Author Topic: παναθηναϊκoς - ΠΑΟΚ 2-1 Κυριακή 25/10/ 2009 ώρα 19:00 novasports1  (Read 8086 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Català

• Αλλαγή
Για να μην γίνει πάλι σύρραξη, δεν θα μιλήσω για τον αγαπημένο μου Σάντος.
Δεν μπορώ να καταλάβω που βλέπετε Χαλκιά στους διακριθέντες όμως.
ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ σε ματς της Αθήνας, μετά το 1-0 με το αεκ πέρσυ και τα play-off με τον βάζελο (που είχε ήδη κριθεί το ματς), και δεν ξέρω πόσες φορές το έχει κάνει ακόμα χωρίς να το φάει τελικά (επειδή δεν πήγαινε μέσα η μπάλα), αλλά το να πέφτεις στη γωνία σου με τα δύο χέρια είναι λάθος που δεν το κάνουν οι τερματοφύλακες ούτε στις ακαδημίες και που μαθηματικά οδηγεί στο να φας το γκολ, αφού πολύ απλά "μειώνει" το μήκος του κορμιού σου. ΕΝΑΣ άνθρωπος δεν μπορεί να του το πει;
Κατά τα άλλα, συνεχίζουμε την προσπάθεια. Δεν περίμενα τον ΠΑΟΚ τόσο καλό, ή μάλλον τον περίμενα πολύ χειρότερο. Βιερίνια γίγας, εντελώς άσχετα με το γκολ. Διαιτησία επίσης απρόσμενα καλή! Το 60-40 δεν το συναντάς συχνά πλέον με το ΠΟΚ. Με το μπαμπάκι θα πουν ορισμένοι, αλλά θυμηθείτε ότι ακόμα και με το μπαμπάκι μας έχει κάνει πολύ χειρότερα η βαζέλα πιο παλιά.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
Όλοι λέτε για τον γκαρσία ρε παιδιά, αλλά δυό γκόλ έβαλε ο κατσουράνης. Αυτόν ποιος έπρεπε να τον μαρκάρει??? Σήμερα ανασταλτικά ήταν μέτριος, δεν μπορεί να μας παίζει μονότερμα 94 λεπτά ο βάζελος κλεισμένους μέσα στην περιοχή μας. Για μένα σήμερα ο μόνος που διακρίθηκε ήταν ο βιερίνια.

ο γκαρσια μαρκαρε τον καραγκουνη..
τον κατσουρανη επρεπε να τον πιασουν οι αλλοι δυο οι ανυπαρκτοι σημερα που δεν μπορουσαν να δωσουν πασα στα 5 μετρα..
ο κατσουρανης ειναι αμυντικο χαφ οχι επιθετικο..
ετσι ακριβος οι αλλοι δυο δεν κοβανε ουτε με βαλε
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Η ΕΛΛΑΣΟΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΕΣΜΕΝΗ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ..ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ 11 ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline gagas

• Αλλαγή
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ.

ΜΑΣ ΣΦΑΞΑΝΕ.

Μολις τωρα το ειπε και ο ραπ, οσο κανει ο σισε κανει ολος ο ΠΑΟΚ. Εχουμε τα χρεη μας (που μας κανανε οι γνωστοι βαλτοι) , αν σε κανουνε και 80 %- 20 % διαιτησια ΤΕΛΙΩΣΕ.Δεν παιρνεις ματς.

ΠΑΝΤΕ ΚΡΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΥΖΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΣΑΒΙΝΙ.

ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

(Θελω να σας δω ρε εδω μεσα οταν φυγει ο βρυζας και ο σαντος τι σκατα θα κανετε...)

φιλε κανεις δεν εκραξε επειδη δεν πηραμε το ματς..
ειμαστε στεναχςρεμενοι γιατι η ομαδα δεν επαιξε με παθος κ οι μισοι παικτες δεν βρισκοταν στο γηπεδο.
δεν με πειραξε η ηττα..με πειραξε η εμφανιση..κ πιστευω κ τους πειρσσοτερους..κ να κερδιζαμε αυτο δεν θα αλλαζε.
« Last Edit: October 25, 2009, 22:39:07 by tsakalaki »

peja_4

• Guest
Δεν υπαρχει ΠΑΟΚτσης που να κατηγορει πρωτα την ομαδα και μετα τον διαιτητη.
Αν ειστε ΠΑΟΚτσηδες αυτοι που μονο κραζετε Σαντος και παικτες ειστε ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.
Αθηναιοι λενε για τα σφυριγματα του Σπαθα και οτι αν ηταν διαφορετικα ο ΠΑΟΚ
θα κηνυγουσε σιγουρα κατι καλυτερο. Αλλα εμεις εδω ειμαστε ικανοποιημενοι απο
το διαιτητη και τα ριχνουμε ολα στους παικτες και στον προπονητη.
« Last Edit: October 25, 2009, 22:40:49 by tsakalaki »

