Author Topic: παναθηναϊκoς - ΠΑΟΚ 2-1 Κυριακή 25/10/ 2009 ώρα 19:00 novasports1  (Read 8229 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline maria-mtb

• Βασικός
παιδια επειδη λετε για κατσουρανη. ο κατσουρανης ειναι καλος παιχτης κ φετος ειναι ΟΛΟΣ ο βαζελος. εγω περιμενω απο τον προπονητη μου να το δει αυτο κ να δειξει στους παιχτες πως θα βγαλει εκτος αυτον τον παιχτη και θα αποσυντονισει ολη την ομαδα του βαζελου. λυπαμαι που αναγκαζομαστε εμεις οι απλοι οπαδοι να βλεπουμε τα αυτονοητα κ να μην τα βλεπει ενας προπονητης αναγωρισμενης αξιας.
και να πω κατι? ενταξει, κλεισε μου τον κατσουρανη κ ας του βγει αλλος του βαζελου, τουλαχιστον να δω οτι καταλαβαινεις τα αυτονοητα ρε γαμωτο...
αυτα που γραφω τωρα επρεπε να τα γραψω κανονια ΠΡΙΝ το ματς γιατι τα πιστευα ακραδαντα ενω τωρα γινομαι μετα Χριστον προφητης και δεν μου αρεσει.
δεν ξερω τι αλλο να πω, σημερα δεν τον ειδα το ματς.
παμε παρακατω...αλλα ρε ΠΑΟΚ ποσο ακομη θα μας ξενερωνεις ρε γμτ?

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
καλά μάλλον εγώ άλλο mats είδα..

δεν με νοιάζει καν πως παίξανε οι παίχτες γιατί δεν είναι αυτό το θέμα, το θέμα είναι ότι το κατεστημένο τις αθηνας έχει βρει νέο, πιο καλο δουλεμένο και λιγότερο κραυγαλέο σύστημα.

παλιά, τα κοράκια άφηναν το mats να παιχτεί, και άμα ζόριζε πολύ η κατάσταση σφυρούσαν κάνα penalty η ακύρωναν κάνα goal σου.. τώρα έχει γίνει πολύ πιο ύπουλη η δουλειά

κοιτώντας το mats καβαλα-βάζελος, gay-εργοτέλης, aris-αεκ, και το σημερινό δικό μας έχω κατασταλάξει ότι πλέον έχουν εντολή τι δουλειά να την κάνουν σιγανά για να μη φαίνεται.

και στα τέσσερα mats που ανέφερα, η ίδια εικόνα, κάθε διεκδίκηση μπάλας δίνεται υπέρ του ροκ, κάθε σπρωξιματάκι-βουτιά-αμφισβητούμενο άουτ κόρνερ κλπ τους δίνεται.. τι περασμένη αγωνιστική δείτε από που προέρχεται το γκολ του vazel και θα καταλάβετε, χθες συνεχεια σπρώχναν τον gay στα καρέ του εργοτέλη, ότι διεκδίκηση υπήρχε στο σκουλικίδης δινόταν υπέρ τις αεκ και για το οακα θα τα πω πιο κάτω.. επίσης η κάρτες βγαίνουν αμέσως μόλις πρόκειται για δικούς μας παίχτες (δείτε χθες γκαλέτι και ντούντου κάρτες που δε fagan στο A και τι γελοίες κάρτες έδιναν στον τέλη, σήμερα η κάρτα στον κατσουράνη που είναι? αντίθετα η δικες μας αμέσως βγαίναν με αποτέλεσμα οι δικοί μας να παίζουν σαν λουλούδες μη fan και δεύτερη ενώ οι δικοί τους βαράν στο ψάχνω χωρίς φόβο κάρτας)

για το δικό μας mats τώρα: επειδή στο A ημίχρονο την κατάλαβα τι δουλειά, στο B κάτσαμε με τον αδερφό μου και μετρήσαμε διεκδίκησης, οι πρώτη που δόθηκε υπέρ μας ήταν στο 87!!!! (οποιος έχει το mats ας κάτσει να το δει και να με "επαλιθεψει") συνεχεια βάζαν τον vazel στα καρέ μας με τον A η B τρόπο, e του πούστη άμα 40 λεπτά σε κρατάν πίσω θα το φας το goal που θα πάει. η κάρτες στον κατσουράνη και στον σπυρόπουλο  που είναι? αντίθετα σε σόρλεϊ και ίβιτς δόθηκαν με χαρακτηριστική ευκολία.. το δήθεν χέρι του ίβιτς, άμα δείτε το ρίπλι ο σπάθας είναι ακριβώς μπροστά.. γενικά, μετά που πας να βγείς λίγο μπροστά, σε κόβουν και σε κρατάν πίσω μέχρι να κανεις το λάθος και να φας το goal.

