Author Topic: παναθηναϊκoς - ΠΑΟΚ 2-1 Κυριακή 25/10/ 2009 ώρα 19:00 novasports1  (Read 8149 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
2 ερωτησεις cure
"
1ον ποτε ηταν η τελευταια φορα που δεν ειδες τον ΠΑΟΚ στην Αθηνα να παιζει ετσι οπως περιεγραψες; δλδ "καημένο κουταβάκι που κατεβαίνει να κρατήσει το 0 και διώχνει όπου όπου τη μπάλα να περάσει ο χρόνος. Αυτό το φοβισμένο συνολάκι που είναι πίσω στο σκορ και δεν βγαίνει να ισοφαρίσει. "

2ον ποτε πιστευεις βγαιναμε τεταρτοπεμπτοι αλλα με αξιοπρεπεια;
Φίλε χωρίς παρεξήγηση θεωρώ ότι η πρώτη σου ερώτηση μειώνει τον ΠΑΟΚ. Μπορώ να απαριθμήσω πολλά παιχνίδια την τελευταία δεκαετία που να τους γαμάμε μέσα στα σπίτια τους.

Η δεύτερη είναι σωστή και έτσι όπως το έθεσα μείωσα εγώ τον ΠΑΟΚ. Να το διορθώσω. Να βγεις τέταρτος αλλά να δείξεις ότι κυνηγάς κάτι παραπάνω και δεν το πέτυχες. Όχι να παίζεις σαν γειτονιά. Γιατί έχεις δίκιο ποτέ η 4η θέση δεν θεωρείται αξιοπρεπής για τον ΠΑΟΚ
Συγγνώμη απ' όλους για τη δηλωση αλά μυρωδιά που έκανα
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline polman

• Αποστολή
  • **
Δεν το λέω με σκόπο να προσβάλω κάποιον απλά αναρωτιέμαι..

Όσοι μιλάτε για ηττοπάθεια κλπ, έχει παίξει κανείς μπάλα έστω σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και να υπάρχει διαιτητής μέσα?
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
2 ερωτησεις cure
"
1ον ποτε ηταν η τελευταια φορα που δεν ειδες τον ΠΑΟΚ στην Αθηνα να παιζει ετσι οπως περιεγραψες; δλδ "καημένο κουταβάκι που κατεβαίνει να κρατήσει το 0 και διώχνει όπου όπου τη μπάλα να περάσει ο χρόνος. Αυτό το φοβισμένο συνολάκι που είναι πίσω στο σκορ και δεν βγαίνει να ισοφαρίσει. "

2ον ποτε πιστευεις βγαιναμε τεταρτοπεμπτοι αλλα με αξιοπρεπεια;
Φίλε χωρίς παρεξήγηση θεωρώ ότι η πρώτη σου ερώτηση μειώνει τον ΠΑΟΚ. Μπορώ να απαριθμήσω πολλά παιχνίδια την τελευταία δεκαετία που να τους γαμάμε μέσα στα σπίτια τους.

Η δεύτερη είναι σωστή και έτσι όπως το έθεσα μείωσα εγώ τον ΠΑΟΚ. Να το διορθώσω. Να βγεις τέταρτος αλλά να δείξεις ότι κυνηγάς κάτι παραπάνω και δεν το πέτυχες. Όχι να παίζεις σαν γειτονιά. Γιατί έχεις δίκιο ποτέ η 4η θέση δεν θεωρείται αξιοπρεπής για τον ΠΑΟΚ
Συγγνώμη απ' όλους για τη δηλωση αλά μυρωδιά που έκανα

δυστυχως μεσω των ερωτησεων εκει ηθελα να καταληξω, σε σαρακαρι που μου τρυπαει το μυαλο. στην τελευταια δεκαετια

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 2ΠΛΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑΡΑ ΣΤΗΝ ΧΑΜΟΥΤΖΙΑ ΜΕ ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗ ΚΑΙ ΓΟΥΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΩ ΜΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΒΡΥΖΑ;

Με γαμαει  το μυαλο αυτο...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

giannis80

• Guest
Σιγά το δίλημμα.Είχες καλύτερους προπονητές.

