Author Topic: παναθηναϊκoς - ΠΑΟΚ 2-1 Κυριακή 25/10/ 2009 ώρα 19:00 novasports1  (Read 8022 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
αν εσυ θεωρεις οτι εχασες απο διατησια αδερφε σημερα, τι να πω.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ 3 χρονια τωρα.ακομη και ο εργοτελακο ο αστερακος εχει κερδισει το ΠΟΚ.εσυ βλεπε παν του διατησιες

Εκεί εσείς το βιολί σας ε? Το μόνο που σας νοιάζει είναι αυτό. Ξέρετε ποιο. Only sky above us και εμφανιζόμαστε στις ήττες να κάνουμε κλίμα... Τέτοιο τσούξιμο ρε? Εντάξει έφυγε ο Ζαγοράκης τι άλλο θέλετε τώρα ?
δεν καταλαβα τι εννοεις και δεν καταλαβα που κολλαει ο ζαγορακης σαυτο που ειπα?σουρωμενος γραφεις ρε αδερφε? τα σκατα αναφερονται στον προπονητη. μιλησα εγω για ζαγορακη?ελεος.
και δεν καταλαβα ποιος εξαφανιστηκε στις νικες και εμφανιστηκε στισ ηττες?απουσιολογιο κρατας στο φορουμ ποτε γραφω?
το τι με τσουζει δεν εχω προβλημα να στο πω!με τσουζει που κερδιζει η τριπολη το ΠΟΚ και γω οχι!εσενα δεν σε τσουζει!προβλημα σου!με τσουζει που παιζει η καβαλα παλικαρισια τον βαζελο και εγω δεν μπορω να αλαξω πασα!εσενα δεν σε τσουζει ειναι ολα καλα.ΜΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ευρωπη παιζει ελλαδα και οι οπαδοι του γιουχαρουν τον προπονητη χωρις ουσιαστικο λογο και γω τρωω τη μια σφαλιαρα μετα την αλλη και ολα ειναι μελι γαλα.ε οχι ρε αδερφε. δεν ξερω τι λες εσυ.αλλα εμενα ματωνει η καρδια μου καθε φορα που ανεβαινω απτον Τυρναβο και εχω μετα να γυρισω πικραμενος!εσενα μπορει να μη σε νοιαζει!

Offline gagas

• Αλλαγή
ρε παιδια μπερδευουμε 2 διαφορετικα πραγματα..

αλλο πραγμα η διαιτησια κ αλλο η κακη εμφανιση..

η εμφανιση ηταν κακη,οι παικτες ισως να μην ηταν παθιασμενοι αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να χασω 1 ή 3 βαθμους κ να τους παρει καποιος που ειναι χειροτερος..

απαιτουμε λοιπον,γιατι προεχει η αυτοκριτικη, καλυτερες εμφανισες κ περισσοτερο παθος..
απαιτουμε καλυτερες διαιτησιες..κ κατι πρεπει να κανει η διοικηση..γιατι κουβαλαει κοσμο απο πισω..

ive4

• Guest
σχετικά με τη διαιτησία :
Πήγαινα στο σχολείο και μετά τις ήττες στην Αθήνα γινόταν αυτή η συζήτηση. Μετά σχολή, στρατός κάθε Δευτέρα πρωί τα ίδια. Πάντα ήξερα ότι είχα δίκιο. Πέρασαν χρόνια και κάθε Δευτέρα που ξημερώνει μετά από ντέρμπι κάνουμε τις ίδιες συζητήσεις. Δεν έχω βαρεθεί τη συζήτηση ακόμα, αλλά έχω βαρεθεί τον εαυτό μου να λέω τα ίδια και τα ίδια.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Ρε μπλου, έλεος πια με το ρόστερ και το μπάτζετ. Επιτέλους θα αναλάβει κάποιος την ευθύνη γι' αυτό το συνονθύλευμα? Τι παίκτες θέλετε και τι διαιτησίες επιτέλους για να κοντράρετε αυτό το γάβρο ή το βάζελο? Ο τέλης τι ρόστερ και τι στο διάολο μπάτζετ έχει δηλαδή και μου κάνει αλλαγή μέσα στο γάβρο με φουλ επίθεση για να πάρει το ματς? Είναι ντροπή πια...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
εννοώ ότι θέλω να παίζω στις ίδιες συνθήκες με τους άλλους και μετά θα αρχίζω να κράζω.. εάν κανεις κούρσα, ο άλλος έχει τα τελευταία puma air fusion ξέρω γω παπούτσια και εσύ είσαι ξυπόλυτος, δε μπορεί να σε κράξει κανεις

