Kαι ξαναλέω, μήπως του τα σφύριξε η παε να τα πει για να μην φάνε ξύλο; Λέω εγώ τώρα, δεν έχω τίποτα αποδείξεις, φήμες απλά, μόνο φήμες...
Και επειδή πας τάχα μου να με στριμώξεις κιόλας, μπορείς να μου πεις γιατί στον βάζελο πήγε με τα ίδια λεφτά που έπαιρνε στον ΠΑΟΚ; Ζήλεψε το νέφος της Αθήνας ή το μεγαλείο της ζέλας; Και να μου πεις κι εσύ και ο οποιοσδήποτε γιατί στον πούτσο έπρεπε μετά από όλα τα υπόλοιπα, να δεχτεί τη μείωση; Και μάλιστα 50%.
Δεν είναι γκόμενά μου ο Βιτόλο να τον δικαιολογήσω, ξανάγραψα ότι δεν τον πήγαινα σα χαρακτήρα, μόνο που δεν είναι το θέμα ο Βιτόλο και ο χαρακτήρας του, γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έπαιξε κανέναν ρόλο ο χαρακτήρας, αφού πολύ απλά τον έδιωξαν με το να του ζητήσουν τέτοια μείωση. Έτσι καταφέρνουν να σας ταΐζουν παπά ότι φταίει και ο παίκτης από λίγο έως πολύ, ενώ οι άλλοι έχουν κάνει μία από τις μεγαλύτερες μαλακίες από όταν ανέλαβαν και η ευθύνη είναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.
Όσο για το πόσα του χρωστούσαν τελικά, στην πόλη είσαι, ρώτα λίγο στην πιάτσα, όλο και κάπου θα μάθεις την αλήθεια, δε μπορεί... Μικρή πόλη για... Όχι ότι έχει τεράστια σημασία αν του χρωστούσαν 150 ή 400, πάλι για τον πούτσο είμαστε.