Author Topic: Victor Vitolo  (Read 32767 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Απ: Victor Vitolo
« Reply #500 on: March 02, 2011, 11:35:57 »
Κανεις δεν ειπε πως δεν θελουν φαπες οι παιχτες. Το οτι ο χαβος νομιζει πως το ροτετιον ειναι καινουργιο ταινιακι στο συνεμα, δεν παει να πει πως τα παιχτακια μας βγαινουν λαδι για τον σταρχιδισμο τους. Αυτα που γινονται στην ομαδα ειναι τραγικα και προσωπικα δεν βγαζω κανεναν στην απ'εξω. Καταφερανε ΟΛΟΙ τους πριν το πιο σημαντικο ματς της χρονιας, να κοιμομαστε με νευρα, να ξυπναμε με νευρα και να περιμενουμε να δουμε το ματς παλι με νευρα. Να παν να γαμηθουν ολοι τους.

zagorakis

• Guest
« Reply #501 on: March 10, 2011, 14:05:28 »
Βιτόλο: «Θα γράψουμε ιστορία»

Για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, την συνεργασία του με τον Πάμπλο Γκαρσία, αλλά και τους επόμενους στόχους του ΠΑΟΚ, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero

Για το πως αισθανόταν ο ίδιος στο χθεσινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη: «Σε κάθε παιχνίδι νιώθω όλο και καλύτερα. Χθες ήμουν πολύ καλά. Πλέον είμαι σχεδόν στο επίπεδο που ήθελα. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι κέρδισε η ομάδα».

Για το πως είναι να παίζει χωρίς τον Γκαρσία: «Όταν είμαι μαζί με τον Πάμπλο νιώθω άνετα. Έτσι έχουμε συνηθίσει να παίζουμε μαζί. Όταν λείπει ένας από τους δύο όμως είναι σαν να λείπει το άλλο μισό του καθενός μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για το τι συνέβη με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τη ΤΣΣΚΑ στη Θεσσαλονίκη: «Θεωρώ ότι ίσως συζητήθηκε περισσότερο από όσο έπρεπε. Προφανώς δεν ήμουν και τόσο έτοιμος να παίξω αλλά από τη στιγμή που αυτό αποφασίστηκε έπρεπε να κάνω τη δουλειά μου. Ο καθένας μπορεί να έχει όποια γνώμη θέλει, αλλά αυτή είναι η δουλειά μου και κάνω ότι μου ζητούν».

Για τη συνέχεια με Ολυμπιακό και την ΑΕΚ και πως αντιμετωπίζει αυτά τα παιχνίδια η ομάδα: «Είμαστε 100% έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια και πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει μείνει πίσω στο πρωτάθλημα: «Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια και αυτό μπορεί να αντιστραφεί. Μία από τις αιτίες ίσως να ήταν ότι ο ΠΑΟΚ παίζει σε διαφορετικές διοργανώσεις και δε μπορούσε ίσως η ομάδα να συγκεντρωθεί σε μία συγκεκριμένη διοργάνωση».

Για το πως μπορεί ο ΠΑΟΚ να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν: «Δεν είναι εύκολοι οι στόχοι. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα 100%. Πιστεύω ότι φέτος θα γράψουμε ιστορία....».

Για το μήνυμα που στέλνει ο ίδιος στον κόσμο για την ετοιμότητά του: «Ο κόσμος ξέρει ποια είναι η δουλειά μου. Το δείχνω σε κάθε παιχνίδι και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα και τον κόσμο».

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/28867-Bitolo-«Tha-grapsoyme-istoria»

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #502 on: March 10, 2011, 17:47:33 »
Μα γράψαμε ιστορία. Από την μία με την πρόκριση στους 32 και από την άλλη με τις 4 ήττες σερί και τον πάνω από έναν μήνα χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα...

ive4

• Guest
« Reply #503 on: March 10, 2011, 21:44:00 »
Έλειπε στην Ισπανία και μας έλειψαν τόσο πολύ οι συνεχείς δηλώσεις του! Πάντως αυτή τη φορά είπε κάτι πιο ενδιαφέρον. Βρίσκει σιγά σιγά πατήματα και ελπίζω στα πλέι οφς να μιλήσει και στο γήπεδο.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #504 on: March 14, 2011, 12:29:06 »
Βλεπεις τι εκανε ο Βιτολο μετα το γκολ του και καταλαβαινεις ποσο χαζοι ειμαστε κ εμεις καμια φορα κ κρινουμε χωρις να γνωριζουμε τπτ...
Στο 2ο ημιχρονο ησουν ο παλιος καλος Βιτολο, υπεραπαραιτητος για τον ΠΑΟΚ.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #505 on: March 14, 2011, 12:42:28 »
+1926

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #506 on: March 14, 2011, 12:59:13 »
Δε χορευει 'νηστικο' αρκουδακι,θοδωρακη θοδωρακη.

