Author Topic: Victor Vitolo  (Read 32766 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
Απ: Victor Vitolo
« Reply #840 on: July 13, 2011, 17:49:04 »
δεν φταις εσυ που εμπλεξες με ΛΑΜΟΓΙΑ και ΦΥΤΑ
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #841 on: July 13, 2011, 17:58:12 »
Ï Âßêôïñ Âéôüëï ôï ðñùß Ýëõóå ôï óõìâüëáéü ôïõ ìå ôïí ÐÁÏÊ êáé ôï ìåóçìÝñé Ýäùóå ôá ÷Ýñéá ìå ôïí Ðáíáèçíáúêü ãéá 3åôåò óõìâüëáéï. Áíáêïéíþíåôáé áðü åâäïìÜäá êáé êÜíåé íôåìðïýôï ìå Áôñüìçôï.

Äåí Ý÷áóå… äåõôåñüëåðôï!

Ðáßêôçò ôïõ Ðáíáèçíáúêïý åßíáé ðëÝïí ï Âßêôïñ Âéôüëï, ï ïðïßïò áöïý Ýìåéíå åëåýèåñïò áðü ôïí ÐÁÏÊ ìåôÜ ôçí óõíÜíôçóç ðïõ åß÷å ìå ôïõò ÈïäùñÞ ÆáãïñÜêç êáé ÆÞóç Âñýæá, Ýäùóå ôá ÷Ýñéá ìå ôïí Ðáíáèçíáúêü ãéá óõìâüëáéï ôñéåôïýò äéÜñêåéáò. Óýìöùíá ìå ôéò ðñþôåò ðëçñïöïñßåò ïé åôÞóéåò áðïäï÷Ýò ôïõ èá öôÜíïõí ôéò 450.000 åõñþ.

Ï Éóðáíüò èá áíá÷ùñÞóåé áýñéï êéüëáò ãéá ôï Êßôóìðïõåë, þóôå íá åíóùìáôùèåß óôçí ðñïåôïéìáóßá ôïõ «ôñéöõëëéïý». Ùóôüóï, ìÝ÷ñé íá ìåßíåé êáé ôõðéêÜ åëåýèåñïò áðü ôïí ÐÁÏÊ, êÜôé ðïõ áíáìÝíåôáé íá ãßíåé ôçí ÄåõôÝñá, äåí èá ðáßîåé óå êáíÝíá öéëéêü. Ç åðßóçìç ðáñïõóßáóÞ ôïõ èá ãßíåé ôçí åñ÷üìåíç Ôñßôç, åíþ ôï íôåìðïýôï ôïõ ìå ôá ðñÜóéíá èá ãßíåé óôéò 21 ôïõ ìÞíá óôï öéëéêü ìå ôïí Áôñüìçôï óôï ÐåñéóôÝñé.

Ï Âéôüëï áðïôåëåß åðéëïãÞ ôïõ ÆåóïõÜëäï ÖåñÝéñá, ï ïðïßïò èåùñåß ðùò ìå ôïí Éóðáíü ìðïñåß íá êáëýøåé ôï êåíü ôïõ ÆéëìðÝñôï Óßëâá óôçí áñ÷éêÞ åíäåêÜäá ôïõ Ðáíáèçíáúêïý.

http://www.sportdog.gr/article/42415/den-ehase%E2%80%A6-deuterolepto

Ôé íá ëÝìå ôþñá ìå ëéãüôåñá ëåöôÜ Ýöõãå, ôï ôñýðçìá ôçò äåêáåôßáò áðü ôá ëáìüãéá ðñþçí ðïäïóöáéñéóôÝò ôçò åèíéêÞò.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #842 on: July 13, 2011, 18:03:55 »
Βρε χαζουλια τωρα καταλαβα γιατι τον αφησαμε ελευθερο να φυγει στον βαζελο και δεν τον πουλησαμε.