στο κόλπο φυσικά είναι και η τηλεόραση, είδατε κάνα ρίπλι? το γιατί έφαγε κόκνι ο ίβιτς δε το έδειξε κανένα ρίπλι, με το που βουτούσε ο νίνης η ο "κλαψογουνις" μας το δείχναν από δέκα κάμερες και τις διεκδίκησης που δινόταν όλες φάουλ για τον vazel δεν είδα ούτε ένα ρίπλι.. θα με πείτε παρανοϊκό αλλα τον vierinia τον δώσαν offside ενώ λίγο αργότερα σε μια ίδια φάση το "σαλπιμουνιδι" δεν τον δώσαν ( δεν ήταν, όπως δεν ήταν του vierinia: πιο δόθηκε αρραγές?)

πραγματικά σήμερα κοιτιόμασταν με τον βρω και σκεφτόμασταν πολύ σοβαρά να σταματήσουμε να ασχολούμαστε

οποιος πει για παίχτες-ομάδα-προπονητή τα ακούω βερεσέ, όταν σε κρατάν συνέχει πίσω, όταν το παραμικρό άγγιγμα δίνεται φάουλ η κάρτε και οι άλλοι σε γκρεμίζουν και δε δίνει τίποτα,πως να παίξεις δυνατά, πως να βάλεις το "παραμικριο" πάθος αφού ξέρεις ότι θα σφυριχτεί, μη μου πείτε για φλώρους κλπ

όπως προ είπα, το σύστημα έχει dinamowsei, είναι πιο έξυπνο, πιο ύπουλο, δεν υπάρχουν κραυγαλέες φάσεις, απλά ένα pressing που σου κάνει συνεχεια ο διαιτητής! σκεφτείτε το πριν κράξετε

υγ: συγγνώμη για το μέγεθος
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline maria-mtb

• Βασικός
galatis OOOΣΟ δικαιο και να χεις, πραγματικα 1000 δικια πιστευω οτιι η καταξιωση του ΠΑΟΚ και η ΕΚΔΙΚΗΣΗ του θα ερθει μεσω των ευρωπαικων διοργανωσεων. οποτε επιτελους ας κοιταξουμε να φτιαξουμε εκεινο το κομματι, συμφωνεις?
Οχι οτι ειναι ευκολο, αλλα...τωρα να πρεπει να κανουμε την μπαρτσελονα για να κερδιζουμε και το συστημα, μην σωσουμε και την κανουμε ποτε, τι να πω.
αλλα κ απο την αλλη θα μου πεις ο τελης μπαρτσελονα ηταν προχθες? οχι. ενταξει, μεγαλη ιστορια.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
@ Γαλάτη, μην αποπροσανατολίζεσαι φίλε... Η παραμύθα αυτή τελείωσε. Αφήνω ασχολίαστο το ματς. Ομάδα-προπονητής = περιοδεύοντες στην Ελλάδα θίασοι... Πού στο διάολο "πάμε παρακάτω" εννοείτε ορισμένοι μετά και από το σημερινό? Πόσο "παρακάτω" ρε σάντο?
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
μαρία αυτό ακριβώς σκεφτόμουν όσο έβλεπα το B ημίχρονο, χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο και έβριζα για εκείνο το κώλο mats στο hereenven

Offline polman

• Αποστολή
  • **
Μέχρι να δω:

Να μας αφήνουν να κατεβαίνει ο ΛΑΟΣ μας στο γήπεδο

Να έχουμε μια διαιτησία 60-40

Στα ΑΡΧΙΔΙΑ μου την απόδοση που είχαμε, ΔΕΝ με νοιάζει. ΔΕΝ έχει σημασία, πως να το πούμε πλέον. Την μπάρτσα να είχαμε πάλι δεν θα μας άφηναν να πάρουμε νίκη.
ΘΕΛΩ ίση αντιμετώπση,
ΘΕΛΩ να μπορώ και με Ιβιτς να έχω κάποιες πιθανότητες να περάσω το κόρνερ.
ΘΕΛΩ να μην είναι 20-3 τα φάουλ στο κέντρο.
ΘΕΛΩ να μπορούμε να πάρουμε πέναλτι και να μην βλέπει ένας μόνος άνθρωπος την πλάτη για χέρι.

Έχουν διαλύσει το ποδόσφαιρο, θεωρείται έγκλημα να χάσουν οι βαζελογαύροι σε αυτήν την γαμωχώρα. Έχουν ξεφύγει άπειρα με τα γαμω SL τους και τα εκατομύρια που παίρνουν. ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. Και συνεχίζουν να μας γαμάνε και εμείς ψάχνουμε τα δικά μας λάθη ΜΟΝΟ. Με μοναδικό επενδυτή τον ΛΑΟ μας γουστάρω έστω και αυτή την ομάδα που έχουμε.

