Author Topic: Victor Vitolo  (Read 32725 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Català

• Αλλαγή
Απ: Victor Vitolo
« Reply #900 on: July 15, 2011, 11:51:56 »
Πιστευω οσοι θεωρειτε αυτο το κοντοπιθαρο μουνοσκυλο παραδειγμα επαγγελματισμου να γουσταρατε τις σημερινες δηλωσεις...Τετοιες απαξιωτικες και μειωτικες δηλωσεις για την ομαδα, εγω προσωπικα δεν θυμαμαι ποτε...

Πιστεύω εσύ που δεν τρως και παπά κατά τα άλλα, να βρεις έναν καλό γιατρό γιατί θα πάθεις κανά λουμπάγκο έτσι που πας. Αλλά αυτά θες να καταλάβεις από όσα λέμε μερικοί, αυτά καταλαβαίνεις. Πρόσεχε μόνο έτσι που καταπίνεις αμάσητα μη σου κάτσει καμιά μαλακία του κόλκα και του τσομπανογλου στον λαιμό.
Ο ΒΙΤΟΛΟ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΤΑΙΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ, ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΜΩΡΕ Η ΚΑΗΜΕΝΗ, ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΤΟ ΗΘΕΛΕ  ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ (και όχι να του χρωστάνε 400 από τα 450)
ΟΛΑ ΜΕΛΙ-ΓΑΛΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΜΟΝΙΕΡΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ (φτάνει να μη βρίσκονται προδότες παίκτες στην ομάδα...)

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #901 on: July 15, 2011, 12:27:23 »
Καποιοι πατε απο το ενα ακρο στο αλλο (μην το παρετε προσωπικα).
Με ακριβως την ιδια επιχειρηματολογια, οπου Βιτολο βαζω κοντος. Με τον τελευταιο να τον βαραινει που ειναι ΠΑΟΚτσης απο κουνια.

Ναι εκανε λαθασμενους χειρισμους η ΠΑΕ και ναι ο Βιτολο δεν φερθηκε αντρικια. Αυτη ειναι η αληθεια.
Οποιος φευγει απο την ομαδα με προσφυγη ή με απειλη προσφυγης δεν φευγει αντρικια..ειδικα οταν ποτε κανεις δεν εχασε λεφτα απο τον ΠΑΟΚ..και ακομα περισσοτερο οταν ξερει, οτι η ομαδα ανηκει στον λαο.

apostolos

• Guest
« Reply #902 on: July 15, 2011, 12:41:45 »
Georgie το ξανάκουσα αυτό, οτι δεν έφυγε σωστά, πώς θα έπρεπε να φύγει κατά τη γνώμη σου δηλαδή? Τι να έκανε ας πούμε? Εκτός αν έπρεπε να μείνει με το ζόρι, να παίζει τζάμπα ή να πληρώνει κιόλας ξέρω κι εγώ για να μην του πούμε και τίποτα. Αυτά τα περί κόσμου κλπ εγώ τα ακούω βερεσέ, ο κόσμος μια χαρά έχωσε τα φράγκα οι παίκτες μένουν απλήρωτοι όμως, ούτε ο κόσμος φταίει, ούτε οι παίκτες για αυτό,

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #903 on: July 15, 2011, 13:04:37 »
Αν ημουν Βιτολο, θα εψαχνα να βρω ομαδα και να φερω εστω και 100Ε και δεν θα συμφωνουσα απο πριν με τον βαζελο για να παιζω το βαρυ πεπονι. η τουλαχιστον θα εφευγα να παω σε ξενη ομαδα, οταν ξερω τι σημαινει ΠΟΚ. Ο ιδιος μιλουσε για διαιτησιες/ Τον ιδιο του εκλεψαν τους κοπους του για να βγει πρωταθλητης ο βαζελος.

