Author Topic: παναθηναϊκoς - ΠΑΟΚ 2-1 Κυριακή 25/10/ 2009 ώρα 19:00 novasports1  (Read 8006 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Μετά τη χθεσινή νίκη μας,
πάμε λοιπόν παρακάτω με ένα ντέρμπι στη χαβούζα της αττικής, για το οποίο προσωπικά είμαι πολύ αισιόδοξος.

ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ

----

αυτή τη φορά θα ειμαι γουρλής ανοιγοντας το τοπικ, και το 2πλο θα ερθει γαμιολες βαζελοι
« Last Edit: October 18, 2009, 20:49:16 by tsakalaki »

apostolos

• Guest
Ρε τρελός είσαι? Ο PAOKCURE είπαμε τα ανοίγει, παίζει βουντού. Admins γρήγορα σβήσιμο και περιμένουμε να το ανοίξει ο PAOKCURE.

Offline t.b

• Αλλαγή
ρίξτε το... σβήστε το... κλειδώστε το...

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
xaxaxa σε φαγανε ρε spartiatis...
ο PAOΚCURE έχει ηδη συνομιλησει τον Robert στην Αγγλία για τα βουντου και τα pins in hearts deceptive forms....

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΠΑΝΚΟΤΙΑΚΟ...

Μια επισκεψη την ωρα του αγωνα εκει που πρεπει δε θα εβλαπτε...
Βαζελακια δε ξεχναμε.....

Offline avalantos4

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ.....
ΠΑΟΚ ΓΑΜΩ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ.....

DimNaoussa

• Guest
ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ..ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΣΩΜΑΤΙΟ...ναι μεν αλλα να κερδισουμε αποκλειετε,,,,

Offline cure

• Αλλαγή
Ρε μου κόψατε το σερί νικών. Πρωτάθλημα θα παίρναμε. Κανόνισε Σπαρτιάτη να έρθει διπλό, αλλιώς το κρίμα στο λαιμό σου.  :P

Για το ματσάκιον μου ήρθε μία όρεξη να τραγουδήσω ξύνοντας τ' αρχίδια μου τον ύμνο του αντιπάλου. Πάμε όλοι μαζί  :smiliedisco1:

Σύλλογος μαλάκας, σύλλογος της πλάκας
ο πουτάνας γιος παναθηναϊκός
και χιλιάδες φλώροι, μόλις δούνε ζόρι
να τος όλοι λένε ο γρήγορος λαγός

παναθηναϊκέ (τρις) ταχύτατε λαγέ
παναθηναϊκέ (τρις) παλιοπουτάνας γιε

Καιαιαιαιαι...

Βάζελε μαλάκα, βάζελε μαλάκα
δώσε εισιτήρια για μέσα στο οάκα
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline tsag

• Αλλαγή
Μέχρι στιγμής ο βάζελος έχει πάρει τα αποτελέσματα που ήθελε --> όπως δείχνει δεν είναι πεθαμένος --> φέτος δεν χρειάζεται να τον αναστήσουμε --> ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ'ΤΟ ΟΑΚΑ ΠΑΟΚ ΛΕ ΟΛΕ!!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Mε βάση την περσινή μας εικόνα στα derby και με βάση την φετινή μας εικόνα γενικά, αν φύγουμε με X από το "λαγολιβαδο" εγώ θα είμαι τρισευτυχισμένος.
Βαρέθηκα να είμαι αισιόδοξος και να περνώ τον πούλο.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Ρε τρελός είσαι? Ο PAOKCURE είπαμε τα ανοίγει, παίζει βουντού. Admins γρήγορα σβήσιμο και περιμένουμε να το ανοίξει ο PAOKCURE.

παιδες δε το ήξερα!!! σορρυ . . .  :-[
πραγματικα κλείσιμο και ανοιγμα απο Paokcure

---

μα ειπα και γω καλά κυριακή πρωί και δεν έχει ανοιξει ακόμα το τοπικ για το επομενο ματς?

