Author Topic: Victor Vitolo  (Read 32817 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Απ: Victor Vitolo
« Reply #460 on: January 06, 2011, 23:23:57 »
Έχει κάνει εγχείρηση πέρυσι φίλος στο γόνατο για αφαίρεση υγρού και έπαθε μόλυνση. Συνολικά τραβιότανε έξι ολόκληρους μήνες. :14: Ας γυρίσει ο άνθρωπος το συντομότερο δυνατό.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #461 on: January 15, 2011, 00:57:30 »
Αν η μαλακία δεν ήταν εργόχειρο ο Ισπανός αύριο θα έπαιζε....μαλάκες.. :tikitaka:

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #462 on: January 15, 2011, 08:24:24 »
Σήμερα για την ακρίβεια...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #463 on: January 15, 2011, 12:02:09 »
Το μικροβιο που μολυνθηκε ειναι παρα πολυ σοβαρο παντως και δυσκολο στην αντιμετωπιση. Ευτυχως να λεμε αν παιξει τον Φεβρουαριο, αφου μεχρι κ για την ζωη του θα μπορει να υπηρχε προβλημα.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #464 on: January 15, 2011, 13:19:54 »
http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/vitolo_apo_flevarh.749717.html

Ο Βιτόλο βγήκε την Πέμπτη (13/1) από το νοσοκομείο, ωστόσο η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθεί από τρεις μέχρι τέσσερις εβδομάδες

............
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Athinaios--4

• Guest
« Reply #465 on: January 15, 2011, 20:58:01 »
Η απουσία του στο πρώτο ημίχρονο φανερή. Λείπουν τα τρεξίματατου. Γίνονται σουτ απο το κέντρο έξω από την περιοχή μας (εκεί που καλύπτει συνήθως) και πέρα από αυτό οι ακραίοι επιθετικοί του Βόλου αντιμετοπίζουν τους αμυντικούς μας 1-1. Λείπει ο Βιτόλο να βοηθάει και να ντουμπλάρει στα άκρα.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #466 on: January 15, 2011, 21:03:10 »
ας ελπίσουμε να μην τον δούμε του χρόνου παλι. γιατί αν κρίνουμε από την παράδοση του ιατρικού επιτελείου της ομάδας ....
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #467 on: January 15, 2011, 21:22:30 »
Είναι παρήγορο για την περίπτωσή του το ότι μένει Ισπανία για την αποθεραπεία.

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #468 on: January 15, 2011, 22:21:51 »
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #469 on: January 25, 2011, 11:24:39 »
Κατι αρχιζει να μου βρωμαει κ δεν ειναι το μολυσμενο του γονατο...

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #470 on: January 25, 2011, 12:56:57 »
Πλάκα μας κάνετε ρε? Γιατι δεν γυρνάει ο παίκτης πίσω σε στάδιο αποθεραπείας?

Πάλι παίζετε με τα μυαλά μας?

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #471 on: January 25, 2011, 12:59:17 »
Κατι αρχιζει να μου βρωμαει κ δεν ειναι το μολυσμενο του γονατο...

Το παιρνω πισω, μολις ακουσα τον γιατρο στον εξτρα, ισως δεν χρειαζεται να ειμαατε τοσο καχυποπτοι

chiltsid

• Guest
« Reply #472 on: January 25, 2011, 15:52:34 »
ακριβως,εχει καταντήσει αηδια το θεμα με το ιατρικο τιμ,το 99% εδω μεσα δεν εχει ιδεα απο ιατρικη αλλα μια ζωη κραζει,λες και η ιατρικη ειναι διαβαζω 40 βιβλια!
το γονατο του και το σωμα του γενικα,θελουν χρονο,τωρα που θα κανει την αποθεραπεια ειναι δικο του θεμα,γιατι αυτος πρεπει να αισθανεται καλα και να εχει καλη ψυχολογια!

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #473 on: January 25, 2011, 15:57:25 »
Κάντου δώρο και ένα ταξιδάκι στην Ibiza, τόσο άπλες που φέρεστε.

Ο παίκτης αντιμετωπίστηκε ιατρικά και είναι σε στάδιο αποθεραπείας. Το που θα την κάνει αυτή είναι ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ κ όχι του γιατρού η του Βιτόλο ή της ξαδέρφης του. Εκτός αμα γουστάρετε να τον βλέπετε που χαλαρώνει στις κερκίδες της Τενερίφης με την νέα ιδιότητα του σπορτκάστερ. Η ομάδα παίζει όλη τη χρονιά  κ εμείς ασχολούμαστε με την ψυχολογία του Βιτόλο.....Αυτή είναι η αηδία

northeagle_4

• Guest
« Reply #474 on: January 25, 2011, 16:03:30 »
το παλικαρι εμεινε 2 βδομαδες πισω με την λοιμωξη,εδω δεν μπορουσε να κανει κατι παραπανω.απο την στιγμη που γυρναει με τους ρωσσους οπως μας ειπαν δεν νομιζω να ειναι θεμα αυτο.Και μια καλη αντιμετωπιση αυτος που επαιξε 3-4 ματς με σακαταμενο γονατο και σε περασε απο ντιναμο π.χ την δικαιουται πιστευω.
 Εμενα παντως με καλυπτουν οι δηλωσεις του γιατρου της ομαδας και θεωρω οτι δεν γινετε κατι παραλογο.

