Author Topic: παναθηναϊκoς - ΠΑΟΚ 2-1 Κυριακή 25/10/ 2009 ώρα 19:00 novasports1  (Read 8118 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CLUB LARISA

• Guest
Μετά τα χθεσινά, είμαι πλέον σίγουρος οτι η πράσινη φοράδα που έκανε αρχηγό την βλαχομπόγδανη χωριατοπούλα όλο κάλος και προβιά, πάει φουλ να πάρει την κούπα που της χρωστάνε χρόνια. Δεν μιλάω άλλο για τη διαιτησία, ό, τι δεν μας δόθηκε και ό,τι δόθηκε εναντίον μας, αν οι παίκτες φορούσαν πράσινα, θα ταν μαρς παραβάσεις. Οι τηλεκριτικοί, ανώτερου πνευματικού επιπέδου, V.I.P. στο Μένσα Κλάμπ (ιδίως αυτό το υπέροχο αγελαδίσιο μυαλό κος Βαρούχας) μας έπεισαν οτι το τράβηγμα του μικρού πέφτοντας δεν ήταν μπέναλντ (τι ωραία που τα λέει ο βιρτουόζος της νοητικής καλλιέργειας), όπως έπεισε την φιλαθλη ελλάντα οτι το τράβηγμα του τσιρίλου την προηγούμενη αγωνιστική σε διεκδικίσιμη μπάλα ήταν.
Στα της ομάδας. Ανεπανάληπτος Γκαρσία, πραγματικά ασύγκριτος, συγκλονιστικός Αντελίνο (phd έχει το τσογλάνι ΣΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΧΑΜΟΥΤΖΑ), καλός (απροσδόκητα) ο Τσιρίλος, ενώ ο Σνάουτσνερ που τον φοβόμουν λόγω μακρόχρονης απουσίας πήγε πολύ καλά ανασταλτικά, όσο για το πάνω απο τη σέντρα, δεν περιμένουμε θαύματα, δεν τον μάθαμε χθες τον Μίρο, συμπαθητικός και ο Ίβιτς (όσο γίνεται να ναι το παιδί αυτό συμπαθητικό παικτικά).
Στον αντίποδα, πολύ κακός ο Σορλέν (2ο σερί ματς κατ' εμέ), ο Φωτάκης (που χρωστάει καλό ματς απο την Τρίπολη), κάκιστο ματς απο τον Σαβίνι, όχι στα πλάγια που δεν είχε πρόβλημα με τον κουασιμόδο - γίδι, όσο όταν κάλυπτε στα σ.μπακ, στο 2ο γκολ απλά κοιτάει....Κακός κ ο Κοντρέρας στα ψηλά (είναι το μόνο του αδύνατο σημείο, αλλά στοιχίζει σε βαθμούς), φέρει απόλυτη ευθύνη στο 1ο γκολ, κάκιστος κ ο μικρός ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΤΟΙΜΟΣ  για μεγάλο ματς. Μου άρεσε, όσο έπαιξε ο Παπάζογλου, που βοήθησε όσο μπορούσε κ ο Κρέσιτς που έβγαλε το χαμηλό του γιδιού. Καλός κ ο Χαλκιάς με μοναδική παραφωνία τις καθυστερήσεις στην αλλαγή του (βγες έξω γρήγορα ρε τσάκαλε). Χαίρομαι που σχεδόν όλοι μας έχουμε υψηλές απαιτήσεις απο την ομάδα, χαίρομαι που τουλάχιστον εγώ χθες, δεν είδα την ομάδα που θα πάρει τη φετινή κούπα να έχει μεγάλη αγωνιστική διαφορά απο τη δικιά μου κ παρόλο τους τραυματισμούς, την επιθετική μας ανυπαρξία κ τις μερικώς λάθος καλοκαιρινές επιλογές, φέτος κοντράραμε στα ίσα ένα ματς (ασχέτως αν κοντράραμε με την ίδια συντηρητική λογική του Σάντου) που πέρσυ χάσαμε με κάτω τα χέρια.
Να κλείσω με κάτι που έλεγα κ πέρσυ κ περνάει στο ντούκου στη Σαλονίκη (εκτός αν κάνω λάθος) κ πραγματικά θέλω κάποιος οργανωμένος απο πάνω να μου εξηγήσει γιατί γίνεται. Πόσα χρόνια έχει να ακουστεί καινούργιο σύνθημα για αυτά τα μπασταρδάκια που μας βρίζουν εν χορώ?Πόσα χρόνια έχουμε να βγάλουμε ένα καλό σύνθημα για τα νόθα πουτανάκια της χαμουτζίας? Πόσο ακόμα θα μένουν αναπάντητες οι προκλήσεις τους?
Κ κάτι τελευταίο: ΠΟΙΟ ΓΑΜΙΔΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΦΑΝΕΛΑ ΜΑΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ που πουλάει Παοκσηδιλίκια?