περσέας, σχολη δε τελειωσα ακόμα, ούτε στρατό πήγα ακόμα, ούτε τι συζήτηση βαρέθηκα, αλλα και γω ρε πούστη μου, έχω σιχαθεί να με ακούω τόσα χρονια, και να ακούω τα αλλα αδέρφια να λέμε τα ίδια, να γαμιέται το μυαλό μου και τίποτα να μην αλλάζει
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline gagas

• Αλλαγή
επισης αυτες οι συγκρισεις με τεληδες τριπολες κτλ κτλ
 ειναι ατυχεστατες..
το ξαναλεω οτι με διαφορετικη σοβαροτητα βλεπουν τα παιχνιδια με αυτους οι κατω κ με διαφορετικη με εμας..παιζουν πολυ καλυτερα,με περισσοτερο παθος κ φυσικα εχουν κ πιο ετοιμους διαιτητες..
γιαυτο αςε σταματησουμε αυτη τη συγκριση.

parizianos

• Guest
Όσοι θυμούνται τις απόψεις μου (έχω υποσχεθεί να μην τις λέω, μιας και ΟΛΟΙ διαφωνείτε -με 2 ή 3 εξαιρέσεις), θα νομίζετε πως θα κράξω κι εγώ:

ΚΙ ΟΜΩΣ!

Εμένα, κάτι μου άρεσε...Ο Παναθηναϊκός ήταν ανύπαρκτος, εμείς κάτι κάναμε και, ειλικρινά, αν είχαμε ΕΝΑΝ επιθετικό αντί για τον κο. Ίβιτς, τότε όλοι σήμερα θα ήμασταν στο Λευκό για τα πανηγύρια της μεγαλύτερής μας νίκης κατά του λαγού.

Επιθετικό δεν είχαμε, διαιτησία δεν είχαμε, Σορλέν, Ίβιτς και Κουτσιανικούλη ουσιαστικά δεν είχαμε, ε, τί σκατά θέλουμε;

ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΟΜΑΔΑ, ΤΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ, ΤΟΣΟ ΠΑΙΖΕΙ! Μου αρκεί!

apostolos

• Guest
georgeT. Μιλάς για τρία χρόνια που τρώμε σκατά. Έχουμε Σεπτέμβριο 2009. Πάω πίσω τρία χρόνια και βρίσκομαι στο καλοκαίρι - φθινόπωρο του 2006. Κατά την γνώμη σου λοιπόν τότε ΔΕΝ τρώγαμε σκατά. Κάποια πλάκα μου κάνεις μάλλον και εγώ δεν μπορώ να την καταλάβω.... Τέλοσπάντων, είναι και οφφ τόπικ τελείως, ούτε απουσιολόγιο κρατάω ούτε τίποτα, απλά κάποια πράγματα φαίνονται, ειδικά όταν κάποιοι ποστάρουν αφορίζοντας, δημιουργώντας κλίμα ΜΟΝΟ μετά από ήττες και ποτέ άλλοτε. Δικαίωμά τους, δικαίωμα μου και μένα να το παρατηρώ.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
gagas: Φίλε, ατυχές είναι να διαβάζω ό,τι κατεβάζει η κούτρα του καθενός σήμερα το βράδυ. Δεν πάει σε σένα. Όσο για το πιο ατυχές που νομίζεις εσύ περί προετοιμασίας τους και σοβαρής αντιμετώπισης του ΠΑΟΚ, σε παραπέμπω στο ότι όλα κινούνται, ΗΔΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ το δικό μας, στους ρυθμούς τού ντέρμπυ με το γάβρο. Τοοοοοοόση σημασία δίνουν στο τεράστιο σήμερα αγωνιστικά μέγεθος του ΠΑΟΚ μας...

