρος με τοσο τεραστιο λαο ειναι πολυ ευκολο να εχει και 100 μαχαιροβγαλτες που δεν θα κολωσουν και να ερθουν να σε βρουν και να σταθουν και καλυτερα απο σενα. ασχετα με την οποια καβατζα του κοκαλη...αυτο ειναι οντως κατι αλλα οπως ξαναειπα δεν ηταν και δυσκολο

η διαφορα μας ομως ειναι οτι εμεις μαθαμε ολοκληρες δεκαετιες να ταξιδευουμε μονοι μας παντου χωρις την βοηθεια κανενος στις πολεις τους και στις γειτονιες τους χωρις να λογαριαζουμε κινδυνο,,,

για εμενα αυτο ειναι οπαδος .

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #827 on: November 05, 2008, 19:41:56 »
καλα σοβαρα μιλας οτι μοιαζουμε ως λαος???

μοιαζουμε με ενα λαο που πανυγηριζει για τιτλους που αποδεδειγμενα εχει κερδισει λογω της παραγκας, για τιτλους ενος πρωταθληματος που εχει ξεφτιλισει καθε εννοια νομιμοτητας και φερ πλει.

για οπαδους ομαδας που ταιζεται με 8.5 εκ το χρονο απο την ερτ, χωρις προφανως το καναλι να εχει καμια δυνατοτηα να βγαλει κερδος απο αυτη τη συμφωνια

για λαο που δε βλεπει περα απο τη μυτη του οπως και ο προεδρος τους και προτιμαει να ρχεται πρωτος σε ενα κωλοπρωταθλημα και να τρωει πουτσες οταν βγαινει απο τα συνορα για 10 σερι χρονια κ μαλιστα να μιλαει για κατεστημενο διαιτησιας ευρωπαικο που δε θελει το γαβρο!!!

για λαο που πανυγυριζει για πρωταθλημα που κερδισε περυσι επειδη οταν εχασε απο την καλαμαρια του 0.01 του μπατζετ τους, πηρε το παιχνιδι και το πρωταθλημα στα χαρτια επειδη η καλαμαρια εβαλε ΩΣ ΑΛΛΑΓΗ εναν παιχτη που δεν ειχε δικαωμα (κ αυτο αμφισβητουμενο) να παιξει

ποια ειναι η αντιδραση του κοσμου σε ολα αυτα?? ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕ. αυτοι ειναι οι γαβροι, κ συ λες οτι μοιαζουμε...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #828 on: November 05, 2008, 19:46:01 »
Tι διαβάζουμε ώρες ώρες εδω μέσα...... :smack:
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #829 on: November 05, 2008, 20:05:21 »
Γιώργος Κοσκωτάς, μετά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 6-1 στις Σέρρες:
"Μου το έλεγαν, αλλά δεν θα το πίστευα αν δεν το ζούσα!
Θα ήθελα την ομάδα του Ολυμπιακού με τον λαό του ΠΑΟΚ!"
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #830 on: November 05, 2008, 20:17:45 »
μη το ψαχνετε και το εξιδικευετε το αν εχουμε ομοιοτητες η οχι με τα μουνοπανα.απλα προφανως ο κωστακης εννοει την ομοιοτητα των δυο λαων σε φανατιλα,στ οτι εκπροσωπουμε και οι δυο μια πολη και στ οτι ειμαστε ομαδες λαικης προελευσης.
αντε και δεν εχει νοημα η συγκεκριμενη συζητηση.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

mpougatsas

• Guest
« Reply #831 on: November 05, 2008, 20:24:43 »
Το ρητό μπέρδεψες την πούτσα με την βούρτσα είναι πάντα ον τοπικ εδω μέσα..  :P

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #832 on: November 05, 2008, 20:28:38 »
το οτι μοιαζουμε με τους gay, το λενε οι ιδιοι οι gay και μονο

