Author Topic: Victor Vitolo  (Read 32822 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Απ: Victor Vitolo
« Reply #20 on: July 28, 2009, 20:48:56 »

καλως όρισες στο ΠΑΟΚ. Επίσης, συγχαρητήρια για την ανέλιξη της ποδοσφαιρικής καριέρας σου  και σου ευχομαι να αντεπεξέλθεις στις νεες προκλήσεις που επιφέρει η συμμετοχή σου στη μεγαλύτερη ομαδα που έχεις μεχρι τώρα παίξει.
Επίσης, όπως είπε και ο νορθ:

Τραβα και στο μαυριδη για κανα σοβαρο ταττου και ασε τα αστερακια στα βυζια  O0 O0 O0

επειδή στον ΠΑΟΚ μετράμε και τη παραμικρή λεπτομέρεια  ;)

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
« Reply #21 on: July 28, 2009, 22:01:20 »

«Κάντε γρήγορα για Βιτόλο»
http://www.ethnos.gr/ethnosport/article.asp?catid=8489&subid=2&pubid=2341305&tag=6398

Offline NAI PE

• Αποστολή
  • **
« Reply #22 on: July 28, 2009, 22:08:06 »
Καλωσηρθες Βιτολο... τωρα θελει δουλεια-δουλεια-δουλεια και δουλεια... εδω δεν ειναι αρης...

Έτσι μπράβο. Γιατί ο τεμπέλης μπακάλης ζυγίζει τ' αρχίδια του.
ΠΑΟΚ ΑΡΡΩΣΤΙΑ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #23 on: July 28, 2009, 23:39:04 »
Αν ημουν ο σαντος, αφου θα εβαζα τον Παμπλο να σου ξηγηθει ενα κουτουλιδι για το καλωσορισες και ενα ωραίο α'λα φιογκο μπουκετιδι για τον αντελίνο, θα σου ευχομουν καλη σταδιοδρομια με την βαρια ασπρομαυρη φανελα, να εισαι γερος δυνατος και ορεξατος για δουλεια, και ενω θα σε χτυπαγα περηφανα στην πλατη, θα σου δειχνα με χαμογελο τις καλτσες σου να πας να κανεις 20 γυρους την τουμπα γιατι μεχρι να ρθεις φτασαμε αυγουστο. Επειδη ομως δεν ειμαι ο σαντος, θα αρκεστω σε μια ευχη και μια συμβουλη. Ευχομαι να παιξεις την μπάλα τις ζωής σου και να γουσταρεις με τον ΠΑΟΚ πρωταθληματα κυπελα διακρισεις και χαρες.. αλλά πόζες σε περιοδικά να δειχνεις βυζαστερι και κοιλιακούς κομμενα μαγκα μου.. Και κανε κατι και με το μαλλι σου.. δε πας για eurovision. Στην Τουμπα ερχεσαι. Αντε τ'αγορι μου.. Καλωσορισες και καλως σε βρηκαμε.. ;D :rasta:

jmjyiannis

• Guest
« Reply #24 on: July 29, 2009, 01:41:44 »
φιλαρακι πεθαίνω με το avatar σου...

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #25 on: July 29, 2009, 02:20:00 »
Καλως ηρθες Βιτολαρε παικταρα!

Για την αξια του τα χω ξαναπει οτι την θεωρω τεραστια και πιστευω οτι θα δικαιωσει ολους (διοικηση-προπονητη) που τον ηθελαν τοσο πολυ και εκαναν τοση υπομονη και θα εχει αυτο το πλουσιοπαροχο συμβολαιο.

Η καλυτερη μεταγραφη μαζι με αυτη του Βιερινια..

