Author Topic: ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννενα: 2 - 0, Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009, ώρα 19:00, Novasports 1  (Read 6324 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
Το να πληρωσεις ενα διαρκειας η να αγορασεις μετοχες ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ για ενα οπαδο και οχι για να το  κανεις διαφημιση στο forum . Το να εισαι μεγαλος ηλικιακα δεν σημαινει οτι εισαι εξυπνοτερος απο ενα πιτσιρικα η οτι οι αποψεις σου θα επιβληθουν.

Δηλαδη αν καταλαβα καλα μεσα στο γηπεδο υποστηριζεις τον ΠΑΟΚ  (αν μπορεις κανε και αλλιως)  και εξω απο το γηπεδο κατηγορεις την  διοικηση  για τις επιλογες της (προπονητης) και στα φορουμ γραφεις ποιος ΠΑΟΚ μωρε ο ανυπαρκτος κτλ

δηλαδη σαββατο βραδυ φωναζες αντε ΠΑΟΚΑΡΑ και σημερα ποιος ΠΑΟΚ ρε......

καληνυχτα...........
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

baron

• Guest
Είναι τακτική να mberdeute η διοίκηση με την απόδοση της ομάδας. Εγώ κατάλαβα καλά XXXXXXX - εσύ κατάλαβες?
« Last Edit: October 20, 2009, 18:24:27 by Capricorn »

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
αν εγω ειμαι παπαγαλακι εσυ εισαι μπερδεμενο XXXXXXX

ονειρα γλυκα.

Δεν το κόβουμε με τους παπαγάλους κ τα λοιπά πτηνά λέω γώ........
« Last Edit: October 20, 2009, 18:49:09 by Capricorn »
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

jmjyiannis

• Guest
Ακριβώς! Ούτε manschester, ούτε Μπάγερν. Τα γιάννενα γαμώτο μου. Το να προσπαθείς να δεις "καλά" σε ένα τέτοιο mats δεν ενδείκνυται. Έρχεται ο βάζελος. Φοβάμαι, όχι είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει από μια ανύπαρκτη ομάδα. Η χρονια έχει τελείωση εδώ και καιρό. Εάν ο Αραμπατζής μαλακίζετε, η ο x παίζει την μπαλάρα της ζωής του είναι ανούσιο:

Ο ΠΑΟΚ ως ΟΜΑΔΑ είναι ανύπαρκτος.

Δεν μιλώ για κρίση. Μιλώ για παγίωση μιας κατάστασης. Και φέτος θα τερματίσουμε "τριτοπεμπτη", θα βγούμε UEFA-- e και? Ούτε πέρυσι είδαμε μπάλα ούτε εφέτος. Αυτή η ομάδα , με αυτούς τους παίχτες και αυτόν τον προπονητή δεν μας πάει πουθενά.
Φιλε baron δεν τα εκδημένισα τοσο. έχουμε φέτος τρελές ατυχίες που σχετίζονται κατα συνέπεια στη νοοτροπία που δημιουργούν. Δεν εχουμε επιθετικούς. και αυτό συμβαίνει σε 2 παιχνίδια τουλάχιστον ως τώρα. αυτό πλήττει τη διάθεση των παιχτών και την ψυχολογία τους. το κέντρο μας ήταν πολύ εξαιρετικό για προπόνηση στα Γιάννενα. Δε λέω πως θα είναι το ίδιο με αντίπαλο τον βαζελο αλλα ούτε οτι απο την άλλη να πάρουμε τοσο αβίαστα τον πούλο.

μόνο 3 πράγματα με φοβίζουν για το ματς που έρχεται.
α) προκλήσεις στον Γκαρσία με αποτέλεσμα να φάει καμιά κόκκινη
β) μαλακείες την άμυνας που έχουν συμβεί φέτος αλλά και πέσρυ στο ματς στο οακα
γ) νοοτροπία ήττας πριν βγουν στο γηπεδο

κατα τα άλλα όσο περισσοτερες προσθήκες υπάρξουν από τους τραυματίες τόσο το καλύτερο θα πάμε.