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
φιλε Club συμφωνω απολυτα με τις αποψεις σου .................και ευτυχως ειναι περιπου οι αποψεις που συναντας στο πιο υγιες κομματι του λαου μας στους συνδεσμους.Δυστυχως η ισοπεδωτικη γκρινια , η υπερανω των καταστασεων ισοπεδωτικη κριτικη  συναντιεται στα ραδιο της πολης και στα φορουμ οπου ο καθενας ανωνυμα λεει την παπαρια του χωρις να σκεφτει λιγο η παρασυρομενος απο τη αποψη καποιου βλαχοραδιοφωνατζη .Σημερα ειναι μια μεγαλη μερα για τον ΠΑΟΚ μας, μπαινει ακομα ενα βασικο λιθαρακι για την αναπτυξη του ΠΑΟΚ μας .Χτες το βραδυ φιλαρακι μου παρα την απιστευτη πικρα του κανονιζε για την εκδρομη στη Κρητη .Αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ ..........αυτοι αγαπανε πραγματικα τον ΠΑΟΚ ......αγαπη αληθινη βαθια που στα δυσκολα φροντιζει προστατευει την ομαδα και ολα οσα αυτη αντιπροσωπευει χωρις  ανταλλαγματα .Λυπαμαι που και καποιοι εδω στο φορουμ εχουν ξεχασει τι θα πει αγαπη για τον ΠΑΟΚ μας , εχουν ξεχασει που ειμασταν πριν 2,5 χρονια, εχουν ξεχασει τη Δ εθνικη για τα χρεη  και δεν θυμουνται οτι ο ΠΑΟΚ ακομα εχει διοικηση Πρωτοδικιου.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Εγώ χθες είδα άλλη μια επαγγελματική νίκη της ομάδας που κάνει πραγματικό πρωταθλητισμό, χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα γιατί είναι μεγάλη η χρονιά...
Έπαιξες την κόντρα, έβγαλες δυο αντεπιθέσεις, σκόραρες στη μία. Θα μπορούσες να κερδίσεις κάτι παραπάνω. Άλλωστε κι ο εργοτέλης 2-3 κέρδισε πέρσι

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
τη απαντηση στη δινω με το post του gagas  πιο πισω 

Και πως να παίξουμε όταν.

1)      Ο Πάμπλο Γκαρσία βλέπει ανύπαρκτη κίτρινη νωρίς στο παιχνίδι, όταν δεν έχει καν ακουμπήσει τον γνωστό προκλητικό βουτηχτή του ελληνικού ποδοσφαίρου, Γιώργο Καραγκούνη. Ύποπτο σφύριγμα τουλάχιστον.

2)      Η πρώτη κάρτα στον Βλάνταν Ίβιτς βγήκε γιατί ο Σέρβος του είπε πως «δεν μπορεί να δίνει συνεχώς φάουλ, όταν στο ζητάνε».

3)      Όταν πριν από το παιχνίδι, ο Σπάθας λέει στον Χαλκιά να «προσέχετε με τα τραβήγματα μέσα στη περιοχή» ή κάτι ανάλογο, θέλοντας να περάσει το μήνυμα πως σε θέλει χαλαρό, αλλιώς θα υπάρχει πρόβλημα.

4)      Όταν το τοίχος στήνεται αντί για εννέα μέτρα, στα δώδεκα.

5)      Όταν δεν δίνεται καθαρό πέναλτι στον Κουτσιανικούλη, που ξεκάθαρα τον ρίχνει κάτω ο Σαριέγκι.