Τοσες χρονιες ο ΠΑΟΚ δεν ψωνιζει απο τους ελευθερους του ΠΟΚ;
Εχω παρει μεγαλο Λακη, τεραστιο Μαλαδενη, ασυγκριτο Ατματζιδη...
Τοσους και τοσους παικταραδες πηραμε ελευθερους απο ΠΟΚ ε να μην δωσουμε και εναν εμεις;

Ενω το να πουλησουμε τον παικτη, θα μας μικραινε πολυ. Τι ειμαστε, Ξανθη;

http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #843 on: July 13, 2011, 18:07:35 »
Κάποιος είπε πιο πάνω μην δούμε παίκτη του βάζελου να έρχεται σε εμάς. Εγώ θα το χοντρύνω λιγάκι και θα πω: Μόνο μην μάθουμε ότι ήταν μπλεγμένος ο Βρύζας (πρώτα) σε αυτή την πώληση από τότε που επαιζε το όνομά του για τεχνικός διευθυντής στα πράσινα ανέκδοτα.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #844 on: July 13, 2011, 18:22:59 »
δεν πειραζει....πρωταθλημα θα παρουμε φετος...!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline AK4

• Αποστολή
  • **

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
« Reply #846 on: July 13, 2011, 18:32:49 »
αν εφευγε και πηγαινε εξω θα ηταν ρισπεκτ. αν φυγει και παει στη ζελα καλυτερα να μην ερθει Τουμπα.

northeagle_4

• Guest
« Reply #847 on: July 13, 2011, 18:33:45 »
THN MANA ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΥΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΕ. ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΓΑΜΙΟΛΑΚΙΑ.

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #848 on: July 13, 2011, 18:37:03 »
και γιατί το να είναι "ψυχρός" επαγγελματίας εμένα σαν οπαδό θα μου απαγορέψει να του ΓΑΜΑΩ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ αν νοιώθω έτσι; γιατί το να είναι "ψυχρός" επαγγελματίας εμένα σαν οπαδό θα με κάνει να πονοψυχήσω που φεύγει και ΖΗΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ; γιατί το "ψυχρός" επαγγελματίας δεν τον θυμήθηκε όταν όντας απων λόγω τραυματισμού για καιρό βγήκε και ΓΕΜΙΣΕ πίπεσ τα Site με δηλώσεις ΠΑΟΚοφροσύνης ότι δε θα χάσει το ευρωοπαικό ματς (όπου θα παίζαν scouters) και θα δώσει για τον ΠΑΟΚ ότι έχει και δεν έχει ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ Η ΑΝΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ;

Γιατί το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό και ειδικά στην περίπτωση που η παε σου ούτε τα συμφέροντά σου υπερασπίζεται ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ, τότε σίγουρα δεν θα πω ότι φταίει ο παίκτης. Αν εσύ περιμένεις καλύτερη συμπεριφορά από οποιονδήποτε επαγγελματία ποδοσφαιριστή, τότε σόρυ, αλλά τόσα χρόνια δεν έχεις καταλάβει πολλά από τον κόσμο της μπάλας.
Επίσης ξαναλέω, ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ, ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ. Τα περί δηλώσεων άστα, πούτσες μπλε των αρδ, αλλά τα θέλει κι ο κώλος όσων τσιμπάνε με το οπαδιλίκι των παικτών. Αν εσύ έχεις τέτοια αφέλεια και τον κρίνεις με βάση αυτές τις δηλώσεις, πρέπει να πω ότι εκπλήσεις κι εμένα, γιατί τόσο αφελή δεν σε έχω.
Όσο για την ανετοιμότητά του, πες μου ότι και για αυτό φταίει ο παίκτης και όχι το μπουρδέλο προπονητικό τιμ, γυμναστές κτλ. Γιατί ο ίδιος παίκτης πετούσε με κανονικό προπονητή μια χρονιά πριν;
Και θύμισέ μου λίγο σε ποιο ματς τον έβαλε μετά τόσο καιρό τραυματισμού ο γιδοβοσκός χάβος...

Δεν με ενδιαφέρει πότε μίλησε αν μίλησε και δεν το έθιξα πουθενά..