υγ. Πρασινοσκουληκιαρα γλιτσα κοντη τη χωνεψες τη πουτσα η' σου χει πεσει βαρια μωρη λινατσα? Μαλλον βαρια θα σου πεσε για να περιμενεις 750.000 απο τον Περνια...ΧΑΧΑΧΑ :lol: :lol: Γελανε οι πετρες και τα τσιμεντα μαζι ρε καραγκιοζαρε...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

apostolos

• Guest
« Reply #26 on: July 29, 2009, 12:17:29 »
Βιτόλο καλώς ήρθες, και αν είσαι αλάνι θα πας μόνος σου να ζητήσεις συγγνώμη από το συνάδελφό σου που παραλίγο να του κόψεις τη μπάλλα, και αν ήμουν εγώ ο Σάντος ναι μεν θα ήσουν βασικούρα, αλλά φουκαρά μου από σήμερα και για κανά 20μερο θα μετάνοιωνες την ώρα που ήρθες τέτοιο τρέξιμο δεν θα είχες ξαναρίξει.

MetroStar

• Guest
« Reply #27 on: July 29, 2009, 12:39:48 »
Ρε παιδιά από που κι ως που ομάδα που είχε δανεικό έναν παίχτη, μπορεί να ζητάει και αποζημίωση από την ομάδα του που τον άφησε ελεύθερο ?

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #28 on: July 29, 2009, 12:47:19 »
φιλε μετρο ολα γινονται αν αυτη η ομαδα λεγεται αρης και κουμαντο σε αυτην κανει ο προεδρος ενος συνδεσμου οπαδων της...
τυχερη παντως η πορτο που μας εδωσε τον βιερινια και δεν τον εστειλε στην ρουμανια γιατι θα τους ζητουσαμε πανω απο 10 μυρια ευρω ;D ;D ;D
και για να μπω και στο θεμα,καλως ηρθες βικτορ στην μεγαλυτερη ομαδα της ευρωπης...το ειχε πει πριν απο καιρο ο ζαγορ οτι θα ερθει μια μερα που ολοι οι παικτες θα παρακαλανε να παιξουν στον ΠΑΟΚ....και αυτο εγινε....δεν ειναι και μικρη κινηση να χαριζεις 600.000 ευρω στην ομαδα σου για να μπορεσεις να παιξεις εκει που γουσταρεις...

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #29 on: July 29, 2009, 12:55:44 »
ωχ ωχ αν πάει ο μπαλάφας από τον πας στη μπάρτσα πόσα θα δώσουμε στον πας????
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
« Reply #30 on: July 29, 2009, 14:31:08 »
Αν ημουν ο σαντος, αφου θα εβαζα τον Παμπλο να σου ξηγηθει ενα κουτουλιδι για το καλωσορισες και ενα ωραίο α'λα φιογκο μπουκετιδι για τον αντελίνο,

Τον Pablo δεν τον βάζει κανείς Γιαννάκη...θα το κάνει από μόνος του...Είναι αλεούρι και θέλει να ψαρώσει την απαλλαγή του... ;D

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #31 on: August 02, 2009, 19:53:35 »
Βίκτορ καλώς ήρθες στην μεγαλύτερη ομάδας της Β/Ελλάδας. Δουλειά και μόνο δουλειά .

Ντιεγκίτο η φώτο είναι όλα τα λεφτά μιλάμε πολύ γέλιο. Που την βρηκες ???;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #32 on: August 02, 2009, 20:25:29 »
Βίκτορ καλώς ήρθες στην μεγαλύτερη ομάδας της Β/Ελλάδας. Δουλειά και μόνο δουλειά .

το Βορείου δε χρειαζόταν αδερφέ. Σκέτο Ελλάδας. Στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας.  ;)

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #33 on: August 03, 2009, 13:17:28 »
Το μεσημέρι της Δευτέρας (03/08) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε το πιο πρόσφατο από τα καλοκαιρινά της αποκτήματα, τον Ισπανό Βίκτορ Βιτόλο. Στην αίθουσα VIP του γηπέδου της Τούμπα, ο 26χρονος αμυντικός μέσος έκανε τις πρώτες επίσημες δηλώσεις του ως παίκτης του "Δικεφάλου".

"Είναι μεγάλη χαρά που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, μία από τις πιο σημαντικές στην Ελλάδα", τόνισε αρχικά και ευχαρίστησε ακολούθως "τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την υπομονή που έδειξαν σχετικά με όσα μεσολάβησαν μέχρι τη λύση του συμβολαίου μου με τη Σανταντέρ".

