Author Topic: Γενικά περί γαύρων  (Read 265369 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Geo

• Αλλαγή
Απ: Γενικά περί γαύρων
« Reply #660 on: September 13, 2008, 20:24:54 »
με εξέπληξε το πάθος της scoda.
Φοβερή αγωνιστικότητα, ...σαν να παίζανε CL ρε παιδάκι μου.
Η μαχητικότητά τους ειδικά στην φάση του γκολ..ήταν άλλο πράμα....
ένα ο ατσαλάκωτος στήβεν σήγκαλ ...και ένα οι παίκτες της scoda...

θείος..είναι στεναχωρημένος...
θείος δεν έχει τα μύρια του CL...
θείος πρέπει πουλήσει ντιόγο..να ρεφάρει...
θείος μαζεύει βαθμούς νάχει...
θείος θέλει βοήθεια από...
υπάλλήλό του ανακοινωσάκια περαιώτη ....και από γνωστό γελωτοποιό πρώην κοράκι....

όλοι μαζί για το καλό του θείου...

kostas4

• Guest
« Reply #661 on: September 13, 2008, 20:31:44 »
βρηκανε τον νεο καστιγιο.και αυτος αρχισε πιο νωρις τα καραγκιοζιλικια

ελα βλακα καντα αυτο στον παμπλο να σε σηκωσει 10 μετρα απο το χορταρι

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #662 on: September 14, 2008, 03:34:59 »
Λίγο άσχετο, αλλά επειδή βαριέμαι και τους ξαναπιάσατε τους γαύρους το παραθέτω, συνέβη τις προάλλες σε γνωστό αθλητικό κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης:

40άρης πατέρας με 10χρονο και πολύ πεισματάρη γιο μπαίνουν στο μαγαζί, όπου χάζευα τις φανέλες ομάδων του εξωτερικού. Ακούω τον πατέρα να τάζει διάφορα στο μικρό, αλλά εκείνος τίποτα, το χαβά του. Ξαφνικά το μικρό φωνάζει, σε πείσμα πάλι του πατέρα του "όχι, εγώ του ΠΑΟΚ θέλω..." και μου κεντρίζει το ενδιαφέρον. Νόμισα αρχικά ότι ο μπαμπάς ήταν σκουλήκι και ήθελε να κάνει με το ζόρι και το γιο του. Βλέπω μετά τον μπαμπά να δείχνει στο παιδάκι μια φανέλα του γαύρου και να του λέει "δες τι ωραία που είναι αυτή... Και αυτή ριγέ είναι... έχει και τον Γκαλέτι πίσω"!!! Αφού μένω για λίγο μαλάκας, βλέπω το μικρό να επιμένει με μεγάλο πείσμα ότι θέλει να πάρει φανέλα του ΠΑΟΚ και όχι του gay!!! (κάτι ήξερε το παιδάκι). Γυρίζει τότε ο μπαμπάς και λέει χαμογελώντας στην πωλήτρια "Ε μανία όλοι με τον ΠΑΟΚ σε αυτήν την πόλη..." Τελικά το πιτσιρίκι επικράτησε του βλάκα πατέρα του, και έφυγε από το κατάστημα με μια περσινή ριγέ φανέλα του ΠΑΟΚ και μια λευκή της εθνικής ποδοσφαίρου. Για κάνα 10λεπτο μετά χαμογελούσα σαν ηλίθιος!

Άντε μικρέ, σου εύχομαι και σε μερικά χρόνια να κυνηγάς τον πατέρα σου για να του φας καμιά μπλούζα για λάφυρο...!

χαμογελω κιεγω...ολα ετοιμα για την γιορτη στην πολη!