Offline bane

• Αλλαγή
το προβλημα δεν ειναι το πως παιξαμε ,τι κανει η διαιτησια η ο σαντος.  το προβλημα ειναι πως δεν μπορουμε να βρουμε την πραγματικη αιτια . πως μας εχουνε κανει ετσι ρε πστ μου.δεν ειναι δυνατο ενα βραδυ να συμφωνησουμε οτι φταιει αυτο το συγκεκριμενο?
αρα μας εχουν σπασει σε πολλα κομματια και αυτος ητανε ο στοχος τους
ας προικριθουμε την τεταρτη που ειναι πλεον ο βασικος στοχος .να κυνηγησουμε την προκριση με λυσσα. θελουμε το κυπελλο .
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
η αιτία μπάνε δεν μία άλλα πολλές.....απλά ο καθένας επιλέγει να τονίσει αυτή που θέλει (ή τον βολέυει ...) περισσότερο.

Στα υπόλοιπα συμφωνώ απόλυτα. Με λύσσα για την συνέχεια
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

kostas4

• Guest
μαλλον δεν σκεφτεστε οτι σημερα ο βαζελος επαιζει με σισε,κοντοπουτανο,καραγκουνη,κατσουρανη,σιλβα κτλ.δεν εχουμε ουτε την μιση ποιοτητα σαν ομαδα μαγκες.παιζαμε με τον ιβιτς επιθετικο,τον φωτακη στο κεντρο και τον σαβινι αριστερο μπακ.
συνεχιζουμε,μην τα καταστρεφετε ολα με μια ηττα

ο ΠΑΟΚ πρεπει στα επομενα πεντε παιχνιδια να εχει τουλαχιστον 13 βαθμους.πρεπει η διοικηση και οι παιχτες να το βαλουν σαν στοχο αυτο

euboia4

• Guest
Σιγά το δίλημμα.Είχες καλύτερους προπονητές.
και καλυτερους παιχτες

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
μαλλον πρεπει σιγα σιγα να παραδεχτουμε οτι η ομαδα του Μπατατουδη, με Μπαγεβιτς προπονητη, ηταν η καλυτερη ομαδα που ειχε ο ΠΑΟΚ τα τελευταια 15 χρονια...

οσο κ αν ποναει η φραση "η ομαδα του Μπατατουδη" ...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline gagas

• Αλλαγή
ηταν ομως η τεταρτη χρονια του μπατμαν..
οποτε ας περιμενουμε κ του χρονου να δουμε κ απο αυτην την διοικηση ??? ??? ??? ???..

giannis80

• Guest
Οι 2 καλύτερες ήταν του μπατατούδη.Η μία τη χρονιά της άρσεναλ,που παίζαμε πραγματικά μπαλάρα και η άλλη όπως είπε και ο Dark, του Μπάγεβιτς.Και δεν είχαν πέσει τρελά χρήματα.Μαραγκό, Νάγκμπε,Ολιβάρεζ, Γεωργιάδη,Κωνσταντινίδη, Μπορμπόκη,Κατσαμπή τους πήρες ελεύθερους.Για οκκά,εγκωμίτη,βενετίδη έδωσες φράγκα και στην ομάδα.

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
Μέχρι να δω:

Να μας αφήνουν να κατεβαίνει ο ΛΑΟΣ μας στο γήπεδο

Να έχουμε μια διαιτησία 60-40

Στα ΑΡΧΙΔΙΑ μου την απόδοση που είχαμε, ΔΕΝ με νοιάζει. ΔΕΝ έχει σημασία, πως να το πούμε πλέον. Την μπάρτσα να είχαμε πάλι δεν θα μας άφηναν να πάρουμε νίκη.
ΘΕΛΩ ίση αντιμετώπση,
ΘΕΛΩ να μπορώ και με Ιβιτς να έχω κάποιες πιθανότητες να περάσω το κόρνερ.
ΘΕΛΩ να μην είναι 20-3 τα φάουλ στο κέντρο.
ΘΕΛΩ να μπορούμε να πάρουμε πέναλτι και να μην βλέπει ένας μόνος άνθρωπος την πλάτη για χέρι.

