Author Topic: ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννενα: 2 - 0, Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009, ώρα 19:00, Novasports 1  (Read 6311 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Μεγαλο μεταλλο το παλικαρι...
Και οχι Λιθιο...(Li)
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

kalamatianos

• Guest
ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΗΡΩΑ ΚΑΝΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ...ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΕΤΟΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΓΚΟΛΤΖΗ...

Offline scouser4

• Αλλαγή
Μπαίνεις τους γαμάς κ τέλος.

Offline Matador

• Αλλαγή
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

jmjyiannis

• Guest
http://www.youtube.com/watch?v=_0DOObwmEyE&feature=player_embedded#

:smiliedisco1: :smiliedisco1: :smiliedisco1: αν είναι δυνατόν!!!!! (παρεπιπτόντως ούτε ο Τάρπλευ τότε δεν είχε τέτοια πατσοκοιλάκια όταν κατέβαζε τις μπύρες)

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Απίστευτα τα comments απο κάτω. ....   Σκουλίκι θες σφαλιαρες οπου βρίσκεσαι.

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
http://www.sport24.gr/html/ent/816/ent.319816.asp

Τρία χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία φορά που φίλαθλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στις εξέδρες γηπέδου της Αθήνας σε αγώνα ντέρμπι.

Τελευταία φορά αυτό συνέβη με την εκπληκτική παρουσία των φιλάθλων του Δικεφάλου στην ήττα με 2-1 επί του Παναθηναϊκού στις 24 Σεπτεμβρίου του 2006.

Τώρα μεγάλη αγωνία υπάρχει ανάμεσα στους φιλάθλους του Δικεφάλου για το αν θα ταξιδέψουν για την Αθήνα μετά το αίτημα που έθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην αντίστοιχη του Παναθηναϊκού για 5.000 εισιτήρια !

Οι «πράσινοι» φαίνεται να είναι θετικοί αλλά ίσως όχι και για τον αριθμό. Πάντως παρόλο που ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί σε τρεις εβδομάδες ήδη οι οπαδοί του ΠΑΟΚ 'ζεσταίνονται' για τις εκδρομές τους.

Από εκεί και πέρα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συμφώνησε με αυτήν του ΠΑΣ και έτσι το άλλο Σάββατο 1.000 οπαδοί των φιλοξενούμενων θα βρεθούν στην Τούμπα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα πρωταθλήματος.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
καλα ρε παιδια ακομα και στη πλακα παρακαλατε ενα παιχτη μιας νεοφωτιστης ομαδας να μη σκοραρει εναντιον μας στη ΤΟΥΜΠΑ?σαν πολυ χαμηλα δεν εχουμε βαλει τον πηχη φετος??για να συνελθουμε λιγο.
ΠΑΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!!!!!!γαμηστε τον πουστη τον πας!

Τώρα βασικά είμαστε στο τρίτο τάμα! αύριο λέω να πάω μέχρι Τήνο να ανέβω γονατιστός τα σκαλιά μέχρι την εκκλησία!

senag2

• Guest
http://www.youtube.com/watch?v=_0DOObwmEyE&feature=player_embedded#

Αδερφέ με πέθανες, εχω σκάσει απο τα γέλια!! Και μόλις γυρισα απο τον Οδοντίατρο, γελάω πονόντας! Ρε τι σούργελο ειναι αυτος!?! Το επόμενο καλό θα είναι να τον δούμε με τον Μπακαγιόκο ντουέτο να χορεύουν Ρουβά πάνω σε τραπέζι!!!

Offline Suicidal

• Βασικός
Τ Ζ Ι Γ K Α
Τ Ι Γ Κ Α
Φ Ο Υ Λ
Π Ι Χ Τ Ρ Α
.-
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

agamemnon

• Guest
αυτη θα ειναι η τελεια απαντηση σε ολους!!!!!!!!!!σαν να παιζουμε με γαυρο γαμωτι μου!!!!!!

θα δειξουμε οτι αλλαξαμε σελιδα και στηριζουμε εξισου τον ζηση κ τους υπολοιπους!!!!!!

Offline makis

• Αποστολή
  • **
ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ

Lydia_4

• Guest
ασε μας ρε φιλε και συ και ο ζαγορακης, εδω μιλαμε για γαμισι στα παγουρια

guest4

• Guest
To 1o SOLD OUT με ΖΗΣΗ....

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Το παιχνιδι με τα Γιαννενα αποδεικνυεται καθοριστικο οχι μονο βαθμολογικα αλλα κυριως θα αναδειξει ποση ψυχη και παθος εχει μεινει στην ΠΑΟΚσηδικη κερκιδα. Αν υπαρχουνε 25.000 ατομα να φωναζουν ακαταπαυστα θα δωσουνε κουραγιο και στην νεα διοικηση. Θα δειξει στον Ζηση οτι ναι ρε φιλε εμεις ΠΑΟΚ και δεν ξενερωνουμε με τιποτα. Στηριζουμε την καψουρα μας και στηριζουμε στην πραξη το ΠΑΟΚ πανω απο ολα.

Ελπιζω και ποθω, μιας και ειμαι πολυ μακρια, να ειναι αυτο το παιχνιδι η απαρχη της ΠΑΟΚσηιδκης λαιλαπας.

Και να ειμαι και ον τοπικ, και αν και συμπαθω αρκετα τα Γιαννενα...

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline makis

• Αποστολή
  • **
σε αφήνω
αλλα και γω μισος παγούρι είμαι και το έχω για καμάρι
αν γαμήσεις το παγούρι όπως λες θα λυθούν τα προβλήματα σου?

Lydia_4

• Guest
Ρε φιλε πλακα μας κανεις? Το που θελω να νικησει ο ΠΑΟΚ ειναι κακο? Αμα εισαι παγουρι και το χεις και για καμαρι αντε πηγαινε να υποστηριξεις τον πασ, εδω μονο ΠΑΟΚ

Offline tsag

• Αλλαγή
Βρε θα πέφτουν κορμιά σε λέω το επόμενο Σάββατο!!!!!!!!!!!!

Ντου απο παντού.... Αρχίζει η αντεπίθεση λέμεεεεεεεε!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
σε αφήνω
αλλα και γω μισος παγούρι είμαι και το έχω για καμάρι
αν γαμήσεις το παγούρι όπως λες θα λυθούν τα προβλήματα σου?

ρε Μακη στο φορουμ του ΠΑΟΚ γραφεις τι θελεις να σου πει???
ας κερδισουμε τα Γιαννενα αλλα με τροπο γιατι μπορει να στραβωσει κανενας φιλος Γιαννιωτης??
Ελα τωρα ας χαλαρωσουμε λιγο
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Δεν εχουμε κανενα προβλημα με τα Γιαννενα, ο ΠΑΣ ομως θα φαει τσαπου ασαλιωτη.

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ
ΝΤΟΥ
Στον κοσμο αλλος κανενας