Μιλώντας επί προσωπικού, ο Βιτόλο σημείωσε ότι "το πιο σημαντικό είναι να συμπεριφέρομαι ως επαγγελματίας και να προσφέρω στην ομάδα. Στα επτά χρόνια που είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, απ' όσες ομάδες έχω περάσει έφυγα με καλές εντυπώσεις".

Αναφερόμενος στο επίπεδο ετοιμότητας που βρίσκεται τούτη την περίοδο, επεσήμανε ότι "στις διακοπές προσπάθησα να κρατηθώ για να είμαι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος. Ελπίζω σε 10-15 μέρες να είμαι στο σημείο που πρέπει. Ήρθα για να δουλέψω πάρα πολύ σκληρά".

Τέλος o Ισπανός διευκρίνισε ότι "οι φιλοδοξίες και οι δυνατότητες του ΠΑΟΚ μ' έκαναν να θέλω να έρθω στην ομάδα. Θέλω να πάει ο ΠΑΟΚ ψηλά σε Ελλάδα και Ευρώπη".

Επί της συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε ο Ραφαέλ Θούρο, μάνατζερ του Βιτόλο. "Όταν τελείωσε το πρωτάθλημα ενημερωθήκαμε ότι μπορεί να ενδιαφερθεί ο ΠΑΟΚ, αν ο Βιτόλο έμενε ελεύθερος από την Ράσινγκ. Στις 20 Ιουλίου, μετά από πολλές συζητήσεις βρήκαμε μια κοινή λύση και την προηγούμενη εβδομάδα κουβέντιασα με τον Ζήση (σ.σ. Βρύζα). Ενδιάμεσα φαινόταν σαν κάποιος να θέλει να μην γίνει η μεταγραφή, αλλά σημασία έχει ότι ήρθε σε μια ομάδα που ήθελε.

Δεν μπορεί κάποιος άλλος να έχει όφελος από τη λύση του συμβολαίου του. Αν υπάρχει συμφωνία Ράσινγκ-Άρη εμείς δεν το γνωρίζουμε. Θα είναι πολύ καλό ο Άρης να πάρει χρήματα και να δώσει στο Βιτόλο αυτά που του χρωστάει".

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/246443.html

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #34 on: August 03, 2009, 13:27:08 »
Δηλώσεις έκανε και ο μάνατζερ του Βιτόλο, Ραφαέλ Θούρο, ο οποίος αποκάλυψε ότι έκανε προσφυγή στην ΕΠΟ για να πάρει ο πελάτης του τα χρήματα που του χρωστάει ο Αρης 

« Ο Βιτόλο δεν χάρισε τίποτα στον Άρη. Κάναμε προσφυγή στην Ελληνική Ομοσπονδία για τα χρωστούμενα που είναι περίπου 170 χιλιάδες ευρώ. Θα προσπαθήσω να πάρει ο παίκτης αυτά που δικαιούται».

http://www.gazzetta.gr/content/view/42409/2/

Offline diegito4

• Αλλαγή

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #36 on: August 03, 2009, 16:26:32 »
Αυτο που δεν ειδα να γραφεται ειναι το εξης: Ο Βιτολο εκανε προσφυγη για 170 χιλιαδες ευρω που του χρωσταει ο αρης. Αν δεν τα δωσει ο αρης, πρεπει να τα δωσει η σαντατερ ως ΔΕΥΤΕΡΟς ΕΓΓΥΗΤΗΣ. Συμφωνα με το Θουρο αυτα...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

MetroStar

• Guest
« Reply #37 on: August 03, 2009, 16:32:06 »
http://www.youtube.com/watch?v=wxskvUFS4rU (Embedding disabled, limit reached)

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #38 on: August 03, 2009, 23:53:48 »
πολύ γέλιο..έλιωσα μιλάμε!

Photis

• Guest
« Reply #39 on: August 04, 2009, 15:21:27 »
Καλωσήρθες Βίκτωρα στη σωστή ομάδα....Σου εύχομαι να πανηγυρίσεις τίτλους και να αποκτήσεις δόξα μέσα από μεγάλες εμφανίσεις με την ΠΑΟΚΑΡΑ μας...