Έχουν διαλύσει το ποδόσφαιρο, θεωρείται έγκλημα να χάσουν οι βαζελογαύροι σε αυτήν την γαμωχώρα. Έχουν ξεφύγει άπειρα με τα γαμω SL τους και τα εκατομύρια που παίρνουν. ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. Και συνεχίζουν να μας γαμάνε και εμείς ψάχνουμε τα δικά μας λάθη ΜΟΝΟ. Με μοναδικό επενδυτή τον ΛΑΟ μας γουστάρω έστω και αυτή την ομάδα που έχουμε.

Να το χαίρονται το γαμωπρωταθλημά τους.

+φωνω απολυτως
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline gagas

• Αλλαγή
Και πως να παίξουμε όταν.

1)      Ο Πάμπλο Γκαρσία βλέπει ανύπαρκτη κίτρινη νωρίς στο παιχνίδι, όταν δεν έχει καν ακουμπήσει τον γνωστό προκλητικό βουτηχτή του ελληνικού ποδοσφαίρου, Γιώργο Καραγκούνη. Ύποπτο σφύριγμα τουλάχιστον.

2)      Η πρώτη κάρτα στον Βλάνταν Ίβιτς βγήκε γιατί ο Σέρβος του είπε πως «δεν μπορεί να δίνει συνεχώς φάουλ, όταν στο ζητάνε».

3)      Όταν πριν από το παιχνίδι, ο Σπάθας λέει στον Χαλκιά να «προσέχετε με τα τραβήγματα μέσα στη περιοχή» ή κάτι ανάλογο, θέλοντας να περάσει το μήνυμα πως σε θέλει χαλαρό, αλλιώς θα υπάρχει πρόβλημα.

4)      Όταν το τοίχος στήνεται αντί για εννέα μέτρα, στα δώδεκα.

5)      Όταν δεν δίνεται καθαρό πέναλτι στον Κουτσιανικούλη, που ξεκάθαρα τον ρίχνει κάτω ο Σαριέγκι.

6)      Όταν ο Ίβιτς δέχεται κίτρινη κάρτα για χέρι, ενώ η μπάλα βρίσκει τον ώμο του και καταλήγει στον Βιεϊρίνια ο οποίος ή θα βάλει γκολ ή θα κερδίσει πέναλτι από τον Μπιέσμιρ που τον έχει χάσει. Καθαρίζοντάς σε και στο τελευταίο δεκάλεπτο.

7)      Όταν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου σε κλείνει με ανύπαρκτα φάουλ έξω από την περιοχή και αυτό συνεχίζεται μέχρι τουλάχιστον το 80΄.

8)      Όταν σε κάθε επαφή στον αντίπαλο, σφυρίζεται φάουλ.

9)      Όταν ο Κατσουράνης, παίρνει τα πόδια του Ίβιτς με μαρκάρισμα από πίσω και δεν βγαίνει ποτέ η κάρτα.

http://www.gazzetta.gr/blogs/kolkas

για μενα το 3 ειναι πολυ σημαντικο.αν ειναι αληθεια πραγματικα μπορω να καταλαβω γιατι μερικοι απο τους παικτες δεν εμπαιναν δυνατα στις φασεις..

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Ρε παίδες χαλαρώστε λίγο. Για να πάρεις διπλό στην Αθήνα με το ΠΟΚ θα πρέπει να έχεις πενηνταρίσια διαιτησία από τη μία, αλλά και το κατάλληλο υλικό από την άλλη. Εμείς ούτε καλή διαιτησία είχαμε, ούτε το υλικό για να κάνουμε διπλό. Όταν πας με Ίβιτς σέντερ φορ τι περιμένεις δηλαδή;
Τέσπα, εμένα δε μου φάνηκε τόσο τραγική η ομάδα όσο λέτε. Με τόσες απουσίες λογικό ήταν να κλειστεί πίσω. Η εμφάνιση ήταν αξιοπρεπής για 'μένα, αλλά δεδομένων των διαιτητητικών συνθηκών στην Ελλάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά δεδομένης και της αξίας των ποδοσφαιριστών σου, το ταβάνι είναι η 3η θέση
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline corrupt

• Αλλαγή
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΓΑΜΩ.ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΑΟΚ.

+1926

Δε πα να γαμηθούνε λέω εγώ και να χώσουνε το κωλοπρωτάθλημά τους στον πάτο τους... Πάμε παρακάτω, συνεχίζουμε εμείς εκεί, στον αγώνα, όπως κάνουμε 83 χρόνια τώρα...