Επισης δεν θα εφευγα χωρις να χαιρετησω ουτε ενα συμπαικτη μου..ασε που ακουγεται (βασιλοπουλος) οτι εχουν εκνευριστει μαζι του οι πρωην συμπαικτες του. Θα ηθελα πολυ να δω πως σε ενα σκληρο μαρκαρισμα του Βιτολο, θα αντιδρασουν πλεον οι παικτες μας. Αν τον αρχισει στις φαπες ο πχ ο Γκαρσια τι θα λεμε; Αυτος ειναι λιγοτερο επαγγελματιας ή πληρωνεται στην ωρα του; Μειωση συμβολαιου δεν εκανε;

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #904 on: July 15, 2011, 13:16:35 »
συγκρίνετε την υπόθεση σκόκο με αυτήν βιτόλο....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #905 on: July 15, 2011, 13:38:54 »
που σημειωτεον τον χρωστουσαν  1.550.000 ΕΥΡΩ μαζι με τα μανατζεριλικια.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #906 on: July 15, 2011, 14:10:30 »
ποιος να σοβαρευτει ρε αδερφε? μηπως πρεπει να σοβαρευτουν και να την μπουλεψουν αυτοι που μας ελεγαν μπροστα στα μουτρα μας οτι του χρωστανε 100Κ και μετα απο τρεις μερες μας ειπανε οτι ηταν 300Κ? και χθες μαθαμε οτι ηταν 450Κ...
και ο δημητρακης με δανεικα ζει τωρα που δεν τον πληρωνουν

Επειδή βγήκε ένας μάνατζερ και είπε ότι του χρωστούσανε 450.000 ευρώ εσύ θα τον πιστέψεις ? Τι θα κάνει ο μάνατζερ ? Τον πελάτη του θα υπερασπιστεί . Ποιον δημητράκη μου λες ρε φίλε και πράσινα άλογα , για τον Βιτόλο δν μιλάμε ? Ε ρε ...
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #907 on: July 15, 2011, 16:27:54 »
δεν είναι πλέον στην οικογένεια μας και από ότι φαίνεται ποτε δεν ήταν ο φιλοχρήματος λες και μας μας περισσεύουν.

KLEIDOSTETOOOOOOO

SKAILS

• Guest
« Reply #908 on: July 15, 2011, 17:12:43 »
ευχομαι να παθεις ριξη χιαστου.τιποτα διαφορετικο.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #909 on: July 15, 2011, 17:25:13 »
Το οτι η ΠΑΕ ειναι ανικανη ειναι γνωστο,

αλλα ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΠΑΜΠΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΑΤΣ.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #910 on: July 15, 2011, 17:49:47 »
Πιστευω οσοι θεωρειτε αυτο το κοντοπιθαρο μουνοσκυλο παραδειγμα επαγγελματισμου να γουσταρατε τις σημερινες δηλωσεις...Τετοιες απαξιωτικες και μειωτικες δηλωσεις για την ομαδα, εγω προσωπικα δεν θυμαμαι ποτε...

Πιστεύω εσύ που δεν τρως και παπά κατά τα άλλα, να βρεις έναν καλό γιατρό γιατί θα πάθεις κανά λουμπάγκο έτσι που πας. Αλλά αυτά θες να καταλάβεις από όσα λέμε μερικοί, αυτά καταλαβαίνεις. Πρόσεχε μόνο έτσι που καταπίνεις αμάσητα μη σου κάτσει καμιά μαλακία του κόλκα και του τσομπανογλου στον λαιμό.
Ο ΒΙΤΟΛΟ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΤΑΙΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ, ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΜΩΡΕ Η ΚΑΗΜΕΝΗ, ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΤΟ ΗΘΕΛΕ  ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ (και όχι να του χρωστάνε 400 από τα 450)
ΟΛΑ ΜΕΛΙ-ΓΑΛΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΜΟΝΙΕΡΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ (φτάνει να μη βρίσκονται προδότες παίκτες στην ομάδα...)

Eγινε, και συ φαε αμασητο οτι του χρωστανε 400 απο τα 450...και ο επαγγελματιας φραγκοφονιας Πουστολο δεν εκανε προσφυγη για να τα παρει και μαλιστα στην ανακοινωση του ειπε οτι δεν ειναι οικονομικοι οι λογοι αλλα προσωπικοι...Μεγαλη καρδια ο ισπανος...Συγκινητικος...ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

Το οτι ηταν προσωπικοι οι λογοι που εφυγε και οχι οικονομικοι δεν τα λεει ουτε ο Κολκας ουτε ο Τσορμπατζογλου...Τα ειπε ο ιδιος στην ανακοινωσουλα του...Την οποια και θα πρεπει να πιστεψεις αφου τον θεωρεις τοσο γαματο επαγγελματια...Η' μηπως οχι?