Offline koufalia

• Αποστολή
  • **
Μόλις γύρισα και γω undercover από το ΟΑΚΑ. Πολύ λίγος ο ΠΑΟΚ ρε μάγγες. Θέλει πολύ δουλειά ακόμη για να κάνουμε διπλό στο ΠΟΚ.

Τι σχόλιο να κάνει κανείς για τους βάζελους???? Οι γριές είναι πιο σεβαστός λαός από τους λαγούς.

ΝΑΙ ΡΕ, ΠΑΟΚ!
ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Προτιμώ να είμαι αυστηρός με την ομάδα μου και ας είμαι για τον πούτσο ΠΑΟΚτσής.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline maria-mtb

• Βασικός
Μόλις γύρισα και γω undercover από το ΟΑΚΑ.

για να ελαφρυνω λιγο το κλιμα...αμα κερδιζαμε koufalia θα σου τραγουδουσαν τα βαζελια " you 're my lover...undecover..." ;D ;D ;D

fatal_invasion

• Guest
TO MOYNI TΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟυ ΣΠΙΚΕΡ.

ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ Η ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΝΙΝΗ .
ΤΟ ΓΚΟΛ ΗΤΑΝ ΔΟΥΛΕΜΕΝΟ  και  Τα αρχιδια μας κουνιουνται.Αντε τράβα και γαμίσου.Και εσυ και ο Σπαθας μαζι.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Παιχτες αψυχοι που μοιρολατρικα περιμενανε μηπως και τσιμπησουν κανα χικακι και την βγαλουν καθαρη....

Το παιχνιδι χαθηκε απο το ματς με βαλερεγκα το καλοκαιρι...Οταν εχασες με 0-1 απο το χωριο και χειροκροτουσες τους looser παιχτες σου...Τωρα ειναι αργα...Οι σφαλιαρες θα συνεχιστουν.

Καληνυχτα μας.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

makptol

• Guest
Αν ειστε ΠΑΟΚτσηδες αυτοι που μονο κραζετε Σαντος και παικτες ειστε για τον ΧΧΧΧΧΧΧΧ

μετρια εμφανιση αλλα μην το παιζουμε και υπερανω ο διατητης με αποκορυφωμα την φαση του ιβιτς επαιζε βαζελο....
οταν εχεις και μπατζετ το ενα τεταρτο του βαζελου δεν σε δινει το δικαιωμα να διεκδικησεις κατι παραπανω.....
η ομαδα θελει και αλλους ποιοτικους παικτες ειναι φανερο αυτο το ξερουμε οπως ξερουμε και τα οικονομικα χαλια
που εχουμε στηριξη και η ομαδα θα προχωρησει ..........
« Last Edit: October 25, 2009, 22:41:45 by tsakalaki »

Offline dave

• Αλλαγή

φιλε κανεις δεν εκραξε επειδη δεν πηραμε το ματς..
ειμαστε στεναχςρεμενοι γιατι η ομαδα δεν επαιξε με παθος κ οι μισοι παικτες δεν βρισκοταν στο γηπεδο.
δεν με πειραξε η ηττα..με πειραξε η εμφανιση..κ πιστευω κ τους πειρσσοτερους..κ να κερδιζαμε αυτο δεν θα αλλαζε.

ρε θα τρελαθουμε εντελως, αλλο ματς ειδαμε??

δλδ εσεις περιμενετε ματς στην αθηνα κατοχη 70-30 για τον ΠΑΟΚ, 10 σουτ στην εστια και 5 δοκαρια...
να θυμισω μοναδες του βαζελου που μονο στα ονειρα μας βλεπουμε αυτη τη στιγμη?
να θυμισω μπατζετ, θα μου πειτε δε παιζουν τα μπατζετ μπαλα
να θυμισω οτι εμεις καναμε αμαν να γυρισει ο ΣΝΑΟΥΤΣΝΕΡ με τη μεγαλη καριερα σε παγκοσμιο επιπεδο και εχουμε βασικο το φωτακη με επισης τεραστια καριερα σε λαρισα και καπου αλλου που δεν ειχα ξανακουσει το ονομα και μου ειναι αδυνατο να το συγκρατησω...τον 32χρονο ιβιτς, επισης με καριερα στις καμπιες..