6)      Όταν ο Ίβιτς δέχεται κίτρινη κάρτα για χέρι, ενώ η μπάλα βρίσκει τον ώμο του και καταλήγει στον Βιεϊρίνια ο οποίος ή θα βάλει γκολ ή θα κερδίσει πέναλτι από τον Μπιέσμιρ που τον έχει χάσει. Καθαρίζοντάς σε και στο τελευταίο δεκάλεπτο.

7)      Όταν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου σε κλείνει με ανύπαρκτα φάουλ έξω από την περιοχή και αυτό συνεχίζεται μέχρι τουλάχιστον το 80΄.

8)      Όταν σε κάθε επαφή στον αντίπαλο, σφυρίζεται φάουλ.

9)      Όταν ο Κατσουράνης, παίρνει τα πόδια του Ίβιτς με μαρκάρισμα από πίσω και δεν βγαίνει ποτέ η κάρτα.

http://www.gazzetta.gr/blogs/kolkas

για μενα το 3 ειναι πολυ σημαντικο.αν ειναι αληθεια πραγματικα μπορω να καταλαβω γιατι μερικοι απο τους παικτες δεν εμπαιναν δυνατα στις φασεις..

guest4

• Guest
Πέρα από την απαράδεκτη διαιτησία, αγωνιστικά θα επαναλάβω ότι η απουσία του Βερόν από την 11άδα φέτος είναι η διαφορά με πέρσι.
Ο άνθρωπος κρατούσε την μπάλα στο κέντρο και μοίραζε ασίστ.
Χθές φάνηκε πόσο πολύτιμος θα ήταν με τα 2 βέλη μπροστά.
Είμαι σίγουρος ότι μπαλιες σαν του Γκαρσία στο γκολ, θα τις έβγαζε συχνά
και θα έσπαγε τη συνοχή του βάζελου.

οσο για τον Παυλάρα, τι να πω...

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
φιλε το αγωνιστικο θα  πρεπει να το συζηταμε οταν το παιχνιδι γινεται σε υποτυπωδες  ισες συνθηκες . Εδω περα απο ολα τα αλλα  ακομη και το τελευταιο 10 λεπτο που υποτιθεται θα μπορουσες να κανεις καμια ευκαιρια σου αποβαλει παικτη για να κλειδωσει το παιχνιδι .........

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Σε συνέχεια του προηγούμενου ποστ μου, και τον εργοτέλη έτσι τον παίζει η διαιτησία.
Γι' αυτό λες ότι δεν κάνει πρωταθλητισμό;

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
χθες χάσαμε γιατί στην προπόνηση της περασμένης εβδομάδας οι παίκτες του παναθηναικού δούλεψαν πολύ καλά τα συστήματα τα οποία χρησιμοποιήσαν χθες...

Offline sabbath

• Αλλαγή
και εμας με τα γιαννενα μας ευνοησε η διαιτησια]]]
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Πολλα σχολια για ενα ματς καραμπαμ-μπαμ στημενο που ακομα το συζητατε... Κριμα να μας εχουν κανει τοσο πια επικριτικους με την ομαδα μας και να της προσαπτουμε τα 1000 οσα, γιατι δεν εχουμε 2 κλασεις καλυτερους παιχτες να κερδισουν και τον σπαθα και το μουνι της μανας του. Πραγματικα λυπαμε που βλεπω ΠΑΟΚτσακια να καθονται και να σπαν το πουτσο τους για τον σαντος, τον σαβινι, την κακη νοοτροπια και δεν ξερω γω τι αλλο, για ενα ματς που ηταν Χ2.
Σορρυ αλλα αν στεναχωριθηκα 1 χθες με την μαυρη κωμωδια που εβλεπα, σημερα στεναχωριεμαι 10 που βλεπω αγνους ΠΑΟΚτσιδες να μπαινουν στο τριπακι και να τους φταινε ολα, για ενα ματς που φταινε 4. οι 2 απο αθηνα και οι αλλοι 2 απο πειραια.