Να το χαίρονται το γαμωπρωταθλημά τους.
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
χαλκιας γκαρσια βιερινια
αρχη μεση τελος
αναζητουνται αλλοι 8

μας εχετε βγαλει την ψυχη, δεν μιλαμε, δεν μιλαμε μην εχετε ψυχολογικα, αλλα .....................................

φιλε galati εχεις απειρο δικιο
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline T.manos4

• Αλλαγή
70-30 ηταν το παιχνιδι παιδια και αν αυτο δεν σας λεει τιποτα ξερετε εσεις και μιλαω για την διαιτησια δυστυχος. ουτε τον εργοτελη δεν παιζουν ετσι τον σεβονται περισοτερο.  πες οτι εγω ειμαι ασχετος το ματσ το εβλεπα με το Κουτουλα τον παλιο παιχτη της αεκ και της εθνικης το ιδιο μου ειπε κι αυτος δεν εβλεπα αλλο παιχνιδι λοιπον γαμω την μανα του σπαθα ειμαι πολυ κοντα στο να μην ξαναδω  παιχνιδι εκτος αν ειμαι γηπεδο. μπραβο στα παιδια που κατω απο αυτες τις συνθηκες εδωσαν οτι ειχαν
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline gagas

• Αλλαγή
καλα ολα αυτα με τη διαιτησια,
αλλα γιατι οι παικτες δεν εχουν τσαγανοτουλαχιστον να προσπαθησουν περισσοτερο?
η διαιτησια δεν φταιει οταν κανουν λαθος πασαστα 5 μετρα ουτε οταν αφηνουν 5 φορες ξεμαρκαριστο το αμυντικο χαφ στην αμυνα..
αν μεινουμε στο διαιτητη δεν θα προοδευσουμε..

θελουμε αντρικες εμφανισεις ειτε παιζουν 11 τερματοφυλακες ειτε 11 επιθετικοι..

εγω σημερα ειδα ή μαλλον δεν ειδα 8 παικτες(ξεχασα τον χαλκια πριν).

το οτι τον πηδαει ο διαιτητης δεν σημαινει για εναν παικτη οτι πρεπει να παιζει αδερφιστικα αλλα ακριβως το αντιθετο..
οταν το δω αυτο θα τα βαζω μονο με τον διαιτητη..

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
α ρε βιειρινια, καποια μερα  θα φτασεις πολυ ψηλα..

reset4

• Guest
Μέχρι να δω:

οσο ο λαός είναι απών απο τέτοια ματς, μια απο τα ιδια θα βλεπουμε

Offline tsag

• Αλλαγή
το κοράκι έπαιξε τον ρόλο του αλλά ως ένα σημείο. Στο β δεν είμασταν ούτε συγκεντρωμένοι ούτε με τσαμπουκα. απο την αρχή του ημιχρόνου παίζαμε 11 στην μεγάλη περιοχή ρε μάγκες! Έλεος με το γαμημένο το αμυντικογενές παιχνίδι. ΠΑΟΚ είσαι γαμω την τρέλα μου. Μπες κάνε παιχνίδι 1 γαμημένη φορά!!!! Ναι και μέσα στο οακα και μέσα στο σταταισκάκη. Μία

Καλά ο βιερίνια είναι όλατα λεφτά. Και ο Γκαρσία επίσης
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Όλοι λέτε για τον γκαρσία ρε παιδιά, αλλά δυό γκόλ έβαλε ο κατσουράνης. Αυτόν ποιος έπρεπε να τον μαρκάρει??? Σήμερα ανασταλτικά ήταν μέτριος, δεν μπορεί να μας παίζει μονότερμα 94 λεπτά ο βάζελος κλεισμένους μέσα στην περιοχή μας. Για μένα σήμερα ο μόνος που διακρίθηκε ήταν ο βιερίνια.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
απο την αρχή του ημιχρόνου παίζαμε 11 στην μεγάλη περιοχή ρε μάγκες!

έχεις 100% δίκιο, εκεί που κολλάτε όμως πιστεύω είναι ότι κανένας δε βλέπει το γιατί! όταν είσαι συνεχεια στην άμυνα θα το φας το goalaki, άρα η ερώτηση είναι: γιατί είσαι συνεχεια στην άμυνα?

όπως το βλέπω εγώ, είσαι εξαιτίας του κορακιού, άρα σε κλείνει στα καρέ σου 40 λεπτά, άρα το goal που θα πάει θα το φας και η "βαρουχιδες" όταν θα δείχνουν αμφισβητούμενες φάσεις το σπάθα θα τον βγάλουν σωστότατο, γιατί τα φάουλ, τα άουτ, οι βουτιές στο κέντρο του γηπέδου, δεν θεωρούνται αμφισβητούμενες φάσεις!

