καλά μάλλον εγώ άλλο mats είδα..
δεν με νοιάζει καν πως παίξανε οι παίχτες γιατί δεν είναι αυτό το θέμα, το θέμα είναι ότι το κατεστημένο τις αθηνας έχει βρει νέο, πιο καλο δουλεμένο και λιγότερο κραυγαλέο σύστημα.
παλιά, τα κοράκια άφηναν το mats να παιχτεί, και άμα ζόριζε πολύ η κατάσταση σφυρούσαν κάνα penalty η ακύρωναν κάνα goal σου.. τώρα έχει γίνει πολύ πιο ύπουλη η δουλειά
κοιτώντας το mats καβαλα-βάζελος, gay-εργοτέλης, aris-αεκ, και το σημερινό δικό μας έχω κατασταλάξει ότι πλέον έχουν εντολή τι δουλειά να την κάνουν σιγανά για να μη φαίνεται.
και στα τέσσερα mats που ανέφερα, η ίδια εικόνα, κάθε διεκδίκηση μπάλας δίνεται υπέρ του ροκ, κάθε σπρωξιματάκι-βουτιά-αμφισβητούμενο άουτ κόρνερ κλπ τους δίνεται.. τι περασμένη αγωνιστική δείτε από που προέρχεται το γκολ του vazel και θα καταλάβετε, χθες συνεχεια σπρώχναν τον gay στα καρέ του εργοτέλη, ότι διεκδίκηση υπήρχε στο σκουλικίδης δινόταν υπέρ τις αεκ και για το οακα θα τα πω πιο κάτω.. επίσης η κάρτες βγαίνουν αμέσως μόλις πρόκειται για δικούς μας παίχτες (δείτε χθες γκαλέτι και ντούντου κάρτες που δε fagan στο A και τι γελοίες κάρτες έδιναν στον τέλη, σήμερα η κάρτα στον κατσουράνη που είναι? αντίθετα η δικες μας αμέσως βγαίναν με αποτέλεσμα οι δικοί μας να παίζουν σαν λουλούδες μη fan και δεύτερη ενώ οι δικοί τους βαράν στο ψάχνω χωρίς φόβο κάρτας)
για το δικό μας mats τώρα: επειδή στο A ημίχρονο την κατάλαβα τι δουλειά, στο B κάτσαμε με τον αδερφό μου και μετρήσαμε διεκδίκησης, οι πρώτη που δόθηκε υπέρ μας ήταν στο 87!!!! (οποιος έχει το mats ας κάτσει να το δει και να με "επαλιθεψει") συνεχεια βάζαν τον vazel στα καρέ μας με τον A η B τρόπο, e του πούστη άμα 40 λεπτά σε κρατάν πίσω θα το φας το goal που θα πάει. η κάρτες στον κατσουράνη και στον σπυρόπουλο που είναι? αντίθετα σε σόρλεϊ και ίβιτς δόθηκαν με χαρακτηριστική ευκολία.. το δήθεν χέρι του ίβιτς, άμα δείτε το ρίπλι ο σπάθας είναι ακριβώς μπροστά.. γενικά, μετά που πας να βγείς λίγο μπροστά, σε κόβουν και σε κρατάν πίσω μέχρι να κανεις το λάθος και να φας το goal.
στο κόλπο φυσικά είναι και η τηλεόραση, είδατε κάνα ρίπλι? το γιατί έφαγε κόκνι ο ίβιτς δε το έδειξε κανένα ρίπλι, με το που βουτούσε ο νίνης η ο "κλαψογουνις" μας το δείχναν από δέκα κάμερες και τις διεκδίκησης που δινόταν όλες φάουλ για τον vazel δεν είδα ούτε ένα ρίπλι.. θα με πείτε παρανοϊκό αλλα τον vierinia τον δώσαν offside ενώ λίγο αργότερα σε μια ίδια φάση το "σαλπιμουνιδι" δεν τον δώσαν ( δεν ήταν, όπως δεν ήταν του vierinia: πιο δόθηκε αρραγές?)
πραγματικά σήμερα κοιτιόμασταν με τον βρω και σκεφτόμασταν πολύ σοβαρά να σταματήσουμε να ασχολούμαστε
οποιος πει για παίχτες-ομάδα-προπονητή τα ακούω βερεσέ, όταν σε κρατάν συνέχει πίσω, όταν το παραμικρό άγγιγμα δίνεται φάουλ η κάρτε και οι άλλοι σε γκρεμίζουν και δε δίνει τίποτα,πως να παίξεις δυνατά, πως να βάλεις το "παραμικριο" πάθος αφού ξέρεις ότι θα σφυριχτεί, μη μου πείτε για φλώρους κλπ
όπως προ είπα, το σύστημα έχει dinamowsei, είναι πιο έξυπνο, πιο ύπουλο, δεν υπάρχουν κραυγαλέες φάσεις, απλά ένα pressing που σου κάνει συνεχεια ο διαιτητής! σκεφτείτε το πριν κράξετε
υγ: συγγνώμη για το μέγεθος