καλημερα και καλη βδομαδα... την τεταρτη εχουμε ματς.

makptol

• Guest
φιλε Club συμφωνω απολυτα με τις αποψεις σου .................και ευτυχως ειναι περιπου οι αποψεις που συναντας στο πιο υγιες κομματι του λαου μας στους συνδεσμους.Δυστυχως η ισοπεδωτικη γκρινια , η υπερανω των καταστασεων ισοπεδωτικη κριτικη  συναντιεται στα ραδιο της πολης και στα φορουμ οπου ο καθενας ανωνυμα λεει την παπαρια του χωρις να σκεφτει λιγο η παρασυρομενος απο τη αποψη καποιου βλαχοραδιοφωνατζη .Σημερα ειναι μια μεγαλη μερα για τον ΠΑΟΚ μας, μπαινει ακομα ενα βασικο λιθαρακι για την αναπτυξη του ΠΑΟΚ μας .Χτες το βραδυ φιλαρακι μου παρα την απιστευτη πικρα του κανονιζε για την εκδρομη στη Κρητη .Αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ ..........αυτοι αγαπανε πραγματικα τον ΠΑΟΚ ......αγαπη αληθινη βαθια που στα δυσκολα φροντιζει προστατευει την ομαδα και ολα οσα αυτη αντιπροσωπευει χωρις  ανταλλαγματα .Λυπαμαι που και καποιοι εδω στο φορουμ εχουν ξεχασει τι θα πει αγαπη για τον ΠΑΟΚ μας , εχουν ξεχασει που ειμασταν πριν 2,5 χρονια, εχουν ξεχασει τη Δ εθνικη για τα χρεη  και δεν θυμουνται οτι ο ΠΑΟΚ ακομα εχει διοικηση Πρωτοδικιου.

+ 1.000.000 .......δυτυχως φτασαμε στο σημειο αντι να αγαπαμε τον ΠΑΟΚ αγαπαμε τα προσωπικα μας κολληματα....

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Παιδια ολα τα ποστ μετα το παιχνιδι εχουν δικιο.
Δεν παιξαμε καθολου μπαλα, αλλα ουτε και ο βαζελος εκανε τιποτα. Τα κορακια εκαναν οτι ακριβως χρειαζεται για να ερθει ο ασσος. Εκαναν οτι ακριβως κανουν απο την πρωτη αγωνιστικη για να κερδιζει ο βαζελος. Φετος ο μουσιας κανει επιδειξη δυναμης. Θα παρει πρωταθλημα με 3-4 ισοπαλιες και τα αλλα νικες, χωρις να παιζει καθολου ποδοσφαιρο. Ετσι με το ζορι, για να δειξει οτι μπορει α κανει οτι εκανε και ο κατασκοπος τοσα χρονια.

Στα δικα μας τωρα. Δε κατηγορω το Σαντος που κατεβηκε χωρις επιθετικο, πολυ απλα γιατι δεν ειχε επιθετικο. Τον κατηγορω ομως για το οτι η ομαδα δεν εχει παθος σε τετοια παιχνιδια και κατεβαινει στο γρασιδι για να περασουν 90' και να πανε σπιτι τους. Κατι που γινεται συνεχεια δεν ειναι ουτε συμπτωση ουτε κακοτυχια. Το ηξερε οτι οι διαιτητες θα μας πηδηξουν, ολοι το ξεραμε. Παιξε ομως για την τιμη των οπλων, εστω για να πεις οτι το παλεψες, για να μη σε λεει ολος ο κοσμος looser. Η μεγαλυτερη μου ενσταση γι'αυτο τον ανθρωπο ειναι οτι θεωρει τον ΠΑΟΚ χωριο και τους αθηναιους τουλαχιστον μεικτη ευρωπης. Επισης στον Σαντος καταλογιζω αποκλειστικα το οτι μας εβαλε δυο μπαλακια το λαχανο ο κατσουρανης.

Βλεπω πως η ομαδα εχει επιπεδο, σε σχεση με το πρωταθλημα που αγωνιζεται, αλλα δεν εχει σταθερη αποδοση. Με τη γρια τους χαρηκα γιατι σκυλιασανε να κερδισουν, και μερικες μερες μετα, σε παιχνιδι πιο σημαντικο, να παιζουν σαν σε φιλικο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline T.manos4

• Αλλαγή
Και πως να παίξουμε όταν.

1)      Ο Πάμπλο Γκαρσία βλέπει ανύπαρκτη κίτρινη νωρίς στο παιχνίδι, όταν δεν έχει καν ακουμπήσει τον γνωστό προκλητικό βουτηχτή του ελληνικού ποδοσφαίρου, Γιώργο Καραγκούνη. Ύποπτο σφύριγμα τουλάχιστον.