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
δικαιωμα σου φυσικα εγω απλα δεν αντεχω αλλο σαντος δεν μπορω να τον βλεπω αλλο να δινει συγχαρητηρια στισ συνεντευηξεις. μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.ΑΜΑ Νομιζει οτι ειναι στη νασιοναλ στο καλο να παει.φτανει τοσο.εχει 50.000 προπονητες στην ευρωπη, ενας που να ξερει απο γαμωψυχολογια ποδοσφαιρικη θα υπαρχει. βαρεθηκα να λεω παμε παρακατω. και οχι σκατα τρωω απτη μερα που γεννηθηκα αν εξεραισεις κατι κυπελλα και μια μαλιν και μια αρσεναλ. απλα τοτε ειχα τοτε παλευα τα παιχνιδια και ας τα εχανα.ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΤΟ προγραμμα και φαινεται ξεκαθαρα οτι ο ΠΑΟΚ δεν υπολογιζει κανενα ΜΑΤΣ με ομαδα του πρωην ΠΟΚ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
Ο ΣΠάθας έπαιξε υπέρ της βαζέλας. 80-20. Ωστόσο αυτό είναι αναμενώμενο και για αυτό στα @@ μου.
στ'αρχιδια δεν μπρω να το φορτωσω αν και ολοι το περιμεναμε.δλδ πρεπει να γινουμε ομαδα που κερδιζει και διαιτητες?δεν προκειται να γινει αυτο ποτε.το ποδοσφαιρο κρινεται πλεον σε λεπτομερειες που ανετα τις οριζει ο διαιτητης.πρεπει να μας φοβουνται για να μας σφυριζουν καλα.οικονομικα και σε επιπεδο παρασκηνιου αυτο δεν θα γινει ποτε

Offline gagas

• Αλλαγή
κατα τη γνωμη μου ποδοσφαιρικα ειναι ατυχες να λες οτι κερδισε ο εργοτελης τον βαζελο κ δεν τον κερδισα εγω..οποτε ειμαι χειροτερος κ απο αυτον..
ευστοχο ειναι να λες οτι αυτοι πιστεψαν στην νικη ενω η ομαδα μας οχι.ή οτι αυτοι αλλαζαν 5 παλιες εμεις οχι..
κατα τη γνωμη μου παντα..

Offline sabbath

• Αλλαγή
δεν μπορουμε να φτιαξουμε μια ομαδιτσα οπως η προπερσινη λαρισα του δωνη ??εγω αυτο θελω? ???να παιζει στρωτο ποδοσφαιρο ??? ???μεγαλυτερο μπατζετ ειχε τοτε η αελ;;;
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
gagas, ελληνικά τα γράφω, και κυριολεκτώντας έγραψα παραπάνω τα ίδια με τη "μετάφραση" που θέλεις να κάνεις για να το αντιληφθείς καλύτερα. Το ίδιο φιλικά

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ντρέπομαι πια να βλέπω αυτό το πράγμα. Αυτό το καημένο κουταβάκι που κατεβαίνει να κρατήσει το 0 και διώχνει όπου όπου τη μπάλα να περάσει ο χρόνος. Αυτό το φοβισμένο συνολάκι που είναι πίσω στο σκορ και δεν βγαίνει να ισοφαρίσει. Αυτό το τσίρκο που δεν έκανε ούτε μία, ούτε μία ρε γαμώ το σπίτι μου σωστή επίθεση.
Ο ΠΑΟΚ μικραίνει γαμώ τα μπάτζετ σας και τις δικαιολογίες σας. Φτάνει πια με το μπάτζετ. Φτάνει πια με τις σαρδέλες. Φτάνει πια με την αρνητική ενέργεια. Φτάνει πια με την υπομονή.

Δεν ζητάμε πρωτάθλημα ρε. Να βγείτε τεταρτοπέμπτοι γαμώ το σπίτι μου αλλά να βγείτε με αξιοπρέπεια.

Αγαπήστε τον ΠΑΟΚ επιτέλους! Και το λέω απ' την ανάποδη. Να τον αγαπήσουν αυτοί που στηρίζουν τον κακομοίρη, όπως τον κατάντησαν, ΠΑΟΚ.

Όσοι μιλάτε για διαιτησία μεταθέτετε την ευθύνη από τον μόνο υπεύθυνο και τη μεταφέρετε στη διοίκηση που δεν μπορεί να προστατέψει την ομάδα. Βγάλτε τον λάδι πάλι

2 ερωτησεις cure
"
1ον ποτε ηταν η τελευταια φορα που δεν ειδες τον ΠΑΟΚ στην Αθηνα να παιζει ετσι οπως περιεγραψες; δλδ "καημένο κουταβάκι που κατεβαίνει να κρατήσει το 0 και διώχνει όπου όπου τη μπάλα να περάσει ο χρόνος. Αυτό το φοβισμένο συνολάκι που είναι πίσω στο σκορ και δεν βγαίνει να ισοφαρίσει. "