Συνεχιζεις εκει το ιδιο τροπαρι οτι και καλα κατηγορουμε τον Πουσταλακο και βγαζουμε λαδι τον Ζαγορ...Συνεχισε το, στα παπακια μου κι ολας, απλα θα σου επαναλαβω για ακομη μια φορα οτι η ανικανοτητα και η μαλακια της διοικησης δεν αναιρει τον πουστοχαρακτηρα του συγκεκριμενου...

ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #911 on: July 15, 2011, 18:05:57 »
Kαι ξαναλέω, μήπως του τα σφύριξε η παε να τα πει για να μην φάνε ξύλο; Λέω εγώ τώρα, δεν έχω τίποτα αποδείξεις, φήμες απλά, μόνο φήμες...
Και επειδή πας τάχα μου να με στριμώξεις κιόλας, μπορείς να μου πεις γιατί στον βάζελο πήγε με τα ίδια λεφτά που έπαιρνε στον ΠΑΟΚ; Ζήλεψε το νέφος της Αθήνας ή το μεγαλείο της ζέλας; Και να μου πεις κι εσύ και ο οποιοσδήποτε γιατί στον πούτσο έπρεπε μετά από όλα τα υπόλοιπα, να δεχτεί τη μείωση; Και μάλιστα 50%.
Δεν είναι γκόμενά μου ο Βιτόλο να τον δικαιολογήσω, ξανάγραψα ότι δεν τον πήγαινα σα χαρακτήρα, μόνο που δεν είναι το θέμα ο Βιτόλο και ο χαρακτήρας του, γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έπαιξε κανέναν ρόλο ο χαρακτήρας, αφού πολύ απλά τον έδιωξαν με το να του ζητήσουν τέτοια μείωση. Έτσι καταφέρνουν να σας ταΐζουν παπά ότι φταίει και ο παίκτης από λίγο έως πολύ, ενώ οι άλλοι έχουν κάνει μία από τις μεγαλύτερες μαλακίες από όταν ανέλαβαν και η ευθύνη είναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.
Όσο για το πόσα του χρωστούσαν τελικά, στην πόλη είσαι, ρώτα λίγο στην πιάτσα, όλο και κάπου θα μάθεις την αλήθεια, δε μπορεί... Μικρή πόλη για... Όχι ότι έχει τεράστια σημασία αν του χρωστούσαν 150 ή 400, πάλι για τον πούτσο είμαστε.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #912 on: July 15, 2011, 18:32:30 »
ειναι να τραβας τις κωλοτριχες σου και να τις κανεις κοτσιδες
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #913 on: July 15, 2011, 19:27:56 »
απο τις πιο χοντρες πατατες της διοικησης ζαγορακη....

σαν να εχουν μαζευτει πολλες....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

kostas4

• Guest
« Reply #914 on: July 16, 2011, 04:19:27 »
ποιος να σοβαρευτει ρε αδερφε? μηπως πρεπει να σοβαρευτουν και να την μπουλεψουν αυτοι που μας ελεγαν μπροστα στα μουτρα μας οτι του χρωστανε 100Κ και μετα απο τρεις μερες μας ειπανε οτι ηταν 300Κ? και χθες μαθαμε οτι ηταν 450Κ...
και ο δημητρακης με δανεικα ζει τωρα που δεν τον πληρωνουν

Επειδή βγήκε ένας μάνατζερ και είπε ότι του χρωστούσανε 450.000 ευρώ εσύ θα τον πιστέψεις ? Τι θα κάνει ο μάνατζερ ? Τον πελάτη του θα υπερασπιστεί . Ποιον δημητράκη μου λες ρε φίλε και πράσινα άλογα , για τον Βιτόλο δν μιλάμε ? Ε ρε ...

ρε φιλε οταν βγαινουν και σου λενε οτι του χρωσταμε 100Κ και μεσα σε δυο μερες επιβεβαιωμενα φτανουμε στα 300Κ τοτε δεν εχω λογο να μην πιστεψω τον μανατζερ που ειπε για 450Κ. και αν λεει ψεματα ας βγει η διοικηση να τον διαψευσει και να του κανει αγωγη.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #915 on: July 16, 2011, 09:57:35 »
 :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh:  Να κάνει η ΠΑΕ αγωγή ? να σαι καλά αδερφέ με έκανες και γέλασα πρωί πρωί  ;D

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #916 on: July 16, 2011, 10:38:18 »
εγω λεω μαγκες η διοικηση συζητουσε με τον βαζελο την μεταγραφη...τα πηρε κατω απο το τραπεζι για να καλυψει μερος της αχανους τρυπας και ετσι δεν φενονται ως εσοδα...κανα μισο χαρτι το κοβω....ΠΟΛΥ ΧΑΖΟ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΣΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ να μας φευγει πρωτη φορα προτοκλασατος πεχτης και με τετοιο τροπο....