Offline makis

• Αποστολή
  • **
άσχετο αλλα δεν πειράζει
νομίζω ότι όλα τα παιχνίδια στην τούμπα τα έχει πάρει μαγνητοσκοπημένα το ερτ world
έδειξε και με την γριά και με το άγιαξ τις Hπείρου
ο antenna φέτος όλο τα σκουλήκια δείχνει
αν και δεν τα έχει live η ερτ είναι τελικά μια καλή λύση

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Όλο γκομενάκια βλέπω στις κερκίδες.Τι τις φέρνουν μερικοί,δεν μπορώ να καταλάβω. Και ειδικά σε εκείνο το σημείο.Εκεί πας για να φωνάξεις,να βγάλεις τα λαρύγγια.Η κοπελίτσα θα σε αποσπάσει, θα ρίχνεις κλεφτές ματιές στον κώλο της, στα βυζιά της κτλ.Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω, ειδικά αν είναι γκόμενα σου και την φέρνεις.

Άμα είναι η γκομενά σου σιγά μη ρίχνεις ματιές στον κώλο της...  ;D

Τελικά μόνο σε μένα άρεσε η ομάδα;;;
Δεν γαμιέται, εμένα μ'αρεσε πάντως..δεν ξέρω αν φταίει τίποτα γι'αυτό αλλά μ'άρεσε
ΑΡχίΔια

Offline Vorious

• Αλλαγή
È) ÐÁÅ ÐÁÏÊ : Ãéá ôçí óõìðåñéöïñÜ ôùí öéëÜèëùí ôçò óôïí áãþíá ÐÁÅ ÐÁÏÊ – ÐÁÅ ÐÁÓ ÃéÜííéíá. Åðß ðáñáâÜóåé ôùí Üñèñùí 1 åð, 5, 14 êáé 15 ôïõ Ð.Ê. ôçò ÅÐÏ

ãéá íá ìçí îå÷íéïìáóôå....
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

stelukos

• Guest
15000   με αποδοση 1.20
10000   με αποδοση 2.40
50000   με αποδοση 12.00

Offline KATISI4

• Αλλαγή
È) ÐÁÅ ÐÁÏÊ : Ãéá ôçí óõìðåñéöïñÜ ôùí öéëÜèëùí ôçò óôïí áãþíá ÐÁÅ ÐÁÏÊ – ÐÁÅ ÐÁÓ ÃéÜííéíá. Åðß ðáñáâÜóåé ôùí Üñèñùí 1 åð, 5, 14 êáé 15 ôïõ Ð.Ê. ôçò ÅÐÏ

ãéá íá ìçí îå÷íéïìáóôå....

êáëá èá ìáò ôñåëáíïõí?ãéáôé ôé óêáôá êáíáìå óôï ìáôò ôïõ Óáââáôïõ?

Offline maria-mtb

• Βασικός
παντα μας καλουν, δυστυχως. για πυρσους κ υβριστικα συνθηματα κ χωνουν κ τιποτα αλλο μεσα. ειλικρινα τωρα και θελω σοβαρη συζητηση επι του θεματος. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ? ειναι αδικο να πληρωνει ο ΠΑΟΚ. παντα μα παντα για κατι θα σε καλεσουν. ποια ειναι η σταση της παε?
οπως επισης αδικο ειναι κ το ποσο του προστιμου που παντα στις δικες μας περιπτωσεις ειναι ιδιαιτερο αυξημενο.
5, 10,15 χιλιαρικα ο ΠΑΟΚ δεν τα βρισκει στο δρομο καθε κυριακη.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
και το πιο σημαντικο!σε ποιανου πουστη τη τσεπη πανε ολα αυτα τα λεφτα??
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
νομιζω μοιραζονται σε ομαδες των οποιων οι οπαδοι καθονται φρονιμα  :P

Offline scouser4

• Αλλαγή
γι αυτό μην βρίζετε στο γήπεδο άλλη φορά  ;D
καθίστε φρόνιμα επιτέλους :D

Offline gagas

• Αλλαγή
Θ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

αι σιχτιρ ρε κ ακομα παραπερα..παντα εμεις το μεγαλυτερο προστιμο.το μαθαμε το παραμυθι..

Offline savage republic

• Βασικός
Μπα, κάνεις λάθος. Ο βάζελος έφαγε 50άρα. Κι εμείς, από τις άλλες φορές, λιγότερα. Πάλι καλά. Τουλάχιστον τα διπλάσια φοβόμουνα.