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #475 on: January 25, 2011, 16:12:44 »
Το μόνο παράλογο είναι ότι η ιατρική κοινότητα Θεσ/νίκης ακόμη γελάει με την αποπομπή του προηγούμενου γιατρού μας του κ.Οικονομίδη.
Φυσικά γελάει που εμπιστευτήκαμε κάμποσα εκατομμύρια υπό την ομπρέλα του κ.Γιγή ενός συνταξιούχου πανεπιστημιακού γιατρού που είναι στη δύση της καριέρας του και τα θέματα τα χειρίζονται οι υποψήφιοι λέκτορες διαδάκτορες ή όπως αλλιώς λέγονται οι παρατρεχάμενοι μαθητευόμενοι του.
Δεν είμαι γιατρός φυσικά ότι ακούω λέω, εγώ πάντως στο Διαβαλκανικό ούτε γράμμα δε στέλνω όχι να πάω και για επέμβαση, οι Θεσσαλονικείς θα με καταλάβουν.
Α! και γω να μουν βιτόλο πάντως δε θα γύριζα
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #476 on: January 25, 2011, 16:40:29 »
πλεον μερικα τοπικ και μερικα ποστ ειναι μονο για γελια.. με το στανιο να αποδειξετε τα αναποδεικτα, τοσο μεγαλο ειναι το ζορι σας;;

την τριχα θα την κανετε τριχια

zagorakis

• Guest
« Reply #477 on: January 28, 2011, 17:39:56 »
"Είμαι καλύτερα, επιστρέφω μέχρι τη Δευτέρα"

Ο Βίκτορ Βιτόλο μίλησε για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη και στα γήπεδα, αλλά τις στιγμές που έζησε μακριά από τη Θεσσαλονίκη και τους συμπαίκτες του

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (28/1) στον "Sport103fm" ο Βίκτορ Βιτόλο. Ο Ισπανός μίλησε για το πως πέρναγε τις μέρες της αποθεραπείας του, το πως ένιωσε όταν πληροφορήθηκε την αρνητική εξέλιξη του τραυματισμού του, αλλά και το πότε υπολογίζει να επιστρέψει στην Ελλάδα και στους αγωνιστικούς χώρους.

Αναλυτικά όσα είπε ο μέσος του ΠΑΟΚ:

Για το πως αισθάνεται: "Αισθάνομαι χαρούμενος που τελικά ξεπέρασα το πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Προσπαθώ με ασκήσεις, θεραπεία και όλα αυτά που μου έχουν πει να κάνω να επανέλθω σε κανονικά επίπεδα. Στα επίπεδα που ήμουν πριν τον τραυματισμό μου. "Αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μου έκαναν τρεις επεμβάσεις και αυτό με πήγε πολύ πίσω από αυτό που είχαμε υπολογίσει. Τώρα πρέπει σιγά σιγά να δυναμώσω το πόδι μου και να επανέλθω σε κανονικά επίπεδα."

Για το πως ένιωσε με την εξέλιξη του τραυματισμού του: "Ήταν κάτι πολύ άσχημο για εμένα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ήταν μία πολύ πικρή εμπειρία. Το σημαντικό είναι ότι το ξεπέρασα και γίνομαι καλά."

Για το πότε θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη: "Με την άδεια του προπονητή μου και του ιατρικού τιμ της ομάδας μου, έμεινα εδώ για να κάνω τη θεραπεία μου. Μου έδωσαν άδεια μέχρι να αισθανθώ καλά. Πιστεύω ότι αυτό το Σαββατοκύριακο ή μέχρι τη Δευτέρα θα ξεκινήσω το ταξίδι μου για την Ελλάδα."

Για το πότε θα μπορεί να κάνει προπόνηση: "Εγώ αυτό που επιθυμώ από την πρώτη στιγμή είναι να επανέλθω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Υπάρχουν πολλά πράγματα και δεν πρέπει να βιαστούμε. Ξυπνάω κάθε πρωί και σκέφτομαι ότι πρέπει να τρέξω να παίξω. Το συντομότερο δυνατό."

Για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν για τον ΠΑΟΚ: "Αυτό που θέλω είναι η ομάδα να κερδίσει όλα τα παιχνίδια. Θα ήθελα να παίξω, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίσουμε."

Για το αν εκτιμά ότι μπορεί να προλάβει ένα από τα δύο παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: "Δουλεύω κάθε μέρα για να προλάβω ένα από τα δύο αυτά παιχνίδια. Το αν θα προλάβω θα το δείξουν οι επόμενες ημέρες."

Για το πως πέρασε τόσο καιρό μακριά από τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ: "Ήμουν 15 μέρες στο νοσοκομείο. Είχα επαφή με τους συμπαίκτες μου και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά και θέλω να τους πω ότι σύντομα θα είμαι κοντά τους."

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/eimai_kalutera_epistrefw_mexri_th_deytera.762312.html

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #478 on: January 28, 2011, 20:58:43 »
ελα ρε lung, αντε επιτελους!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #479 on: January 29, 2011, 16:28:53 »
πως δεν βγηκε ακομα καμια βρωμα οτι ησουν ντοπε τοσο καιρο γιαυτο δεν επαιζες.αντε μασ ελειψες
My Own WoRST ENeMy.....