2)      Η πρώτη κάρτα στον Βλάνταν Ίβιτς βγήκε γιατί ο Σέρβος του είπε πως «δεν μπορεί να δίνει συνεχώς φάουλ, όταν στο ζητάνε».

3)      Όταν πριν από το παιχνίδι, ο Σπάθας λέει στον Χαλκιά να «προσέχετε με τα τραβήγματα μέσα στη περιοχή» ή κάτι ανάλογο, θέλοντας να περάσει το μήνυμα πως σε θέλει χαλαρό, αλλιώς θα υπάρχει πρόβλημα.

4)      Όταν το τοίχος στήνεται αντί για εννέα μέτρα, στα δώδεκα.

5)      Όταν δεν δίνεται καθαρό πέναλτι στον Κουτσιανικούλη, που ξεκάθαρα τον ρίχνει κάτω ο Σαριέγκι.

6)      Όταν ο Ίβιτς δέχεται κίτρινη κάρτα για χέρι, ενώ η μπάλα βρίσκει τον ώμο του και καταλήγει στον Βιεϊρίνια ο οποίος ή θα βάλει γκολ ή θα κερδίσει πέναλτι από τον Μπιέσμιρ που τον έχει χάσει. Καθαρίζοντάς σε και στο τελευταίο δεκάλεπτο.

7)      Όταν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου σε κλείνει με ανύπαρκτα φάουλ έξω από την περιοχή και αυτό συνεχίζεται μέχρι τουλάχιστον το 80΄.

8)      Όταν σε κάθε επαφή στον αντίπαλο, σφυρίζεται φάουλ.

9)      Όταν ο Κατσουράνης, παίρνει τα πόδια του Ίβιτς με μαρκάρισμα από πίσω και δεν βγαίνει ποτέ η κάρτα.

http://www.gazzetta.gr/blogs/kolkas

για μενα το 3 ειναι πολυ σημαντικο.αν ειναι αληθεια πραγματικα μπορω να καταλαβω γιατι μερικοι απο τους παικτες δεν εμπαιναν δυνατα στις φασεις..

πολυ σωστα ολα μα ολα και σας ρωταω που ειναι η ανακοινωση της δοιηκησης για την διαιτησια?
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline tsag

• Αλλαγή
Παιδια ολα τα ποστ μετα το παιχνιδι εχουν δικιο.
Δεν παιξαμε καθολου μπαλα, αλλα ουτε και ο βαζελος εκανε τιποτα. Τα κορακια εκαναν οτι ακριβως χρειαζεται για να ερθει ο ασσος. Εκαναν οτι ακριβως κανουν απο την πρωτη αγωνιστικη για να κερδιζει ο βαζελος. Φετος ο μουσιας κανει επιδειξη δυναμης. Θα παρει πρωταθλημα με 3-4 ισοπαλιες και τα αλλα νικες, χωρις να παιζει καθολου ποδοσφαιρο. Ετσι με το ζορι, για να δειξει οτι μπορει α κανει οτι εκανε και ο κατασκοπος τοσα χρονια.

Στα δικα μας τωρα. Δε κατηγορω το Σαντος που κατεβηκε χωρις επιθετικο, πολυ απλα γιατι δεν ειχε επιθετικο. Τον κατηγορω ομως για το οτι η ομαδα δεν εχει παθος σε τετοια παιχνιδια και κατεβαινει στο γρασιδι για να περασουν 90' και να πανε σπιτι τους. Κατι που γινεται συνεχεια δεν ειναι ουτε συμπτωση ουτε κακοτυχια. Το ηξερε οτι οι διαιτητες θα μας πηδηξουν, ολοι το ξεραμε. Παιξε ομως για την τιμη των οπλων, εστω για να πεις οτι το παλεψες, για να μη σε λεει ολος ο κοσμος looser. Η μεγαλυτερη μου ενσταση γι'αυτο τον ανθρωπο ειναι οτι θεωρει τον ΠΑΟΚ χωριο και τους αθηναιους τουλαχιστον μεικτη ευρωπης. Επισης στον Σαντος καταλογιζω αποκλειστικα το οτι μας εβαλε δυο μπαλακια το λαχανο ο κατσουρανης.