Φανηκε και χθες..
ΠΑΟΚ G4Α

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #507 on: March 14, 2011, 13:04:50 »
Τι εγινε σου θιξαμε τα ινδαλματα?

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #508 on: March 14, 2011, 13:16:35 »
Μπα τον εαυτο σου θιγεις
ΠΑΟΚ G4Α

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #509 on: March 14, 2011, 13:36:37 »
Ευχαριστω για το ενδιαφερον.Πιστευω να συμφωνεις οτι εχουμε το καλυτερο ιατρικο team μετα την αφιερωση του βιτολο...

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #510 on: March 15, 2011, 11:16:48 »
Βλεπεις τι εκανε ο Βιτολο μετα το γκολ του και καταλαβαινεις ποσο χαζοι ειμαστε κ εμεις καμια φορα κ κρινουμε χωρις να γνωριζουμε τπτ...
Στο 2ο ημιχρονο ησουν ο παλιος καλος Βιτολο, υπεραπαραιτητος για τον ΠΑΟΚ.
Αδελφέ,η επιτυχία του ότι παίζει τώρα δεν καλύπτει την αποτυχία του ότι δεν παίζει από την αρχή της χρονιάς...καλώς ή κακώς στην Ιατρική έτσι είναι τα πράγματα...η σωστή αντιμετώπιση του λάθους μπορεί να έχει μεγαλύτερη αξία από την αποφυγή του λάθους εξ'αρχής...κάτι ξέρω κι'εγώ ο τσοπάνης...και υπόψην,η μεγάλη στραβή έγινε στην Ισπανία,ήταν μετεγχειρητική και φταίνε οι εκεί,ο δικός μας έκανε ότι καλύτερο μπορούσε και το έφερε βόλτα και είναι άξιος συγχαρητηρίων...Αφού είναι καλά το παλλικάρι...

zagorakis

• Guest
« Reply #511 on: March 30, 2011, 17:16:23 »
"Θα κερδίσουμε το στοίχημα του Champions League"

Ο Βίκτορ Βιτόλο μίλησε με αισιοδοξία για την αποτελεσματικότητα που πιστεύει ότι θα έχει ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ. Τι είπε για τα επεισόδια στον ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ στην Τούμπα

Με απόλυτη αισιοδοξία για την προοπτική συμμετοχής του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, αλλά και για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στην τελική κατάταξη της βαθμολογίας που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Αθλητικό Metropolis" την Τετάρτη (30/3) ο Βίκτορ Βιτόλο.

Ο Ισπανός μέσος του "Δικεφάλου" τόνισε ακόμη ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετά την περιπέτεια που πέρασε με τον τραυματισμό του, ενώ περιέγραψε με μελανά χρώματα το πως έζησαν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του τα επεισόδια στον ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Αρχικά είπε: "Το μοναδικό πράγμα που σκεφτόμαστε είναι τα θετικά αποτελέσματα στα τρία παιχνίδια που απομένουν ώστε να μπούμε καλά στα πλέι οφ".

Για την δυσκολία των ματς που έχει να δώσει από εδώ και πέρα ο ΠΑΟΚ επεσήμανε: "Όλα είναι δύσκολα. Και κόντρα στην Κέρκυρα που έχει τους δικούς της στόχους και κόντρα στον Ηρακλή που είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Το θέμα είναι τι θα κάνουμε εμείς, θέλουμε να μπούμε με την καλύτερη δυνατή φόρμα στα πλέι οφ".

Για το γεγονός ότι έκλαψε μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ολυμπιακό ανέφερε: "Υπήρχε πολύ πίεση, στρες και ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Είχα μείνει αρκετά πίσω αγωνιστικά και αυτό ήταν ένα ξέσπασμα. Έψαξα τον γιατρό γιατί ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που κάθε στιγμή βρίσκονταν δίπλα μου και ήθελα να το γιορτάσω μαζί του. Πέρασα πολύ δύσκολα, σε κανένα δεν αρέσει να μένει στο νοσοκομείο, το σημαντικό είναι να υπάρχει η δύναμη να το ξεπεράσεις και να συνεχίσεις να είσαι καλά. Όλα τα υπόλοιπα είναι μια ανάμνηση του παρελθόντος".

Για την κατάσταση που βρίσκεται τώρα δήλωσε: "Ήδη φάνηκε από το ματς με τον Ολυμπιακό ότι είμαι καλά. Είμαι στο 100% και με μεγάλη όρεξη να κάνω ένα πολύ καλό τελείωμα στο πρωτάθλημα και να ετοιμαστώ για μια ακόμη πολύ καλή σεζόν στον ΠΑΟΚ και στην Ελλάδα".

Για την άποψη που ακούστηκε ότι ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από την ΑΕΚ λόγω της αποχής τόνισε: "Είναι η γνώμη κάποιων ανθρώπων, δεν είναι σωστή, αλλά την σέβομαι. Αντιμετωπίσαμε όλα τα προβλήματα πρόσωπο με πρόσωπο, δεν είναι σωστό για κανένα άτομο της οικογένειας του ΠΑΟΚ να πιστεύει αυτό το πράγμα".