Πώς δεν το έθιξες, εκεί δεν είναι το ζουμί του γιατί τον βρίζετε όλοι; Στο ότι μιλούσε τάχα μου με τον ζέλα από καιρό;

σήμερα είπε μόνος ότι ΠΡΩΤΟΣ αυτός ήθελε να φύγει από το Φλεβάρη. παράλογο να του είπαν λοιπόν οι άλλοι πρώτοι

Ναι, και γιατί βγήκε μετά από τόσο καιρό αυτό; Μήπως, λέω εγώ τώρα, του είπαν τα τσακάλια πες τα έτσι γιατί τα κάναμε σκατά και θα μας φάνε; Και ο σβούρας το είπε προχτές αν δεν κάνω λάθος, αλλά τόσο καιρό γιατί δεν το είχε πει κανείς και περίμεναν να την κάνει με αυτό τον τρόπο για να βγει αυτή η είδηση, που συμπτωματικά καίει τον παίκτη και δικαιώνει την παε; Αν ήταν έτσι τα πράγματα τόσο καιρό δεν θα είχαμε μάθει κάτι, δεν θα είχε αρχίσει να προετοιμάζει το έδαφος η παε με τα φερέφωνά της για μια πιο ομαλή αποχώρηση, να γλιτώσει και τις καταλήψεις και όλο αυτό τον χαμό; Λέω εγώ τώρα, δεν ξέρω...
Αλλά και έτσι να είναι, ξαναλέω ότι ο Βιτόλο κατά τη γνώμη μου είδε σε τι μπουρδέλο βρίσκεται ειδικά όσον αφορά τις πληρωμές και είπε να την κάνει. Κι αυτό το βρίσκω επίσης θεμιτό.

με 50% μείωση αν είσαι "ψυχρός" επαγγελματίας ανταπαντάς με πρόταση. ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει 50% μείωση... αν θες να συζητήσεις αντιπρότεινε κάτι αν όχι υπάρχουν και άλλες λύσεις. (ασχετα αν στην ΠΑΕ πετάνε αητό).

Ομολογώ πως δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω, τι αντιπρόταση εννοείς; Στη μείωση 50%, η αντιπρόταση του παίκτη ήταν "όχι, θέλω όλο μου το συμβόλαιο κανονικά". Και ξαναλέω γιατί είναι υποχρεωμένος "να το συζητήσει"; Αυτό υπέγραψε πρόπερσυ, αυτό ήθελε. Να τον βρίσεις επειδή δεν κάνει υποχωρήσεις, να το καταλάβω εν μέρει, αλλά είναι δικαίωμά του να πάει κάπου που θα παίρνει αυτά τα λεφτά που συμφώνησε με μας, αλλά δεν μπορούσαμε (τεσπά...) να του τα δώσουμε.

ας πάει κάπου να πληρώεται καμία αντίρρηση. Ο ΠΑΟΚ με νοιάζει να μην ζημειωθεί και με τη συμπεριφορά του ζημειώνεται. πασιφανές το ότι είναι πούστης για μένα .& -

Όχι, δεν ζημιώνει κανέναν ΠΑΟΚ ο βιτόλο, η παε την ζημιώνει την ομάδα, γιατί αν ήταν εντάξει εξ αρχής στις υποχρεώσεις της, ίσως και να μην έφευγε ποτέ. Ή θα έφευγε με πραγματικά πούστικο τρόπο και τότε θα είχαμε δίκιο να τον βρίζουμε. Τουλάχιστον όμως και σε αυτή την περίπτωση να τον πουλούσαμε και να κερδίζαμε κάτι. Πλανάται όποιος νομίζει ότι χάνουμε έναν παίκτη στο τσάμπα επειδή είναι ο ίδιος πούστης και επειδή η παε είναι απλώς ανίκανη. Η παε είναι βασικά άφραγκη και μετά ανίκανη να χειριστεί ακόμα και αυτό το θέμα ώστε να βγάλει τουλάχιστον λεφτά από πώληση. Έτσι χάνει όποιο ατού έχει και είναι εξαρχής από κάτω.

την υπέγραψε ομως τη δήλωση ότι η ΠΑΕ είναι καθαρή απέναντι του το Μαρτιο.. Επίσης, ξέρω ότι ήταν σωστός επαγγελματίας και προσέφερε πολλά, απέναντι σε μια ομάδα που δεν φέρθηκε καθόλου επαγγελματικά. 5 φορές είπες ότι ξέρεις ότι ο Βιτόλο φέρθηκε επαγγελματικά, του παίξαμε πουστιές σαν ΠΑΕ, ήταν ριγμένος και καλά μας έκανε εν τέλει... ΕΓΩ catala αυτά που λες δεν τα ξέρω... απο που προκύπτουν; ή το ξέρω έχει την έννοια του έτσι είναι επειδή το λέω εγώ; για ποιόν μιλάμε; για τον σωτήρα του ΠΑΟΚ; για τον του χρωστάμε τα πάντα και δεν κάτσαμε να μας γαμήσει; με μπέρδεψες

