Author Topic: παναθηναϊκoς - ΠΑΟΚ 2-1 Κυριακή 25/10/ 2009 ώρα 19:00 novasports1  (Read 8017 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fatal_invasion

• Guest
1-3 .Σνάουτσερ,γκαρσία,βιερίνια.

thomas

• Guest
Θα πω κάτι γιατί με βασανίζει καιρό τώρα  :)
Α ρε Σαλπιγγίδη παικταρά πόσο μας λείπεις από την ομάδα
Ας γίνει ένα θαύμα να επιστρέψει ο πιο αξιόπιστος και συνεπής επιθετικός που πέρασε
στη σύγχρονη ιστορία μας.
Γύρνα πίσω ρε Παοκτσάκι τρελό
Βρίστε ελεύθερα τώρα αδέρφια τα έβγαλα από μέσα μου....Δυστυχώς οι συγκρίσεις με τους επιθετικούς που έχουν περάσει προκαλούν θλίψη.....

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Βασανα που εχει ο κοσμος...

Offline babis36

• Αλλαγή
Αν αληθευει η συνθεση για τα ακρα της αμυνας (Αραμπατζης, Λινο) ο βαζελος μπορει να μας κανει παρτυ στα ακρα. εως τωρα λεγαμε μας λειπει ο κναουετσερ και ο Κοντρερας για να δεσει η αμυνα σωστα με τον Ιταλο στα αριστερα. Τωρα ακουω παλι τις ιδιες μαλακιες και τρελαινομαι..... :trelos: :trelos:
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline babis36

• Αλλαγή
Και για να συμπληρωσω την πηγη μου
http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=148&document_id=144581

Μειώνονται τα προβλήματα για τον Φερνάντο Σάντος ενόψει του αγώνα της όγδοης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος την Παρασκευή έβγαλε μέρος της προπόνησης. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και το Σάββατο θα ξεκαθαρίσει αν θα υπολογίζεται από τον Σάντος για τον αγώνα του ΟΑΚΑ.

Από εκεί και πέρα, ο Λούσιο Φιλομένο ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ οι Αμπουμπακάρι και Μουσλίμοβιτς έκαναν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο Σάντος ανέλυσε πριν την έναρξης της προπόνησης τον Παναθηναϊκό στους παίκτες του, μέσω βίντεο. Η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» θα ολοκληρωθεί το Σάββατο στις 10:30 με προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Τούμπας.

Ο Σάντος προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του 4-3-3 με τον Βλάνταν Ίβιτς στην κορυφή της επίθεσης και τους Κουτσιανικούλη και Βιεϊρίνια στις πτέρυγες. Οι Σορλέν, Φωτάκης και Γκαρσία θα είναι οι τρεις της μεσαίας γραμμής, με τους Μαλεζά και Τσιρίλο να αποτελούν το κεντρικό δίδυμο της άμυνας. Οι Αραμπατζής και Λίνο θα καλύψουν τα άκρα της άμυνας και ο Χαλκιάς θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

MetroStar

• Guest
1-3 .Σνάουτσερ,γκαρσία,βιερίνια.

Όλα καλά αλλά να βάλει γκολ ο Μίρο? Αυτό είναι θεότρελο!!!  :D

CLUB LARISA

• Guest
Ας γίνει ένα θαύμα να επιστρέψει ο πιο αξιόπιστος και συνεπής επιθετικός που πέρασε
Βρίστε ελεύθερα τώρα αδέρφια τα έβγαλα από μέσα μου....Δυστυχώς οι συγκρίσεις με τους επιθετικούς που έχουν περάσει προκαλούν θλίψη.....

Βρίζεις μόνος σου τον εαυτό σου αδερφέ, δεν χρειάζεται μπινελίκι απο μας....

Offline t.b

• Αλλαγή

Γιατί να σε βρίσω αδερφέ; Το μόνο που νοώθω είναι θλίψη για ορισμένους -απο μας- που εχουν τέτοιες απόψεις. Και τι μας περιμένει στο μέλλον... ΘΛΙΨΗ...
« Last Edit: October 23, 2009, 20:19:38 by t.b »

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Κερδιστε τον Πανσαλπιγγιδιακο...
Καρφωστε τον τον πουσταρα
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

giannis80

• Guest
Με ίβιτς σαν σέντερ φορ, δύσκολα θα κάνουμε φάση.Βάλτον εκεί όπως είναι η θέση που παίζει, τους 2 κοντούς μπροστά να αλλάζουν συνεχώς θέσεις κι ότι γίνει (κι οτι γίνει με την έννοια οτι δεν έχουμε κλασσικό φορ). Επίσης νομίζω, μπορεί να κάνω λάθος γιατί ο προπονητής ξέρει καλύτερα, οτι με το να μαρκάρουν οι 2 κοντοί μας τα πλάγια μπακ του βάζελου όταν επιτίθεται ο βάζελος, ουσιαστικά δηλαδή παίζοντας 4-6-0 όταν αμυνόμαστε, θα τους κουράσουμε εύκολα (τους 2 δικούς μας) και όταν είναι να βγούμε επίθεση θα έχουν μείνει απο δυνάμεις, κάποια στιγμή στη διάρκεια του αγώνα.Έτσι νομίζω δηλαδή.Κατά τ'άλλα, ο βάζελος δεν είναι τίποτα τρομερό, φαίνεται οτι κάνει φάσεις από τα άκρα είτε με λέτο είτε με τον σαλπιγγίδη και μαζί με τις προωθήσεις του κατσουράνη είναι η δύναμη του επιθετικά.Αυτά αν τα προσέξουμε, έχουμε τύχη, ειδικά με την αστεία άμυνα τους.Έτσι το βλέπω αγωνιστικά το παιχνίδι, έχοντας πίστη στην ομάδα.Αρκεί να το πιστέψουν κι αυτοί,να παίξουν με πάθος, χωρίς φόβο και μοιρολατρία περιμένοντας καρτερικά πίσω, κι ας χάσουν.Μπράβο θα τους πούμε.