:thumbok:
« Last Edit: November 05, 2008, 20:29:23 by Capricorn »
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #833 on: November 05, 2008, 20:30:05 »
οχι ρε το παλληκαρι εννοει οτι μοιαζουμε φατσικα...τι καταλαβατε εσεις;
φιλε αφου εχεις γνωρισει γαυρους επειδη σπουδαζες στην αθηνα εγω σε πιστευω.απλα αναρωτιεμαι αν ειμαι τοσο μαλακας
που ζωντας καθημερινα τον γαυρο δεν το καταλαβα οτι μου μοιαζει.φατσικα εννοω

MetroStar

• Guest
« Reply #834 on: November 05, 2008, 20:46:51 »

μοιαζουμε με ενα λαο που πανυγηριζει για τιτλους που αποδεδειγμενα εχει κερδισει λογω της παραγκας, για τιτλους ενος πρωταθληματος που εχει ξεφτιλισει καθε εννοια νομιμοτητας και φερ πλει.

για οπαδους ομαδας που ταιζεται με 8.5 εκ το χρονο απο την ερτ, χωρις προφανως το καναλι να εχει καμια δυνατοτηα να βγαλει κερδος απο αυτη τη συμφωνια

για λαο που δε βλεπει περα απο τη μυτη του οπως και ο προεδρος τους και προτιμαει να ρχεται πρωτος σε ενα κωλοπρωταθλημα και να τρωει πουτσες οταν βγαινει απο τα συνορα για 10 σερι χρονια κ μαλιστα να μιλαει για κατεστημενο διαιτησιας ευρωπαικο που δε θελει το γαβρο!!!

για λαο που πανυγυριζει για πρωταθλημα που κερδισε περυσι επειδη οταν εχασε απο την καλαμαρια του 0.01 του μπατζετ τους, πηρε το παιχνιδι και το πρωταθλημα στα χαρτια επειδη η καλαμαρια εβαλε ΩΣ ΑΛΛΑΓΗ εναν παιχτη που δεν ειχε δικαωμα (κ αυτο αμφισβητουμενο) να παιξει

ποια ειναι η αντιδραση του κοσμου σε ολα αυτα?? ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕ. αυτοι ειναι οι γαβροι, κ συ λες οτι μοιαζουμε...

Φίλε δεν έχεις ζήσει αυτά που έχουν ζήσει οι Ολυμπιακοι. Θελω να πω δεν έχουμε τα ίδια βιώματα ως λαοι. Αμα σε είχε πάρει και εσενα κανας Κοκκαλης και σου επαιρνε 15 πρωταθληματα σε 20 χρονι θα έβλεπες πως θα ηταν ο λαος μας. Και πιστεύεις πωε τώρα αν μας δώσουν 7 πρωταθλήματα μούφα στη σειρά θα διαμαρτυρηθεί κανένας?Δεν επιλέγει ο λαός τι θα κάνει η ομάδα. Στον Ολυμπιακο καλώς η κακώς ε΄γιναν αυτά και ο κόσμος στηρίζει. Είπαν σε μας δηλαδή πάρτε 7,8,10 πρωταθλήματα και ο κόσμος είπε όχι? Μας δώθηκε η ευκαιρία να γίνουμε κατεστημένο και το αρνηθήκαμε?

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
« Reply #835 on: November 05, 2008, 21:07:54 »
Από "MetroStar" δεν γίνεσαι "MetroGay-ros"?
ΌΧΙ εγώ δεν τα γουστάρω τέτοια πρωταθλήματα γιατί εγώ είμαι περήφανος οπαδός!!!Δεν είμαι μισθοφόρος γιατί εγώ αν ταξιδέψω θα το κάνω επειδή γουστάρω τρελα αυτή την ΙΔΈΑ και δεν θα με πληρώσει κανείς να το κάνω!!!
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #836 on: November 05, 2008, 21:12:48 »