Καταρχάς, αν θες να μιλάμε και όχι να ξύνουμε τα αρχίδια μας, καλό θα ήταν να μη βάζεις λόγια στο στόμα μου, γιατί το κάνεις για δεύτερη φορά και το βρίσκω λίγο ανέντιμο. Δεν είπα πουθενά ότι ήταν ο σωτήρας του ΠΑΟΚ ή να κάτσει να μας γαμήσει (τι γαμήσι είναι αυτό τη στιγμή που του χρωστάμε βέβαια, μάλλον μόνο εσύ το καταλαβαίνεις) ούτε έχω καμιά κάψα για τον Βιτόλο, ούτε τον πήγαινα σαν χαρακτήρα αν θες να μάθεις. Και φιλάργυρος είναι και κλίκες μπορεί να είχε κάνει και χίλια δυο.
Αλλά δεν μου αρέσει το χύμα κράξιμο επειδή φεύγει, ειδικά όταν το φταίξιμο είναι 100% της παε. Τον κατηγορείτε όλοι χωρίς στοιχεία, τόσο απλά. Ή μάλλον με στοιχεία χαζοδηλώσεις στα σπορ που βρωμάν που τις εκμαιεύουν αρδ στο όρθιο και γίνονται παντού θέμα. Και είναι και δηλώσεις τις οποίες τις κάνουν όλοι για να είναι αρεστοί στον κόσμο και κακό του κεφαλιού όποιου τσιμπάει. Αν εσένα το πρόβλημά σου είναι ότι έκανε αυτές τις δηλώσεις και τώρα φεύγει, τότε ας μιλήσουμε σε επίπεδο δημοτικού.
Δεύτερον, μου το είπες και προχτές αυτό το ανήκουστο για την υπογραφή του, αλλά δεν μου απάντησες. Έκανε λοιπόν τη χάρη στην παε τον μάρτιο να υπογράψει για τον καλό της ομάδας ψέμματα (αν έχουν έτσι τα πράγματα) και επειδή δεν το ξανάκανε τον βρίζουμε; Δηλαδή ήταν υποχρεωμένος μια ζωή να το πηγαίνει έτσι; Μονά-ζυγά δικά μας δηλαδή ε; Μάλιστα...
Τέλος, για τα υπόλοιπα που "ξέρω" ή "δεν ξέρω", πρώτον δες τι γράφτηκε από όσους ήταν προχτές στη συνάντηση ή ρώτα κανέναν να σου πει, πολλά από αυτά που γράφω δεν διαψεύστηκαν. Για τα υπόλοιπα, η ίδια η παε τα παραδέχεται και τα έβγαλαν οι αρδ της (ή δεν τα διέψευσαν), από εκεί τα ξέρω λοιπόν μιας και ρωτάς. Εκτός κι αν η παε με τα παπαγαλάκια της βγάζουν επίτηδες πράγματα εις βάρος τους γιατί τους αρέσει να καίγονται μόνοι τους.
Ο βιτόλο στον αγωνιστικό χώρο φέρθηκε επαγγελματικά γιατί προσπάθησε και δεν κορόιδευε. Αν δεν φέρθηκε επαγγελματικά εκτός αγωνιστικού χώρου, υπήρχε ( ;;; ) διοικηση να του τραβήξει το αυτί. Για την ιστορία του τραυματισμού του δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε, αλλά μήπως πάλι έχει χεσμένη τη φωλιά της η διοίκηση; Λέω εγώ τώρα πάλι, πολλά ακούγονται...

από τότε που ζημειώνει η συμπεριφορά τους την ομάδα και από τότε που φοράνε φανέλα αντιπάλου...ή η διαμάχη είναι μόνο για όσους λέγονται Δημήτρης Σαλπιγγίδης;

Να κρίνεις και την προσφορά πάντως μέσα σε αυτά. Γιατί προσωπικά ακόμα κι αν είναι τα μεγαλύτερα κωλόπαιδα, με αυτά που έχουν δώσει δεν μπορώ να βάλω στην ίδια μοίρα τους παύλους, τον αντελίνο και τον βιτόλο με όλους τους υπόλοιπους, μέχρι και στον ίβιτς βασικά δίνω συγχωροχάρτι ακόμα μόνο και μόνο για την προπέρσινη χρονιά.

