Μετά τα χθεσινά, είμαι πλέον σίγουρος οτι η πράσινη φοράδα που έκανε αρχηγό την βλαχομπόγδανη χωριατοπούλα όλο κάλος και προβιά, πάει φουλ να πάρει την κούπα που της χρωστάνε χρόνια. Δεν μιλάω άλλο για τη διαιτησία, ό, τι δεν μας δόθηκε και ό,τι δόθηκε εναντίον μας, αν οι παίκτες φορούσαν πράσινα, θα ταν μαρς παραβάσεις. Οι τηλεκριτικοί, ανώτερου πνευματικού επιπέδου, V.I.P. στο Μένσα Κλάμπ (ιδίως αυτό το υπέροχο αγελαδίσιο μυαλό κος Βαρούχας) μας έπεισαν οτι το τράβηγμα του μικρού πέφτοντας δεν ήταν μπέναλντ (τι ωραία που τα λέει ο βιρτουόζος της νοητικής καλλιέργειας), όπως έπεισε την φιλαθλη ελλάντα οτι το τράβηγμα του τσιρίλου την προηγούμενη αγωνιστική σε διεκδικίσιμη μπάλα ήταν.
Στα της ομάδας. Ανεπανάληπτος Γκαρσία, πραγματικά ασύγκριτος, συγκλονιστικός Αντελίνο (phd έχει το τσογλάνι ΣΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΧΑΜΟΥΤΖΑ), καλός (απροσδόκητα) ο Τσιρίλος, ενώ ο Σνάουτσνερ που τον φοβόμουν λόγω μακρόχρονης απουσίας πήγε πολύ καλά ανασταλτικά, όσο για το πάνω απο τη σέντρα, δεν περιμένουμε θαύματα, δεν τον μάθαμε χθες τον Μίρο, συμπαθητικός και ο Ίβιτς (όσο γίνεται να ναι το παιδί αυτό συμπαθητικό παικτικά).
Στον αντίποδα, πολύ κακός ο Σορλέν (2ο σερί ματς κατ' εμέ), ο Φωτάκης (που χρωστάει καλό ματς απο την Τρίπολη), κάκιστο ματς απο τον Σαβίνι, όχι στα πλάγια που δεν είχε πρόβλημα με τον κουασιμόδο - γίδι, όσο όταν κάλυπτε στα σ.μπακ, στο 2ο γκολ απλά κοιτάει....Κακός κ ο Κοντρέρας στα ψηλά (είναι το μόνο του αδύνατο σημείο, αλλά στοιχίζει σε βαθμούς), φέρει απόλυτη ευθύνη στο 1ο γκολ, κάκιστος κ ο μικρός ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΤΟΙΜΟΣ για μεγάλο ματς. Μου άρεσε, όσο έπαιξε ο Παπάζογλου, που βοήθησε όσο μπορούσε κ ο Κρέσιτς που έβγαλε το χαμηλό του γιδιού. Καλός κ ο Χαλκιάς με μοναδική παραφωνία τις καθυστερήσεις στην αλλαγή του (βγες έξω γρήγορα ρε τσάκαλε). Χαίρομαι που σχεδόν όλοι μας έχουμε υψηλές απαιτήσεις απο την ομάδα, χαίρομαι που τουλάχιστον εγώ χθες, δεν είδα την ομάδα που θα πάρει τη φετινή κούπα να έχει μεγάλη αγωνιστική διαφορά απο τη δικιά μου κ παρόλο τους τραυματισμούς, την επιθετική μας ανυπαρξία κ τις μερικώς λάθος καλοκαιρινές επιλογές, φέτος κοντράραμε στα ίσα ένα ματς (ασχέτως αν κοντράραμε με την ίδια συντηρητική λογική του Σάντου) που πέρσυ χάσαμε με κάτω τα χέρια.
Να κλείσω με κάτι που έλεγα κ πέρσυ κ περνάει στο ντούκου στη Σαλονίκη (εκτός αν κάνω λάθος) κ πραγματικά θέλω κάποιος οργανωμένος απο πάνω να μου εξηγήσει γιατί γίνεται. Πόσα χρόνια έχει να ακουστεί καινούργιο σύνθημα για αυτά τα μπασταρδάκια που μας βρίζουν εν χορώ?Πόσα χρόνια έχουμε να βγάλουμε ένα καλό σύνθημα για τα νόθα πουτανάκια της χαμουτζίας? Πόσο ακόμα θα μένουν αναπάντητες οι προκλήσεις τους?
Κ κάτι τελευταίο: ΠΟΙΟ ΓΑΜΙΔΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΦΑΝΕΛΑ ΜΑΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ που πουλάει Παοκσηδιλίκια?