Βλεπω πως η ομαδα εχει επιπεδο, σε σχεση με το πρωταθλημα που αγωνιζεται, αλλα δεν εχει σταθερη αποδοση. Με τη γρια τους χαρηκα γιατι σκυλιασανε να κερδισουν, και μερικες μερες μετα, σε παιχνιδι πιο σημαντικο, να παιζουν σαν σε φιλικο.

Συμφωνώ για Σάντος. Παρ'ολα αυτά πιστεύω ότι πρέπει να τελειώσει η σαιζόν, να δούμε τι κάναμε και μετά αναλόγως με το αν πετύχαμε ή όχι αυτά που θέσαμε να έχει και ο Σάντος ανάλογη τύχη. Πάντως επειδή θεωρώ ότι δε θα μπορέσουμε  να κάνουμε κάτι διαφορετικό από ουέφα και πάλι (για κύπελλο δεν ξέρω. είναι και θέμα κληρώσεων, τυχης κλπ) πιστεύω ότι μάλλον θα χρειαστούμε αλλαγή προπονητή και παράλληλα νοοτροπίας από το καλοκαίρι. Έτσι προβλέπω. Θα δείξει

Κατά τ'άλλα η εμφάνιση δεν ήταν αυτή που έπρεπε για να πάρεις κάτι περισσότερο. ΑΚόμα και στο Α ημιχρονο που το κοράκι δεν σφύριζε όπως στο Β υπέρ του βάζελου εγώ αυτό που είδα είναι ότι κλεβαμε μπάλα και αντί να έχουμε ξεχυθεί στην επίθεση να τους αιφνιδιάσουμε, κρατούσαμε στο κέντρο μη ξέροντας τι να την κάνουμε! Επίσης στο Β αντί να παιξουμε με πάθος και να πηδήξουμε και το κοράκι μαζί ήμασταν αλλού...

Συνεπώς ας κοιτάξουμε που φταίμε εμείςπρώτα και τα άλλα έπονται
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline nf

• Αποστολή
  • **
εγώ πάντως μέσα σε όλα που είπατε , να σας πω ότιτο είδα το ματς από τη 19, πίσω από το τέρμα μας στο 2ο ημίχρονο με 2 άγγλους (που με ζάλισαν να πάμε) που τους έχω κάνει ΠΑΟΚ από τότε που ήμουν Αγγλία. Οι τύποι ξέρουν από μπάλλα και μου'λεγαν ότι η τακτική μας ήταν αυτή ακριβώς που έπρεπε για ένα τέτοιο ματς και εγώ τους κοιτούσα σαν χαζός.....
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline gagas

• Αλλαγή
δε μου φτανουν τα δικα μου,εχω να μου λενε και για την αλλαγη του κουτσια,για τον μουν και τις χορηγιες πρωι-πρωι >:(

δεν τους γαμας ρε τους λιγους..

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
εγώ πάντως μέσα σε όλα που είπατε , να σας πω ότιτο είδα το ματς από τη 19, πίσω από το τέρμα μας στο 2ο ημίχρονο με 2 άγγλους (που με ζάλισαν να πάμε) που τους έχω κάνει ΠΑΟΚ από τότε που ήμουν Αγγλία. Οι τύποι ξέρουν από μπάλλα και μου'λεγαν ότι η τακτική μας ήταν αυτή ακριβώς που έπρεπε για ένα τέτοιο ματς και εγώ τους κοιτούσα σαν χαζός.....
τι ομαδα υποστηριζουν στην αγγλια αυτοι?