όταν τα οικονομικά του ΠΑΟΚ είναι επιπέδου ΑΕ τραχανοπλαγιάς (επειδή ίσως έχει πρόεδρο κάποιον που ούτε την ΑΕ τραχανοπλιαγιάς δνε μπορεί να διοικήσει) τότε ναι για μηχανάκια τύπου Βιτόλο ο ΠΑΟΚ ΑΠΑΙΤΩ σαν μέτοχος και οπαδός με τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΑ (αυτά που... εγώ ξέρω να μην πετάει 600.000 ευρώ στον Βιτόλο.

Αυτή είναι άλλη κουβέντα.

Για να κλείσω επειδή πραγματικά με έχει κουράσει το θέμα πάρα πολύ, για μένα ο Βιτόλο έφυγε πρώτα και κύρια επειδή δεν μπορούσε να βασιστεί σε αυτή την παε, κυρίως γιατί αργεί μονίμως στις πληρωμές, δεν υπάρχει προοπτική στην ομάδα και ο ταγαροπροπονητής του έκανε γυμνάσια. Δεύτερον, το ποτήρι ξεχείλισε (αν ξεχείλισε τώρα και όχι από πολύ νωρίτερα ή μάλλον αν δεν του έχουν δώσει μπούλο νωρίτερα) όταν του πρότειναν εκτός από καθυστερημένα να του τα δώσουν και 50% μειωμένα. Τα υπόλοιπα είναι πούτσες μπλε. Ακόμα και αν είχε αρχίσει συζητήσεις με τον ζέλα νωρίτερα, το έκανε επειδή ήταν ήδη δυσαρεστημένος. Θα μπορούσε να φέρει μια καλή πρόταση και να πουληθεί, αλλά αυτός είδε ότι είναι κωλοχανείο και ότι ο ζέλας μόνο ελεύθερο τον παίρνει και πάτησε πάνω στη συμπεριφορά της παε για να την κάνει.

Θα πρέπει να μας προβληματίσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ γιατί την κάνει για μια ομάδα που δεν τον αγόραζε αν δεν ήταν ελεύθερος, που δεν του δίνει παραπάνω φράγκα και που είναι διαλυμένη σε όλα τα επίπεδα.

Εννοείται ότι από εδώ και πέρα είναι με τους εχθρούς και θα αντιμετωπίζεται ανάλογα. Από μένα πάντως όχι με περισσότερο μίσος από τον καραγκούνη, τον κατσουράνη ή τον κάθε μούλο του φλωρόπουστα. Και σίγουρα όχι από κάποιον πρώην του ζέλα που φοράει σήμερα τη φανέλα μας...
« Last Edit: July 13, 2011, 19:03:12 by Català »

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #849 on: July 13, 2011, 18:40:57 »
Στην δήλωση που θα κάνεις μην μιλήσεις για τον λαό του ΠΑΟΚ, πες μόνο πόσο τρύπια διοίκηση έχει
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #850 on: July 13, 2011, 18:45:37 »
αμπαλοι καταλα και ραμπιτ, κανεις δε διαβαζει τη διαφωνια σας, την αλλη βδομαδα αμπαλε ραμπ κανονισε κανα μπασκετ κ τα λες εκει με τον ετερο αμπαλο

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #851 on: July 13, 2011, 18:51:27 »
ρε μην ταιζετε παπα τον λαο. πως δεν εβγαλε λεφτα ο ΠΑΟΚ ? 2 ,2 εκ εβγαλε .αφου γλυτωνει τα 2 χρονια συμβολαιου συν τα χρωστουμενα. ξερετε τι λεφτα ειναι αυτα ?
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #852 on: July 13, 2011, 18:57:15 »
Γιατι βλεπεις τοσο κοντοφθαλμα? Αν τελικα εκλεινε την καριερα του εδω μπορει να μας στοιχιζε οσο η νεα Τουμπα...