Φίλε δεν έχεις ζήσει αυτά που έχουν ζήσει οι Ολυμπιακοι. Θελω να πω δεν έχουμε τα ίδια βιώματα ως λαοι. Αμα σε είχε πάρει και εσενα κανας Κοκκαλης και σου επαιρνε 15 πρωταθληματα σε 20 χρονι θα έβλεπες πως θα ηταν ο λαος μας. Και πιστεύεις πωε τώρα αν μας δώσουν 7 πρωταθλήματα μούφα στη σειρά θα διαμαρτυρηθεί κανένας?Δεν επιλέγει ο λαός τι θα κάνει η ομάδα. Στον Ολυμπιακο καλώς η κακώς ε΄γιναν αυτά και ο κόσμος στηρίζει. Είπαν σε μας δηλαδή πάρτε 7,8,10 πρωταθλήματα και ο κόσμος είπε όχι? Μας δώθηκε η ευκαιρία να γίνουμε κατεστημένο και το αρνηθήκαμε?

αν διαβαζες κ το ποστ του vedder πανω απο το δικο μου ισως να καταλαβαινες. οι συγκρισεις δε γινονται 'υπο ιδιες συνθηκες' σε υποθετικο εργαστηριο. ελπιζω αυτο να φτανει

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #837 on: November 05, 2008, 21:21:14 »
εγω με βαση μια συζητηση που εγινε μεσα στο forum πριν λιγες μερες για τα τηλεοπτικα της ερτ και τα 4 μυρια θα συμφωνησω με τον metrostar.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline smokingpaper

• Κερκίδα
  • *
« Reply #838 on: November 05, 2008, 21:32:09 »

αν διαβαζες κ το ποστ του vedder πανω απο το δικο μου ισως να καταλαβαινες. οι συγκρισεις δε γινονται 'υπο ιδιες συνθηκες' σε υποθετικο εργαστηριο. ελπιζω αυτο να φτανει

υπό οποιες συνθήκες και να γίνονται οι συγκρίσεις, το να παρομοιάζεις το λαό του ΠΑΟΚ με τον μεγαλύτερο εχθρό μας το μονο που δείχνεις είναι κακοπροαίρετη kritikh.to κεφάλι ψηλά, όπου κι αν είναι ο ΠΑΟΚ θαμάστε οι ίδιοι μάγκες...οι μεγαλύτερες προσδοκίες φερνουν καλυτερα αποτελεσματα. ΠΑΟΚ

Η λέξη ΠΑΟΚ γράφετε με Κ Ε Φ Α Λ Α Ι Α
« Last Edit: November 06, 2008, 04:05:44 by GENTLESOS »

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #839 on: November 05, 2008, 21:41:05 »
Καμία σχέση sabbath!
Για τα πεπραγμένα της ΕΡΤ έχει ευθύνη η ίδια, κανένας άλλος.
Για την οικοδόμηση της "παράγκας" όμως, όπως και για όλο το ποδοσφαιρικό παρακράτος του ποκ, ευθύνη έχουν οι ίδιες οι ομάδες, οι δοικήσεις τους, με δικές τους ενέργειες και για δικό τους όφελος έφεραν τη διαφθορά και στο ποδόσφαιρο. Εκεί είναι που ο σωστός οπαδός πρέπει να αντιδράσει, εκεί είναι που οι γαύροι( και οι άλλοι 2) κάνουν τα στραβά μάτια.

Η απόδειξη στη διαφορά οπαδικής νοοτροπίας φαίνεται καθαρά νομίζω στο τρόπο που αντιμετωπήστηκε ο ΠΑΣ στο καραϊσκάκη και στην αντίστοιχη αντιμετώπιση του Απόλλωνα της Αθήνας στην Τούμπα στις αντίστοιχες προκρίσεις τους στο κύπελλο. Μπουκάλια Vs Standing Ovation...
Επίσης έχουμε και τις αποδοκιμασίες στους μοναδικούς 3(!!!) μη δηλητηριασμένους παίκτες της ΤΣΣΚΑ, ένα από τα πιο εμετικά στιγμιότυπα στην ιστορία της οπαδικής καφρίλας.
Όποιος θέλει συμπληρώνει τη λίστα...
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!