2ον ποτε πιστευεις βγαιναμε τεταρτοπεμπτοι αλλα με αξιοπρεπεια;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline t.b

• Αλλαγή
Αδέρφια από την στιγμή που σκοτωνόμαστε σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα.
Δεν είναι απλά μια ήττα, είναι μία συνεχόμενη κατάσταση που μας πληγώνει.
Αισίος φτάσαμε στα 0-4-14 και δεν μπορεί να ψάχνουμε συνέχεια δικαιολογίες και να ρίχνουμε αλλού ευθύνες. Ας δούμε τα δικά λάθη συνολικά σε όλα αυτά τα παιχνίδια  και να δούμε τι έφταιξε. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η λάθος νοοτροπία που έχει η ομάδα στα παιχνίδια αυτά και αυτή την νοοτροπία κάποιος την περνάει στην ομάδα.

giannis80

• Guest
Πριν το ματς είχα γράψει οτι αν προσέξουμε τις μπούκες των πλάγιων του βάζελου (λέτο ή σαλπιγγίδη) και τις προωθήσεις από τον άξονα του κατσουράνη, θα έχουμε τύχη στο ανασταλτικό κομμάτι να μας κάνει λίγα πράματα ο βάζελος.Εγώ είμαι άσχετος τεχνικά με την μπάλα και παρακολουθώ παιχνίδια ελληνικών ομάδων πλην ΠΑΟΚ σπάνια.Οι παίκτες και ο προπονητής του ΠΑΟΚ που κάνουν τακτικές, που βλέπουν βίντεο, που,που,που ,που, που είναι η δουλειά τους στην τελική, δεν το πρόσεξαν να κλείσουν τον κωλοδιάδρομο εκεί στον άξονα?

Υ.Γ Ηλία γύρνα στον λαό σου!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Ντρέπομαι πια να βλέπω αυτό το πράγμα. Αυτό το καημένο κουταβάκι που κατεβαίνει να κρατήσει το 0 και διώχνει όπου όπου τη μπάλα να περάσει ο χρόνος. Αυτό το φοβισμένο συνολάκι που είναι πίσω στο σκορ και δεν βγαίνει να ισοφαρίσει. Αυτό το τσίρκο που δεν έκανε ούτε μία, ούτε μία ρε γαμώ το σπίτι μου σωστή επίθεση.
Ο ΠΑΟΚ μικραίνει γαμώ τα μπάτζετ σας και τις δικαιολογίες σας. Φτάνει πια με το μπάτζετ. Φτάνει πια με τις σαρδέλες. Φτάνει πια με την αρνητική ενέργεια. Φτάνει πια με την υπομονή.

Δεν ζητάμε πρωτάθλημα ρε. Να βγείτε τεταρτοπέμπτοι γαμώ το σπίτι μου αλλά να βγείτε με αξιοπρέπεια.

Αγαπήστε τον ΠΑΟΚ επιτέλους! Και το λέω απ' την ανάποδη. Να τον αγαπήσουν αυτοί που στηρίζουν τον κακομοίρη, όπως τον κατάντησαν, ΠΑΟΚ.

Όσοι μιλάτε για διαιτησία μεταθέτετε την ευθύνη από τον μόνο υπεύθυνο και τη μεταφέρετε στη διοίκηση που δεν μπορεί να προστατέψει την ομάδα. Βγάλτε τον λάδι πάλι

+1926

Δν σε γλυφω ρε μαλακα.το χω ξαναπει.αλλα σε χιλιοευχαριστω που με βγαζεισ απ τον κοπο πρωτον να αποφασισω
ΑΝ θα γραψω+2,ΤΙ θα γραψω.Ξανα ευχαριστω.ΠΑΟΚ ΟΛΕ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Κατι ξεχασα μαν.ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΓΑΜΩ.ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΑΟΚ.να ναι καλα το 13χρονο ξαδερφακι μου που γυρισε σημερα μεσα σε 50 αλλοθρησκουσ στην Καρδιτσα+ειπε μετα την ηττα-στ αρχιδια μου ρε,εγω ειμαι ΠΑΟΚ+ΠΑΟΚ θα ειμαι

euboia4

• Guest
η ομαδα καλη ηταν εαν αναλογισουμε οτι
ο Ιβιτς επαιζε φορ
ο Σαβινι και ο Τσιριλο ηταν στην τετραδα της αμυνας
και ο Φωτακης επαιζε στα χαφ