---
περιμένω απο Dragon το αναλογο ποστ

Offline cure

• Αλλαγή
Σπαρτιάτη μη μασάς φιλαράκι. Εσύ είσαι για τα δύσκολα. Θα πάρεις το διπλό και μετά θα είσαι μαζί με το καφέ δερμάτινο το αγαπημένο φετίχ του Σάντος, αφού θα σπάσει τη παρθενιά των ντέρμπι. 
Μέχρι και στον πάγκο θα σε ζητήσει μετά για να του μεταδίδεις την αύρα του νικητή.  ;D
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline nik

• Αποστολή
  • **
Για το ματσάκιον μου ήρθε μία όρεξη να τραγουδήσω ξύνοντας τ' αρχίδια μου

ΠΑΑΑΑΟΟΟΟΟΚ γαμω τον κοσμο οοοολο
και καθε πουστη φλωροοο
δημοσιογρααφο
ΠΑΑΑΟΟΚ γαμω την κοινωνειααα
και οληηη την αθηναααααα
...............(βοηθηστε λιγο για παρακατο)
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline savage republic

• Βασικός
Αφήστε το τόπικ στην ησυχία του. Ο Κιούρ ανοίγει τα εντός. Για τα εκτός δεν βρήκαμε ακόμα άτομο. Για να δούμε. Σπαρτιάτης, έχεις πάντος θάρρος. Ρισπέκτ.

Offline ved

• Αλλαγή

παιδες δε το ήξερα!!! σορρυ . . .  :-[
πραγματικα κλείσιμο και ανοιγμα απο Paokcure

---

μα ειπα και γω καλά κυριακή πρωί και δεν έχει ανοιξει ακόμα το τοπικ για το επομενο ματς?

---
περιμένω απο Dragon το αναλογο ποστ

:prosk:

MetroStar

• Guest
Ποιος εδώ μέσα πιστεύει πραγματικά πως μπορούμε να νικήσουμε στην Κυριακή στο ΟΑΚΑ?

Ναι μεν ο βάζελος είναι ανύπαρκτος.Ναι μεν εμείς ανεβαίνουμε συνεχώς. Αλλά τρία χρόνια χωρίς νίκη σε ντέρμπυ με ορισμένες απ τις χειρότερες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ σε ντέρμπυ όλων των εποχών δεν σου αφήνουν και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας. Όσο και να ελπίζω αν βάλω και τη λογική κάτω δε βγάζω άκρη...

northeagle_4

• Guest
Διπλο ειναι.
δεν υπαρχει λογικη,μονο ΠΑΟΚ.

chiltsid

• Guest
διπλο ειναι!!!!

kostas4

• Guest
οποιος δεν το πιστευει τοτε δεν ειναι ΠΑΟΚ
ο ΠΑΟΚ μπορει να κερδισει οποιαδηποτε ομαδα σε οποιοδηποτε γηπεδο της γης

διπλο μεσ'την ελλαδα ΠΑΟΚ ολε ολε

Offline tsag

• Αλλαγή
Ποιος εδώ μέσα πιστεύει πραγματικά πως μπορούμε να νικήσουμε στην Κυριακή στο ΟΑΚΑ?

Ναι μεν ο βάζελος είναι ανύπαρκτος.Ναι μεν εμείς ανεβαίνουμε συνεχώς. Αλλά τρία χρόνια χωρίς νίκη σε ντέρμπυ με ορισμένες απ τις χειρότερες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ σε ντέρμπυ όλων των εποχών δεν σου αφήνουν και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας. Όσο και να ελπίζω αν βάλω και τη λογική κάτω δε βγάζω άκρη...

το πιστεύω υπό την προϋπόθεση ότι θα παρουσιάσουμε πολύ καλύτερο πρόσωπο από αυτό που έχουμε δείξει μέχρι σήμερα... Και με την προϋπόθεση να ξεκολλήσει επιτέλους ο Σάντος με τις εμμονές που έχει και κατέβει για να επιτεθεί και να κερδίσει και όχι για να αμυνθεί και ό,τι κάτσει. Μια φορά να παίξουμε σαν ΠΑΟΚ γαμώ την τρέλα μου και ας φάμε 5 γκολ (που δεν πρόκειται)
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

fatal_invasion

• Guest
Η λογική λέει ότι είσαι κάκιστος αγωνιστικά για να διεκδικίσεις νίκη και δυστυχώς ρεαλιστικά δε με αφήνει πολλά περιθώρια.

Αλλά επειδή όπως είπε και ο νορθ,με τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει λογική.Το ματς είναι ΔΙΠΛΟ.