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
« Reply #663 on: September 14, 2008, 06:35:10 »
Einai 5.35 to proi kai molis diabasa auto me ton pitsirika...mporei ta matia mou na einai kokkina to kefali mou kazani apo tous malakes tous amerikanous alla to xamogelo eskase sto aneto...
Ena mprabo ston pitsirika...an eisai PAOK eisai PAOK,telos!
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #664 on: September 14, 2008, 07:50:23 »
Λίγο άσχετο, αλλά επειδή βαριέμαι και τους ξαναπιάσατε τους γαύρους το παραθέτω, συνέβη τις προάλλες σε γνωστό αθλητικό κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης:

40άρης πατέρας με 10χρονο και πολύ πεισματάρη γιο μπαίνουν στο μαγαζί, όπου χάζευα τις φανέλες ομάδων του εξωτερικού. Ακούω τον πατέρα να τάζει διάφορα στο μικρό, αλλά εκείνος τίποτα, το χαβά του. Ξαφνικά το μικρό φωνάζει, σε πείσμα πάλι του πατέρα του "όχι, εγώ του ΠΑΟΚ θέλω..." και μου κεντρίζει το ενδιαφέρον. Νόμισα αρχικά ότι ο μπαμπάς ήταν σκουλήκι και ήθελε να κάνει με το ζόρι και το γιο του. Βλέπω μετά τον μπαμπά να δείχνει στο παιδάκι μια φανέλα του γαύρου και να του λέει "δες τι ωραία που είναι αυτή... Και αυτή ριγέ είναι... έχει και τον Γκαλέτι πίσω"!!! Αφού μένω για λίγο μαλάκας, βλέπω το μικρό να επιμένει με μεγάλο πείσμα ότι θέλει να πάρει φανέλα του ΠΑΟΚ και όχι του gay!!! (κάτι ήξερε το παιδάκι). Γυρίζει τότε ο μπαμπάς και λέει χαμογελώντας στην πωλήτρια "Ε μανία όλοι με τον ΠΑΟΚ σε αυτήν την πόλη..." Τελικά το πιτσιρίκι επικράτησε του βλάκα πατέρα του, και έφυγε από το κατάστημα με μια περσινή ριγέ φανέλα του ΠΑΟΚ και μια λευκή της εθνικής ποδοσφαίρου. Για κάνα 10λεπτο μετά χαμογελούσα σαν ηλίθιος!

Άντε μικρέ, σου εύχομαι και σε μερικά χρόνια να κυνηγάς τον πατέρα σου για να του φας καμιά μπλούζα για λάφυρο...!

auto  na to stileis email stin pae paok
polla mikra einai etsi alla faneles den uparxoun

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #665 on: September 15, 2008, 19:13:15 »
@makis
Τέλη Σεπτέμβρη θα έρθουν φανέλες για παιδιά ηλικίας 6-11.

Το περιστατικό με τον μικρό συμβαίνει συχνά πυκνά τελευταία και ξέρω μερικές περιπτώσεις.
Έρχονται οι πορτοφολάδες από την Αθήνα, βρίσκουν μια πιτσιρίκα, την αποπλανούν, την παντρεύονται και όταν αυτές χαμπαριάζουν περί τίνος φλώρου ή μαλάκα πρόκειται, τον χωρίζουν, παίρνουν τον πιτσιρικά και γυρνάνε στην γενέτειρα.
Ε, όσο και να προσπαθεί ο μπαμπάς γαύρος να αλλάξει μυαλά στον πιτσιρίκο δεν μπορεί, αφού εδώ πάνω τον βλέπουν οι συνομήλικοι του σαν κάτι το περίεργο (Ελ ή Νεφελίμ) αν δηλώσει γαύρος και γίνεται ΠΑΟΚάρα.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #666 on: September 15, 2008, 20:52:33 »
Μακάρι να είμαι λάθος, νομίζω όμως πως εδώ και μια δεκαετία περίπου δε θεωρείται "εξωγήινος"  κάποιος πιτσιρικάς στη Θεσσαλονίκη που δηλώνει γαυροβάζελος. Αυτό δεν οφείλεται, για μένα, τόσο στην αγωνιστική μας καθίζηση, όσο στη πλύση εγκεφάλου της ελληνικής αθηναικής τηλεόρασης.