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **

Σωστη η συγκριση, αλλα βασικα ειναι σαν να τα εχεις με μια μουναρα που σε κερατωνει και σου φερεται ασχημα, και απο την αλλη εχεις απλα καποιες ομορφουλες αλλα ειναι πιστες (ή τουλαχιστον ετσι δειχνουν ή δεν το εχουν κανει ακομα ή... ή...) ε τελοσπαντων θα μεινω με της απλα ομορφες, την πουτανα δεν την θελω παλι μεσα στο σπιτι μου...
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
Συμφωνώ με τον Τόμας ότι ο Σαλπιγγίδης ήταν ο ποιο αξιόπιστος και συνεπής επιθετικός τα τελευταία 15 χρόνια (ίσως και μαζί με Μίετσελ). Απ' την μια θα ήθελα να τον ξαναδω στην τούμπα, γιατί εμένα δε με στεναχώρησε που έφυγε εφόσον δεν τον θεοποίησα ποτέ, απ' την άλλη θα προκαλούσε οπαδική ήττα στους συνοπαδούς μου που δεν τον θέλουν να περάσει ούτε έξω από την τούμπα.

Τιμπανιστή ο Σάλπις ήξερες από την αρχή ότι είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Απλά σου πούλησε παοκτσηδιλήκι και τσίμπησες (όχι εσύ, ο παοκτσής γενικότερα). Όπως η πουτάνα σε πουλάει έρωτα όσο έχεις λεφτά. Μετά πάει σε άλλον.

Και στην τελική δε φταίει η πουτάνα που είναι πουτάνα αλλά εσύ που ερωτεύτηκες μια πουτάνα.

fatal_invasion

• Guest
Και άμα ξαναπάρεις την πουτάνα πίσω και την πληρώνεις κι όλας,σε έχει πιάσει κότσο και θεωρήσε μαλάκας.

stelukos

• Guest
δεν θεωρήσε....  είσαι ;)

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
Δεν θα την πάρεις πίσω. Θα την ξαναπληρώσεις για να ξανακάνει την δουλειά της. Εφόσον οι σημερινές πουτάνες δεν σου κάνουνε ξαναπάρε αυτήν που έβγαζες γούστα. Εκτός αν την είχες ερωτευτεί και δεν θες να την ξαναδείς μπροστά σου. Σ' αυτήν την περίπτωση φταις εσύ που είσαι μαλάκας και όχι η πουτάνα που κάνει αυτό το επάγγελμα. Μη ξαναλέμε τα ίδια  :)

Και επειδή δε θέλω να παρεξηγούμαι. Δεν θέλω να γυρίσει ο Σάλπις. Όχι γιατί πρόδωσε εμένα αλλά ποιο πολύ γιατί πρόδωσε του συνοπαδούς μου και γιατί θα δημιουργήσει πιο πολλά προβλήματα απ' όσα θα λύσει.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
καλα τα λογια για τις πουτανες...

αλλα

ΠΑΑΑΟΟΟΟΟ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΛΕΕΕΩΦΟΡΟΟΟΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΥΟΥΣΤΗ ΦΛΩΡΟΟΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΑΑΙΚΟΟΟ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
ρε παιδιά γιατί μιλάμε για τον σαλπιγίδι δεν μπορώ να καταλάβω. Οι βάζελοι τον δίνουν ένα χαρτί τον χρόνο + μπόνους και δεν υπογράφει σε μας πως να έρθει?? Με τι να τον πληρώσουμε?? Με ρούβλια ή με κουμπιά?? Νομίζω ότι αυτά τα υπονοούμενα που λένε κάτι μαλάκες τύπου ζαγόρα και αναρωτιούνται γιατί δεν υπογράφει ο σαλπιγίδης είναι βούτηρο στο ψωμί του κοντού, αφού οι βάζελοι ξεκίνησαν από 700 χιλιάρικα συν μπόνους και ήδη έχουν φτάσει στα 900 συν μπόνους, ακόμα λίγο καιρό να αναρωτηθούν γιατί δεν υπογράφει και τον βλέπω τον κοντο να παίρνει κανα ενάμισι μύριο το χρόνο και να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Εμείς γιατί δεν ήρθε σε μας, ο κοντός γιατί θα πάρει ένα καράβι λεφτά και οι λαγοί γιατί κράτησαν τον παικταρά και φυσικά όλο και κάτι θα περισέψει για τους αβανταδόρους επαγγελματίες δημοσιογράφους-μάνατζερς.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Μάλλον ξεχάσατε  τον τίτλο του τόπικ

παναθηναϊκoς - ΠΑΟΚ   Κυριακή 25/10/ 2009  ώρα 19:00  novasports1

περιττά μηνύματα θα σβήνονται με την συνοδεία κίτρινης κάρτας
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

kostas4

• Guest
ενα πραγμα θελουμε ολοι απο την ομαδα.να δειξει παθος και να παλεψει για το διπλο.
το ξενερωμα θα ειναι μεγαλο για ολους αν η ομαδα κατεβει και κανει μιση φαση σε ολο το παιχνιδι και φαει γκολ απο τον βυντρα

Offline spartiatis

• Αλλαγή

τζάμπα μιλάμε; τόσο δύσκολο είναι να γράψετε στο σωστό θέμα;
« Last Edit: October 24, 2009, 01:05:46 by tsakalaki »