ρε σεις χαλαρώστε, συμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις φαινόταν οτι θεωρούσε τον ΠΑΟΚσαν ενα σκαλοπάτι στην καριέρα του. και δεν τον αδικώ που είναι φιλόδοξος, αλλά όταν σε θέλει η βιγιαρεάλ και σε δινει και 100 χιλιάρικα παραπάνω και εσυ μου πας στον βαζελο, δεν μου δείχνει τάσεις φιλοδοξίας. μου δινει την αίσθηση οτι "καλλιο πρωτος στο χωριό παρά 2ος στην πόλη" εχει ελλειψη εμπιστοσύνης στις δυνάμεις του και βιγιαρεάλ θα έπρεπε να κυνηγησει θεση βασικού προφανώς. δεν θα την ειχε στο τσεπάκι.... και ενταξει, οσο και αν μας πειραζει ο βαζελος διεκδικει τιτλους με περισσοτερες πιθανοτητες να τους κατακτησει. γιατι εχει τα καταλληλα κονε για αυτό....εχει παραγκα, εχει και ανθρωπους κλειδια στις καταλληλες θεσεις.... κι εσυ με την θεληση των παικτων σου, με την δυναμική του λαού σου και χωρις λεφτά εχεις καταφερει να πρωταγωνιστείς, αλλα να φτανεις μεχρι την πηγή χωρίς να πίνεις νερό. αυτή είναι η αλήθεια οσο και αν μας πονάει.... βιτόλο δεν πειράζει, ξερουμε πλέον, ο βαζελος ειναι η ομαδα της καρδιάς σου για 1 1 1/2 χρόνο και μετα θα ειναι η ομαδα της καρδιας σου καποια αλλη μεγαλυτερη ομαδα ευρωπαϊκή.....