επέτρεψε μου να σου πω, αν και είμαστε κοντα ηλικιακά πως πλύση και πρόπλυση υπήρχε πάντα απο αυτούς. Όμως ο ΠΑΟΚ έκανε κόσμο απο τον κόσμο του (εκτός της ομάδας). Βόρεια Ελλάδα χωρίς ΠΑΟΚ δεν υπάρχει
« Last Edit: September 15, 2008, 22:53:37 by tsakalaki »
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #667 on: September 16, 2008, 15:20:20 »
http://www.sport-fm.gr/article/146774

Άμεση ήταν η απάντηση του Σάββα Θεοδωρίδη στις δηλώσεις του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού, Κώστα Αντωνίου, για την κριτική που άσκησε ο πρώτος στον Παναγιώτη Βαρούχα, σχετικά με τον σχολιασμό των αμφισβητούμενων φάσεων στην αναμέτρηση της Skoda Ξάνθης με τον Ολυμπιακό. Ο γενικός αρχηγός των «ερυθρολεύκων», μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, τόνισε αναφερόμενος στον Κώστα Αντωνίου:

«Θεωρώ άνανδρα αυτά τα πράγματα. Καταλαβαίνω τον καημό τους τόσα χρόνια. Εμένα μου αρέσει να με βλέπει ο άλλος όταν μιλάω. Δεν με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι αυτοί. Τους αφήνω στον πόνο τους. Δεν έχουν δικαίωμα να κρίνουν τις δηλώσεις μου. Η κριτική αυτών των ατόμων δεν με ενδιαφέρει. Ο καθένας έχει γράψει την ιστορία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτές οι εξυπναδούλες όχι σε μένα. Τα παρακολουθώ όλα. Ούτε που ασχολούμαι με αυτούς και τους διαγράφω. Ας κοιτάξουν να φτιάξουν ομάδα κι ας αφήσουν τη διαιτησία».

Όσο για τον καθηγητή διαιτησίας και τις υποδείξεις που έκανε μιλώντας στην κρατική τηλεόραση για την αντιμετώπιση του Ντιόγο από τους διαιτητές, είπε: «Είναι σαν να λέει να τον κλαδεύουν οι σέντερ μπακ, να μην του δώσουν ποτέ πέναλτι γιατί κάνει θέατρο και να δέχεται κίτρινες κάρτες πριν μπει στο γήπεδο. Ο Ντιόγο είναι μεγάλο περιουσιακό στοιχείο του Ολυμπιακού. Η UEFA λέει να προστατεύουν οι διαιτητές τους μεγάλους παίκτες. Όπως τα λέει, απαξιώνει τελείως τον παίκτη, που αποτελεί για τον Ολυμπιακό μεγάλο κεφάλαιο. Δεν βούτηξε ο Ντιόγο. Είναι ένα παιδί που τα δίνει όλα για το ποδόσφαιρο. Το μόνο που κυνηγά είναι να βάζει γκολ και να δίνει τα πάντα για την ομάδα. Δύο παιχνίδια έπαιξε όλα κι όλα και βγήκαν αμέσως συμπεράσματα; Ο Ντιόγο στα δύο ματς που έχει παίξει έχει υποφέρει από κλωτσιές των αντιπάλων. Δεν μπορεί να πέσει; Δεν μπορεί η ΝΕΤ, που τη βλέπει όλος ο ελληνικός λαός, να γίνει παράρτημα».

Όσο για την αποψινή αναμέτρηση με τη Νόρτζελαντ, για το Κύπελλο UEFA, είπε: «Ελπίζω να παίξει καλά η ομάδα και να φέρει το ποθούμενο αποτέλεσμα».

2 αγωνες προλαβε και επαιξε αυτο το παικτακι και μας εχουν ζαλισει τα φρυδια
ολη την ωρα πεφτει για να παρει πεναλτι, απο τον αγωνα με τον αστερα το κανει
του χρονου που θα παιζει σε καμια αλβανοβουλγαρορουμανικη τσεσεκα θα τα ξαναπουμε
μας εχετε ζαλισει με τα παλτα τοσα χρονια

και το αστειο ειναι οτι ο gay κατηγορει την ζελα για παραρτηματα

υγ. ασο νορτζελαντ και διπλο ιντερ σημερα ε, μην ξεχνιομαστε ναρεςμου  8)
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #668 on: September 16, 2008, 15:33:01 »
kserei kanenas poso tous edwse ta eisitiria o (mouno)panopoulos?