δλδ δε βλεπετε διαφορα στα ροστερ?? οχι μαλλον, τα κλασικα...ανυπαρκτος ο βαζελος κλπ...οποτε παιζουμε καλα η αλλη ομαδα ειναι ανυπαρκτη...

να θυμισω οτι παιζαμε χωρις σεντερ φορ? δεν εχει σημασια μαλλον κ αυτο
να θυμισω οτι ο κοντρερας παιζει πρωτο 90λεπτο μετα απο 3 μηνες? ουτε αυτο εχει σημασια

κ ειδατε μια ομαδα λετε χωρις παθος, τα κλασικα παλι, χεσμενοι κλπ...

εγω ειδα αλλο ματς. στα ισα εντελως το πρωτο μερος. πιεση στα καρε μας μεχρι το 70 με την τεραστια συνεισφορα του κορακιου και του ιβιτς που κατεστρεφε οτι αντεπιθεση πηγαινε να βγει. κ απο το 70 μεχρι το τελος, συνεπης προσπαθεια να επιτεθουμε κ να σκοραρουμε το οποιο και θα ειχει γινει στη φαση του ιβιτς στο 85.

λετε με 2 σουτ δε παιρνεις διπλο. συμφωνοι αλλα αυτο δε λεει οτι ειμασταν οπως τα περιγραφατε. προσπαθησαν αλλα δε μπορεσαν με δεδομενες τις ελλειψεις.

εγω χεσμενη ομαδα δεν ειδα οπως περυσι που δεν ηξερα που να κρυφτω απο τη ντροπη.

επιτελους λιγο ψυχραιμια....η θεοι η αχρηστοι...

ΥΓ ο σορλεν δεν ειναι παιχταρας πλεον?? ειδα αλλαξαμε αποψη κ γιαυτον...

ΥΓ2 περιμενω τα σχολια περι ηττοπαθειας απο οσους δεν καταλαβαν...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
1=για μενα η ομαδα ηταν καλα στημενη.επαιξε καλα τις αντεπιθεσεις λογω του παιχταρα του βιερινια.ο τροπος του παιχνιδιου μας ηταν πολυ <<μηχανικος>>.σε γενικες γραμμες παντως δεν καναμε την εμφανιση που θελαμε να δουμε ολοι μας.
2=στο β ημιχρονο ημασταν τραγικοι.φανηκε πεντακαθαρα οτι η ομαδα συμβιβαστηκε με την ιδεα της ισοπαλιας.λες και περιμεναμε και μεις οι ιδιοι σε ποιο λεπτο θα ξαναβρεθουμε πισω στο σκορ.
3=η αποβολη του ιβιτς ειναι περα για περα αδικη!για τη φαση του κουτσιανικουλη δε θα παρω θεση ακομα γιατι θελω να ξαναδω τη φαση.παντως εκ πρωτης οψεως πραγματι φαινεται πως υπαρχει μια επαφη.
4=η ιστορια παντως θα γραψει οτι γι ακομη μια φορα ο ΠΑΟΚ δεν κερδισε ντερμπι στην αθηνα.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline gagas

• Αλλαγή
εγω τοτε ειδα αλλο ματς ρε φιλε..ασ το ..
δεν με νοιαζει αν ειναι η οχι παικταρας ο σορλεν με νοιαζει αυτο που ειδα..κ αυτο που ειδα δεν μου αρεσε καθολου..

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Αν ειστε ΠΑΟΚτσηδες αυτοι που μονο κραζετε Σαντος και παικτες ειστε ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.