550.000  :'(

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #853 on: July 13, 2011, 19:00:06 »
ο βιτολο δεν εχει κανενα νοημα να ακουει κραξιμο...οπως οταν ηρθε σε μας απο σκουλικι καθαρα σαν επαγγελματιας και γελουσαμε με κοντη και μιλουσαμε για τατσικο κλπ ετσι τωρα παει βαζελο και γελανε αυτοι μαζι μας.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #854 on: July 13, 2011, 19:04:11 »
Εάν αντί για την παρούσα διοίκηση στο τιμόνι του ΠΑΟΚ ήταν προηγούμενα διοικητικά σχήματα τώρα θα ήταν ο κόσμος στους δρόμους.
Εάν αντί για τον βάζελο έκλεινε στον γαύρο επίσης θα είχαμε εξέγερση.
Τώρα από όσο διαβάζω ούτε γάτα ούτε ζημιά. Ο Βιτόλο φταίει που δε δέχτηκε να κάτσει να παίζει για την ψυχή της μάνας του...
Είναι κρίμα αυτή η ομάδα να διασύρεται έτσι. Κρίμα για τον λαό της που έτρεχε σα βλάκας να αγοράσει διαρκείας μέσα στο κατακαλόκαιρο με 0 μεταγραφές. Θα έγραφα, όπως πάντα, ότι η διοίκηση πρέπει να συνέλθει. Βαρέθηκα όμως να περιμένω το γαίδαρο να πετάξει... ΦΥΓΕΤΕ τώρα!
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
« Reply #855 on: July 13, 2011, 19:05:21 »
ρε δε γαμιετε και ο βιτολο λεω γω

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #856 on: July 13, 2011, 19:07:05 »
ερασιτεχνισμος σε ολο του το μεγαλειο.. απο το χειμωνα ξερανε οτι θελει να φυγει και τωρα θυμηθηκανε να λυσουνε το προβλημα

μας εφυγε και για 150 χιλιαρικα... ξεφτιλα

αν ο βιτολο (και ο καθε βιτολο) δεν ηθελε να παιζει στον ΠΑΟΚ ας φυγει... δεν παρακαλαμε κανεναν αλλα να τον στειλεις στην αγκαλια των ανταγωνιστων σου για τετοιο ελλεεινο ποσο την ωρα που μολις λιγες ωρες πριν ειχαν παρει 6 εκατ για τον σισε ειναι τρυπημα, ειστε επικικινδυνοι το ξαναγραφω

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
« Reply #857 on: July 13, 2011, 19:08:37 »
ελα βγηκε ανακοινωση δωσε δωσε

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
« Reply #858 on: July 13, 2011, 19:09:35 »
Μετά από δύο χρόνια,ήρθε η ώρα να ολοκληρώσω τη συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ. Σ« αυτό το διάστημα έδωσα τα πάντα στην ομάδα, πέρασα ωραίες στιγμές και αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος γι» αυτά που έζησα. Κάποιοι προσωπικοί λόγοι όμως, με ανάγκασαν από τον περασμένο Απρίλιο να ζητήσω την αποδέσμευσή μου από την ομάδα για προσωπικούς λόγους. Τονίζω και πάλι πως οι λόγοι είναι προσωπικοί και όχι οικονομικοί, οπότε αυτά που γράφονται τις τελευταίες μέρες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αυτό επιβεβαιώνεται, από τη στάση που κράτησα ως το τέλος.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για την αγάπη που με περιέβαλαν.

Τους συμπαίκτες μου για την άψογη συνεργασία.

Τη διοίκηση που ήταν πάντα στο πλευρό μου.

Και όλους μαζί, για τη συμπαράσταση στις δύσκολες στιγμές που πέρασα πέρσυ, εξ αιτίας του σοβαρού τραυματισμού μου.

Αισθάνομαι ότι φεύγοντας, αφήνω πίσω μου μόνο φίλους

Βίκτορ Βιτόλο

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=9934

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #859 on: July 13, 2011, 19:16:58 »
το μονο που με εκνευριζει ρε αρχιδι αφου τους καλυπτεις  τελικα κα ιεσυ ειναι οτι αυτη η πουτανοομαδα περναει πουδρα στην τουμπα .πουδρα .και γαμιομαστε ολοι μονο με τον γαβρο. ποτε θα αλλαξει αυτο ρε σεις .ποτε

να γυρναγες στην πατριδα σου να το καταλαβω οτι ..μπορει.. και να ειναι προσωπικοι. αλλα πας στην αθηνα ρε μουνοσκυλο...
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