bagos1

• Guest
« Reply #669 on: September 16, 2008, 15:42:51 »
ta eisitiria file eixane epidotisi apo tin pae tous h ekdromi kai eisitirio tous bgeike 10 euro

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #670 on: September 16, 2008, 15:44:52 »
40 ευρω το εισητηριο και 10 ευρω οδικη απο πειραια δωσανε
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

northeagle_4

• Guest
« Reply #671 on: September 16, 2008, 15:47:44 »
το θεμα ειναι ποιος τα εδωσε,γιατι καποιοι μαθαμε οτι κανεις δεν πληρωθηκε απο οπαδους αλλα απευθειας απο την παε.....
 και αν ισχυει αυτο τοτε εγω γιατι να πιστεψω οτι ο πανοιπουλος πουλησε στο αφεντικο του 40 ευρω το εισητηριο ?

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #672 on: September 17, 2008, 18:39:18 »
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=75689

Τελικά ο κρόκους δίνει ή δε δίνει εισιτήρια;

Edit Billys:
Etsi apla gia na yparxei kai to keimeno, giati xanonte orismenes fores ta link:

Με περίπου 500 οπαδούς στο Καραϊσκάκη ο Πανσερραϊκός
Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008, 15:22

Στο πλευρό του τους οπαδούς του θα έχει ο Πανσερραϊκός στη δύσκολη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Σήμερα το πρωί, η ΠΑΕ των Σερρών παρέλαβε τα 480 εισιτήρια του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα και οι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν, αφού καταβάλλουν βέβαια 15 ευρώ, να τα προμηθευτούν από τις λέσχες που συνήθως πωλούνται. Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα για τους φίλους της ομάδας που δεν διαμένουν στις Σέρρες και επιθυμούν να παρακολουθήσουν το ματς με τον Ολυμπιακό να προμηθευτούν εισιτήρια από το ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων που θα καταλύσει η αποστολή της ομάδας το ερχόμενο Σάββατο.

sto kalo tous , exoun blocked thn selida gia copy/paste kai eprepe na ta bgalw protash - protash apo to source code!
koufales tou sportdog ! 

:lalalalala:
« Last Edit: September 17, 2008, 18:55:49 by BillYpoglwssioS »
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #673 on: September 17, 2008, 18:49:48 »
Μακάρι να είμαι λάθος, νομίζω όμως πως εδώ και μια δεκαετία περίπου δε θεωρείται "εξωγήινος"  κάποιος πιτσιρικάς στη Θεσσαλονίκη που δηλώνει γαυροβάζελος. Αυτό δεν οφείλεται, για μένα, τόσο στην αγωνιστική μας καθίζηση, όσο στη πλύση εγκεφάλου της ελληνικής αθηναικής τηλεόρασης.

επέτρεψε μου να σου πω, αν και είμαστε κοντα ηλικιακά πως πλύση και πρόπλυση υπήρχε πάντα απο αυτούς. Όμως ο ΠΑΟΚ έκανε κόσμο απο τον κόσμο του (εκτός της ομάδας). Βόρεια Ελλάδα χωρίς ΠΑΟΚ δεν υπάρχει

Παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο η πραγματικη Αθλητικη Κυριακη του Διακογιαννη με την οποια μεγαλωσαμε εμεις δεν ειχε καμια σχεση με το τωρινο τερατουργημα που κυριολεκτικα δεν βλεπεται. Η προπαγανδα εχει πλεον ξεπερασει τα "λογικα"/ανεκτα ορια. Βλεπω εδω στην Αγγλια την αντιστοιχη εκπομπη (Match of the Day) με τον Gary Lineker και μελαγχολω κανοντας τη συγκριση. Οι ανθρωποι διδασκουν ποδοσφαιρο και επαγγελματικη δεοντολογια.