Offline t.b

• Αλλαγή

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Η τακτικη μας μια χαρα ηταν και φανηκε ολοκαθαρα στον αγωνιστικο χωρο.Για να παρεις τετοια ματς κοντρα σε ανωτερες τεχνικα ομαδες πρεπει οι λεπτομερειες να ειναι υπερ σου,και οι ποδοσφαιριστες σου να παιξουν σωστα οπως πρεπει..
Αν δεν εδινε πχ το χερι στον ιβιτς θα μπορουσαμε να κανουμε το 1-2,αν αντι του κουτσια ηταν ο βιερινια στην φαση του τετ-α-τετ πιθανον να γινοταν το 1-2,αν ο σαβινι δεν εκανε την μαλακια στο 1ο γκολ θα ηταν αλλιως το παιχνιδι,αν ο φωτακης στην αντεπιθεση εβγαζε την σωστη μπαλια...
Αλλα επειδη η μπαλα δεν ειναι αν, εχασες 2-1 με εναν βαζελο να μην εχει κανει ουσιαστικα φαση εκτος των 2 γκολ και της ευκαιριας του προδοτη.
Οπως βλεπετε ομως ολα τα παραπανω "Αν" ειναι καθαρα θεμα ποδοσφαιριστων,συγκεντρωσης και τεχνικης τους.2 παικτες ξεχωριζαν παλι ο γκαρσια και ο βιερινια..
Δυστυχως το κεντρο δεν τα πηγε καλα με σορλεν και φωτακη να ειναι κατωτεροι του αναμενωμενου.
ΠΑΟΚ G4Α

Offline gianniwths4

• Αλλαγή

ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ Χ(μην πω τιποτα χειροτερο)

να μιλησω για διατησια;και τι ειμαι ρε να μιλησω για διαιτησια;σκουληκι ειμαι  η θρασυβουλος;δεν εμαθα να κλαψουριζω καλως η κακως ακομα
και σε σφαγες(χθες ηταν light πραγματα)

δλδ ποσο καλα σε επαιζε η διατησια στον τελικο στην φιλαδελφεια;ποσο καλα σε ειχε παιξει στο διπλο στην λεωφορο;ποσο ομορφα στο διπλό στο τηγανι και στα δυο διπλα στην ριζουπολη;50αρισιες ηταν;η μηπως εκεινες οι ομαδες του ΠΑΟΚ κατεβηκαν για  να νικησουν;

θελετε να σας θυμισω με ποιους ειχε παρει το διπλο ο εξω απο δω για μενα αγγελος αναστασιαδης μεσα στην ριζουπολη με τον γκεη την χρονια που εριχνε 6αρες στην λεβερκουζεν;με τον πετρακη τον κοντεων ρε που απο τοτε βολοδερνει σε β και γ εθνικη...

θελετε να σας θυμισω με ποιον επαιρνε τον ασο ο βουκοτιτς ρε που δεν κανει ουτε στον κομποτη την δουλεια;με τον τοργκελε και τον χαραλαμπιδη...μην μας τρελαινετε και μας λετε για διαιτησιες γιατι θα ξεχασουμε και τι ομαδα ειμαστε στο τελος...

οταν εισαι χεστης και δεν ξερεις τι ομαδα εκπροσωπεις με δηλωση σου που το πιστοποιει κιολας αυτο...τοτε χαιρι εμεις που βγαζουμε καρκινο οταν βλεπουμε τον ΠΑΟΚ να περιμενει στο μισο γηπεδο 80 λεπτα και να συμβιβαζεται με την ηττα δεν προκειται να δουμε ποτε...

η ιστορια γραφει...0-4-14...αυτο δεν εχει ξαναγινει ποτε οσο και να θελετε να το ριξετε στην διαιτησια και στις ανωτερες τεχνικα ομαδες...

υ.γ μονο ενα αγωνιστικο...που τον ειδατε καλο τον κοντρερας ρε μαγκες ενας θεος ξερει...εκτος τοπου χωρου και χρονου...λετε οτι τον κατσουρανη επρεπε να τον μαρκαρουν τα χαφ...τι λετε ρε πλακα κανετε;ζωνη παιζουν οχι man-to-man...και εχει βαλει σκουπα τον χιλιανο

και τον τσιριλο στοπερ πανω στον σισε(το μοναδικο man-to-man).αντιμετωπιζεις με το λιμπερο τις καθετες κινησεις ενος χαφ που το ξερεις οτι τις κανει για αυτο τον εχεις βαλει εκει σαν σκουπα...για να μην πηδαει ανενοχλητος για κεφαλια μετα το πεναλτι ενω εσυ εισαι βιδωμενος κατω και για να μην βγαινει ανενοχλητος στο δευτερο δοκαρι ενω εσυ εισαι αγκαλια με το δοκαρι...αυτα...

και σαν συνεχεια.μαρκος αντονιο μας λειπεις παρα πολυ...