ΠΑΟΚ ΡΕ!
« Last Edit: October 26, 2009, 02:45:49 by corrupt »

chiltsid

• Guest
το προβλημα δεν ειναι το πως παιξαμε ,τι κανει η διαιτησια η ο σαντος.  το προβλημα ειναι πως δεν μπορουμε να βρουμε την πραγματικη αιτια . πως μας εχουνε κανει ετσι ρε πστ μου.δεν ειναι δυνατο ενα βραδυ να συμφωνησουμε οτι φταιει αυτο το συγκεκριμενο?
αρα μας εχουν σπασει σε πολλα κομματια και αυτος ητανε ο στοχος τους
ας προικριθουμε την τεταρτη που ειναι πλεον ο βασικος στοχος .να κυνηγησουμε την προκριση με λυσσα. θελουμε το κυπελλο .

η αιτία μπάνε δεν μία άλλα πολλές.....απλά ο καθένας επιλέγει να τονίσει αυτή που θέλει (ή τον βολέυει ...) περισσότερο.

Στα υπόλοιπα συμφωνώ απόλυτα. Με λύσσα για την συνέχεια

τα μονα λογια που βγαζουν νοημα σημερα για μενα,τα αλλα ειναι χιλιοειπωμένα!!!

Offline gagas

• Αλλαγή

ive4

• Guest
έτσι που το πάμε φέτος, θα χορηγήσουμε εμείς από 6 βαθμούς σε κάθε ομάδα της Λισσαβώνας. Εεε σόρρυ της Αθήνας ήθελα να πω!! Είπα εγώ ότι είμαστε η Νασιονάλ ; Δεν είπα.

Offline scouser4

• Αλλαγή

Δε πα να γαμηθούνε λέω εγώ και να χώσουνε το κωλοπρωτάθλημά τους στον πάτο τους... Πάμε παρακάτω, συνεχίζουμε εμείς εκεί, στον αγώνα, όπως κάνουμε 83 χρόνια τώρα...

ΠΑΟΚ ΡΕ!
[/quote]

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Παρακολουθω ΠΑΟΚ απο το 1989...οπως καταλαβενετε εβλεπα ΠΑΟΚ στις πιο ασχημες περιοδους της ιστοριας του...

Φετος πραγματικα ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ τοσο πολυ στα ματς με τον οσφπ και τον παο....

Και για να ειμαι ον τοπικ εχω να πω για το χθεσινο ματς....

Εχασες απο μια ομαδα που επαιξε την Πεμπτη 22.05 ωρα και τελειωσε στις 12.....!
Εφαγες 2 γκολ απο ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ.....!
Εκανες 2 ευκαιριες απο τις οποιες το ενα ειναι το γκολ.....!
Δεν πιεσες ουτε για 5 λεπτα μπροστα απο το κεντρο.....!
Δεν διαμαρτυρηθηκες ουτε μια φορα ομαδικα στον απαραδεκτο διαιτητη....!
Στο γκολ ο προπονητης σου αντεδρασε λες και το εφαγες.....! (σκεψου να παιζεις μπαλα να σκοραρεις και να γυριζεις στον παγκο και να βλεπεις τον προπονητη σου σε αυτα τα χαλια....)

Χωρις να θελω να το πω για να αναφεροω το ονομα του Αγγελου....θελω να θυμησω καποτε στην ριζουπολη που ισοφαρισες 1-1 και ο προπονητη σου φωναζε ολη την ομαδα να ανεβει για το δευτερο και τελικα 1-2.....(τοτε δεν ειχαμε μικροτερο μπατζετ....?)

Ειλικρινα δεν περιμενα να το πω αυτο ποτε αλλα νομιζω οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΩΡΑ....!!!

Δεν εχει παρει την ευθΥνη ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.....ΟΥΤΕ ΜΙΑ......καθε μερα που περναει με αυτον τον ανθρωπο στον παγκο ο ΠΑΟΚ αγωνιστικα ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ....Μπορει να ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ....Εκανε παρα πολλα καλα ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΚΕΙ....

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΤΩΡΑ....!Αυτη ειναι η αποψη μου....Εχθες δεν εχασες γιατι ετσι βγηκε το παιχνιδι ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ...ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ....κΑΙ αυτο ειναι υπονοουμενο......
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......