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #917 on: July 16, 2011, 10:49:18 »
Kαι ξαναλέω, μήπως του τα σφύριξε η παε να τα πει για να μην φάνε ξύλο; Λέω εγώ τώρα, δεν έχω τίποτα αποδείξεις, φήμες απλά, μόνο φήμες...
Και επειδή πας τάχα μου να με στριμώξεις κιόλας, μπορείς να μου πεις γιατί στον βάζελο πήγε με τα ίδια λεφτά που έπαιρνε στον ΠΑΟΚ; Ζήλεψε το νέφος της Αθήνας ή το μεγαλείο της ζέλας; Και να μου πεις κι εσύ και ο οποιοσδήποτε γιατί στον πούτσο έπρεπε μετά από όλα τα υπόλοιπα, να δεχτεί τη μείωση; Και μάλιστα 50%.
Δεν είναι γκόμενά μου ο Βιτόλο να τον δικαιολογήσω, ξανάγραψα ότι δεν τον πήγαινα σα χαρακτήρα, μόνο που δεν είναι το θέμα ο Βιτόλο και ο χαρακτήρας του, γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έπαιξε κανέναν ρόλο ο χαρακτήρας, αφού πολύ απλά τον έδιωξαν με το να του ζητήσουν τέτοια μείωση. Έτσι καταφέρνουν να σας ταΐζουν παπά ότι φταίει και ο παίκτης από λίγο έως πολύ, ενώ οι άλλοι έχουν κάνει μία από τις μεγαλύτερες μαλακίες από όταν ανέλαβαν και η ευθύνη είναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.
Όσο για το πόσα του χρωστούσαν τελικά, στην πόλη είσαι, ρώτα λίγο στην πιάτσα, όλο και κάπου θα μάθεις την αλήθεια, δε μπορεί... Μικρή πόλη για... Όχι ότι έχει τεράστια σημασία αν του χρωστούσαν 150 ή 400, πάλι για τον πούτσο είμαστε.

Α πα πα πα !!!! Τι πράγματα είναι αυτά που λες αδερφέ θα πρέπει να ντρέπεσαι να προσβάλεις έτσι την θεάρεστη διοίκηση μας , και για αυτό το λόγο θα πρέπει να σε κρεμάσουμε στο σιντριβάνι για παραδειγματισμό... Φτου σου !!!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #918 on: July 16, 2011, 10:55:48 »
+1
εγω λεω μαγκες η διοικηση συζητουσε με τον βαζελο την μεταγραφη...τα πηρε κατω απο το τραπεζι για να καλυψει μερος της αχανους τρυπας και ετσι δεν φενονται ως εσοδα...κανα μισο χαρτι το κοβω....ΠΟΛΥ ΧΑΖΟ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΣΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ να μας φευγει πρωτη φορα προτοκλασατος πεχτης και με τετοιο τροπο....

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #919 on: July 16, 2011, 12:57:23 »
Πώς γίνεται να τα πήρε κάτω απ' το τραπέζι για να καλύψει έλλειμμα που είναι πάνω απ' το τραπέζι, στη μάπα μας συγκεκριμένα;  ??? ΟΚ είπαμε μεγάλο μέρος της εμπιστοσύνης χάθηκε αλλά μη λέμε ό,τι θέλουμε. Υπάρχει παροιμία, αγγλική νομίζω, που λέει "μην αποδίδεις στην κακία αυτό που μπορεί να αποδοθεί στη βλακεία" (έχω ρέντα με τις παροιμίες τελευταία). Ή στην ανικανότητα θα πρόσθετα γιατί, αν όντως ο παίχτης από Φεβρουάριο ήθελε να φύγει, έπρεπε να φυλάξουμε τον κώλο μας και να τον πασάρουμε με χρήματα εκτός Αθηνών.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά