φιλε κανεις δεν εκραξε επειδη δεν πηραμε το ματς..
ειμαστε στεναχςρεμενοι γιατι η ομαδα δεν επαιξε με παθος κ οι μισοι παικτες δεν βρισκοταν στο γηπεδο.
δεν με πειραξε η ηττα..με πειραξε η εμφανιση..κ πιστευω κ τους πειρσσοτερους..κ να κερδιζαμε αυτο δεν θα αλλαζε.
ρε θα τρελαθουμε εντελως, αλλο ματς ειδαμε??
δλδ εσεις περιμενετε ματς στην αθηνα κατοχη 70-30 για τον ΠΑΟΚ, 10 σουτ στην εστια και 5 δοκαρια...
να θυμισω μοναδες του βαζελου που μονο στα ονειρα μας βλεπουμε αυτη τη στιγμη?
να θυμισω μπατζετ, θα μου πειτε δε παιζουν τα μπατζετ μπαλα
να θυμισω οτι εμεις καναμε αμαν να γυρισει ο ΣΝΑΟΥΤΣΝΕΡ με τη μεγαλη καριερα σε παγκοσμιο επιπεδο και εχουμε βασικο το φωτακη με επισης τεραστια καριερα σε λαρισα και καπου αλλου που δεν ειχα ξανακουσει το ονομα και μου ειναι αδυνατο να το συγκρατησω...τον 32χρονο ιβιτς, επισης με καριερα στις καμπιες..
δλδ δε βλεπετε διαφορα στα ροστερ?? οχι μαλλον, τα κλασικα...ανυπαρκτος ο βαζελος κλπ...οποτε παιζουμε καλα η αλλη ομαδα ειναι ανυπαρκτη...
να θυμισω οτι παιζαμε χωρις σεντερ φορ? δεν εχει σημασια μαλλον κ αυτο
να θυμισω οτι ο κοντρερας παιζει πρωτο 90λεπτο μετα απο 3 μηνες? ουτε αυτο εχει σημασια
κ ειδατε μια ομαδα λετε χωρις παθος, τα κλασικα παλι, χεσμενοι κλπ...
εγω ειδα αλλο ματς. στα ισα εντελως το πρωτο μερος. πιεση στα καρε μας μεχρι το 70 με την τεραστια συνεισφορα του κορακιου και του ιβιτς που κατεστρεφε οτι αντεπιθεση πηγαινε να βγει. κ απο το 70 μεχρι το τελος, συνεπης προσπαθεια να επιτεθουμε κ να σκοραρουμε το οποιο και θα ειχει γινει στη φαση του ιβιτς στο 85.
λετε με 2 σουτ δε παιρνεις διπλο. συμφωνοι αλλα αυτο δε λεει οτι ειμασταν οπως τα περιγραφατε. προσπαθησαν αλλα δε μπορεσαν με δεδομενες τις ελλειψεις.
εγω χεσμενη ομαδα δεν ειδα οπως περυσι που δεν ηξερα που να κρυφτω απο τη ντροπη.
επιτελους λιγο ψυχραιμια....η θεοι η αχρηστοι...
ΥΓ ο σορλεν δεν ειναι παιχταρας πλεον?? ειδα αλλαξαμε αποψη κ γιαυτον...
ΥΓ2 περιμενω τα σχολια περι ηττοπαθειας απο οσους δεν καταλαβαν...