LEIPON:
8A SAS PAREI KAI 8A SAS SHKWSEI ! ! ! !
Ti 8a ginei re pousth mou , se ka8e 2o Topic pou 8a mpainw ayta 8a blepw ? ? ?
TERMAAAAAAAAAAAAA EIPA !
Yparxei kai to chat!
To kerato mou gamw prwi prwi......
Zitat von: petrovgr am Heute um 01 :09 :17
Προσωπικά δεν θα έμπαινα σε ένα φόρουμ όπου θα με έλεγαν GAY-RO. Είναι θέμα αξιοπρέπειας και όταν σου λένε ''άντε και συ πούστη γράψε εδώ σ'αυτό το topic'' πρέπει να τα θέλει πολύ ο λοκός σου.Εγώ δεν είμαι τυφλός και τα post που είχες κάνει με τη φάτσα του Ριβάλντο τα είδα, και τις βλαχομαγκιές σου σε στιλ ''να δούμε τα αρχίδια σας'' τις διάβασα, και όλα όσα είχες γράψει τους προηγούμενους μήνες και μάζεψες τα εξ αμάξης από πολλά άτομα εδώ μέσα. Το θέμα είναι πως εδώ είναι χώρος συζητήσεων, και βασικά είναι ασπρόμαυρος. Ποιός νομίζεις οτι ενδιαφέρεται για τα εσωτερικά του ολυμπιακού και μας πρήζεις συνεχώς; Δεν διαβάζουμε σαιτ; δεν παίρνουμε εφημερίδες; Και φυσικά δεν θα σου απαντούσε κανείς. Έχουν όλοι καλύτερα πράγματα να κάνουν από το να πάνε να πιούνε καφέ με έναν γαύρο που ήρθε διακοπές στην πόλη μας.
Να μου πεις τι; ''Ωραία η Θεσσαλονίκη''; Να μου πεις ''Θαυμάζω το Λαό του Π.Α.Ο.Κ.''; Αυτά τα χω ακούσει χίλιες φορές. Και; Να ανταλλάξουμε ευχές και φιλάκια; Ούτε θέρετρο είναι εδώ ούτε φιλόπτωχο ταμείο...
Ola ta lefta petrovgr