Γεια σου ρε Πετζα που εμαθες καλα ποιος ειναι Παοκτσης και ποιος δεν ειναι. Μαλλον αυτα που λες για το αν οι ΠΑΟΚτσηδες πρωτα κραζουν τον διαιτητη και μετα την ομαδα προκυπτουν απο την εμπειρια δεκαετιων που εχεις στην Τουμπα, ε?
« Last Edit: October 25, 2009, 22:43:28 by tsakalaki »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline T.manos4

• Αλλαγή
δεν πιστευω να βγει καμια ανακεινωση για την διαιτησια ειμαστε υπερανω εμεις....
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
Το παιχνιδι χαθηκε απο το ματς με βαλερεγκα το καλοκαιρι...Οταν εχασες με 0-1 απο το χωριο και χειροκροτουσες τους looser παιχτες σου...Τωρα ειναι αργα...Οι σφαλιαρες θα συνεχιστουν.
δεν ειναι ετσι φιλε μου iron.εισαι περα για περα λαθος.δεν ειμαστε ουτε βανδαλοι ουτε μας επιτρεπεται να τρομοκρατουμε την πολυαγαπημενη μας ομαδα επειδη στην κωλοελλαδα δεν καταλαβαινουμε οτι μεσα στο προγραμμα ειναι και η ηττα.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

northeagle_4

• Guest
ΣΠΑΘΑ ΜΠΙΝΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΙΕ
ΣΠΑΘΑ ΜΠΙΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ
ΣΠΑΘΑ ΜΠΙΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ

Χ τοθλαχιστον μην πω διπλο δικαιουμασταν,εγω την ομαδα την ειδα να εχει καλη αποδοση να εχει φασεις και οτι φασεις εκανε η ζελα ηταν απο ανυπαρκτα φαουλ εξω απο την περιοχη μας.Η αθλια αποβολη του Ιβιτςενω ο βιερινια ειναι φατσα με το γκολ διαμορφωσε αποτελεσμα(για το πεναλτι δεν ξερω ακομα) τα 20 φαουλ υπερ της ζελας εξω απο την περιοχη μας διαμορφωσαν αποτελεσμα.
  Η εμφανιση για μενα ηταν ψυχομενη και καλη παρα τα αρκετα λαθη στην αναπτυξη δεν κινδυνευσαμε ποτε με εξαιρεση καποια στημενα.Δεν λεω οτι τους πατησαμε αλλα τουλαχιστον το Χ το δικαιουμασταν.
  Μεγαλος Γκαρσια,Γκολαρα Βιερινια,πολυ καλη αμυνα (πλην κοντρερας στην φαση του γκολ).Πολυ καλος και ο Χαλκιας.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
δεν ειναι ετσι φιλε μου iron.εισαι περα για περα λαθος.δεν ειμαστε ουτε βανδαλοι ουτε μας επιτρεπεται να τρομοκρατουμε την πολυαγαπημενη μας ομαδα επειδη στην κωλοελλαδα δεν καταλαβαινουμε οτι μεσα στο προγραμμα ειναι και η ηττα.

Εγω λεω να προσφερουμε 1 πακετο σπορια σε οποιον προσερχεται στο γηπεδο, ευγενικη προσφορα των εκαστοτε συνδεσμων, και επισης σε καθε ηττα μας η ομαδα να κανει τον γυρο του θριαμβου για να παρει ψυχολογικες ανασες. Λογικο, αφου το μεροκαματο τους ειναι μικροτερο απο ενος ιδιωτικου υπαλληλου με 50 ωρες την βδομαδα δουλεια..
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ.

ΜΑΣ ΣΦΑΞΑΝΕ.

Μολις τωρα το ειπε και ο ραπ, οσο κανει ο σισε κανει ολος ο ΠΑΟΚ. Εχουμε τα χρεη μας (που μας κανανε οι γνωστοι βαλτοι) , αν σε κανουνε και 80 %- 20 % διαιτησια ΤΕΛΙΩΣΕ.Δεν παιρνεις ματς.

ΠΑΝΤΕ ΚΡΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΥΖΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΣΑΒΙΝΙ.

ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

(Θελω να σας δω ρε εδω μεσα οταν φυγει ο βρυζας και ο σαντος τι σκατα θα κανετε...)

Σεβασμός στα άλλα μέλη και τις απόψεις τους

Α, ετσι ε φιλε? Εμεις ολοι λεμε μαλακιες ε?
Εσυ ομως πιστευειες αυτα που λεει ο ΜΕΓΑΣ ΡΑΠ, ετσι? Τα οποια δεν συγκρινονται με τις μαλακιες που λενε ολοι εεδω μεσα.
Να σου πω κατι τοτε και γω? Ας μην παιζεται κανενα παιχνιδι καλυτερα. Νικητης και πρωταθλητης να ανακυρησσεται η ομαδα που εχει το μεγαλυτερο μπατζετ, οπως λεει και ο μεγας Ραπ...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