το ξαναλέω, σκεφτείτε το λίγο! κατεβάστε το mats, δείτε το B, και κοιτάξτε το τι παίχτηκε στο κέντρο!

Offline gagas

• Αλλαγή
Όλοι λέτε για τον γκαρσία ρε παιδιά, αλλά δυό γκόλ έβαλε ο κατσουράνης. Αυτόν ποιος έπρεπε να τον μαρκάρει??? Σήμερα ανασταλτικά ήταν μέτριος, δεν μπορεί να μας παίζει μονότερμα 94 λεπτά ο βάζελος κλεισμένους μέσα στην περιοχή μας. Για μένα σήμερα ο μόνος που διακρίθηκε ήταν ο βιερίνια.

ο γκαρσια μαρκαρε τον καραγκουνη..
τον κατσουρανη επρεπε να τον πιασουν οι αλλοι δυο οι ανυπαρκτοι σημερα που δεν μπορουσαν να δωσουν πασα στα 5 μετρα..
ο κατσουρανης ειναι αμυντικο χαφ οχι επιθετικο..

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Γαλάτη, στο ματς της Τούμπας με το γάβρο, μόλις έβαλες το γκολ, γιατί δεν πέρασες τη σέντρα όλο το υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο? Τι έφταιγε?
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
ενα πραγμα θελουμε ολοι απο την ομαδα.να δειξει παθος και να παλεψει για το διπλο.
το ξενερωμα θα ειναι μεγαλο για ολους αν η ομαδα κατεβει και κανει μιση φαση σε ολο το παιχνιδι και φαει γκολ απο τον βυντρα

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εχει 2 βδομαδες στριφογυριζει το διπλο στο κεφαλι μου ,εχει καρφωθει και δεν λεει να βγει με τιποτα.Δεν ξερω πως τι και γιατι αλλα θα τους γαμησουμε την μανα.Ηρθε η ωρα να δωσουν χαρα στον λαο του ΠΑΟΚ οι παικτες μας απεναντι στα ροζ κουνελακια.Δεν με νοιζαουν συστηματα,συνθεσεις,ποιος θα παιξει ποιος θα κλασει και ποιος θα βαλει γκολ....Απλα ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.

υγ.Οι πουτανες και αξιοπρεπεια και ηθος εχουν και λογο κρατανε οσο τις καλυπτεις οικονομικα,αλλες φορες και χωρις αυτο.Η συγκεκριμενη τσουλα σε πουλησε ενω την ειχες πληρωμενη.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

shaman4

• Guest
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ.

ΜΑΣ ΣΦΑΞΑΝΕ.

Μολις τωρα το ειπε και ο ραπ, οσο κανει ο σισε κανει ολος ο ΠΑΟΚ. Εχουμε τα χρεη μας (που μας κανανε οι γνωστοι βαλτοι) , αν σε κανουνε και 80 %- 20 % διαιτησια ΤΕΛΙΩΣΕ.Δεν παιρνεις ματς.

ΠΑΝΤΕ ΚΡΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΥΖΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΣΑΒΙΝΙ.

ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

(Θελω να σας δω ρε εδω μεσα οταν φυγει ο βρυζας και ο σαντος τι σκατα θα κανετε...)

Σεβασμός στα άλλα μέλη και τις απόψεις τους
« Last Edit: October 25, 2009, 22:37:04 by tsakalaki »

fatal_invasion

• Guest
Μέχρι να δω:

Να έχουμε μια διαιτησία 60-40

Στα ΑΡΧΙΔΙΑ μου την απόδοση που είχαμε, ΔΕΝ με νοιάζει. ΔΕΝ έχει σημασία, πως να το πούμε πλέον. Την μπάρτσα να είχαμε πάλι δεν θα μας άφηναν να πάρουμε νίκη.
ΘΕΛΩ ίση αντιμετώπση,
ΘΕΛΩ να μπορώ και με Ιβιτς να έχω κάποιες πιθανότητες να περάσω το κόρνερ.
ΘΕΛΩ να μην είναι 20-3 τα φάουλ στο κέντρο.
ΘΕΛΩ να μπορούμε να πάρουμε πέναλτι και να μην βλέπει ένας μόνος άνθρωπος την πλάτη για χέρι.

Έχουν διαλύσει το ποδόσφαιρο, θεωρείται έγκλημα να χάσουν οι βαζελογαύροι σε αυτήν την γαμωχώρα. Έχουν ξεφύγει άπειρα με τα γαμω SL τους και τα εκατομύρια που παίρνουν. ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. Και συνεχίζουν να μας γαμάνε και εμείς ψάχνουμε τα δικά μας λάθη ΜΟΝΟ. Με μοναδικό επενδυτή τον ΛΑΟ μας γουστάρω έστω και αυτή την ομάδα που έχουμε.

Να το χαίρονται το γαμωπρωταθλημά τους.