Για τον στόχο της εξόδου στα προκριματικά του Champions League είπε: "Θα παλέψουμε για αυτό, είναι υποχρέωση της ομάδας και πιστεύω ότι θα το κερδίσουμε αυτό το στοίχημα. Στόχος μας είναι να μπούμε δυνατοί στα πλέι οφ και μετά θα δούμε".

Για το διάστημα παρουσία του στον ΠΑΟΚ ανέφερε: "Είμαι ευτυχισμένος στον ΠΑΟΚ και ικανοποιημένος από τον τρόπο που μου φέρονται. Αυτό, όμως, που με κάνει ακόμη πιο χαρούμενο είναι ότι ανήκω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ".

Τέλος, μίλησε για τα γεγονότα στον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ: "Τα γεγονότα με την ΑΕΚ τα έζησα πρώτη φορά. Δεν συνηθίζουμε οι επαγγελματίες παίκτες να ζούμε τέτοιες καταστάσεις. Θεωρώ ότι ήταν μεμονωμένα, αυτά που συνέβησαν δεν αντιπροσωπεύουν το 95% του κόσμου, οι οποίοι σίγουρα δεν θα επικροτούσαν μια τέτοια συμπεριφορά".

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/tha_kerdisoyme_to_stoixhma_toy_champions_league.820625.html

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #512 on: March 31, 2011, 09:39:09 »
Μπλινγκ μπλονγκ Βίκτωρα...
πολύ μπλα μπλά αδερφέ... πολύ.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #513 on: March 31, 2011, 10:21:51 »
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Κ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΧΑΣΑΤΕ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ, ΑΜΑ ΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΜΑΤΙ ΕΞΕΠΝΕΕ ΑΚΟΜΑ ΥΓΕΙΑ.

ΓΙΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ, ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ, ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #514 on: March 31, 2011, 14:12:25 »
Ειδικα εσυ ρε μας εχεις πρηξει τα παπαρια με τις μεγαλειωδεις δηλωσεις...

ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ-ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΑΣ.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #515 on: March 31, 2011, 18:27:41 »
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Κ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΧΑΣΑΤΕ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ, ΑΜΑ ΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΜΑΤΙ ΕΞΕΠΝΕΕ ΑΚΟΜΑ ΥΓΕΙΑ.

ΓΙΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ, ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ, ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #516 on: April 01, 2011, 00:17:51 »
ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ-ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΑΣ.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #517 on: April 06, 2011, 22:14:55 »
.....

Ο Βιτόλο, βέβαια, έχει άλλα δυο χρόνια συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι ελεύθερος και χρήματα αγοράς από ισπανική ομάδα για έναν παίκτη που παίζει στο υποβαθμισμένο ελληνικό πρωτάθλημα είναι από πολύ δύσκολο έως απίθανο να δοθούν. Προφανώς, η πλευρά του παίκτη ποντάρει στο ότι λόγω της μεγάλης προσφοράς και της άψογης συμπεριφοράς του Βιτόλο στα δυο χρόνια που παίζει στη Τούμπα, εάν ζητηθεί να φύγει, η διοίκηση Ζαγοράκη θα κατανοήσει τη επιθυμία του και δεν θα σταθεί εμπόδιο, δίνοντας του την ελευθέρας του.
....
....
Πάντως, το μόνο σίγουρο αυτή την στιγμή είναι πως έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για άλλα δυο χρόνια, ανήκει στο ρόστερ του, και για να αλλάξει αυτό δεν είναι καθόλου εύκολη διαδικασία. Διότι η εξεύρεση μιας καλής επίσημης πρότασης, ειδικά στην Πριμέρα Ντιβισιόν, η οποία αποτελεί και το όνειρο του Βιτόλο, είναι πολύ δύσκολη υπόθεση, ειδικά για έναν Ισπανό μέσο που παίζει στο ταπεινό ελληνικό πρωτάθλημα.
...
...

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/317616.html

Δυο παραγραφοι απο το ιδιο κειμενο. Κλαιω με αθλητικη "δημοσιογραφια"
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #518 on: April 11, 2011, 14:11:17 »
«Υποχρεωμένοι να δώσουμε χαρά»

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=7375

ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗ ΦΑΡΑ ΣΟΥ,ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΑΜΙΟΛΑ.Μονο αν το βουλωσετε ολοι οι μισθοφοροι θα παρουμε χαρα.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #519 on: April 11, 2011, 18:53:26 »
μαλακα βιτολο πραγματικα ομως μας εχεις πρηξει τα αρχιδια 2 χρονια. και θα κανουμε και θα ρανουμε και στο τελος τπτ...
αντε παιξε ξανα τη μπαλα που ξερεις και ασε τις δηλωσεις.
ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!