Author Topic: παναθηναϊκoς - ΠΑΟΚ 2-1 Κυριακή 25/10/ 2009 ώρα 19:00 novasports1  (Read 8007 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Αν εσύ μου λες ότι πέρυσι έλεγα άλλα και φέτος άλλα, τότε τι να πω ρε φίλε. Μάλλον ξέχασες τα Pm μας. Δεν πειράζει. Τελευταία ακούω συνέχεια για κωλοτούμπες οπότε συνήθισα.

Πάντως να έχεις υπόψη σου πως τ' αδέρφια σου που έχουν πάθει με τον Πορτογάλο δεν κάνουν τον προπονητή, ούτε κρίνουν πράγματα που δεν γνωρίζουν, όπως την "επιστήμη" του ποδοσφαίρου. Κράζουν σε ένα πεδίο της απολύτου αρμοδιότητος του κάθε οπαδού: το μέγεθος της ομάδας που το μικραίνουν συστηματικά κάποιοι λίγοι. Εσένα σε βολεύει να το ονομάσεις πίκρα. Εγώ σου το λέω και στο υπογράφω πως μόνο πικραμένος δεν νιώθω. Μάλλον νευριασμένος-τσατισμένος-φορτωμένος.

Όταν ζητάτε να γίνεται κουβέντα με επιχειρήματα, το πρώτο πράγμα που οφείλετε να κάνετε είναι να καταλάβετε το συνομιλητή σας και να μην το βλέπετε μόνο από την δική σας οπτική γωνία.

Εμένα με κάλυψε απολύτως ο Γιαννιώτης σε αυτά που έγραψε. Έγραψα άλλωστε και κάτι παρόμοιο στην κεντρική πρόσφατα.

Για κάποιους που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο, ο ΠΑΟΚ στο ματς με το βάζελο έχασε οπαδούς και αξιοπρέπεια. Πιτσιρίκια που δεν γίνεται να ταυτιστούν με αυτό το φοβισμένο καρπαζοεισπράκτορα και που δεν μπαίνουν στη διαδικασία να ψάξουν τα σφυρίγματα. Ενώ αν τους γαμήσεις θα αναγκάσεις το κοράκι να εκτεθεί και θα το καταλάβει κι ο πιτσιρίκος και δεν θα νιώσει αποστροφή για την ομάδα με τα ασπρόμαυρα.

Αυτό σκέψου κι όχι να λες πως κάνουμε τους προπονητές και κάνουμε κωλοτούμπες βγάζοντας πίκρα. Τα πιτσιρίκια που μεγαλώνουν με τον ΠΑΟΚ της άμυνας, της γιόμας και των ηττών με κατεβασμένα χέρια στα ντέρμπι. Εκεί που (θα έπρεπε να) δημιουργείται το μέλλον μας
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline dave

• Αλλαγή
αλλα λεω εγω αλλα εσυ, κ γιατι μου τη λες δεν καταλαβαινω...

ουτε τα πμ ξεχασα, εσυ στην πορεια καπου εχασες οτι εχω αναθεωρησει κ γω αρκετες απο τις αποψεις μου για το σαντος, οπως εκανες κ συ περυσι. εχω γραψει την αποψη μου για το τι πρεπει να γινει με το σαντος και ναι αυτες μου οι σκεψεις ειναι βασισμενες στο ΡΕΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ. εφτασες στο σημειο να προτεινεις και προπονητη ρε συ κιουρ, εδω μεσα δημοσια...νομιζω οτι αυτο δεν ειναι σωστο.

ρεαλισμο και λογικη θελει η κατασταση για να εκτιμησουμε ποιες ειναι οι ευθυνες του σαντος και ποιες των υπολοιπων, κ τι πρεπει να γινει απο δω και περα. δε χρειαζεται ξαφνικα να γινομαστε κριτες πραγματων που δεν κατεχουμε. ακουσαμε τις απειρες παπαριες για το τι κανει λαθος ο σαντος, και θα μας φυγει το κεφαλι (γενικα μιλαω οχι για σενα). αυτα δε μπορω να βλεπω, κατα τα αλλα το κραξιμο αφου η ομαδα δε παει καλα ειναι επιβεβλημενο.

προσπαθησε και συ να καταλαβεις το συνομιλητη σου, γιατι φαινεται οτι εχω μπει στη κατηγορια ρεαλιστης-μικραινω τον ΠΑΟΚ.

αλλο λεω εγω και ζητω συγνωμη που υπερασπιζομαι το ρεαλισμο και τη λογικη, εννοιεις που εγιναν αρνητικες επειδη τις επικαλειται ο σαντος για να παιζει αμυντικα...