Tί συγκρίνεις και σύ τώρα ρε φίλε....
« Last Edit: September 17, 2008, 19:15:33 by Capricorn »

Nontas

• Guest
« Reply #674 on: September 18, 2008, 15:27:03 »
Για το λογο γαυροπιοιησης πιτσιρικαδων θεσσαλονικεων υπευθηνοι ειναι οι πατεραδες τους και τα μεγαλυτερα αδερφια τους και μετα η αγωνιστικη απαξιωση του ΠΑΟΚ που κακα τα ψεμματα εχει δωσει δικαιωματα με αποκορυφωμα τη περσυνη σεζον .
Καταλαβαινω απολυτα οτι ο πιτσιρικας παραπλανειτε απο τα συνεχομενα πρωταθληματα ,απο ριβαλντο κλπ κλπ αλλα να γινεται ο γιος σου γαυρος ενω ο πατερας ειναι παοκτζης και σαλονικιος ειναι απαραδεκτο.
παντως στη περιοχη μου (Καλαμαρια) εχω δει μπολικα πιτσιρικια ειδικα με φανελες ριβαλντο.

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #675 on: September 18, 2008, 16:05:13 »
φιλε νοντα

γαυροποιηση πιτσιρικαδων στη θεσσαλονικη με γονεις ΠΑΟΚτσηδες δε νομιζω να υπαρχει πουθενα. συγκεκριμενα δεν εχω ακουσει στο κοντινο μου - φιλικο μου περιβαλλον

για το ποσο και αν κυκλοφορουν γαυροι στη θεσνικη, εχει αναλυθει αρκετα.

αν λογο "αγωνιστικης απαξιωσης" ο ΠΑΟΚ εχανε οπαδους τώρα δε θα υπηρχε ΠΑΟΚτσης πουθενα, αρα αστο καλυτερα

καλαμαρια δεν κυκλοφορω να πω την αληθεια, αλλα ΠΟΤΕ στο κεντρο της θεσνικης όπου παω που και που δεν εχω δει φανελα gay. κρυφα κυκλοφορουν σαν τις καμπιες φοιτητες και ντοπιοι

ελα κατω αθηνα να δεις ΠΑΟΚτσηδικες φανελες...

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #676 on: September 18, 2008, 16:18:19 »
Για το λογο γαυροπιοιησης πιτσιρικαδων θεσσαλονικεων υπευθηνοι ειναι οι πατεραδες τους και τα μεγαλυτερα αδερφια τους και μετα η αγωνιστικη απαξιωση του ΠΑΟΚ που κακα τα ψεμματα εχει δωσει δικαιωματα με αποκορυφωμα τη περσυνη σεζον .
Καταλαβαινω απολυτα οτι ο πιτσιρικας παραπλανειτε απο τα συνεχομενα πρωταθληματα ,απο ριβαλντο κλπ κλπ αλλα να γινεται ο γιος σου γαυρος ενω ο πατερας ειναι παοκτζης και σαλονικιος ειναι απαραδεκτο.
παντως στη περιοχη μου (Καλαμαρια) εχω δει μπολικα πιτσιρικια ειδικα με φανελες ριβαλντο.

αρε κουφαλα πιαστηκες...λοιπον το ΠΑΟΚ γραφεται παντα με κεφαλαια εδω μεσα...και αν ησουν απο την καλαμαρια θα λεγες ΠΑΟΚτσης κι οχι παοκτζης λεω γω τωρα

bagos1

• Guest
« Reply #677 on: September 18, 2008, 16:22:53 »
kala re nonta toso koroido piastikes ts ts as parakolou8ouses kai as meletouses kapia pragmata pio prosektika

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
« Reply #678 on: September 18, 2008, 16:28:00 »
χεχεχεχε αρε τσακαλια τον πιασαμε παλι....καιρο ειχε να εμφανιστει αλλοθρησκος καμουφλαρισμενος.....
σβηστον.............
Στον τοίχο κι αν με στήνανε με απειλή τη σφαίρα
θα φώναζα πως σ'αγαπώ απ'τη ζωή πιο περα ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #679 on: September 18, 2008, 16:29:30 »
αιντε ΣΥΡΣΟΥ εξω απο δω!!!
ΠΑΟΚ παντου!!!