Offline cure

• Αλλαγή
εφτασες στο σημειο να προτεινεις και προπονητη ρε συ κιουρ, εδω μεσα δημοσια...νομιζω οτι αυτο δεν ειναι σωστο.
Το προτείνεις προπονητή είναι πάρα πολύ βαρύ γιατί εγώ θεωρώ ανάξιο τον εαυτό μου να προτείνει στον Ζήση προπονητή στον ΠΑΟΚ. Στενοχωριέμαι αφάνταστα όταν αυτά που γράφω δίνουν αυτή την εντύπωση και σε άτομα σαν εσένα. Ειλικρινά ίσως φταίει πως γράφω πολλά μαζί και χάνεται η μπάλα γιατί βαριέται ο άλλος να το διαβάσει προσεκτικά, ίσως δεν μπορώ να περάσω στο γραπτό αυτό που σκέφτομαι.
Εγώ έκανα μια ευχή χωρίς νόημα. Η ουσία στο ίδιο Post μου είναι πως είμαι βέβαιος για την όποια επιλογή του Ζήση και μετά στο χαλαρό κάνω και μια εικασία. Τον Μπόλονι τον ανέφερα εντελώς χωρίς νόημα και λόγω του ότι έχει ομάδα πίστεψα πως ήταν ανώδυνο, για να μην αναπτυχθεί παραφιλολογία.

Επίσης σου ζητώ ειλικρινά συγγνώμη αν θεώρησες πως πιστεύω πως απόψεις σαν τις δικές σου μειώνουν τον ΠΑΟΚ και πως εσύ ονομάζεις ρεαλισμό και λογική τον φόβο και το παράλογο. Για μένα άλλος τα κάνει αυτά γιατί έτσι τον συμφέρει. Εσύ απλά ως οπαδός καθορίζεις τη στάση σου με κάποιο τρόπο, εγώ με έναν άλλον και η σύνθεση των δυο μας (και σε μεγαλύτερη κλίμακα όλων των ΠΑΟΚτσήδων) καθορίζει τη στάση της κερκίδας. Ο άλλος όμως αυτό που κάνει και πράττει έχει επίπτωση σε πολλά επίπεδα στο μέγεθος του ΠΑΟΚ και αυτό συζητάμε.

Αυτό που εννοώ είναι πως αλλίμονο αν αφήναμε το μέγεθος και το όνομα του ΠΑΟΚ στα χέρια του κάθε Σάντος. Ο κάθε λαός βάζει τα στάνταρτς κι όχι ο κάθε περαστικός (που προσωπική μου άποψη καλύπτει τον κώλο του). Αυτή η πρόταση κάνει On topic τη κουβέντα μας αγαπητοί Mods. Για να μη μας σιχτιρίσετε
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

GeorgT

• Guest
On Topiq NAI PAOKCURE αλλα στο ΠΡΟ-ΠΡΟ-γούμενο παιχνίδι!

Offline dave

• Αλλαγή
εγω τι να γραψω τωρα για να κανω κ αυτο ον τοπικ? ???

κιουρ δε μου εδωσε αυτην την εντυπωση, εγινε κατανοητο πως το εγραψς;. προφανως δε θα ελεγες αυτον να παρουμε κανοντας υποδειξεις. δεν παυει ομως με τον τροπο που εγραψες να οδηγει η να συμμετεχει σε μια ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΝΟΜΑΤΩΝ εδω μεσα, δλδ ΔΗΜΟΣΙΑ που προφανως μονο καλο δεν κανει...

φιλε κιουρ εμενα το θεμα μου ειναι με το ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟ ΕΥΘΥΝΩΝ οχι με το αν ο σαντος ειναι υπευθυνος η οχι...εγραψα μετα τη συντετευξη χαλκια οτι ειναι προφανες οτι πολλοι ειναι αυτοι που δε νιωθουν ΠΑΟΚ οχι μονο ο σαντος

εγω αυτο που δε μπορω ειναι αφενος το τσουβαλιασμα που γινεται, που σε καθε τοπικ ο καθενας βρισκει κατι στραβο να πει για το σαντος ενω το 20% ολων αυτων εχουν βαση και οτι ΞΕΧΝΑΜΕ τις περυσινες προτροπες του στυλ μη το παιζουμε προπονητες κλπ, δλδ περυσινα αξιωματα. κουραζει πολυ η ολη φαση κ δε τολμαω πλεον να κοιταξω σε αλλα φορουμ τι θα γινεται, διαγωνισμος προπονητικης, μερικοι θα στελνουν κ βιογραφικα στο ζηση...

ο λαος καλα τα βαζει τα στανταρ δε διαφωνησα ποτε με αυτο, ουτε με το γιαννιωτη αλλα για να τα πιασουμε τα στανταρ χρειαζεται λιγο ψυχραιμια για να δουμε τι φταει πιο σφαιρικα απο το να τα ριχνουμε ολα στο σαντος